Mäklare Jessica Holappa

Jessica Holappa

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Västertorpsvägen 160A, Västertorp/Mälarhöjden, Stockholms kommun

Västertorpsvägen 160A

Lägenhet
Västertorp/Mälarhöjden, Stockholms kommun
HusmanHagberg Hägersten

2 995 000 kr

67 m²

3 rum

3 759 kr/mån

44 701 kr/m²

Här bor familjen i en trevlig miljö som påminner om radhuslivet med en privat ingång och två rymliga uteplatser att nyttja. På framsidan finns en uteplats som omfamnas av ett klassiskt vitt staket, vilket ger ett inbjudande intryck och rymmer allt ifrån växter, cyklar, barnvagnen eller stolar och bord. Vidare bjuds du in en en hall med gott om förvaring och plats att hänga av kläder och skor. Den delvis brutna planlösningen ger ett luftigt och trevligt första intryck. Genomgående för hela lägenheten är väggarna som är målade i vitt tillsammans med golvet i parkett , en klassisk stil där kombinationen gör det enkelt att inreda efter smak och tycke. Spotlights i taket ger ett jämt och fint ljusflöde i rummen. Köket - Hemmets hjärta ligger i anslutning till hallen och är stilrent renoverat med klassiska vita köksluckor som bryts av med en mörk arbetsbänk och mosaik ovan. I lägenheten finns det gott om flera bra sociala ytor att nyttja exempelvis vardagsrummet, som är utformat på ett vis som gör det enkelt att inreda med både soffgrupp och matplats, arbetshörna eller kanske en lekhörna. Vidare finns två rymliga sovrum och ett helkaklat badrum med hörnbadkar och plats för tvättpelare. Avslutningsvis når ni lägenhetens andra uteplats med tak som vetter mot föreningens trädgård. Här finns det det plats för matbord och stolar i rabatterna runt om finns gott om plats för alla dina odlingar och det blir garanterat många sommarkvällar med grillmiddagar här. • Radhuskänsla med egen ingång • Två uteplatser! • Stilrent renoverat - Inflyttningsklart • Populär brf • Bra läge centrerat mellan Mälarhöjden, Västertorp och Fruängen • Goda kommunikationer Brf Gulddragaren är en stor förening med trevliga innergårdar där barnen kan leka samt sittplatser och utrymme för grillning. Det finns även stora trädgårdsutrymmen med odlingslotter. Gemensamma tvättstugor och föreningslokal finns i föreningen. Föreningen har även flertalet p-platser med separat kösystem. Gångavstånd till två olika T-banor och Västertorps-/Mälarhöjdens centrum. Välkommen till ett praktiskt och trivsamt boende!

  • Uteplats
Stamgatan 82, Östbergahöjden, Stockholms kommun

Stamgatan 82

Lägenhet
Östbergahöjden, Stockholms kommun
HusmanHagberg Älvsjö

1 495 000 kr

32 m²

1 rum

2 755 kr/mån

46 719 kr/m²

Varmt välkomna hem till denna yteffektiva etta med ett högt och fritt läge mot trevliga Stamparken. Lägenhetens 32 kvm erbjuder ett rejält allrum med plats att inreda med både vardagsrumsdel och sovrumsdel. Vidare, ett härligt ljusinsläpp från dom stora fönsterpartierna och utsikten mot trädtoppar och skog samt parken som syns på håll, gör att man upplevs vara högre upp än på andra våningen. En mäktig känsla som skapar både trygghet och bidrar till en rofylld atmosfär. Köket är både praktiskt och mycket ljust med vita köksluckor. Bra med arbetsytor för den som gillar att laga mat och det finns dessutom utrymme för att inreda med en mindre matplats framför fönstret. Badrummet är helkaklat stambytt under 2009. • Högt och fritt läge trots andra våningen! • Stambytt 2009 • Välskött och eftertraktad förening. • Generös avgift som inkluderar värme, vatten, tv och bredband. • Härligt ljusinsläpp via stora fönsterpartier! • Nära anslutning till populära Stamparken. HSB Brf Östberga är en av landets största bostadsrättsföreningar. En välskött förening som omfattar 837 lägenheter och 135 lokaler. Medlemmarna i föreningen erbjuds tillgång till tre övernattningslägenheter, festlokal och tvättstuga. På trivsamma Östbergahöjden bor du lugnt och skönt, med Citypulsen på ett bekvämt avstånd. I kommunikationsväg finns flertalet bussar som gör det enkelt för dig att ta dig runt i området. I närområdet återfinns bland annat flera trevliga parker, butiker och restauranger. För dig som är fysiskt aktiv så finns det mycket att välja mellan, bland annat: Årsta Golfs driving range, tennisbanor, fotbollsplaner, utegym och en rackethall. Östbergahöjden är ett undervärderat tillväxtområdet där mycket planeras att ändras i framtiden. Det planeras att bygga upp mot 2.500 ny bostäder, förskolor m.m i området i samband med tunnelbanan vilket leder till att kommunikationen kommer bli betydligt bättre (endast 3 stationen till Fridhemsplan) och området mer attraktivt! Det planeras även för nya bostäder på Årstafältet vilket innebär att Årsta och Östbergahöjden nästan kommer att växa ihop!

Harpsundsvägen 81, Högdalen, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Harpsundsvägen 81

Lägenhet
Högdalen, Stockholms kommun
HusmanHagberg Älvsjö

1 395 000 kr

27 m²

1 rum

1 780 kr/mån

51 667 kr/m²

Trevlig etta om 27 väldisponerade kvm. Lägenheten fördelas över ett stort allrum, som man enkelt kan dela av med hjälp av garderober för att skapa en rogivande sovrumsdel där man gärna vill sova ut den där extra timmen och en vardagsrumsdel där man får plats för en soffa och mediamöbel. Vidare finns även ett mysigt litet kök. Slutligen finns ett helkaklat badrum och en trevlig balkong i soligt läge, där sommarkvällarna gärna spenderas. Direkt vid entrén möts ni av en rymlig hall med gott om plats för avhängning och förvaring. Till lägenheten ingår även två förråd nära till hands på entréplanet. • Ett stenkast från Högdalen Centrum! • Balkong i soligt läge • Väldisponerad planlösning • Välskött HSB-förening med god ekonomi. Föreningen är en är en mycket omtyckt HSB förening och en av det största i Högdalen. Medlemmarna erbjuds flera gemensamhetsanläggningar så som bastu, tvättstuga, hobbyrum, samlingslokal samt övernattningslägenhet som kan hyras när man har besök av familj och vänner. Har du ett intresse som träning, fotografering, målning eller liknande så finns flera klubbar av olika slag att delta i. Det finns dessutom flera mysiga innergårdar att nyttja med både grillar, bord och odlingsmöjligheter. Lockar ett boende som är centralt beläget men samtidigt har närhet till fina grönområden och parker? Då har du äntligen hittat hem. Ni tar er nämligen smidigt till Högdalens centrum med utmärkt service och bra kommunikationer, samtidigt som ni har utmärkta promenad- och joggingstråk runt knuten med fina parker och naturområden. På ca 19 minuter kommer ni till T-centralen.

  • Balkong

Visar alla 3