SkandiaMäklarna Uppsala

SkandiaMäklarna Uppsala

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Portalgatan 15, Kapellgärdet, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 15:00
Portalgatan 15, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 2
Portalgatan 15, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 3

Portalgatan 15

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
SkandiaMäklarna Uppsala
2 495 000 kr
50 m²
2 rum
vån 6/6
4 118 kr/mån
49 900 kr/m²

Varmt välkommen till Kapellgärdets kanske lyxigaste 2 rok! Här erbjuds ni en fantastisk takterrass om ca 21 kvm i västerläge, kamin i vardagsrum samt fönster i tre väderstreck! Lägenheten är belägen högst upp i huset och är den enda lägenheten på våningsplanet. Från terassen har ni en vacker vy över takåsar och Uppsalas Domkyrka samt slott! Lägenhetens 50 kvm fördelar sig på; hall med gott om förvaringsmöjligheter i walk-in closet. Ett stort badrum utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. En öppen planlösning mellan vardagsrum och kök och i vardagsrummet finns en mysig kamin! Från vardagsrummet har ni utgång till bostadens terass om ca 21 kvm. Terassen har gott om plats för både sittgrupp och matbord samt odling för den med gröna fingrar. Sovrummet vetter mot innergården och har inbyggda garderober. BRF Passagen är en välskött förening och består av 51 stycken lägenheter. Fastigheten byggdes 2005. Föreningens skuldsättning 2023 uppgick till 7 601 kr/kvm. I avgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabel-TV (Tele2 hub-tv, grundpaket), bredband (Ownit, 250 mb/s fiber) och bostadsrättstillägg. Föreningen har en mysig innergård som delas med grannföreningen. Nuvarande ägare nyttjar även ett källarförråd. På Portalgatan 15 i Kapellgärdet bor du med närhet till allt vad staden har att erbjuda. Stadskärnan, parkområden och resecentrum finns med promenadavstånd och en bra cykelväg in mot centrum. All tänkbar service finner du vid Vaksala Torg och affärshuset Kvarnen som du når på bara ett par minuters promenad. Varmt välkommen till ditt nya hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Markegångsvägen 5G, Storvreta, Uppsala kommun
  • Sön 4 aug kl 16:10
Markegångsvägen 5G, Storvreta, Uppsala kommun, bild 2
Markegångsvägen 5G, Storvreta, Uppsala kommun, bild 3

Markegångsvägen 5G

Radhus
Storvreta, Uppsala kommun
SkandiaMäklarna Uppsala
2 995 000 kr
108 m²
4 rum

Välkommen till ett trevligt kedjehus i trivsamma Storvreta! Du möts av en öppen och välkomnande hall när du kliver in genom ytterdörren, här finns gott om plats för avhängning och förvaring av ytterkläder samt en charmig braskamin. I anslutning till hall och vardagsrum finner du ett modernt och fräscht kök som är välutrustat med snygga vitvaror i rostfritt utförande. Du får plats med ett rejält matbord med tillhörande stolar och det erbjuds generösa arbetsytor och förvaring görs smidigt i över- och underskåp. Vidare i bostaden har vi ett rymligt vardagsrum med gott om plats för en stor soffa med tillhörande soffbord, tv med tv-bänk samt övrigt möblemang efter önskemål. Härifrån når ni även bostaden fantastiskt trevliga altan. Det erbjuds 3 st sovrum med möjlighet att bygga till ett för den som önskar. Du får 2st fräscha badrum där det ena har badkar och det andra har dusch med duschvägg. Storvreta är ett mycket populärt och trivsamt samhälle ca 15 minuters bilfärd utanför Uppsala. Området kring villan är lugnt och barnvänligt med flertal lekplatser runtom och gångavstånd till skola, förskola, mataffär, pizzeria mm. Ni har även naturen strax runt hörnet med närhet till både fina löpspår och vintertid uppkörda skidspår. Detta är ett utmärkt pendlarläge där Upptåget tar en in till Uppsala city på 10 minuter och det är även enkelt att ta bilen via påfart till E4:an. Välkommen hem!

  • Premium
Bäcklösavägen 1A, Ultuna, Uppsala kommun
  • Sön 4 aug kl 10:30
Bäcklösavägen 1A, Ultuna, Uppsala kommun, bild 2
Bäcklösavägen 1A, Ultuna, Uppsala kommun, bild 3

Bäcklösavägen 1A

Lägenhet
Ultuna, Uppsala kommun
SkandiaMäklarna Uppsala
1 950 000 kr
56 m²
2 rum
vån 5/5
4 718 kr/mån
34 821 kr/m²

Varmt välkommen upp till våning 5 och denna välplanerade 2 rum och kök med fönster i två väderstreck. Här erbjuds ni en modern och rymlig lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stor inglasad balkong, sovrum och väl tilltaget badrum! Lägenhetens 56 kvadratmeter fördelas på en praktisk hall med gott om förvaring i inbyggda garderober med skjutdörrar. Vidare har ni ett rymligt kök utrustat med allt som kan tänkas behövas; ugn, häll, fläkt, inbyggd micro, diskmaskin samt kyl/frys. I köket finns det gott om plats för ett matbord. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet samt de stora fönstren skänker ett fint ljusinsläpp till lägenheten. I vardagsrummet får ni plats för större sittgrupp. Härifrån når ni bostadens rymliga och inglasade balkong. Här har ni fantastisk utsikt över grönska, hagar och skog. Vidare har ni ett rymligt sovrum med walk-in closet. Badrummet i bostaden är rymligt och här har ni både tvättmaskin, torkumlare, kommod, wc samt dusch. Som boende på Bäcklösavägen har du nära till grönområden, service, matbutiker, gym och goda kommunikationer in till Uppsalas statspuls. Lägenheten ligger i ett ypperligt läge för den som studerar via SLU , BMC eller arbetar på Akademiska Sjukhuset. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för ytterligare information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Meteorvägen 30, Storvreta, Uppsala kommun
  • Sön 11 aug kl 12:00
Meteorvägen 30, Storvreta, Uppsala kommun, bild 2
Meteorvägen 30, Storvreta, Uppsala kommun, bild 3

Meteorvägen 30

Lägenhet
Storvreta, Uppsala kommun
SkandiaMäklarna Uppsala
2 195 000 kr
91 m²
3 rum
vån 1/4
8 042 kr/mån
24 121 kr/m²

Unik möjlighet på Meteorvägen 30 - Modern lyx på bottenvåningen! Välkommen till denna fantastiska bostad som erbjuder en enastående kombination av komfort, ljus och exklusivitet. Belägen på bottenvåningen i en fyrvåningsbyggnad, Meteorvägen 30 erbjuder 91 kvadratmeter välplanerat utrymme fördelat på tre rymliga rum. Det som verkligen gör denna bostad till något alldeles extra är de två generösa uteplatserna, perfekt placerade för maximalt solljus och en underbar utomhusupplevelse. Ljus och rymd som skapar en oas av harmoni: När du kliver in i bostaden slås du genast av den lyxiga atmosfären och det genomgående ljusinsläppet som fyller rummet. De stora fönsterpartierna ramar in omgivningen på ett nästan konstnärligt sätt och skapar en naturlig koppling till utomhusmiljön. De vita och ljusa väggarna kompletteras perfekt av det enhetliga parkettgolvet, vilket ger bostaden en tidlös och modern känsla. Ett välkomnande entréparti: Hallens klinkersgolv ger ett elegant första intryck och harmoniserar vackert med den träpanel som pryder väggarna. Det är som att kliva in i en exklusiv hotellsvit varje gång du kommer hem. Det är här din resa mot hemmets komfort och avkoppling börjar. Dubbla uteplatser - en unik möjlighet: Men det är de två uteplatserna som verkligen gör denna bostad till något utöver det vanliga. Här har du inte bara en, utan två möjligheter att njuta av det bästa solläget. Den rymliga balkongen är perfekt för morgonkaffet medan den stora uteplatsen ger dig gott om utrymme för kvällsmiddagar och sociala tillställningar under stjärnhimlen. En möjlighet att leva utomhus, oavsett tid på dagen. Kontakta ansvarig mäklare Benjamin Alizadeh för mer information, 073-6265268.

  • Premium
  • Hiss
Böljemolnsvägen 36, Fullerö Hage, Uppsala kommun
  • Sön 4 aug kl 17:00

Böljemolnsvägen 36

Lägenhet
Fullerö Hage, Uppsala kommun
SkandiaMäklarna Uppsala
3 495 000 kr
136 m²
6 rum
7 052 kr/mån
25 699 kr/m²

- Arkitektritat - Laddare för elbil - AC - Välkommen till detta påkostade hus med goda tillval samt fantastiska fönsterpartier! Boarea på 136 kvm fördelat på två plan. Perfekt för köparen med höga krav. Radhuskänsla kombinerat med ett boende i bostadsrättsform skapar ett lyxigt med tryggt boende. Grillplats, soliga sommardagar och bekväm parkering på egen uppfart är bara några av fördelarna. Entréplanet erbjuder generösa och öppna ytor för avkoppling, sociala tillställningar och familjemys. Stilrent kök med diskmaskin och ugn från Smeg, samt köksö med spishäll där den matlagningsintresserade kommer att stormtrivas. Stort glasparti framför matbordet. Vardagsrumsdel i öppen planlösning med utgång till altan och gräsyta. Extra sovrum på entréplanet för flexibilitet och bekvämlighet. Badrummet på entréplanet har en duschhörna med takdusch för en lyxig känsla. Övre plan har tre sovrum, badrum och allrum. AC för en bekvämare inomhusmiljö under varma sommardagar. Stenläggning på framsidan medför en extra uteplats utöver den stora altanen på husets baksida. Huset har även nya golv som ger en fräsch och modern känsla. Bostaden är belägen i expansiva Fullerö Hage, ca 9 km norr om centrala Uppsala. Nära till förskola, bensinmack, närbutik, Mekonomen och Annas Foodcourt. Bra pendlarläge med närhet till E4, bussar och Upptåget. Gränby Centrum på 5 minuter och centrala Uppsala på knappt 10 minuter med bil. Detta är en kommande försäljning. Varmt välkomna att anmäla ert intresse redan idag för att säkerställa att ni inte missar något!

  • Plus
  • Uteplats
Vaksalagatan 55, Fålhagen, Uppsala kommun
  • Sön 4 aug kl 13:30

Vaksalagatan 55

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
SkandiaMäklarna Uppsala
1 100 000 kr
21 m²
1 rum
vån 4/5
2 863 kr/mån
52 381 kr/m²

Är du på jakt efter en central övernattningslägenhet, studentboende eller den första egna lägenheten? Här finns nu det perfekta tillfället att förvärva en fin 1:a i stadsnära läge och med endast en kort promenad till Resecentrum för dig som pendlar norr- eller söderut. För dig som tar dig med buss inom staden finns också busshållplats precis utanför. Här bor du bekvämt i fastighet med hiss från markplan på våning 5 av 6 med fönster mot grönskande gård och med Fålhagens mysiga kvarter runt hörnet. Bostaden är ytterst yteffektivt planerad och kombinerar en ljus hall med ett modernt renoverat kök (2021) i neutrala färger. I allrummet möblerar du enkelt med t.ex. en sittgrupp och en bekväm säng och har du behov av ytterligare golvyta kan en loftsäng kanske vara en bra lösning? Lägenheten målades om 2021. Badrummet är självklart helkaklat och inrett med dusch. Som boende på Vaksalagatan 55 har du nära till allt du behöver. Kvarnengallerian med dess butiker, restauranger och mataffär ligger bara en kort promenad bort. För den träningsintresserade finns två gym inom gångavstånd. Vaksalatorg och dess charm erbjuder en härlig lokal atmosfär. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för ytterligare information!

  • Plus
  • Hiss
Dekangatan 10, Rosendal, Uppsala kommun
  • Sön 4 aug kl 11:30

Dekangatan 10

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
SkandiaMäklarna Uppsala
1 995 000 kr
45 m²
2 rum
vån 2/6
2 748 kr/mån
44 333 kr/m²

Välkommen till denna ljusa gavellägenhet med fönster i två väderstreck på andra våningen. På Dekangatan 10 bor du i ett ypperligt läge med närhet till affärer, grönområden och en kort cykelpromenad till Uppsalas stadspuls. Rosendal är populär tack vare sitt generösa utbud av restauranger, cafe, butiker, träningscentrum och den grönskande omgivningen. Bostadens 45 kvadratmeter är välplanerade och har genomgående ett fint vitlaserat parkettgolv, målade väggar och ett helkaklat badrum. Hallen erbjuder gott om förvaring med garderober samt en hatthylla. Vidare har ni ett modernt kök i beige ton med en laminatbänkskiva i stenimitation. Köket är från Marbodal och är fullutrustat med; kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbygd micro och ugn samt en induktionshäll. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en härlig känsla av rymd. Dessutom finns det fönster i två väderstreck och från köket nås även bostadens balkong, vilket skapar ett fint ljusinsläpp. Sovrummet är rymligt och har plats för både dubbelsäng samt garderober. Här finns även ett förråd. Bostadens helkaklade badrum i jordnära toner är rymligt och utrustat med wc, kommod, dusch samt kombinerad TM/TT. I Brf Verket bor du i ett Svanenmärkt hus med energiklass B, vilket kan ge dig grönt bolån och ränterabatt. Föreningen består av 42 lägenheter och föreningen har gemensamma ytor med grannhusen, så som cykelrum, tvättstuga och innegård. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Råbyvägen 80, Kapellgärdet, Uppsala kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00
Råbyvägen 80, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 2
Råbyvägen 80, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 3

Råbyvägen 80

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
SkandiaMäklarna Uppsala
2 395 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 3/5
4 733 kr/mån
34 460 kr/m²

- Generös balkong - Nära stadspulsen - Modern standard - Välkommen till denna moderna och trivsamma 3:a om 69,5 kvm i Kapellgärdet! Lägenheten, belägen på våning 3 med hiss från markplan, i hus uppfört år 2018. Hemmet välkomnar dig med en ljus och öppen planlösning, där vardagsrummet och köket smälter samman till en social och trevlig yta. Den delvis inglasade balkongen som nås från både sovrum och kök, bjuder in till härliga stunder med vänner och familj. Området runt Kapellgärdet erbjuder goda kommunikationer. Här bor du centralt med närhet till stadspulsen och har samtidigt ett utmärkt pendlarläge. Kapellgärdet är ett spännande område fullt av aktiviteter och bekvämligheter. Bostaden är perfekt för dig som söker ett modernt boende. Här bor du inom kort promenadavstånd till stadens alla erbjudanden, samtidigt som du bor bekvämt i en bostad som är i fint skick. I närområdet finns allt från shopping och träningsmöjligheter till restauranger och lekplatser, vilket skapar en levande och dynamisk atmosfär. Missa inte chansen att uppleva denna fantastiska bostad, boka din visning via mäklarens hemsida!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skogsbacken 13, Järlåsa/ Borgarbo, Uppsala kommun
Skogsbacken 13, Järlåsa/ Borgarbo, Uppsala kommun, bild 2
Skogsbacken 13, Järlåsa/ Borgarbo, Uppsala kommun, bild 3

Skogsbacken 13

Fritidshus
Järlåsa/ Borgarbo, Uppsala kommun
SkandiaMäklarna Uppsala
995 000 kr
70 m²
4 rum
1 644 m² tomt

Nu finns chansen att köpa ett charmigt fritidshus i Borgarbo stugområde ca 30 min från Uppsala. Skapa er egna idyll med närhet till samfällighetens uppvärmda utomhus pool, boulebana, dansbana samt fotbollsplan. Här råder frid, lugn och ro i idylliskt miljö med magnifika vyer över skog och trevlig natur att upptäcka. Vinterbonat fritidshus om ca 70 kvm med vattentoalett, murad stor spis i det öppna vardagsrummet samt en spis i det stora sovrummet, bastu, dusch och tvättmaskin på en mysig naturtomt om 1644 kvm med fin utsikt över skog och natur. Stugan rymmer 3 sovrum, som i dagsläget erbjuder totalt 6 sovplatser men med möjlighet till fler. Badrum med WC, bastu, dusch och handfat, tvätt och torkmaskin, kök med matplats och ett rymligt vardagsrum med en trevlig murad öppen spis för en värmande och rogivande stund , stora fönster samt utgång till altanen under tak med ett trä däck för trevliga middagar med familj och vänner. Stugan erbjuder kök med bland annat ugn, kyl och frys, rymligt sällskapsrum med plats för både soffgrupp och matbord. Den fina skogstomten ligger lugnt belägen och har många möjligheter för den trädgårdsintresserade att skapa ditt egna lilla paradis med vacker utsikt över natur och grönska. Här finns stor gräsyta, blommor som pioner, rodohdendro och prydnadsbuskar. Lyxen finns till att kunna plocka sina kantareller från den egna tomten. Från huset når man samfällighetens utomhus pool via en promenad om ca 3 minuter. I det trevliga fritidshus området Borgarbo finns vacker natur där man snabbt hittar sin favoritplats med riklig svamp och bärskog. Dessutom ligger härliga Siggefora-sjön ca 5 min bort med bil (eller 30 min promenad genom skogen). Här trivs man med en närhet till underbar natur, lugnt och stilla råder samtidigt som du har grannar för gemenskap och trivsel. Fiber indraget. Vatten året om. Godkänd 2 kammar brunn år 2015. Nya värmeelement monterade i hela stugan. Ny luftvärmepump. Tork och tvättmaskin. Värmeslinga (isolerad 2019). *Säljes i befintligt skick, med en såkallad "friskrivnings klausul* Snabbt tillträde möjligt för att njuta av den svenska sommaren i paradiset 2024. Kontakta ansvarig mäklare Mikaela Källgren för önskad visning! Varmt välkommen hem till Skogsbacken 13 i Borgarbo stugområde!

  • Premium
  • Uteplats
Fyrislundsgatan 23 B, Sala Backe, Uppsala kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00
Fyrislundsgatan 23 B, Sala Backe, Uppsala kommun, bild 2
Fyrislundsgatan 23 B, Sala Backe, Uppsala kommun, bild 3

Fyrislundsgatan 23 B

Lägenhet
Sala Backe, Uppsala kommun
SkandiaMäklarna Uppsala
2 195 000 kr
64 m²
2 rum
vån 6
4 601 kr/mån
34 297 kr/m²

Unik chans att förvärva en enastående tvåa på våning 6 med stor balkong i bästa solläge och hänförande utsikt över domkyrkan och slottet. Med hiss upp från markplan och garage på källarplan är detta ett extremt bekvämt boende i en modern fastighet. Lägenheten är i utsökt utförande med exklusiva materialval i både badrum och kök, genomgående ljusgrå målade väggar och vitlaserad trestavs ekparkett. Bostaden erbjuder gott om förvaring i flertal garderober i både hall och sovrum samt ingår även ett källarförråd för praktik förvaring. Detta är en chans ni inte får missa! Välkommen till en stabil förening med en stor innergård och gott om serviceutbud som cykelrum, barnvagnsrum och parkeringshus med laddningsplats för elbil. Lägenheterna är byggda kring en u-formad gård med lummig trädgård. I månadsavgiften ingår även basutbud för bredband och TV. På Fyrislundsgatan bor man med kort gångavstånd till såväl Gränby centrum/Gränbystaden som Brantingstorg och Årsta centrum. Det finns även en hel del serviceutbud i föreningens bottenplan och ut mot Fyrislundsgatan. Bostaden har cykelavstånd till Uppsala city och goda bussförbindelser med busshållplats på gatan strax nedanför samt endast några minuter till E4:ans påfart. Stora grönområden i nära med nyrustade Källparken och stora Årstaparken med löpspår. Detta är verkligen ett område att trivas i! Välkommen hem.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stenhagsvägen 144, Stenhagen, Uppsala kommun
Stenhagsvägen 144, Stenhagen, Uppsala kommun, bild 2
Stenhagsvägen 144, Stenhagen, Uppsala kommun, bild 3

Stenhagsvägen 144

Lägenhet
Stenhagen, Uppsala kommun
SkandiaMäklarna Uppsala
1 995 000 kr
99,9 m²
4 rum
vån 2/2
7 568 kr/mån
19 970 kr/m²

Här finner du en fin bostad som ger ett nyckelfärdigt hem. På Stenhagsvägen 144 fördelar sig rummen på ett stort öppet kök med köksö, generöst vardagsrum, helkaklat badrum med dusch, badkar samt tork- och tvättmaskin, handukstork, kommod med spegel, golvvärme, spotlights, gästtoalett, en rymlig hall i öppen planlösning med entré. Denna bostad är en mycket trivsam och fint renoverad 4:a med en stor balkong som är belägen i ett lugnt och naturnära område. Lägenhetens tilltalande planlösning som erbjuder fina ytskikt fördelar sig med klädkammare/förråd, tre trevliga sovrum (se planritning), hemtrevligt kök samt ljust och luftigt vardagsrum med utgång till en stor och härlig balkong i soligt sydvästligt läge. Här har du chansen att förvärva denna smarta fyrarummare två våningar högst upp i huset med hiss. Genom dörren möts ni av en välkomnande rymlig hall med avhägning, hatthylla och garderober. Badrummet är helkaklat, utrustat med ett badkar, dusch, tvättmaskin och torktumlare, handfat med kommod. Fint kök med gott om förvaringsmöjligheter samt utrustat med diskmaskin, inbyggd mikro, kyl och frys. I köket finns plats för matbord om 4-6 personer samt utgång till balkongen. Tre rymliga sovrum med fönsterparti samt garderober med skjutdörrar. Vardagsrummet erbjuder generöst med yta samt även försett med fönster i två väderstreck vilket ger ett härligt ljusinsläpp. I den populära och expanderande stadsdelen Stenhagen där skog och natur såväl som stadens puls ligger runt hörnet finns något för alla. Förutom ett utomordentligt friluftsliv finns skolor, idrottsanläggningar, mataffärer, klädaffärer, systembolag, apotek, restauranger och träningsanläggning på några minuters avstånd. Ta cykeln ner till city eller stadsbuss 5 som går med jämna mellanrum. Ett mycket barnvänligt bostadsområde med flera lekplatser och fina parker. Kontakta ansvarig mäklare Mikaela Källgren vid intresse! Varmt välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bellmansgatan 52, Bellman, Uppsala kommun

Bellmansgatan 52

Lägenhet
Bellman, Uppsala kommun
SkandiaMäklarna Uppsala
1 795 000 kr
67 m²
2 rum
vån 2/3
3 866 kr/mån
26 791 kr/m²

Varmt välkommen till Bellmansgatan 52 som är en fin och rymlig 2:a om 67 kvm. Lägenheten erbjuder en öppen hall med goda förvaringsmöjligheter, ett rymligt fint sovrum i ljus nyans, ett stamrenoverat badrum från 2012/2013 som är fint och fräscht med badkar och skåp från IKEA. I köket är originalluckorna i vitt med detaljer från år 1967 bevarade som ger gott om förvaring. Köket är öppet mot matsalen där den mysiga balkongen ansluter med härlig vy och mycket grönska. Från hall och korridor nås du till ett stort rymligt vardagsrum med fönster åt två håll för fina ljusinsläpp och med vy mot öppen innergård. Lägenheten har ett fint ljusinsläpp som ger en härlig rymd till alla rummen i lägenheten. Denna lägenhet är i fint skick med ljusa golv, mörk parkett i sovrum och med vitmålade väggar i alla rum. Här bor du i en fin förening med låg belåning på endast ca 2.200 kr/ per kvm. De större renoveringarna har redan blivit utförda så det är bara att flytta in och känna sig som hemma. Det tillhör även ett stort förråd till lägenheten med fönster som idag är smart inrett till ett rymligt kontor för extra utrymme. I de gemensamma utrymmena finner du tvättstugor, cykelrum, hobbyrum och förråd till däckförvaring. Det finns även tillgång till bastu och gym med en liten bokningsavgift. Ni bor i ett bra och barnvänligt läge på nedre Bellman med närhet till Uppsala city med stadskärna, och Gränbystadens handelsområde med bussar som går ca var 10:onde minut. En cykeltur till city tar ca 6-7 minuter. I området Bellman finns gott om friluftsområden för den som vill promenera med fina promenadstråk. Gränbyparken finns nära samt den populära 4H-gården med djur som går ute året runt. Butiker och närservice finns nära samt gymanläggning finns i anslutning till Heidenstamstorg. Stort utbud av mataffärer och restauranger. För dig som pendlar tar du dig enkelt ut på E4:an. Varmt välkommen till denna fina lilla pärla! Kontakta mäklare Mikaela Källgren för mer information och boka in en privat visning!

Marielundsgatan 3D, Fålhagen, Uppsala kommun
  • Sön 4 aug kl 15:00
Marielundsgatan 3D, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 2
Marielundsgatan 3D, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 3

Marielundsgatan 3D

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
SkandiaMäklarna Uppsala
1 995 000 kr
43 m²
1 rum
vån 2/3
3 592 kr/mån
46 395 kr/m²

Välkommen till en väl tilltagen etta om hela 43 kvadratmeter med härlig takhöjd i detta fina 30-talshus. Bostaden ligger på andra våningsplanet och har en öppen och välkomnande hall med gott om ytor för avhängning och förvaring. Köket är rymligt med plats för matbord och fint ljusinsläpp från ett stort fönster. Det generösa allrummet finns både plats för soffa och sängmöbel samt skrivbord för arbetsplats om så skulle önskas. Det finns även ett helkaklat badrum i fint skick och en rymlig klädkammare. Bostaden har stora tidsenliga fönster som inger fint ljusinsläpp och klassiska trägolv som ger en charmig och ombonad känsla. Föreningen har god ekonomi med låg belåningsgrad och en väl underhållen fastighet där både stambyte mm har utförts. På innergården finns gott om cykelställ och en stor grönyta med trädgårdsmöbler, perfekt för härliga sommardagar och grillsällskap. Samtliga bostäder har förrådsutrymme som ingår i upplåtelsen. Bostaden har ett centralt läge med den grönskade Frodeparken precis nedanför gatan och få minuters promenad till Uppsala city och stationens resecentrum vilket ger ett väldigt bra pendlarläge . I närområdet finns två COOP-affärer, sushibar, pizzeria, frisör, cykelaffär samt ner gatan har man affärscentrumet Kvarnen med gott om serviceutbud såsom ICA, Systembolaget, kiosk med posthantering, restauranger, café, apotek mm. Det finns även ett antal trivsamma och välskötta parker och lekplatser i området, bland annat Tripolisparken/S:t Göransparken och vid Fålhagsledens grönområden erbjuds löpspår och stora härliga grönytor. Helt enkelt ett oslagbart läge! Välkommen hem.

