Bjurfors Upplands Väsby

Bjurfors Upplands Väsby

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Stallgatan 16B, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Budgivning pågår
Stallgatan 16B, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Stallgatan 16B, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Stallgatan 16B

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
2 195 000 kr
84 m²
3 rum
vån 2/7
4 894 kr/mån
26 131 kr/m²

Välkommen till en trevlig lägenhet med uthyrningsdel. Här möts du av en stor och välkomnande hall med förvaring i klädkammare. Från hallen ges access till uthyrningsdelen som har egen wc. Här har du möjligheten att hyra ut detta rum om du inte behöver rummet själv, kanske som generationsboende eller det lyxiga tonårsrummet? Hallen tar dig vidare in mot det stora vardagsrummet som ger utrymme för den stora soffan men även för en matsalsmöbel om så önskas. Från detta rum nås även balkongen mot grönskade omgivning. Köket i vitt har gott om förvaring och bra arbetsytor. Här ges även plats för matbord. Det rejäla sovrummet är ljust och har förvaring i två garderober. Badrum med dusch. I huset finns även tvättstuga samt hiss. I bostadsrättsföreningen finns även en bastu, snickerilokal, mindre gym och en festlokal att hyra. På populära Stallgatan har man naturen runt knuten, så även förskola och lekplatser. Från ditt nya hem har du endast en kort promenad ner till bl a Väsby Centrum, Vilunda Badet, Väsby Ishall, så även till Väsby station med tåg och bussar mot bl a Stockholms C, Uppsala och Arlanda.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Unungegränd 7, Brunnby Vik, Upplands Väsby kommun
  • Imorgon
Unungegränd 7, Brunnby Vik, Upplands Väsby kommun, bild 2
Unungegränd 7, Brunnby Vik, Upplands Väsby kommun, bild 3

Unungegränd 7

Villa
Brunnby Vik, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
7 500 000 kr
201 + 104 m²
10 rum
857 m² tomt

Med ett högt och fritt läge ligger denna trivsamma och generösa familjevilla högt belägen i Brunnby Vik. Här är det förberett med en uthyrningsdel i sutterängplanet där man har en separat entré för den som vill hyra ut alternativt nyttja som generationsboende. Den härliga och insynsskyddade trädgårdstomten ligger i ett perfekt sydvästläge där du kan njuta av solen från både altanen och trädgården. Bilen parkerar du antingen i garaget alternativt i direkt anslutning till garage intill entrén. Väl inne i huset välkomnas du av en stor hall med förvaring längs hela vänstra väggen, en gästtoalett och tvättstuga till höger. Vidare in i huset till vänster så finns ett rymligt och trivsamt vardagsrum . Här dras blicken automatiskt till det fantastiska ljusinsläppet från stora fönsterpartier som öppnar upp till den härliga altanen där du har utsikt över trädkronor och takåsar i området nedanför. Tack vare de stora fönsterpartierna både i vardagsrummet och vid matplatsen formligen badar övre planet i ljus. Intill matrummet som för övrigt kan nyttjas som sovrum vid behov finns köket. Här finns gott om arbetsyta och förvaring i form av skåp och lådor. Ett stort fönster vetter mot entrésidan av huset. Totalt erbjuder detta härliga boende hela fem sovrum med möjlighet till fler, två vardagsrum och badrum med dusch samt bastu med dusch och badkar. Utöver detta har du gott om förvaringsutrymmen i det nedre våningsplanet. För att inte nämna hobbyrummet som som kan nyttjas till gym, lek och spelrum eller varför inte din egen biosalong. Hobbyrum nr 2 kan man enkelt göra om till ett stort sovrum med ingång till lyxig walk-in-closet då det ligger i anslutning till ett av de rymliga förråden. Den härliga baksidan erbjuder en plan gräsmatta som kan bli ett härligt poolhäng med eget pooldäck vid önskemål. Brunnby Vik är ett familjevänligt område med växlande bebyggelse bestående av framför allt villor och radhus. I området finns både förskolor och skola samt en närbutik. I slutet av gatan finner du Vikspåret, ett skogsparti med ett elljusspår om ca 1,7 km. Gillar man golf så finns Wäsby Golfklubb på ca 5 minuters cykelavstånd från ditt nya hem. Det finns buss till Upplands Väsby station från området. Dit tar du dig via gångvägen till höger om huset.

  • Premium
Optimusvägen 15, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Tis 30 jul
Optimusvägen 15, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Optimusvägen 15, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Optimusvägen 15

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 325 000 kr
31 m²
1 rum
vån 2/4
3 729 kr/mån
42 742 kr/m²

Välkommen till en välplanerad och mysig 1:a om 31 kvm i de centrala delarna av Upplands Väsby. Här bor du mitt emellan pendeltågstationen och Väsby Centrum. Bostaden har genomgående parkettgolv och vitmålade väggar. Rummet är delat med en halvvägg för att få en sovalkov som rymmer en 180 säng. Köket är från byggåret och utrustat med diskmaskin, spis, kyl/frys. Det finns ett helkaklat badrum med duschhörna, WC, handfat och tvättmaskin. Bostaden har en loftgång framför entrédörren med plats för cafémöbel och här kan man njuta av morgonsolen. Nere på den gröna innergården finns sittmöbel för den som vill grilla en bit mat och äta utomhus. På ca 5 minuter när man såväl Väsby Centrum med diverse restauranger och butiker som pendeltågstationen. Härifrån tar du dig smidigt vidare till Arlanda (8min), Stockholm (29min) och Uppsala (26min). En perfekt bostad för dig som pendlar eller som ska köpa din första bostad.

  • Premium
  • Hiss
Holmvägen 22C, Apoteksskogen, Upplands Väsby kommun
Holmvägen 22C, Apoteksskogen, Upplands Väsby kommun, bild 2
Holmvägen 22C, Apoteksskogen, Upplands Väsby kommun, bild 3

Holmvägen 22C

Lägenhet
Apoteksskogen, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 895 000 kr
66 m²
2 rum
vån 4/4
4 933 kr/mån
28 712 kr/m²

Välkommen till denna rymliga lägenhet som erbjuder både stil och komfort! Detta är hemmet för dig som söker en fräsch och inbjudande bostad med moderna bekvämligheter. Det stora och luftiga vardagsrummet är hjärtat i denna lägenhet. Här finner du ett elegant parkettgolv som sträcker sig genom hela rummet och skapar en varm och inbjudande atmosfär. Perfekt för både avkoppling och sociala tillställningar. En trivsam balkong nås från vardagsrummet, perfekt för att njuta av morgonkaffet eller en lugn stund i solen. Det mysiga sovrummet är en lugn oas där du kan dra dig tillbaka efter en lång dag. Med samma fina parkettgolv och ljusa väggar som i resten av lägenheten, skapar detta rum en harmonisk känsla som bidrar till en god natts sömn. Här finns gott om plats för en dubbelsäng och förvaring. Det stilrena köket är fullt utrustat och erbjuder allt du behöver. Med moderna vitvaror, gott om arbetsyta och skåpsförvaring blir matlagningen en fröjd. En ljus matplats invid köksfönstret gör att du kan njuta av dina måltider i en trevlig miljö. Det helkaklade badrummet är fräscht och funktionellt. Här finns även tvättmaskin samt torktumlare för ökad bekvämlighet. Lägenheten är centralt belägen i Upplands Väsby med gångavstånd till både busshållplats (med direktbuss in till Stockholm city morgnar och tillbaka eftermiddagar samt nattbuss), Väsby Centrum, bowlinghall, Medleybadet med bland annat äventyrsbad och gym, Väsby station med bussar samt tåg och pendeltåg mot bl.a Stockholms central, Uppsala och Arlanda.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Drabantgatan 7, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Drabantgatan 7, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Drabantgatan 7, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Drabantgatan 7

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 495 000 kr
33 m²
1.5 rum
vån 4/4
3 110 kr/mån
45 303 kr/m²

Compact-living när den är som bäst! Nu har du möjlighet att förvärva en av centrums mysigaste och kvadratsmarta lägenheter! Redan i hallen välkomnas du av en här-vill-jag-bo-känsla och de stora fönsterpartierna, med skjutdörrar och fri utsikt, ger en ljus och rymlig känsla. Här bor du högt upp i huset med balkong, i en väldisponerad 1:a med sovalkov om 33 kvm, med alla bekvämligheter du behöver. Rymlig entréhall där det finns fyra garderober med bra förvaring samt plats för avhängning. Badrummet är stort och helkaklat med duschhörna och egen tvättmaskin. Inne i bostaden har man en platsbyggd arbetshörna, perfekt att studera vid. Den rymliga sovalkoven har en vägg som består av en bokhylla som skiljer av mot kök/vardagsrum. Köket har rostfria vitvaror från Whirlpool och inredning i grå ton. Ett stort fönsterparti med en skjutdörr till balkongen gör att rummet känns större och att ute smälter ihop med inne samt ger härligt ljusinsläpp. Från ditt nya hem är det gångavstånd till det mesta såsom Väsby Centrum, Vilunda badet, caféer och restauranger samt Väsby station med bussar samt tåg till Stockholms C, Arlanda och Uppsala.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Travgatan 36B, Smedby, Upplands Väsby kommun
  • Imorgon
Travgatan 36B, Smedby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Travgatan 36B, Smedby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Travgatan 36B

Lägenhet
Smedby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
2 095 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/2
6 455 kr/mån
24 940 kr/m²

Välkommen till en trivsam 3:a som är ombyggd till en liten 4:a för den som har behov av ett extra sovrum eller en rymlig walk-in-closet. Här bor du 1 trappa upp i ett barnvänligt och bilfritt område med gångavstånd till Engelska Internationella skolan samt Språkskolan och Finsk/Svenska skolan och förskola. Detta är ett lugnt och naturnära läge precis invid Norra berget med upplyst motionsspår och den trevliga vikingagården Gunnes Gård där det även finns levande djur sommartid. Inom gångavstånd finns även närlivs samt pizzeria. Bostaden består av ett renoverat kök med vita luckor, snyggt kakel ovan arbetsytor och med en mysig matplats för 6-8 personer. Väggen till vardagsrummet, som tidigare var ett sovrum, är nedtagen för att få en öppen och luftig planlösning. Badrummet är renoverat med duschhörna och tvättmaskin i samband med stambyte. Från entréhallen är det utgång till den magiska balkongen med högt fritt läge. Här finns en planteringslåda att påta i eller bara sitta och njuta av solen på sommaren. På det övre planet finns alla sovrum och en toalett. Varm välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Herrgårdsvägen 32, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Imorgon
Herrgårdsvägen 32, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Herrgårdsvägen 32, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Herrgårdsvägen 32

