Isgränd 9, accepterat pris!

Västertorp, Stockholms kommun Se på karta

2 195 000 kr

1 895 000 kr +16 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
30 m²
Byggår
1951
Förening
BRF Kälkbacken 1
Om föreningen
Avgift
1 874 kr/mån
Driftkostnad
6 100 kr/år
Pris/m²
73 167 kr/m²

FÖRST TILL KVARN!

Kontakta ansvarig mäklare för visning!

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade gaveletta i populära Västertorp.
Lägenheten är helt nyproducerad 2016 och har en genomgående hög standard med ett fräsch kök, ett modernt helkaklat badrum samt genomgående fina trägolv och nymålade ytskikt. Bostaden utmärker sig vidare med ett fint ljusinsläpp genom flera fönster i tre väderstreck och en helt egen privat ingång. Gott om plats för soffa, matbord, säng, tv samt övrigt möblemang. Den härliga uteplatsen tillhör ej lägenheten, men har gått att nyttja av nuvarande ägare.

Här bor ni i en stabil och trygg förening som har ordnad ekonomi och äger marken. Föreningen har flera stora renoveringar bakom sig då man b.la. precis genomfört en fasadrenovering. Föreningen har även förhandlat fram så att medlemmarna får fiberbredband 1000/1000 Mbit/s inkluderat i avgiften, vilket motsvarar en besparing på ca 500kr/mån. Utöver det så har föreningen 10st hyresrätter kvar (positivt dolt kapital) och två lokaler som genererar goda intäkter.

Utmärkta kommunikationer erbjuds med endast en minuts promenad till Västertorps tunnelbanestation som sedan tar er via röda linjen vidare till Södermalm på ynka åtta minuter. Missa inte denna!

Läs mer hos mäklaren
BOSTHLM Fastighetsmäklare AB

Kontakta mäklaren

Pontus Wilhede

BOSTHLM Fastighetsmäklare AB
Mäklare Pontus Wilhede, BOSTHLM Fastighetsmäklare AB
0705441991