Vintervägen 23

Solna Gamla Råsunda, Solna Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
36 m²
Byggår
1916
Förening
BRF Lönnen 2
Om föreningen
Avgift
1 992 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
63 750 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma och charmiga bostad alldeles intill Solparken och "Råsundaslottet", mitt i Gamla Råsunda.

Bostaden är mycket fin och yteffektiv med luftigt allrum som ger plats för både säng, soffa och tv möbel. Bra förvaring i garderob. Köket går i stilrena färg- och materialval från renovering 2017. Plats för matbord. Badrummet är helkaklat med klinkergolv och renoverat i samband med stambytet 2014. Här kan man njuta av de fina furugolven, fina dörrarna, generösa takhöjden och djupa fönsternischerna som går att sitta i samtidigt som man blickar ut över parken.

Här bor man riktigt bra med närhet till allt. Läget precis intill Sol- och Slottsparkens grönskande oas mitt i Gamla Råsunda. Här kan du gå genom parken och handla färska godsaker i bageriet på andra sidan parken. Precis intill parken ligger Stråket med flera småbutiker, restauranger och ICA-butik. Förbi Råsundas villor och vackra promenadstråk nås Råsta- och Lötsjön på bara några minuter. På gångavstånd från lägenheten nås även Arenastaden med Friends Arena och Mall of Scandinavia som är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga. En kort promenad bort ligger även Gamla Filmstaden med flera mysiga restauranger och SF-biograf som visar de senaste filmerna.

Läget invid Råsundavägen innebär utmärkta kommunikationer! Precis i närheten passerar flertalet busslinjer, bl.a. buss mot Solna centrum och 515 som går mellan Odenplan och Sundbyberg. Tunnelbana vid Näckrosen och Solna C (blå linje) nås på ca 7 minuters promenad. Pendeltåg (Solna Station samt Sundbybergs Station) ca 10 minuter ifrån bostaden och endast en station till Odenplan. I Solna C passerar även tvärbanan mellan Alvik och Solna station. För dig som söker ett boende utöver det vanliga är detta ett hem som sätter extra guldkant på tillvaron!

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar