Sikrenovägen 6

Stocksund, Danderyds kommun Se på karta

2 250 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
30 m²
Våning
1, hiss finns ej
Byggår
1938
Förening
BRF Rödhaken, Stocksund
Om föreningen
Avgift
2 297 kr/mån
Driftkostnad
9 048 kr/år
Pris/m²
75 000 kr/m²

- Fiskbensparkett i vardagsrummet
- Stambytt 2005
- Inbyggd garderob för förvaring
- Diskmaskin installerad i köket
- Spårvagn, Tunnelbana och bussar i din direkta närhet
- Låg månadsavgift
- Till lägenheten hör ett större och ett mindre källarförråd

Välkomna till denna ljusa lägenhet med centralt och sjönära läge. Många stora fönster släpper in rikligt med ljus. Köket har all maskinell utrustning. Här har ni även yta för ett matbord mot fönsterpartiet. Badrummet är fint och har genomgått ett stambyte 2005. Vardagsrum har plats för stor soffa och förvaringsmöbel samt dubbelsäng. Fiskbensparketten bidrar med en härlig känsla. Här finns även en inbyggd garderob med bra utrymme för förvaring.

Föreningen har cykelförråd för medlemmarna.

Gångavstånd till T-bana samt övriga kommunikationer och nära livsmedelsbutik. Lägenheten har bevarad charm och fin rymd takhöjd ca 2,70 meter. Välskött förening med många stora renoveringar gjorda, som tak, fönster och stammar.

Med högt och soligt läge på en höjd i Stocksund finns det trevliga Sikrenoområdet mycket centralt beläget och närhet till det mesta. Roslagsbanan stannar alldeles nedanför och en kort promenad tar dig till tunnelbanan vid Danderyds sjukhus. Stocksunds hamn ligger nära intill och sommartid håller uppskattade Stocksunds hamnkrog öppet. Matbutik finns på kort promenadavstånd alldeles intill. Du kommer snabbt ut med bil på E18 och parkeringsmöjligheter finns på gatan utanför huset. Längs Stocksundet finns också fina badmöjligheter. Lägenheten är vänd mot villaområdet och har ett högt och fritt läge med utsikt över nejden.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Danderyd

Kontakta mäklaren

Alexander Syvertsson

Fastighetsbyrån Danderyd
Mäklare Alexander Syvertsson, Fastighetsbyrån Danderyd
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas