Mäklare Jessica Holappa

Jessica Holappa

Om mig

Jag är verksam i Hägersten, Liljeholmen och Älvsjö. Jag förmedlar både fastigheter samt bostadsrätter. Jag är född och uppvuxen i söderort och idag bor jag i Aspudden. För mig är det viktigt med en god lokalkännedom i områdena som jag är verksam i. Mina ledord är produktivitet, ärlighet och flexibilitet. Med hjälp av lite finsk sisu tillsammans med min tidigare erfarenhet från en karriär inom ledarskap, service och försäljning har jag verktygen som behövs för att skapa goda förutsättningar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Midsommarvägen 80, Midsommarkransen, Stockholms kommun

Midsommarvägen 80

Lägenhet
Midsommarkransen, Stockholms kommun
HusmanHagberg Hägersten
2 395 000 kr
40,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 300 kr/mån
59 136 kr/m²

Stig in i denna charmiga mini-tvåa och upptäck ett perfekt boende för den som söker både komfort och bekvämlighet. Med fönster som öppnar upp mot den lugna och grönskande Svandammsparken är detta ett hem som bjuder in till avkoppling och harmoni. Den generösa takhöjden om 2,7 meter skapar en luftig atmosfär och ger utrymme åt fantasin att utforska olika inredningsmöjligheter. Vardagsrummet lockar med sin ljusa och luftiga atmosfär och den tilltagna franska balkongen ger dig möjlighet att njuta lite extra av naturen och friska luften. Brf Martallen 2526 är en bostadsrättsförening som registrerades 2019 och består av två lamellhus belägna på Midsommarvägen 72-80, och omfattar 21 lägenheter med bostadsrätt samt 8 bostäder med hyresrätt samt 1 lokal. För medlemmarna finns också en bastu tillgänglig, perfekt för avkoppling och att varva ner efter en lång dag. Den trevliga innergården bjuder in till gemensamma grillkvällar och socialt umgänge, där du kan njuta av trevliga stunder tillsammans med grannarna och vänner. Lägenheten är belägen i ett trivsamt kvarter i Midsommarkransen som länge varit en populär plats att bo på. Inte minst för dess gynnsamma utbud av restauranger, cafeér och bra kommunikationer, utan även för dess trevliga boendemiljö där sekelskiftes, funkis och nyproduktion möts på ett harmoniskt vis med flera fina parker och grönområden nära till hands. Närmaste tunnelbana är Midsommarkransens tunnelbanestation som tar dig vidare till de centrala delarna av Stockholm på bara några minuter. En kort promenad bort finner du även Västberga handelsplats med Stora Coop, Rusta, Jysk, gym, restauranger och Systembolaget. Det är även gångavstånd till Aspudden och Vinterviken med mysiga caféer, restauranger och natursköna omgivningar. Denna lägenhet erbjuder en perfekt kombination av praktiskt utrymme och en mysig atmosfär, vilket gör den till ett idealiskt hem för både avkoppling och socialt umgänge. Kom och upplev den själv genom att boka en visning idag!

  • Plus
Hakeskyttvägen 19, Älvsjö Centrum, Stockholms kommun

Hakeskyttvägen 19

Lägenhet
Älvsjö Centrum, Stockholms kommun
HusmanHagberg Älvsjö
1 995 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1/3
2 613 kr/mån
57 000 kr/m²

Accepterat pris! Välkomna in till denna charmiga etta som andas en underbar sekelskifteskaraktär, vilket genomsyrar varje vrå av denna lägenhet. I varje rum möts du av en distinkt atmosfär som kombinerar en unik sekelskiftescharm med moderna bekvämligheter. Här erjuds ett rymligt vardagsrum, vars hjärta är den stora inbjudande balkongen som bjuder in till avkopplande stunder och utsikt över de omgivande villorna. För ytterligare bekvämlighet erbjuder lägenheten ett stilrent och helkaklat badrum, perfekt för avkopplande duschar och uppfriskande morgnar. Den välkomnande hallen hälsar dig välkommen till ditt nya hem och erbjuder gott om förvaringsutrymme för dina ytterkläder och skor. Denna lägenhet har inte bara en charmig atmosfär och moderna faciliteter, utan den bjuder även på låga uppvärmningskostnader tack vare den effektiva bergvärmen. Med en gemensam och friköpt tomt om 1161 kvm får du även tillgång till en grönskande och trivsam miljö att njuta av. Här bor ni i ett charmigt villaområde med endast några minuters promenad till Älvsjö Centrum med tåg och buss kommunikationer. I närområdet finns flera trevliga restauranger så som Vår Pizza, Pepe Rosso och Teso sushi samt ett brett utbud av matvarubutiker så som Hemköp, Willys och Coop. I Älvsjö finns även flera populära cafeér att välja mellan så som Lundbergs och Thelins. Närmaste badplats är Långsjön som enkelt tar sig till genom en kort promenad. I närheten av huset ligger Älvsjöskogen, där du kan njuta av utegym och flera timmars underbara naturpromenader genom färdiga motionsspår. Välkommen till din framtida oas i ett område präglat av harmoni och bekvämlighet. Hör av dig om du är intresserad!

  • Plus
  • Balkong
Nioörtsvägen 40, Midsommarkransen, Stockholms kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00
Nioörtsvägen 40, Midsommarkransen, Stockholms kommun, bild 2
Nioörtsvägen 40, Midsommarkransen, Stockholms kommun, bild 3

Nioörtsvägen 40

Lägenhet
Midsommarkransen, Stockholms kommun
HusmanHagberg Hägersten
4 495 000 kr
76,1 m²
3 rum
vån 4/5
4 680 kr/mån
59 067 kr/m²

Accepterat pris! Äntligen får jag presentera denna mycket tilltalande och trendsäkra bostad. Bostadens 76 kvm fördelar sig på tre rum och kök med två minst sagt väldisponerade sovrum, varav ena har en walk in closet, vidare finns ett stilsäkert badrum med badkar. Lägenheten har genomgått en omsorgsfull renovering och ombyggnation som resulterat i denna öppna planlösningen som tillsammans med stora fönsterpartier sprider ett naturligt ljus genom bostaden. Allt detta tillsammans med uttänkta lösningar och sociala sällskapsytor gör detta till en bostad i toppklass. I lägenheten finns goda förvaringsmöjligheter i garderober och klädkammare samt så finns det ett källarförråd. Lägenheten är belägen i ett trivsamt kvarter i Midsommarkransen som länge varit en populär plats att bo på. Inte minst för dess gynnsamma utbud av restauranger, cafeér och bra kommunikationer, utan även för dess trevliga boendemiljö där sekelskiftes, funkis och nyproduktion möts på ett harmoniskt vis med flera fina parker och grönområden nära till hands. Närmaste tunnelbana är Midsommarkransens tunnelbanestation som tar dig vidare till de centrala delarna av Stockholm på bara några minuter. En kort promenad bort finner du även Västberga handelsplats med Stora Coop, Rusta, Jysk, gym, restauranger och Systembolaget. Det är även gångavstånd till Aspudden och Vinterviken med mysiga caféer, restauranger och natursköna omgivningar. Är du intresserad av bostaden så kontakta Mäklaren!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Boktryckarvägen 12, Hägerstensåsen, Stockholms kommun

Boktryckarvägen 12

Lägenhet
Hägerstensåsen, Stockholms kommun
HusmanHagberg Hägersten
2 795 000 kr
51 m²
1.5 rum
3 905 kr/mån
54 804 kr/m²

Välkommen till denna charmiga lägenhet som andas ljus, rymd och trivsel. Denna lägenhet har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger en känsla av luftighet och generöst utrymme. Stora fönster längs hela den ena långsidan fyller rummet med naturligt solljus och ger en härlig utsikt över den grönskande innergården. Det absoluta pricken över i:et är den lummiga innergården som du når via din egen uteplats. Här kan du koppla av, odla dina blommor eller njuta av kvällssolen omgiven av grönska och harmoni. Det är en oas mitt i staden. Denna lägenhet är den perfekta platsen för dig som söker en harmonisk tillvaro med närhet till både det praktiska i vardagen och naturens lugn. Här får du chansen att bo i ett ljust och luftigt hem med en härlig inomhus- och utomhusmiljö som du kommer att älska. Välkommen hem! Brf Trycksvärtan är en förening med god och stabil ekonomi. I källarplanet finns tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsförråd, källarförråd samt garageplatser med elladfstationer för elbil. Föreningen är en mysig liten förening som är lätt att vara delaktig i. Medlemmarna erbjuds en mysig innergård med lekplats för barnen och möjlighet till umgänge med picknick under trevliga sammankomster för de boende med vänner och bekanta. Här bor ni med närhet till allt ni kan tänkas behöva. I området finns flera bra förskolor och skolor att välja mellan. Bostaden är centrerad mellan bland annat Telefonplan med konstfack, klättercenter, mataffär och tunnelbana. Midsommarkransen med flera restauranger, caféer, parker, tunnelbana och Aspudden med 4h gård, trevliga promenadstråk längst Vinterviken där du under sommaren kan hyra kajak eller SUP och inte minst populära klippbadet i Örnsberg. Här finns verkligen så många härliga platser att upptäcka! Vart börjar ni? Hör av dig till ansvariga mäklaren Jessica Holappa om du är intresserad av att boka in en visning av lägenheten.

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 4