Valborgsmässovägen 20D

Telefonplan - Midsommarkransen, Stockholms kommun Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
31 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 2, hiss finns
Byggår
1964
Förening
BRF Plommonträdet 5
Om föreningen
Avgift
1 785 kr/mån
Driftkostnad
3 500 kr/år
Pris/m²
74 032 kr/m²
Antal besök
366
Dagar på Hemnet
1

På Valborgsmässovägen 20D finns denna exklusiva lägenhet som renoverades under 2017-2018. Lägenhetens 31 kvm fördelas över ett riktigt snyggt kök med gråa skåpsluckor, trendiga detaljer och en bänkskiva i kvartskomposit och ett allrum med plats för både säng och vardagsrumsmöbler. Vidare har vi även ett stort exklusivt badrum med plats för bland annat både dusch och badkar. Här har man inte lämnat något åt slumpen! Genomtänkt, ljus och lyxig är tre ord som minst sagt är representativa för denna fantastiska lägenhet. Vidare har vi även moderna färg- och materialval som tillsammans med flera stora fönsterpartier skapar ett härligt ljusinsläpp och ökad känsla av rymd.

• Genomtänkt, ljus och Lyxig - Perfekt som första boende!
• Renoverad mellan 2017-2018 - Bara att flytta in!
• Stabil förening med god ekonomi.

Brf Plommonträdet 5 är en mycket omtyckt förening. Huset är i gott skick då en stor ombyggnad gjordes under 2017-2018, medlemmarna erbjuds ett boende med en hög nyproduktionsstandard på lägenheterna. Ekonomin är god och i dagsläget har man inga planerade avgiftshöjningar. Varje medlem förfogar över ett källarförråd (ca 3-4kvm), vidare finns även ett barnvagn- och cykelförråd på entréplanet. Det finns en grönskande innergård med stor gräsmatta, plommonträd, grillmöjligheter och flera sittplatser. Hobbyrum är på gång. Medlemmarna kan även hyra både garage och utomhusparkering genom föreningen.

Här bor du med närhet till allt du kan tänkas behöva. Bostaden är centrerad mellan bland annat Telefonplan med konstfack, klättercenter, mataffär och tunnelbana. Midsommarkransen med flera restauranger, caféer, parker och tunnelbana. Aspudden med trevliga promenadstråk längst Vinterviken där du under sommaren kan hyra kajak eller SUP och inte minst populära klippbadet i Örnsberg. Här finns verkligen så många härliga platser att upptäcka! Vart börjar du? Till Stockholm city tar du dig på ca 10 minuter om stadspulsen lockar.

Tillträde kan ske omgående!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Hägersten

Kontakta mäklaren

Jessica Holappa

HusmanHagberg Hägersten
Mäklare Jessica Holappa, HusmanHagberg Hägersten
070-9988146

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.