Kommande

Kapellgatan 20

Solna/Huvudsta, Solna Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
43,7 m²
Balkong
Nej
Byggår
1976
Förening
BRF Rasten nr 7
Om föreningen
Avgift
2 431 kr/mån
Driftkostnad
5 400 kr/år
Pris/m²
45 652 kr/m²
Kommande

Välkommen till denna ljusa och rymliga bostad i ett mycket lugnt kvarter i suterrängplan en halv trapp upp. Lägenhetens ytor är fördelade på ett mycket socialt kök med matplats, ett stort och lätt möblerat vardagsrum med fint ljusinsläpp från fönster, en sovalkov med plats för större säng, ett kaklat badrum med tvättmaskin samt en stor klädkammare som rymmer mycket förvaring. Lägenheten disponerar ett extra förråd på samma plan.

På Kapellgatan 20 bor man i ett trivsamt område med närhet till allt man kan önska sig. På kort promenadavstånd nås Solna Centrum med sitt rika utbud av restauranger och affärer. Här finns det även utmärkta kommunikationer med tunnelbana som tar en till Stockholm city på endast 10 min. På endast några minuter når man även tunnelbanan i Västra Skogen som tar dig till Stockholm city på 7 minuter och till Fridhemsplan på endast ett par minuter. Det är gångavstånd till Solna Centrum som erbjuder fantastisk shopping med över 100 butiker och service, även här finns tunnelbana och flertalet bussförbindelser. Det finns dagis, skolor, lekplatser, bollplaner etc. i det absoluta närområdet.

För er som uppskattar vacker natur så finns det härliga promenadstråk längst Ulvsundasjön och Pampas Marina. För den badsugne finns Huvudstabadet som är Solnas största tempererade utomhusbad med 50-metersbassäng och barnbassäng. Bredvid ligger ett ridhus, en 4H-Gård och en utomhusteater.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Hanna Hedström

Notar
Mäklare Hanna  Hedström , Notar
0708-99 79 17
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019