  • Premium
Bäcklösavägen 1B, Gottsunda, Uppsala kommun

Bäcklösavägen 1B

Lägenhet
Gottsunda, Uppsala kommun
SkandiaMäklarna Uppsala
2 895 000 kr
77 m²
3 rum
vån 5/5
5 933 kr/mån
37 597 kr/m²

Välkomna till denna trivsamma och välplanerade gavel 3:a med mycket stilrena materialval och fantastiskt ljusinsläpp, högt upp på våning 5! Inbjudande hall med parkettgolv och ljusa väggar, garderob bakom skjutdörrar. Välplanerat kök i stilrena materialval, påkostad och utrustat med laminatbänkskiva, stänkskydd, kyl/frys diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt, ugn samt diskho. Samtliga maskiner i rostfritt, parkettgolv. Ljust och rymligt vardagsrum i öppen planlösning till köket, här finns utrymme för soffa och soffbord, väldigt fina och stora fönsterpartier, här blir det aldrig mörkt! Rymliga sovrum med förvaringsmöjligheter. Fantastiskt och fräscht helkaklat badrum med klinkergolv, med duschhörna, tvättmaskin, torktumlare, klädkammare som även går att använda som ett litet kontor. Stort fokus har lagts på att erbjuda attraktiva balkonger, fantastiskt balkong med möjligt för både matplats, solstol grill och allt möjligt egentligen, balkongen är inglasad! Bostaden erbjuder även en väldigt attraktiv takhöjd, lägenheten är även på hörnet vilket ger den fri utsikt mot det fina grönområdet utanför! Även insynsskyddat! Längs den vackra björkallén på Dag Hammarskjölds väg ligger dessa fantastiska lägenheter. Ultuna och SLU ligger tvärs över gatan och det är bara 4 km till universitetet och akademiska sjukhuset, fina busskommunikationer och cykelbanor. Här bor man granne med två naturreservat och dess bär- och svampstigar. I närheten ligger Mälarens omtyckta strandpromenader med flera bad och båtklubbar. Närheten till bad, Vårdsätraskogen och grönytor för grillfester gör att många trivs här. I området har du nära till all närservice i Gottsunda centrum som även erbjuder möjligheter för kultur och motion. Vänligen kontakta ansvarig mäklare Benjamin Alizadeh för mer information 073-6265268.

  • Hiss
Wivalliusgatan 11, Nyby, Uppsala kommun
  • Sön 4 aug kl 10:00
Wivalliusgatan 11, Nyby, Uppsala kommun, bild 2
Wivalliusgatan 11, Nyby, Uppsala kommun, bild 3

Wivalliusgatan 11

Lägenhet
Nyby, Uppsala kommun
SkandiaMäklarna Uppsala
2 095 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 2
4 009 kr/mån
27 386 kr/m²

Helt nyrenoverad 3:a i modern stil! Här har fokus lagts på moderna inslag där det naturliga ljuset dominerar med stora fönster, genomgående hög materiell standard, exklusiva materialval samt enhetlighet på golv i form av parkett samt slitstarkt klinker i hallen. Nyrenoverat kök i absolut toppklass, skydd sitter just nu på kökets färger den originala färgen är i färgen mörkgrå som kylskåpet samt fläkten , med helt nya vitvaror, till och med val av fläkt, samt att det går att få plats med ett större matbord. Vardagsrum med flera möbleringsalternativ enligt tycke och smak samt utgång till bostadens balkong via vardagsrummet. Vidare erbjuds ett två stora sovrum med ordentliga storlekar där det går att få plats med både flertal garderober och olika val av sängar. Badrummet är helkaklat med duschhörn, det är även draget samt plats för både tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten hör ett större förråd som ligger direkt intill lägenheten. Denna lägenhet måste absolut upplevas på plats! Föreningen har gott om garage och parkeringsplatser. En välmående förening med många gemensamhetsanläggningar. Här finns kvarterslokal att hyra, friskvårdslokal med gym och bastu, solarium, fem tvättstugor att nyttja, ett övernattningsrum, tennisbana, cykelförråd samt barnvagnsförråd. På innergårdarna finner ni många välutrustade lekplatser, trädgårdsgrupper, tennisbanor, fina rabatter och gott om cykelställ. Nära omtyckta och nyligen uppförda Gränby Köpstad, förskola, skola och Gränby Centrum som ständigt byggs ut med all slags handel ni kan tänka er. Bra kommunikation med bl.a. buss och den nya busslinjen nr.1 som går till stora delar av stan så som Gränbystaden, Fyrishov, Ekonomikum, Akademiska sjukhuset och IKEA. För den bilburne finner du påfarten till E4:an enbart ett stenkast bort.

  • Premium
Heidenstamsgatan 1, Löten, Uppsala kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00
Heidenstamsgatan 1, Löten, Uppsala kommun, bild 2
Heidenstamsgatan 1, Löten, Uppsala kommun, bild 3

Heidenstamsgatan 1

Lägenhet
Löten, Uppsala kommun
SkandiaMäklarna Uppsala
1 395 000 kr
31 m²
1 rum
vån 2/3
2 194 kr/mån
45 000 kr/m²

***HÖG STANDARD PÅ KÖKET**STILRENT RENOVERAT BADRUM**FINA YTSKIKT**LÅG AVGIFT** Välkommen till Heidenstamsgatan 1 och denna mycket fina, renoverat kök, badrum och ytskikt, och välplanerade etta med en rymlig sovalkov. En bostad som präglas av ett härligt ljus och rymd samt mycket fint sol insläpp som i kombination med den rymliga planlösningen skapar en härlig tilltalande känsla. Här bor du bekvämt i en bostad som moderniserats i närtid och som bland annat lockar med ett nytt och fräscht badrum (stamrenoverat 2022) med tvättmaskin som ingår i köpet, en praktisk och välkomnande hall med bra förvaring, ett rymligt allrum med fransk balkong, sovalkov och gott om plats för både exempelvis matbord och soffgrupp eller kontorshörna. I bostaden finns även ett praktiskt och välutrustat kök. Bra förvaring i tillhörande källarförråd. Bostaden används ej för permanentbruk just nu och tillträde kan därför vara mycket flexibelt för rätt köpare. Löten är ett mysigt område med det mesta för vardagen inom kort promenadavstånd. Exempelvis finns en välsorterad ICA-butik, apotek, restauranger, gym och salong bekvämt belägna runt knuten på Heidenstams torg. Styr du cykeln söderut finner du även hela citys fulla utbud av shopping och nöje endast en kort tur bort och i ostlig riktning når du snabbt Gränby köpstad som är en av Uppsalas största handelscenter. Heidenstamsgatan ligger perfekt placerad med både natur och city i närheten och för dig som pendlar når du snabbt ut på E4 via bärbyleden eller ner till centralen med de frekventa stadsbussarna. Välkommen hem!

