Almbygatan 10, VÅN 8

Spånga - Rinkeby, Stockholms kommun Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
32 m²
Balkong
Ja
Våning
8, hiss finns
Byggår
2017
Förening
BRF RT16 på Rinkebyterrassen
Om föreningen
Avgift
1 867 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
46 719 kr/m²

**KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR ATT BOKA VISNING**

Belägen högt upp i huset med stor balkong och fantastisk utsikt över Järvafältet med fina naturområden. Bostaden erbjuder en öppen planlösning med härligt ljusinsläpp. Stilrent kök med gott om arbetsytor och förvaring. Modernt badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Bra med förvaring i flera garderober. Till bostaden tillhör även nyttjanderätten till ett källarförråd

Närheten till naturen
Granne med Järvafältet som är ett av de största naturreservaten i Stockholms län. Det fina grönområdet erbjuder gott om vandringsleder och motionsspår med rast- och grillplatser samt café. Här finns även flera gamla gårdsmiljöer att besöka, odlade marker, betande djur, fågelrika våtmarker, glittrande sjöar och blommande ekbackar att upptäcka. I närheten finns även populära Järvabadet som är en härlig mötesplats under sommarmånaderna med utomhusbad. Förutom bassänger finns även stora gräsytor med plats för solbad, picknick och möjlighet att grilla.

Rinkebyterrassen
Rinkebyterrassen har inspirerats av närheten till Järvafältets grönområden. Här har det byggts moderna flerbostadshus med grönskande innergård som ger plats till lek för de minsta och aktiviteter med familjen. Husen på Rinkebyterrassen är planerade för att ge en bra utsikt över Kistas skyline och Järvafältet med dess stora utbud av ströv- och grönområden. Bostadsområdet ansluter till Rinkebystråket som erbjuder restauranger, café, bageri samt service som apotek, frisör, kiosk och din lokala skräddare.

Kommunikationer
Du som bosätter dig i området får även glädje av de korta avstånden till Stockholms city samt till närliggande närområden. Tunnelbanestationen ligger mitt i centrum och här finns också goda bussförbindelser. Du som bilpendlar kommer att uppskatta att det är lätt att ansluta till motorvägen samt smidigt att åka till både Arlanda och Bromma flygplats.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Solna Sundbyberg

Kontakta mäklaren

Leila Derogar

Bjurfors Solna Sundbyberg
Mäklare Leila Derogar, Bjurfors Solna Sundbyberg
070-782 00 01