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 995 000 kr
82 m²
3 rum
vån 7/7
6 351 kr/mån
24 329 kr/m²

Med ett centralt läge endast ett stenkast från Väsby Centrum ligger denna välplanerade och renoverade trea. Lägenheten ligger högst upp och är genomgående med dubbla balkonger vilket gör att du både kan njuta av morgonsolen samt se den gå ned bakom Väsbys stadssiluett i fjärran. Centralt i lägenheten ligger hallen som tar dig vidare till alla övriga rum. Kök och vardagsrum ligger på ena sidan med anslutning till varandra vilket skapar en ljus och luftig känsla. Från vardagsrummet nås balkongen med västerläge som sträcker sig längs hela lägenhetens sida. Mellan vardagsrumsdelen och sovrummen ligger en inre hall med garderober där även ingång till det stambytta och fräscha badrummet finns. Båda sovrummen är rymliga och från det aningen mindre rummet finns utgången till balkongen i öster med läge för morgonsolen. I den välkomnande hallen finns plats för avhängning och förvaring i klädkammare. Här bor du mycket centralt beläget med gångavstånd till butiker, restauranger, kommunikationer, Vilunda badet och minigolfbana. Från Väsby Station kan ni ta er till Stockholm, Arlanda och Uppsala på ca 30 min. I källaren på huset finns förråd och två tvättstugor. Hiss i huset och ner källarförrådet och tvättstugan. Välskött förening med många faciliteter för medlemmarna, såsom biltvätthall, bastu och övernattningsrum.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bromsbodavägen 63, Runby, Upplands Väsby kommun
Bromsbodavägen 63, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Bromsbodavägen 63, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Bromsbodavägen 63

Lägenhet
Runby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
2 395 000 kr
99 m²
4 rum
vån 1/2
9 290 kr/mån
24 192 kr/m²

Kontakta mäklaren på 073-267 67 12 för att boka privat visning! Välkommen till denna unika och fantastiska markplanslägenhet på 99 kvm, belägen i ett lugnt och trivsamt område. Denna ljusa och rymliga lägenhet erbjuder ett bekvämt och stilrent boende med en underbar trädäckad altan i söderläge. Stora härliga natursköna skogsområden finner man endast runt hörnet. När du kliver in genom ytterdörren möts du av en rymlig hall som leder vidare till lägenhetens hjärta – den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Det generösa ljusinsläppet och den luftiga atmosfären skapar en perfekt plats för umgänge och avkoppling. Vardagsrummet är rymligt och erbjuder gott om plats för både soffgrupp och matplats. Härifrån har du direkt utgång till den stora trädäckade altanen som ligger i ett härligt söderläge. Stora sovrum med stora fönsterpartier som släpper in mycket naturligt ljus. Bostaden är utrustad med finesser som walk-in-closet. Två gedigna badrum utrustade med en dusch vardera. Ena badrummer erbjuder även både tvättmaksin och torktumlare. Föreningen erbjuder även 3 st tvättstugor. Bostaden erbjuder gott om förvaring. Till bostaden tillhör 2 st rymliga förråd som är isolerade samt har el draget. Finns även ett vindsförråd som tillhör bostaden. Ett gemensamt förråd finns också för föreningen. En hel del förvaringsutrymmen! Den öppna planlösningen mot köket gör det enkelt att umgås medan du lagar mat. Lägenhetens fönster är alla vända i solläge vilket resulterar till ett underbart naturligt ljusinsläpp! I föreningen finns också tillgång till bastu och en extra gästlägenhet om man behöver extra plats vid besök. Gästparkeringar finns det gott om längst gatan. Skyddsrum finns lokalt under ett av föreningens hus. Runbyskogen når du på endast någon enstaka minut där du finner många spår med elbelysning samt preparerat längdspår under vintertiden.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Travgatan 49, Smedby, Upplands Väsby kommun
Travgatan 49, Smedby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Travgatan 49, Smedby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Travgatan 49

Lägenhet
Smedby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
2 450 000 kr
94 m²
4 rum
vån 1/2
7 061 kr/mån
26 064 kr/m²

Kontakta mäklaren på 073-267 67 12 för att boka privat visning! Välkommen till detta mycket trevliga bostadsrättsradhus i två plan i barnvänligt och trevligt område i Smedby. Här kommer du att bo med ett lugnt och naturnära läge precis invid Norra berget och den trevliga vikingagården Gunnes Gård. Med detta boende får du känslan av att bo i radhus då lägenheten är fördelad över två plan och du kommer att ha en stor terrass som ansluter till föreningens gräsytor på baksidan. På entréplan finner du ett rymligt kök med matplats invid fönster, två bra sovrum samt ett badrum. En trappa ner hittar du ytterligare ett sovrum samt det ljusa vardagsrummet med utgång till uteplatsen mot baksidan. Hela lägenheten ger ett lugnt och svalt intryck. Här får du ett boende med närhet till förskolor, skolor, kommunikationer, Väsby station samt Väsby Centrum och Bredden (Infra City).

