BOSTHLM Fastighetsmäklare AB

BOSTHLM Fastighetsmäklare AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hornsbruksgatan 13, Södermalm, Stockholms kommun
  • Tor 21 mar kl 17:30

Hornsbruksgatan 13

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
BOSTHLM Fastighetsmäklare AB
5 650 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1,5
3 796 kr/mån
95 763 kr/m²

2,5 rum utan insyn och med vacker utsikt mot Högalidsparkens grönska och klocktorn. Bevarade tidstypiska detaljerna såsom generös takhöjd på ca 3,10 m, vackra trägolv och speglade dörrar. Stora fönster med extra vädringsglas upptill ger rikligt med ljusinsläpp och kvällssol. Interiört är lägenheten modern och bjuder på en enorm rymd med sin öppna planlösning som verkligen blir lägenhetens identitet. En social lägenhet som bjuder in till umgänge och stora middagar. Lägenheten är stilrent renoverad med snygga färg- och materialval och renoverat kök fullt utrustat. Sovrummet är avdelat med glasvägg och som idag skapar både ett fullstort sovrum samt barnrum men kan också användas som dressingroom eller hemmakontor. Belägen i en populär och nästintill obelånad äkta förening med god ekonomi och som dessutom äger marken. Här bor du i ett attraktivt område bredvid Högalidsparken, Hornstulls shopping, T-bana och naturnära upplevelser med sjönära promenadstråk. Varmt välkommen! -Nyttjas idag som 2,5 rum -endast 299 kr lån/kvm -BRF äger marken -Sekelskifte 1904 -Inga avgiftshöjningar planerade (kontrollerat 2024-03-15) -Renoverat kök -Utsikt mot Högalidskyrkan

  • Plus
  • Hiss
Timmermansgatan 38 B, 4 tr, Södermalm- Mariatorget, Stockholms kommun
  • Tor 21 mar kl 17:00

Timmermansgatan 38 B, 4 tr

Lägenhet
Södermalm- Mariatorget, Stockholms kommun
BOSTHLM Fastighetsmäklare AB
3 250 000 kr
33 m²
1.5 rum
vån 4
2 436 kr/mån
98 485 kr/m²

Varmt välkomna till en otroligt välplanerad lägenhet med solig balkong i ett vackert hus från 1936! Lägenheten är smakfullt renoverad med vackra golv i fiskben samt vitmålat plankgolv och ett underbart ljusinsläpp i hela lägenheten! Ni bor dessutom vid populära Mariatorget med både tunnelbana och flertalet restauranger och barer ett stenkast bort. Väl inne i lägenheten möts ni av en hall med plats för ytterkläder, vidare in möts ni av en inre hall där ni finner gott om förvaring bakom garderober. Redan när ni står i den inre hallen ser ni solens strålar leta sig fram via balkongdörrarna. Balkongen nås via köket som är väl tilltaget med gott om förvaring bakom vita köksluckor samt gott om arbetsyta. Här finns även plats för matbord. Balkongen vetter mot den lugna innergården. Här kan ni njuta av solens strålar från lunch och framåt kvällen. Vardagsrummet och köket har en öppen planlösning som skapar ett socialt samspel mellan rummen. I vardagsrummet finns gott om plats för soffgrupp samt övrigt möblemang. Sängen placeras smidigt i sovalkoven som nås både via hallen och vardagsrummet. I alkoven finns plats för säng samt nattduksbord. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch, wc, handdukstork, handfat samt förvaring. Detta är sammantaget en alldeles underbar lägenhet belägen i en solid förening och med ett utmärkt läge på Södermalm! Passar såväl singeln som paret - Missa inte denna visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Folkungagatan 84, Södermalm - SOFO, Stockholms kommun

Folkungagatan 84

Lägenhet
Södermalm - SOFO, Stockholms kommun
BOSTHLM Fastighetsmäklare AB
9 495 000 kr
110 m²
4 rum
vån 1
4 820 kr/mån
86 318 kr/m²

Välkommen till denna sekelskifteslägenhet på Folkungagatan 84, där potentialen är lika stor som charmen. Denna bostad erbjuder en möjlighet att skapa ditt drömhem mitt i hjärtat av Södermalm. Bostaden präglas av tre vackra kakelugnar och högt till tak som tillsammans skapar en autentisk atmosfär. Genom de stora fönstren flödar ljuset in och skapar en inbjudande känsla i varje rum. Det rymliga köket är en dröm för den som älskar att laga mat och här finns gott om plats för en stor matplats där måltider kan avnjutas i trevligt sällskap. Med lite kreativitet och omsorg kan köket förvandlas till ett praktiskt och stilrent utrymme som passar dina behov och önskemål. Bostadens genomgående planlösning ger utrymme för att skapa extra sovrum eller arbetsrum efter behov. Med närheten till södermalms stora utbud av butiker, restauranger och kommunikationer är detta en perfekt plats för den som vill bo centralt med alla bekvämligheter inom räckhåll. Möjligheten att sätta sin egen prägel på bostaden gör detta till ett spännande projekt för den som drömmer om att skapa sitt eget personliga hem. Med lite omsorg och fantasi kan denna lägenhet förvandlas till en pärla mitt i staden. Sammanfattningsvis är detta en bostad med oändliga möjligheter och en positiv potential som bara väntar på att upptäckas. Kom och låt dig inspireras av allt det här fantastiska hemmet har att erbjuda!

