Mäklare Jessica Holappa

Jessica Holappa

Om mig

Jag är verksam i Hägersten, Liljeholmen och Älvsjö. Jag förmedlar både fastigheter samt bostadsrätter. Jag är född och uppvuxen i söderort och idag bor jag i Aspudden. För mig är det viktigt med en god lokalkännedom i områdena som jag är verksam i. Mina ledord är produktivitet, ärlighet och flexibilitet. Med hjälp av lite finsk sisu tillsammans med min tidigare erfarenhet från en karriär inom ledarskap, service och försäljning har jag verktygen som behövs för att skapa goda förutsättningar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Dansbanevägen 22, Västberga/Telefonplan, Stockholms kommun
  • Sön 26 maj kl 12:15

Dansbanevägen 22

Lägenhet
Västberga/Telefonplan, Stockholms kommun
HusmanHagberg Hägersten
2 795 000 kr
60 m²
3 rum
vån 2/3
3 543 kr/mån
46 583 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade och ljusa 3:a, en pärla som omfamnas av flera härliga bevarade detaljer. Men det här är inte bara en bostad, det är en canvastavla där ni kan måla upp och skapa ert drömboende. Med ett renoverat badrum är det endast de lite mer smidiga renoveringarna kvar och för dig som förtjusas av funkisstilen utgör detta en utmärkt chans att återställa och bevara dess karaktär på bästa sätt. Bostaden har fönster i två väderstreck vilket bidrar till en sval och skön bostad samtidigt som det varje dag fyller rummen med ljus och liv. En balkong ger er möjlighet att andas in den friska luften och njuta av utsikten över det grönskande området. Brf Lyckohjulet 5 består av 56 lägenheter och har 8 hyresrätter kvar vilket räknas som ett dolt kapital till fördel för föreningens ekonomi. På baksidan av huset finns en trevlig grillplats som medlemmarna kan nyttja när det är tid för grillkvällar och familjemiddagar. Läget är heltklart optimalt - Med närhet till utmärkta kommunikationer både via Telefonplan och Midsommarkransen med breda service utbud. Även hos det välkända Västberga handelscentrum finns allt ni behöver inom räckhåll. För er bilburna så har ni E4 som ligger lättillgängligt och på någon enstaka minut kan du befinna dig på motorvägen för färd mot innerstaden eller söderut. Ge er själva chansen att skapa ert drömhem i denna fantastiska miljö!

  • Plus
  • Balkong
Telefonvägen 7, Midsommarkransen, Stockholms kommun
Telefonvägen 7, Midsommarkransen, Stockholms kommun, bild 2
Telefonvägen 7, Midsommarkransen, Stockholms kommun, bild 3

Telefonvägen 7

Lägenhet
Midsommarkransen, Stockholms kommun
HusmanHagberg Hägersten
3 795 000 kr
68 m²
2 rum
vån 4/5
6 549 kr/mån
55 809 kr/m²

Här bor du högt och fritt i en soliga bostad med en härlig balkong om hela 6 kvm. Balkongen blir som en förlängning av bostaden och rummet och tack vare inglasningen bjuder den in till avkopplande stunder året om. Med hiss tar du dig smidigt upp till våning 4 där du möts av en renoveringsdröm som väntar på din personliga touch. I vardagsrummet har ni ett vackert burspråk som ger ett fint ljusflöde i rummet med en trevlig vy mot Svandammsparken. Köket är optimalt utformat för att laga goda middagar och det finns gott om plats för att samla familj och vänner för trevliga sammankomster. Möjligheten finns även att göra om bostaden till en trea med två sovrum. Föreningen har det bra ekonomiskt ställt och en låg belåningsgrad på endast 1181 kr/kvm, vilket gör den nästan skuldfri. Här har du även möjlighet att göra kapitaltillskott för att sänka avgiften. För lgh 28 är summan ungefär 416 000kr men en mer exakt summa kan man säga först den dagen de ska göra kapitaltillskott. Man ska anmäla att man vill göra det innan 31 januari 2025. Föreningen erbjuder gästlägenheter, trädgård och festlokal för trevliga stunder med vänner och familj. Med närhet till T-bana både i Telefonplan och Midsommarkransen, har du alla bekvämligheter inom räckhåll. Med närhet till restauranger, träningsanläggningar och grönskande parker är detta ett perfekt hem för dig som söker en bekväm och trivsam livsstil i Midsommarkransen. Här ges möjligheten att skapa ditt drömhem enligt dina egna preferenser och behov. Kontakta Mäklaren om du är intresserad av bostaden.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2