  • Premium
Vaksalagatan 55, Fålhagen, Uppsala kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00
Vaksalagatan 55, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 2
Vaksalagatan 55, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 3

Vaksalagatan 55

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
SkandiaMäklarna Uppsala
1 645 000 kr
33 m²
2 rum
vån 4/5
3 462 kr/mån
49 848 kr/m²

HÖGT OCH FRITT LÄGE**LJUS & RYMD** SOLIGT LÄGE PÅ BALKONGEN** ATTRAKTIVT LÄGE - NÄRA RESECENTRUM OCH STADSPULSEN Välkommen till denna ljusa och luftiga tvåa i hjärtat av Fålhagen. Lägenheten på 33 kvadratmeter, belägen på våning 4 av 5, kombinerar modern bekvämlighet med en hemtrevlig känsla. Bostaden är belägen i troligtvis ett av husets bästa lägen med fri vy över hustaken. Här bor du i ett ytterst privat och insynsskyddat läge fri från insyn samtidigt som du har imponerande vy över området. När du stiger in i denna välplanerade lägenhet möts du av en hall som övergår i ett fullt utrustat kök. Köket har spis med ugn, fläkt och en rymlig diskbänk. Hallen erbjuder även plats för förvaring. Det unika med denna lägenhet är dess separata sovrum, vilket ger extra utrymme och privatliv. Vardagsrummet är ljust och välkomnande med stora fönster som släpper in gott om naturligt ljus. Det finns gott om utrymme för en soffa och matplats, perfekt för sociala sammanhang eller avkopplande stunder. Ett stort plus är lägenhetens balkong, en sällsynt finess i detta hus. Här kan du njuta av morgonkaffet eller kvällssolen. Lägenheten har även ett fräscht badrum med wc, dusch, handfat och praktiskt badrumsskåp. Som boende på Vaksalagatan 55 har du nära till allt du behöver. Kvarnengallerian med dess butiker, restauranger och mataffär ligger bara en kort promenad bort. För den träningsintresserade finns två gym inom gångavstånd. Vaksalatorg och dess charm erbjuder en härlig lokal atmosfär. Med en busshållplats precis utanför och närhet till Resecentrum, är detta det perfekta hemmet för den som värdesätter bekvämlighet och tillgänglighet. Denna lägenhet passar utmärkt för studenter, veckopendlare eller dig som söker din första egna bostad. Missa inte chansen att kalla denna pärla ditt hem! Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Murargatan 13, Sala Backe, Uppsala kommun
Murargatan 13, Sala Backe, Uppsala kommun, bild 2
Murargatan 13, Sala Backe, Uppsala kommun, bild 3

Murargatan 13

Lägenhet
Sala Backe, Uppsala kommun
SkandiaMäklarna Uppsala
1 695 000 kr
41,5 m²
1 rum
vån 4/4
2 260 kr/mån
40 843 kr/m²

Välkommen till ett ypperligt boende i trivsamma och populära Salabacke. Denna välplanerade etta erbjuder bl.a. sovalkov, gedigen "dubbelbalkong", stort kök med matplats, helkaklat fräscht badrum och låg månadsavgift. Lägenheten har fina ytskikt i ljusa materialval och inger ett harmoniskt intryck. Ett optimalt boende för den som söker en generös etta i lugna kvarter. Genom ytterdörren möts du av en välkomnande och praktisk hall med plats för avhängning och gott om förvaring genom flertalet platsbyggda garderober. Helkaklat fräscht badrum utrustat med duschhörna, tvättmaskin, handdukstork, WC, tvättställ med kommod, spegel och badrumsskåp. Vidare erbjuds ett stort kök med mycket gott om förvaringsutrymmen och god plats för matbord invid fönster. I allrummet som bjuder på rikligt ljusflöde från fönster och balkong finns gott om utrymme för både större soffmöblemang och ytterligare möblering efter önskemål samt en sovalkov med plats för stor säng. Via allrummet kliver du ut på den stora balkongen i högt och fint läge, med plats för både cafégrupp och större soffgrupp. Här kan du njuta av solen från eftermiddag till sen kväll för att sedan se solen gå ner. Ett hem att stortrivas i på alla sätt och vis! Till lägenheten hör ett vindsförråd. På Murargatan 13 bor du i en stabil och omtyckt förening med god ekonomi. Området Salabacke erbjuder närhet till fina parker och grönområden samt med gång och cykelavstånd till city och goda busskommunikationer. Ett brett serviceutbud med flertal kiosker, caféer, gym och restauranger på kringliggande gator. Vid Brantingstorget finns dessutom livsmedelsbutik, apotek, frisörsalong, bageri mm. Från bostaden har du även nära till shoppingcentret Gränbystaden samt E4:ans på- och avfarter. Ett läge nära till allt helt enkelt! Missa inte att anmäla ditt intresse för löpande uppdatering rörande bostaden och möjlighet till förhandsvisning. Välkommen hem.

  • Premium
  • Balkong
Kryddblandargatan 1, Industristaden/Kungsängen, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 12:20
Kryddblandargatan 1, Industristaden/Kungsängen, Uppsala kommun, bild 2
Kryddblandargatan 1, Industristaden/Kungsängen, Uppsala kommun, bild 3

Kryddblandargatan 1

Lägenhet
Industristaden/Kungsängen, Uppsala kommun
SkandiaMäklarna Uppsala
1 895 000 kr
33 m²
1 rum
vån 5/7
2 772 kr/mån
57 424 kr/m²

Välkommen till denna toppmoderna, ljusa och yteffektiva etta i populära Kungsängen! Bostaden är belägen på femte våningen med hiss och erbjuder 33 väldisponerade kvadratmeter, genomgående ljusa ytskikt med fina parkettgolv och en oslagbar utsikt mot domkyrkan. Genom ytterdörren kliver du in i en ljus och välkomnande hall som erbjuder gott om förvaringsutrymme i en stor skjutdörrsgarderob. Via hallen når du det fräscha helkaklade badrummet som bland annat är utrustat med kombimaskin, tvättställ med kommod, torkställ samt duschhörna med vikbara glasväggar. Vidare in i bostaden möts du av ett modernt kök som håller hög standard och är välutrustat med bl.a. diskmaskin, micro, generösa arbetsytor och förvaring görs smidigt i över- och underskåp. Vidare till det rymliga allrummet som bjuder på ett fint ljusinsläpp från stora fönster och den helglasade balkongdörren, här finns gott om plats för soffa med tillhörande soffbord, en rejäl matplats, en stor 140-säng i sovalkoven och övrigt möblemang efter önskemål. Sist ut har vi en stor balkong i ett unikt läge där du får kvällssol och fri utsikt mot den vackra domkyrkan. Till Bostaden hör ett källarförråd. I Brf Kungsgatan 66 två bor du i toppmoderna lägenheter med alla fördelar av nyproduktion. Utöver lägenheten har de boende tillgång till källarförråd, garage, carports, cykelparkering samt en innergård med grönytor. Kungsängen är ett populärt område med närhet till allt du kan önska. Här finns grönområden, Fyrisån och stadens kärna inom nära räckhåll, perfekt för shopping och fritid. Det stadsnära läget ger tillgång till Uppsalas vackra stadspark och promenadstråk längs Fyrisån, som ständigt utvecklas. Det är en kort promenad till Resecentrum, vilket gör det utmärkt för pendling. I närområdet finns mataffär samt ett brett utbud av nöjen, shopping, kultur och restauranger inom bekvämt promenadavstånd. Dessutom finns gym, restauranger och skönhetssalonger i området, samt Mjölnarparken och Anna Petrus park.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bredmansgatan 4B, Luthagen, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 13:00
Bredmansgatan 4B, Luthagen, Uppsala kommun, bild 2
Bredmansgatan 4B, Luthagen, Uppsala kommun, bild 3

Bredmansgatan 4B

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
SkandiaMäklarna Uppsala
1 495 000 kr
18,5 m²
1 rum
vån 1/3
1 104 kr/mån
80 811 kr/m²

**MKT LÅG AVGIFT**FINT KÖK**FINT SKICK**ATTRAKTIVT LUGNT LÄGE**NÄRA CAMPUS Varmt välkommen till detta guldkorn som präglas av ljus, rymd och charmigt 40-tal med vy över den härliga grönskande innergården. Här bor du i ett mycket lugnt och lummigt läge mer närhet till city och Ekonomikum samt universitetets övriga Campus. Från bostadens stora fönster har du en fantastisk vy över den lummiga innergården som kantas av träd och planteringar. Denna bostad passar utmärkt för dig som studerar eller söker ett första boende! Här är det bara att flytta in och stortrivas från dag ett. Nu har du möjligheten att förvärva denna trevliga och väldisponerade 1:a om 18,5 kvm i hjärtat av attraktiva Luthagen. Bostaden är välplanerad, har fina trägolv och högt i tak samt hög standard på köket. Här erbjuds du ett kvalitétsboende med alla viktiga detaljer på plats. Planlösningen fördelar sig på en ordentlig hall med funktionellt arbetskök, ett smart planerat och lättmöblerat allrum med plats för soffa, matbord och säng och ett helkaklat stamrenoverat badrum. Här bor du i en mycket trygg och välskött förening som har genomfört de stora renoveringarna och därför har en väldigt låg hyra och belåningsgrad. I Luthagen på vackra Bredmansgatan 4B bor du i ett av Uppsalas mest attraktiva områden där du har närhet till allt vad Uppsala har att erbjuda. Området är grönt, lummigt, har blandad bebyggelse och flera parker. På bekvämt gångavstånd finner du Ekonomikum, studentnationer, flera matvarubutiker, diverse restauranger, grönområde med elljusspår i Stabbyskogen, gym, populära Vasaparken och Luthagens alla andra trevliga parker. Till city är det bekväma bussförbindelser, bra cykelbanor samt promenadvänligt. Välkommen hem!

  • Premium
Kryddblandargatan 1, Kungsängen, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 12:00
Kryddblandargatan 1, Kungsängen, Uppsala kommun, bild 2
Kryddblandargatan 1, Kungsängen, Uppsala kommun, bild 3

Kryddblandargatan 1

Lägenhet
Kungsängen, Uppsala kommun
SkandiaMäklarna Uppsala
1 895 000 kr
33 m²
1 rum
vån 3/7
2 772 kr/mån
57 424 kr/m²

En mycket välplanerad etta med en rymlig sovalkov och en balkong som bjuder på det bästa solläget! Från våning tre så kan du njuta av utsikten över Uppsalas stadssilhuett med en klar bild över domkyrkan och slottet i blickfånget. Bostaden erbjuder ett utmärkt läge för pendlare, med närhet till tågstationen och enkel åtkomst till E4 påfart. Stadskärnan nås på endast ett par minuters promenad. Hallens stora skjutdörrsgarderob erbjuder gott om förvaring, och innanför den möts du av en öppen planlösning med utgång till balkongen. Lägenheten är smart planerad med alla funktioner som behövs i en mindre bostad, inklusive ett praktiskt kök, plats för matbord, favoritsoffan och en rymlig säng i en separat sovalkov. Genom att sätta upp ett draperi skapar du en sovrumsatmosfär. Badrummet är helkaklat och utrustat med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. I Brf Kungsgatan 66 två bor du i toppmoderna lägenheter med alla fördelar av nyproduktion. Utöver lägenheten har de boende tillgång till källarförråd, garage, carports, cykelparkering samt en innergård med grönytor. På Kryddblandargatan 1 bor du attraktivt i Industristaden, med närhet till allt du kan önska. Här finns grönområden, Fyrisån och stadens kärna inom nära räckhåll, perfekt för shopping och fritid. Det stadsnära läget ger tillgång till Uppsalas vackra stadspark och promenadstråk längs Fyrisån, som ständigt utvecklas. Det är en kort promenad till Resecentrum, vilket gör det utmärkt för pendling. I närområdet finns mataffären Willys samt ett brett utbud av nöjen, shopping, kultur och restauranger inom bekvämt promenadavstånd. Dessutom finns gym, restauranger och skönhetssalonger i området, samt Mjölnarparken, Anna Petrus park och flera förskolor. Gångavstånd till Studenternas IP. Varmt välkommen att boka din visning! Kontakta ansvarig mäklare Benjamin Alizadeh för mer information, 073-6265268.

  • Premium
  • Hiss
  • Energieffektiv
Petterslundsgatan 11B, Fålhagen, Uppsala kommun
Petterslundsgatan 11B, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 2
Petterslundsgatan 11B, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 3

Petterslundsgatan 11B

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
SkandiaMäklarna Uppsala
1 795 000 kr
32 m²
1 rum
vån 1/4
1 730 kr/mån
56 094 kr/m²

- Populärt område - Låg avgift - Balkong mot innergård - Välkommen till detta välplanerade hem med låg avgift, beläget på Petterslundsgatan 11 B! Här erbjuds en rymlig och välskött etta med smart layout och en trivsam atmosfär. Genom säkerhetsdörr möts du av en ljus hall rustat med generös förvaring i form av en skjutdörrsgarderob. Vidare finner du ett helkaklat badrum med dusch, golvvärme och praktisk kombimaskin (tvätt- och torkfunktion). Allrummet är stort och ljust, med gott om plats för olika möbleringsalternativ. Här finns även en mysig sovalkov och en rymlig balkong som bjuder in till avkoppling med utsikt över den grönskande innergården. Köket är både stilrent och välutrustat, med goda bänkytor och smart förvaring. En plats intill det stora fönstret gör det till en naturlig plats för matbordet. Dessutom finns även ett stort samt ett mindre varmförråd som tillhör lägenheten. Boendet ligger en trappa upp i en stabil förening med låga avgift samt låg belåning. Föreningen delar en välskött innergård med grannföreningen, perfekt för avkoppling och sociala tillställningar. Fålhagen är ett centralt men ändå lugnt beläget bostadsområde, med bekvämt gångavstånd till Centrum och Kvarnengallerian för shopping och service. För den som pendlar är närheten till Resecentrum och Tycho Hedéns väg idealisk för smidig resa både med bil och kollektivtrafik. Varmt välkommen till ditt nya hem!

