Vretgränd 12C

Centrum, Uppsala kommun Se på karta

2 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
67,5 m²
Våning
1 av 3
Byggår
1959
Förening
HSB BRF Sjuan i Uppsala
Om föreningen
Energiklass
E
Avgift
2 818 kr/mån
Driftkostnad
3 336 kr/år
Pris/m²
41 407 kr/m²

*ACCEPTERAT PRIS*

Välkomna till Vretgränd 12C där ni finner denna fina 2:a med perfekt planlösning. Här förenas flera unika fördelar, det mycket centrala läget som samtidigt är ovanligt skyddat och lugnt, och den riktigt låga månadsavgiften på 2818kr där även bredband samt bostadsrättstillägg ingår i avgiften. Fint och ljust kök och stamrenoverat badrum. Ytskikten i bostaden är fräscha.
Vardagsrum med utsikt mot den stora innegården som föreningen erbjuder. Ett stort sovrum med balkong ut mot Kungsängsgatan.
På innegården så har du ett fantastiskt inglasat uterum som medlemmarna kan hyra utan extra kostnad.

Du som väljer att bosätta dig i denna bostad kommer att ha ett av de bästa lägen som man kan ha i stan. Föreningen har mycket stabil ekonomi och du kommer att ha nära till alla butiker och restauranger som du kan tänka dig. För dig som vill nå vår vackra huvudstad så kan du bara gå en kort promenad till stationen så är du framme i Stockholm på nolltid. Pendlarläget är helt optimalt. I direkt anslutning återfinns ett Ica Nära med fördelaktiga öppettider, ett bageri, 24/7 gym, frisör, folktandvården och flertalet pizzerior och restauranger.

Inom ett par minuters gångväg återfinns, stadsträdgården, och framför allt stadens centrum med sitt utbud av restauranger, shopping och uteliv. Inom radien återfinns ett större Hemköp, Coop, Ica supermarket samt Systembolag. Vid behov även apotek och sjukhus.

Inom gångavstånd når ni även Studenternas IP där en mängd idrottsevenemang arrangeras, likaså Uppsala Konsert och kongress med sina åtta våningar med panoramautsikt samt Stadsbiblioteket.

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka visning.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Uppsala

Kontakta mäklaren

Rafael Hagberg

SkandiaMäklarna Uppsala
Mäklare Rafael Hagberg, SkandiaMäklarna Uppsala
076 323 25 18