  • Premium
  • Uteplats
Dragonvägen 37, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Imorgon
Dragonvägen 37, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Dragonvägen 37, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Dragonvägen 37

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 595 000 kr
34 m²
1 rum
vån 1/5
2 954 kr/mån
46 912 kr/m²

Under sommaren har vi endast BOKADE VISNINGAR på förfrågan. Kontakta Josefine Simonsson för tidsbokning. Välkommen till denna rymliga och mycket välplanerade etta om 34 kvm precis utanför Väsby Centrum. Lägenheten känns ljus och luftig tack vare stora fönster och utgången till uteplatsen, mot lugn och trevlig innergård, blir som ett extra rum sommartid. Uteplatsen ger såväl eftermiddagssol som kvällssol och är under tak, här finns även infravärme att slå på för mysiga stunder. Det generösa rummet ger dig plats för både sängen och soffan. Det rymliga och fullt utrustade köket har plats för matbord och har ljusinsläpp från två håll vilket ger ett bra och naturligt arbetsljus. I anslutning till köket ligger det helkaklade badrummet som erbjuder duschhörna och egen kombinerad tvättmaskin/torktumlare vilket är bekvämt så man slipper boka tvättstuga. Varmförråd i entréplan och tvättstuga finns att tillgå och Kabel tv (basutbud) samt internet ingår i månadsavgiften. Här kommer du att bo med Väsby Centrum precis utanför porten där du har tillgång till all tänkbar service. Läget är centralt med gångavstånd till Väsby Centrum, restauranger, vårdcentral, tandvård och gym. Utanför porten finns busstationer och med ca 5 minutera promenad ligger Väsby pendeltågsstation som erbjuder goda pendlingsmöjligheter till Stockholms C, Arlanda och Uppsala. Här kan ni leva ett bekvämt och aktivt liv för både barn och vuxna.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Diakonvägen 27, Prästgårdsmarken, Upplands Väsby kommun
Diakonvägen 27, Prästgårdsmarken, Upplands Väsby kommun, bild 2
Diakonvägen 27, Prästgårdsmarken, Upplands Väsby kommun, bild 3

Diakonvägen 27

Radhus
Prästgårdsmarken, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
4 195 000 kr
108 m²
4 rum
6 655 kr/mån
38 843 kr/m²

Kontakta mäklaren på 073-267 67 12 för att boka privat visning! Välkommen till ett bostadsrättsradhus med mycket sol samt egen parkeringsplats framför huset på den omtyckta gatan Diakonvägen! Planlösningen erbjuder dig öppna sociala ytor på entréplan och tre bra sovrum på övre plan. Utöver detta även två badrum varav det ena med tvättmaskin och torktumlare. På baksidan finns en väl tilltagen uteplats där nuvarande ägarna har byggt ut den trädäckade altan där du kan tillbringa soliga dagar till fullo! Här finns plats för både utemöbler, loungedel och studsmatta. På framsidan har nuvarande ägarna älagt en träckad altan och där finns även ett praktiskt förråd som säljaren isolerat. Nyttig info om föreningen: I månadsavgiften ingår sophämtning, bostadsrättstilläggförsäkring samt ekonomisk förvaltning. I detta nyproducerade radhus gäller fortfarande garantier för exempelvis vitvaror, kök och badrum. Dessutom kommer en garantibesiktning av huset genomföras under 2025 som en del av byggentreprenörens femårsgaranti, följt av en femårig ansvarstid för garantifel som beror på vårdslöshet av byggentreprenören. Diakonvägen är en lugn och trygg återvändsgata. Gatan längs Diakonvägen ägs och underhålls av kommunen, vilket innebär att kommunen ansvarar för snöröjning, sandning, sopning samt skötsel av grönområdet. Familjärt område med naturen ett stenkast bort. Enbart 500 m till vackra Edssjön. Flertalet promenadstråk, lekplatser, fotbollsplan samt utegym i närområdet. Får- och kohagar under sommarhalvåret ger en mysig och lantlig miljö. Tre förskolor i närområdet, varav en ligger så nära som 150 m från huset. Två grundskolor F-9, Runbyskolan respektive Internationella Engelska skolan. Närmaste busshållplatsen är belägen ca 150 m från bostaden som tar dig till och från pendeltågsstationen och Väsby centrum. Stor mataffär, Hemköp, ca 800 m från bostaden samt pendeltågsstationen så nära som 1,5 km från bostaden. (Arlanda på mindre än 15 min och stan på ca 20 minuter). Huset har en egen parkeringsplats på uppfarten. Det finns även gott om möjligheter till fler kostnadsfria parkeringsplatser på föreningens gemensamma parkeringar. (Gemensamma trädgårdsmaskiner såsom gräsklippare och häcksax finns att tillgå.) Varmt välkommen att kontakt mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Uppfinnargatan 9G, Upplands Väsby, Upplands Väsby kommun

Uppfinnargatan 9G

Lägenhet
Upplands Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 950 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
3 620 kr/mån
35 455 kr/m²

Kontakta mäklaren på 073-267 67 12 för att boka privat visning! Välkommen till denna välplanerade tvåa en trappa upp i fastigheten. Här får du välplanerade kvadratmeter med öppna och luftiga ytor mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrummet nås även balkongen där du kan avnjuta eftermiddag och kvällssol. Sommartid kan balkongen användas som ett extra rum där du kan sitta och njuta av solen. Sovrummet är rymligt och har gott om plats för dubbelsängen och i badrummet har du egen tvättmaskin och torktumlare. I detta barnvänliga och mysiga område bor du med naturen inpå knuten. Gångavstånd till busshållplats med kommunikation ner till Upplands Väsby station med bra pendlingsmöjligheter till Stockholm så väl som till Arlanda och Uppsala. Närmaste matbutik finns vid Glädjens handelsplats samt i Bredden eller Väsby Centrum.

  • Plus
  • Balkong
Kavallerigatan 95, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Budgivning pågår
Kavallerigatan 95, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Kavallerigatan 95, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Kavallerigatan 95

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 495 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/2
3 950 kr/mån
23 730 kr/m²

Välkommen till denna centralt belägna lägenhet med radhuskänsla endast en kort promenad från Väsby centrum. Här kommer du att bo endast en kort promenad från Väsby Centrum med all tänkbar service så som butiker, banker, restauranger och med direkt närhet till kommunikationer. I närområdet har du dessutom Vilunda badet och elljusspår samt skolor och förskolor. Du välkomnas hem av en rymlig och centralt belägen hall som tar dig vidare in till de övriga rummen. Badrummet ligger direkt till höger och har en separat wc del samt en badrumsdel där du även har tillgång till egen tvättmaskin. Längre in i hallen ligger köket som har bevarade detaljer från byggåret. Här finns plats för matplats i anslutning till det stora fönstret som ger ett trevligt ljusinsläpp. På andra sidan hallen ligger det stora och ljusa vardagsrummet som har ett stort fönsterparti som bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Sovrummet har plats för dubbelsäng och det är även härifrån som du når din nya uteplats i perfekt söderläge och vidare tillgång till den trevliga lilla trädgården med gräsmatta och möjlighet till planteringar. Perfekt för dig som vill ha din egen lilla lättskötta trädgård.

  • Premium
  • Uteplats
Frisells gata 13F, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
Frisells gata 13F, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun, bild 2
Frisells gata 13F, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun, bild 3

Frisells gata 13F

Radhus
Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
4 295 000 kr
112 m²
4 rum
6 104 kr/mån
38 348 kr/m²

Välkommen till ett bostadsrättsradhus i gemytligt område med närhet till natur och barnomsorg. I mitten av området finns en lekplats och ett inhägnat poolområde för medlemmarna att nyttja. Här bor du i två plan med en härlig altan som vetter mot grönska. Bostaden mäter 112 kvm och disponeras över 4 rok. I entréplanet finns hall, kök och vardagsrum med öppen planlösning, ett stort badrum med tvättmaskin och förråd under trappan. I det övre planet finns ett bra allrum för barnen att ha som lek-/spelrum. Allrummet kan även göras om till ytterligare ett sovrum vid behov. Tre bra sovrum, en klädkammare och ett badrum med badkar. Hela bostaden har genomgående parkettgolv och ljusa färgsättning på väggarna. Inom gångavstånd finns förskola och på cykelavstånd finns skola. Sanda spåret ligger i närheten där man har elupplyst motionsspår, utegym, frisbeegolf och en trevlig grillplats för utflykter året om. Den historiska Birgittaleden finns att ansluta till intill bostaden för en trevlig promenad som bland annat tar er förbi restaurang Spiltan där man kan passa på att fika eller äta en bit mat. Det här är ett hus och ett område att trivas i!

  • Premium
  • Uteplats
Odlarstråket 3, Eds Allé, Upplands Väsby kommun
  • Sön 18 aug kl 14:00
Odlarstråket 3, Eds Allé, Upplands Väsby kommun, bild 2
Odlarstråket 3, Eds Allé, Upplands Väsby kommun, bild 3

Odlarstråket 3

Radhus
Eds Allé, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
5 995 000 kr
164 + 11 m²
6 rum
193 m² tomt

Välplanerat radhus 3-plan och stora generösa ytor! Precis där samhället möter öppet landskap ligger den nya stadsdelen Eds Allé. Här kommer du att bo i ett barnvänligt område på en liten gata utan genomfartstrafik med lekparken och Bergaparken inom kort promenadavstånd. Du välkomnas hem av en skyddande carport och förråd som ramar in framsidan och ger dig en insynsskyddad uteplats. Entréplanet har stora fönsterpartier och en takhöjd om hela 2,6 meter. I hallen möts du av ett praktiskt klinkergolv och gott om förvaring i inbyggda garderober. Vardagsrum och kök separeras av en halvvägg vilken gör att man har kontakt mellan rummen och får en luftig planlösning. Från vardagsrummet har du utgång till kvällssolen på den stenlagda uteplatsen på entrésidan. På entréplanet finns även wc/dusch och en separat tvättstuga, båda går i samma stil med vita väggar och grått klinkergolv. På övervåningen finns ännu ett badrum i samma stil, men här erbjuds badkar, samt fyra sovrum med gott om förvaringsmöjligheter. Ytterligare en trappa upp finns ett härligt rum om 25 kvm med en takhöjd om 3 meter som kan användas som ett extra vardagsrum, ateljé eller som idag som sovrum med ett lyxigt badrum en-suite och tillhörande walk-in-closet. Här bor du granne med fina grönområden och jordbrukslandskap samtidigt som du har bekvämt cykelavstånd till pendeltåg, butiker och övrigt centrum utbud med restauranger och annan service.