  • Premium
Sågargatan 8C, Kungsängen/industristaden, Uppsala kommun
Sågargatan 8C, Kungsängen/industristaden, Uppsala kommun, bild 2
Sågargatan 8C, Kungsängen/industristaden, Uppsala kommun, bild 3

Sågargatan 8C

Lägenhet
Kungsängen/industristaden, Uppsala kommun
SkandiaMäklarna Uppsala
2 095 000 kr
44 m²
2 rum
vån 4/6
3 127 kr/mån
47 614 kr/m²

Välkommen till denna moderna och välplanerade tvåa i populära Kungsängen. Med genomgående påkostade materialval och hög standard är detta en lägenhet att trivas i. Lägenheten bjuder på en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök med plats för såväl soffgrupp som matplats. Den franska balkongen samt övriga ljusinsläpp bidrar ytterligare till rummets rymd. Dessutom finner ni ett sovrum med plats för dubbelsäng samt förvaring i garderober. Här bor ni i det populära Kungsängen som har utvecklats kraftigt de senaste åren. Här finner ni bland annat välsorterad mataffär, förskola, frisör och restauranger. Samtidigt har ni Centrum med all dess utbud samt Resecentrum endast en kort promenad bort. Pendlar ni med bil befinner ni er endast några minuter ifrån E4. Här finner ni även rekreation med Stadsparken och det nyrustade Årummet i direkt närhet. Välkommen hem!

  • Premium
  • Hiss
Bruksplan 1, null, Tierps kommun
  • Mån 29 jul kl 18:30
Bruksplan 1, null, Tierps kommun, bild 2
Bruksplan 1, null, Tierps kommun, bild 3

Bruksplan 1

Villa
Tierps kommun
SkandiaMäklarna Uppsala
3 395 000 kr
300 m²
11 rum
1 361 m² tomt

Nu finns ett unikt tillfälle att förverkliga ditt drömboende i ett av Tierps mest eftertraktade områden. Här finns alla möjligheter där bara fantasin sätter stopp. Bo naturnära med stora grönytor lämpade för barn och djur, eller ytor för att bedriva din verksamhet på hemmaplan. Byggnaden ligger naturnära vid bruksgatan med gångavstånd till Dalälven där det befinner sig bland annat båthamn, tempererat bad, naturbad, fiske, tennisbanor, busshållplatser, m.m Stor villa på 300 kvm som tidigare varit en vårdcentral, extrem potential, placerad på en Ö i Tierp! Vilan är fördelad på två plan men har dessutom både vindsförråd samt källarförråd. Ett stenkast ifrån vattnet finner ni denna stora villa med en tomt på hela 1 361 kvm. Dem två sista bilderna är ifrån när bostaden såg som bäst ut, just nu behöver den lite kärlek och renovering. Denna villa går att göra om till flertal lägenheter, vårdcentral, LSS boende, kontor m.m. Bergvärme som är kopplad till ventilationen samt elementen. Ett utav dem mest växande områdena just nu i Uppsala där det investerats väldigt mycket kapital, herrgårdarna bredvid har nyligen renoverats för över 50 miljoner kronor. Otrolig möjlighet om nästa bostadsrättsägare vill skapa någon verksamhet eller flertal lägenheter. Här lever du tryggt och stillsamt med naturen inpå knuten, samtidigt nära till ett nytt handelsområde endast någon km bort där ICA, Jysk, Dollarstore, bygghandel m.fl. är etablerade. Extra bekvämt är också att resecentrum ligger nära, samt restauranger och pizzerior. Även påfarten till E4:an är inte allt för långt bort och likaså återvinningen. För den motorintresserade finns även Tierps motorarena. Vid Tierps idrottsanläggning finns också fina löparspår och utomhusgym. Unika Trollsjön – En bergtäkt med ett djup och sitt klara vatten är en upplevelse för både sol och lek. Sen har vi populära Rullsand havsbad, och camping. Missa inte detta unika objekt, bostäder som dessa kommer sällan ut till försäljning! Gör en intresseanmälan redan idag så att ni inte missar denna bostad. Kontakta ansvarig mäklare Benjamin Alizadeh för mer information, 073-6265268. Mer information kommer inom kort.

  • Premium
Citynära radhus med påkostade materialval!, Kapellgärdet, Uppsala kommun
  • 1 ledig bostad

Citynära radhus med påkostade materialval!

Radhus
Kapellgärdet, Uppsala kommun
SkandiaMäklarna Uppsala
fr. 3 995 000 kr
113 m²
5 rum
5 529 kr/mån

- SÄLJSTART ETAPP 2 DEN 28 AUGUSTI! - Välkommen till Djäknegatan 80-84 som erbjuder välplanerade radhus om 113 kvm fördelat på två plan. Här bor ni i ett skyddat läge med närhet till Uppsalas citypuls! Radhusen erbjuder härliga uteplatser, en mysig innergård samt påkostade materialval, bland annat stora fina fönster i vardagsrummet som skänker ett fint ljusinsläpp. Föreningen kommer binda lånen på 5 år med räntegaranti. Den låga avgiften beräknas bli 5 529 kr/månad. I detta projekt erfordras ingen handpenning vid bindande förhandsavtal utan erläggs närmare tillträdesdag/slutbesiktning. Här finner ni ett perfekt planerat hem där entréplan erbjuder stora sociala ytor, kök från Marbodal med rostfria vitvaror, öppen planlösning mot vardagsrum som har stora fönsterpartier mot er egna uteplats. En trappa upp finner ni tre rymliga sovrum samt ett allrum som kan göras om till ett fjärde sovrum om behovet finns. Radhuset har två stora helkaklade badrum samt en rymlig tvättstuga för vardagens alla måsten. Materialvalen är av fin standard och ni har genomgående vitlaserat parkettgolv, målade väggar i en sober beige kulör. Se dokument "Bostadsbeskrivning" eller kontakta ansvarig fastighetsmäklare. Till varje radhus finns ett uteförråd om ca 4 kvm. Föreningen erbjuder både garageplatser samt p-platser. I Kvarngärdet bor du i ett mycket strategiskt läge med enbart några minuters cykling eller bilfärd till Uppsala City samt ca 8-10 minuters bilfärd till Gränbystadens stora utbud! I närheten har du även Heidenstams torg samt Kvarnens galleria som erbjuder apotek, restauranger och matbutiker. Detta är utan tvekan ett läge, och en bostad att stortrivas i! Varmt välkommen med din intresseanmälan nedan eller kontakta ansvarig fastighetsmäklare Gabriella Fridh.

  • Nybyggnadsprojekt

Visar 1 - 25 av 44