Gamla Uppsalagatan 5

Svartbäcken, Uppsala kommun Se på karta

1 650 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
33,1 m²
Våning
4 av 4, hiss finns ej
Byggår
1942
Förening
BRF Hagbard
Om föreningen
Energiklass
E
Avgift
2 028 kr/mån
Driftkostnad
3 840 kr/år
Pris/m²
49 849 kr/m²

Högst upp i huset ges nu tillfälle att förvärva denna ytterst välplanerade 40-talsetta i attraktiva Svartbäcken. Är du ute efter ett boende med det lilla extra så är detta bostaden för dig!

Här i Svartbäcken bor du i ett attraktivt område med direkt närhet till aktiviteter vid Fyrishov samt till Röbospåret som är ett av Uppsalas finaste strövområden och motionsspår med Gamla Uppsala högar i fonden. I det direkta närområdet finns mataffärer, restauranger och service vid Torbjörns torg. Här bor man även med närhet till centralstationen samt inom promenad- och cykelavstånd till Ekonomikum med flera av Uppsalas olika universitetsinstitutioner. Tar du hellre bussen ner till stan finns bussförbindelse med hållplats strax invid bostaden med ca 8 busslinjer.

Lägenheten som attraktivt är belägen högst upp i huset är väldigt ljus och erbjuder en stor välkomnande hall med gott om avhängningsmöjligheter vid sidan samt i en större klädkammare längre in. Ett rymligt vardagsrum med ett rikligt ljusinsläpp från det stora fönstret. Vardagsrummet rymmer med enkelhet en säng, soffgrupp samt matbord om så önskas. Vidare erbjuds ett yteffektivt kök samt ett fräscht kaklat badrum med dusch. Lägenheten har många tidstypiska detaljer bevarade som bidrar till charm.

Till bostaden hör 3st förråd. Ett beläget väldigt bekvämt på samma våning (vind) samt två i källaren.

I föreningen finns även tvättstuga i källaren med 3st maskiner samt Hobbyrum (snickarverkstad).

Lägenheten planeras att visas under Juli / Augusti men kan visas och säljas redan innan vid intresse. Anmäl ditt intresse till ansvarig mäklare för att ta del av all information.

Missa inte att anmäla ditt intresse. Bostäder i Svartbäcken av denna klass är mycket populära och kan säljas innan visning.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Uppsala

Kontakta mäklaren

Karl Nordström

SkandiaMäklarna Uppsala
Mäklare Karl Nordström, SkandiaMäklarna Uppsala
070-9581957