Nyproduktion

Tellusvägen

Tureberg, Sollentuna kommun Se på karta

2 000 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
35 m²
Våning
0 av 4, hiss finns
Byggår
2021
Förening
BRF Edsvikshöjden i Sollentuna
Om föreningen
Avgift
1 990 kr/mån
Pris/m²
57 143 kr/m²
Nyproduktion

Smart planerad mini 2:a med ett kanonläge!

Lättmöblerad och praktisk lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt sovrum intill. Stort badrum med kombimaskin och golvvärme om så önskas (tillval). Förråd tillhör och föreningen disponerar över flertalet parkering samt garageplatser. Lägenheten är färdigställd 2022.

Varmt välkommen att höra av dig vid intresse!

Om Brf Edsvikshöjden
Totalt kommer det uppföras 65 välplanerade och energieffektiva bostäder om 1-5 rok, varav sex är stadsradhus.

Välkommen hem!
I hjärtat av Sollentuna hittar ni detta trivsamma bostadsprojekt med välplanerade och energieffektiva bostäder. Bostäderna byggs i ett etablerat och populärt område med nära till både Edsviken och Sollentuna Centrum med affärer, restauranger och kommunikation.

Projektet består av två flerbostadshus som tillsammans bildar ett nytt stadsrum endast några minuters promenad från Sollentuna Centrum. I förlängningen av det lägre flerfamiljshuset på Tellusvägen byggs de sex stadsradhusen. Samtliga bostäder har effektiva och smarta planlösningar med fokus på funktion. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger utrymme för social samvaro.

På hörnet av det större flerfamiljshuset finns en mindre kommersiell lokal, vad den kommer innehålla är inte klart men visst vore det trevligt med ett litet café, en glassbar eller ett minibageri? Föreningens innergården har ett fantastiskt läge med riktning mot bästa västerläge, här kommer ni kunna hänga efter jobbet eller skoldagen tillsammans med era vänner.

Husen är robust och energieffektivt byggda med en tung stomme och underhållsfri fasad i tegel. Alla lägenheter har stora fina fönster. Nästan samtliga lägenheter har en eller två balkonger. Många lägenheter kommer att få sjöutsikt över Edsvikens glimrande vatten. I garaget finns utrymmen för bilparkering, lägenhetsförråd och cykelparkering. På gården finns det markparkeringsplatser samt fler cykelplatser för er som använder cykeln lite oftare. På en del av gården finns sittplatser för umgänge och kanske en enklare middag.

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Sollentuna

Kontakt

Carima Hägglund Hasni

Fastighetsbyrån Sollentuna
Mäklare Carima Hägglund Hasni, Fastighetsbyrån Sollentuna
070-735 70 00