  • Premium
  • Energieffektiv
Runhällsgatan 18, Fresta, Upplands Väsby kommun
Runhällsgatan 18, Fresta, Upplands Väsby kommun, bild 2
Runhällsgatan 18, Fresta, Upplands Väsby kommun, bild 3

Runhällsgatan 18

Radhus
Fresta, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
4 395 000 kr
137 m²
5 rum
6 804 kr/mån
32 080 kr/m²

Med närhet till böljande ängar ligger detta moderna och trendiga bostadsrättskedjehus med ett av områdets bästa sollägen, i populära Fresta. Söker du tryggheten av att bo i bostadsrätt, men samtidigt vill ha friheten av egen villa är detta boendet för dig. I utkanten av området med ängar och åkermark som närmaste granne får du här allt du kan önska dig. Ett modernt hus med genomgående ljus och modern färgsättning som tillsammans med det härliga ljusflödet, som är genomgående i hela huset, ger en luftig planlösning. Entréplan välkomnar med generösa sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Den stora altanen blir en förlängning av vardagsrummet och ger ett extra rum sommartid. Här kan du njuta av solen i härligt söderläge hela dagen. Bil- och gångvägen är lugn utan genomfartstrafik och i stort sett är det endast de boende själva längs gatan som nyttjar den. Det lättarbetade köket inbjuder till matlagning och har även utgång till stenlagd uteplats på framsidan där du kan dricka ditt morgonkaffe. En trappa upp finns boendets alla sovrum separerade från de sociala ytorna. Fyra rejäla sovrum där ett av rummen har utgång till den underbara takterrassen. Här kan du njuta av solen hela dagen i stort sett helt utan insyn. På varje våningsplan finns ett helkaklat badrum och förrådsutrymmen. I detta barnvänliga och mysiga område bor du med naturen inpå knuten. I Fresta finns två förskolor, Skogstorp och Pelikanen samt en skola, Frestaskolan (F-5). Gångavstånd till restaurang samt busshållplats med kommunikation ner till Upplands Väsby station med bra pendlingsmöjligheter till Stockholm så väl som till Arlanda och Uppsala. Närmaste matbutik nere vid Glädjens handelsplats samt Väsby Centrum med stort utbud av butiker, restauranger, caféer och intilliggande vårdcentral. För den golfintresserade är det bara 2 km och cirka 20 minuters promenad till Wäsby Golf och deras populära lunchservering.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Holmvägen 17, Apoteksskogen, Upplands Väsby kommun

Holmvägen 17

Lägenhet
Apoteksskogen, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
2 195 000 kr
89 m²
3 rum
vån 6/6
6 681 kr/mån
24 663 kr/m²

Välkomna på visning på denna ljusa bostadsrätt i härliga Apoteksskogen. Här har vi en stor trea om 89 kvm med två rymliga sovrum. Genomgående gott skick med öppet kök och bra planlösning. Perfekt för den växande familjen med två fullstora sovrum, ett badrum, en gästtoalett, två balkonger och gott om förvaring. Här möts du av ljus och rymd redan när du kliver in genom dörren. I hallen har du en separat gäst wc och ett badrum samt en rejäl klädkammare som är inredd även den med parkettgolv. Två bra sovrum där det ena har utgång till balkong. Vardagsrummet är stort och ljust och även härifrån når du en av lägenhetens två balkonger. Köket är härligt ljust med charmig inredning och en fantastisk utsikt från det stora fönstret vid matplatsen som rymmer 6-8 personer. Här kommer du att bo lugnt och skönt med naturen direkt utanför huset. Endast en kort promenad bort ligger Väsby centrum med all tänkbar service såsom butiker, restauranger, banker och vårdcentral. Goda kommunikationer med närhet till busshållplats som tar dig vidare till Väsby Station där pendeltåget går vidare till Stockholm alternativt till Märsta, Arlanda eller Uppsala.

  • Balkong
  • Hiss
Fruängsvägen 16, Odenslunda, Upplands Väsby kommun
Fruängsvägen 16, Odenslunda, Upplands Väsby kommun, bild 2
Fruängsvägen 16, Odenslunda, Upplands Väsby kommun, bild 3

Fruängsvägen 16

Villa
Odenslunda, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
6 195 000 kr
148 m²
5 rum
762 m² tomt

Under sommar har vi endast BOKADE VISNINGAR på förfrågan. Kontakta Josefine Simonsson för tidsbokning. I hjärtat av Odenslunda på en lätt kuperad och lättskött tomt med sol dagens alla timmar ligger denna ombonade familjevilla om 148 kvm. På tomten återfinns förutom den generösa altanen planterings möjligheter och en rymlig friggebod. Huset erbjuder generösa sällskapsytor med mysig eldstad i vardagsrummet. Vardagsrummet är stort och ljust med underbart ljusinsläpp från stora fönster mot den skyddade altanen i perfekt sydvästläge. Det hemtrevliga köket är inrett i mustiga färger och erbjuder alla bekvämligheter och maskiner. På entréplan finns även ett snyggt renoverat badrum och två bra sovrum. På övre plan finns ett allrum som även kan användas som hemmakontor eller liknande samt ett stort master bedroom med ett renoverat badrum "en-suite". Sovrummet på övre plan går att dela av till ytterligare ett sovrum om så önskas, se alternativ planlösning. Odenslunda är ett område där såväl ung som gammal kan trivas. Vid infarten till området ligger förskolan Skutan samt inom området finns även förskolan Sundsborg. Odenslunda skola, årskurs F-5, ligger inom kort gångavstånd. Bussar till Väsby Centrum och Station trafikerar såväl Sandavägen som Vallentunavägen som båda ligger på några minuters gångavstånd.

  • Premium
Skolvägen 7, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Skolvägen 7, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Skolvägen 7, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Skolvägen 7

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
2 295 000 kr
50 m²
2.5 rum
vån 2/4
3 230 kr/mån
45 900 kr/m²

Ring mäklaren för att boka privat visning! Nu finns en stilren och optimalt planerad mini trea (2:a i original) med låg avgift till salu i en av Upplands Väsbys mest eftertraktade och trivsamma bostadsrättsförening. Lägenheten är genomgående ljus med en öppen och social planlösning; här har du utrymme för både soffgrupp, matplats och arbetshörna. Den rymliga balkongen vetter ut mot bostadsrättsföreningens lugna innergård. Bostaden har en generös takhöjd på 2,6 m, stora fönsterpartier och goda förvaringsmöjligheter. Köket är smakfullt nyrenoverat 2020. Sovrummen är välplanerade med god plats för förvaring och badrummet är helkaklat i klassiska ljusa färger. Den välskötta bostadsrättsföreningen är en äkta bostadsrättsförening som äger marken, har fem uthyrda hyreslokaler och ekonomin bedöms vara stabil. Här bor du med närhet till Väsby centrum och Centralvägen som bl.a. erbjuder ett brett utbud av restauranger och caféer. Willys och ICA finner du på gångavstånd och goda parkeringsmöjligheter finns både i närområdet, och att hyra i bostadsrättsföreningen både inom- och utomhus. Varmt välkomna på visning till detta fint belägna hem invid Suseboparken med närhet till Väsby centrums puls av shopping, caféer och restauranger – och endast några minuters promenad till busstationen och pendeltåget mot bl.a. Stockholm och Uppsala!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Galoppgatan 77A, Smedby, Upplands Väsby kommun
Galoppgatan 77A, Smedby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Galoppgatan 77A, Smedby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Galoppgatan 77A

Lägenhet
Smedby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
925 000 kr
18 m²
1 rum
1 553 kr/mån
51 389 kr/m²

Välkommen till denna kvadratsmarta etta om 18 kvm med allt du behöver på kompakt yta. Totalrenoverad till nyskick perfekt som första bostaden eller kanske som övernattningslägenhet. Sängen får plats i separat sovalkov separerad från rummet som för övrigt har öppen planlösning med det komplett utrustade köket. Badrummet är helkaklat med moderna färger och spotlights i taket. Här kommer du att bo med närhet till buss till pendeltågstationen varifrån man enkelt tar sig vidare till Stockholm City alternativt Arlanda, Uppsala samt Gävle. Du har även gångavstånd till Väsby Centrum, Breddens handelsområde samt till Väsby station. I närheten finns Norra berget med skogsområde och även vikingagården Gunnes gård, ett friluftsmuseum med levande djur.

  • Premium
Herrgårdsvägen 8B, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Herrgårdsvägen 8B, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Herrgårdsvägen 8B, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Herrgårdsvägen 8B

Radhus
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
5 595 000 kr
149 + 49 m²
5 rum
613 m² tomt

I lugnt villaområde mitt i centrala Upplands Väsby ligger detta moderna parhus på lummig trädgårdstomt. Då bostaden ligger på en höjd har du fin utsikt över centrala Väsby med dess takåsar. Huset har en öppen social planlösning med takhöjd till nock på 4,2 meter. Från kök och vardagsrum ges stort ljusinsläpp från stora fönsterpartier och utgång till balkong finns i soligt sydvästläge. Båda planen har vattenburen golvvärme för extra komfort. I bostaden finns 4 möjliga sovrum och på varje plan finns också ett fint dusch-/badrum i modern och tidlös stil. Här bor du endast en kort promenad från Väsby Centrum med tillgång till butiker, restauranger och all tänkbar service. Inom gångavstånd finns även flera skolor och förskolor. Några få minuter bort ligger Vilundavallens sportfält. Här finns nybyggd fotbollshall, skatepark, minigolf, simhall med gym samt stor ishall. Lika långt åt andra hållet ligger Väsby Station med pendeltåg till Stockholm och Uppsala samt bussar både inom kommunen och angränsande kommuner.

  • Premium
Trädgårdsvägen 9, Runby, Upplands Väsby kommun
Trädgårdsvägen 9, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Trädgårdsvägen 9, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Trädgårdsvägen 9

Lägenhet
Runby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 850 000 kr
68 m²
3 rum
vån 1/3
5 098 kr/mån
27 206 kr/m²

Öppen visning kommer ske 21/7, innan dess visas lägenheten på förfrågan. Kontakta Josefine Simonsson. I omtyckta Runby hittar vi denna lägenhet om 68 kvm med en optimal planlösning. En ljus och inbjudande hall med gott om förvaringsmöjligheter, två stora sovrum och ett ljust vardagsrum med öppning mot matplats och kök. Från vardagsrummet nås den härligt soliga balkongen i bra läge. Här får man känsla av skog och fin miljö samtidigt som det är gångavstånd till pendeltåg, bussar och matbutiker. Från balkongen kan man se ut över den gröna innergården samt se föreningens lekpark. Brf Olofsgården är en välskött förening med mycket god ekonomi som bland annat investerat i solceller och bergvärme. Lägenheten är belägen i populära Runby med gångavstånd ner till Väsby Centrum och Väsby station med tåg och pendeltåg mot bl.a Stockholms Central, Uppsala och Arlanda. Inom cykelavstånd når man Kariobadet samt det är nära till Runbys fina naturområden.

  • Premium
  • Balkong
Bromsbodavägen 13B, Runby, Upplands Väsby kommun

Bromsbodavägen 13B

Lägenhet
Runby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
2 195 000 kr
68 m²
3 rum
vån 1/2
5 721 kr/mån
32 279 kr/m²

Nu finns det en trivsam och mysig 3:a om 68 kvm att förvärva i populära Brf Runby Gårdar. Här bor du en på bottenplan med egen entré. Bostaden har öppen och luftig planlösning mellan kök och vardagsrum samt matplats. Två bra sovrum med gott om förvaring där det ena har utgång mot uteplatsen på baksidan. Denna lägenhet har två stora uteplatser perfekt för sommarens dagar. Badrummet har vitt kakel och mörk våtrums matta här finns även en egen tvättmaskin. Detta är en förening som har 6 olika gårdar där varje gård har egen tvättstuga, förråd och aktivitetslokal. På denna "gröna" gården finns ett gym att nyttja. Övriga gårdar har snickerilokal, gästlägenhet, bastu samt samlingslokal för föreningens medlemmar att nyttja mot en mindre kostnad. Här bor man nära natur med ett fint elljusspår (Runbyspåret) där det även finns utegym. Här spåras det med längdskidspår vintertid. Förskola finns på gården och Runbyskolan (F-9) en kort promenad från ditt nya hem. Det finns badplats i Mälaren inom ca 15 minuters cykelavstånd och du promenerar till pendeltåget på ca 10-12 minuter. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Uppfinnargatan 9C, Fresta, Upplands Väsby kommun
Uppfinnargatan 9C, Fresta, Upplands Väsby kommun, bild 2
Uppfinnargatan 9C, Fresta, Upplands Väsby kommun, bild 3

Uppfinnargatan 9C

Lägenhet
Fresta, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
2 195 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/2
3 620 kr/mån
39 909 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvåa i markplan i populära Fresta! Här får du en bostad med öppen och luftig yta mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrummet nås den härliga uteplatsen som sommartid erbjuder ett extra rum där du kan sitta och njuta av solen från tidig eftermiddag till kvällen. Sovrummet är rymligt med platsbyggda garderober och har gott om plats för dubbelsängen. Badrummet erbjuder det mesta du behöver i modern stil samt att det finns tvättmaskin och torktumlare. I detta barnvänliga och mysiga område bor du med naturen inpå knuten. Gångavstånd till ett nyöppnat café och busshållplats med kommunikation ner till Upplands Väsby station med bra pendlingsmöjligheter till Stockholm så väl som till Arlanda och Uppsala. Närmaste matbutik finns vid Glädjens handelsplats samt i Bredden eller Väsby Centrum.

  • Premium
  • Uteplats
Prästgårdsvägen 7D, Prästgårdsmarken, Upplands Väsby kommun
Prästgårdsvägen 7D, Prästgårdsmarken, Upplands Väsby kommun, bild 2
Prästgårdsvägen 7D, Prästgårdsmarken, Upplands Väsby kommun, bild 3

Prästgårdsvägen 7D

Radhus
Prästgårdsmarken, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
4 495 000 kr
111 m²
4 rum
4 908 kr/mån
40 495 kr/m²

Under sommaren har vi endast BOKADE VISNINGAR på förfrågan. Kontakta Josefine Simonsson för tidsbokning. Välkommen till detta nybyggda bostadsrättsradhus i lugna och mysiga kvarter. Här välkomnas du till ett modernt boende med ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster genomgående i hela bostaden, som ger ett underbart ljusflöde. Entréplan erbjuder de sociala ytorna med ett stort vardagsrum med skön braskamin som förhöjer mysfaktorn och ger en skön värme under kalla dagar. Köket ligger i anslutning till vardagsrummet och har även en stor matplats i anslutning. Från vardagsrummet nås även den trälagda och skyddade uteplatsen. En trappa upp ligger boendets sovrum avskilda från de sociala ytorna. Här uppe finns tre bra sovrum, ett större och två mindre samt en klädkammare och ett helkaklat badrum. Detta kompletteras med ytterligare ett badrum på entréplan där även tvättmaskin och torktumlare finns.

  • Premium
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 63