  • Hiss
Bondegatan 16A, 2tr, Södermalm - SOFO, Stockholms kommun

Bondegatan 16A, 2tr

Lägenhet
Södermalm - SOFO, Stockholms kommun
BOSTHLM Fastighetsmäklare AB
5 950 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2
2 937 kr/mån
99 167 kr/m²

Välkomna till er drömlägenhet vid Nytorget - en fantastisk sekelskiftes lägenhet med en charmig balkong mot gård! Denna pärla, från 1906, bär på en autentisk atmosfär med bevarade originaldetaljer som generös takhöjd och förtjusande fönster med nisch i två väderstreck. Stig in genom den rymliga hallen som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och tar er vidare till övriga rum. Här finner ni en praktisk klädkammare. Vardagsrummet, själva hjärtat i lägenheten, hälsar er välkomna med två stora fönster och vackert golv som är löper vidare in genom hela lägenheten. Detta generösa utrymme ger er frihet att arrangera större soffgrupper, middagsbord och övrigt möblemang efter eget tycke. Köket, tillgängligt från hallen, imponerar med smakfulla ytskikt, gott om förvaring bakom ljusa köksluckor från Kvik och generösa arbetsytor. Framtagen tegelvägg som återger en rustik känsla. Här hittar ni även all nödvändig maskinell utrustning som kyl/frys, gasspis med fläkt, kombinerad micro/ugn Inbyggd kaffemaskin. Balkongen, som nås från köket, bjuder in till avkopplande stunder och vetter mot en lugn innergård. Det rymliga sovrummet, som harmoniskt ligger i fil med vardagsrummet, erbjuder gott om förvaring bakom eleganta garderober och möjlighet till fri inredning med dubbelsäng, sängbord, skrivbord och mycket mer. Badrummet, helkaklat och tidlöst renoverat, komplett med dusch, wc, kommod, golvvärme och spotlights, är en oas av komfort. Sammanfattningsvis är detta en magnifik lägenhet som passar både singlar och par. Stora, vackra rum med högt i tak, en inbjudande balkong och autentiska detaljer från byggåret skapar en trivsam atmosfär. Dessutom bor ni i en förening med en stabil ekonomi som äger marken samt har två stycken lokaler. Missa inte detta tillfälle att uppleva er framtida bostad!

  • Balkong
Torkel Knutssonsgatan 14, Södermalm, Stockholms kommun

Torkel Knutssonsgatan 14

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
BOSTHLM Fastighetsmäklare AB
7 995 000 kr
85 m²
3 rum
vån 3
1 915 kr/mån
94 059 kr/m²

Välkommen till denna charmiga sekelskiftes trea med en fantastisk atmosfär och en unik karaktär. Bostaden präglas av bevarade original detaljer så som plankgolv, generös takhöjd om 3,3 m, elegant takstuckatur och stora fönster. Bostaden har renoveringsbehov och detta är den optimala grunden för den som vill skapa sitt drömhem. Här bor du högt upp i huset med naturligt ljusinsläpp. Lägenheten är mycket välplanerad med ett rymligt vardagsrum som har två stora fönster, två sovrum i bra storlek, kök med utrymme för matplats samt mycket god förvaring. Det finns en utmärkt möjlighet att bygga en balkong från köket, då övriga lägenheter i föreningen redan har gjort det. Föreningen är uppskattad och har mycket god ekonomi. I dagsläget är föreningen helt skuldfri, har låga avgifter och äger marken. Du finner även en föreningslokal i källaren som är utrustad med kök, lounge, biljardbord, pingisbord samt bastu med tillhörde omklädningsrum och dusch. På Torkel Knutssonsgata har du alla bekvämligheter som Södermalm har att erbjuda inom räckhåll. Här finner du trendiga restauranger och caféer, mycket goda kommunikationer med tunnelbana, buss och pendel samt närheten till grönområden såsom Tantolunden, Skinnarviksparken och härliga promenadstråk vid Årstaviken. Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 5 kvm.

Follingbogatan 22, 3tr, Beckomberga - Bromma, Stockholms kommun

Follingbogatan 22, 3tr

Lägenhet
Beckomberga - Bromma, Stockholms kommun
BOSTHLM Fastighetsmäklare AB
1 500 000 kr
23 m²
1 rum
vån 3
2 851 kr/mån
65 217 kr/m²

Varmt välkommen till denna mycket väldisponerad etta belägen i historisk fastighet anno 1930. Bostaden erbjuder en optimal planlösning som gör den lättmöblerad och trivsam. Härligt ljusinsläpp och helt fritt från insyn. Bostaden har kvar charmen från det ursprungliga byggåret med vackra fönster med spröjs och djup nisch. Genomgående ligger en heltäckningsmatta i bostaden som ger en lyxig hotellkänsla. Väggarna är ljust målade vilket ger extra rymd! Bor du i Brf Klockhuset har du utöver din lägenhet tillgång till 400 kvadrat gemensamma ytor - Laga middag med grannarna i något av de stora allrummen. Dra en sväng till gymmet innan jobbet. Anordna evenemang med alla dina vänner i festlokalen. Ta en bastu efter vinterpromenaden. Laga punkan eller måla om en stol i hobbyrummet. Kort sagt, låt livet ta plats. Den lummiga Klockhusparken utanför dörren är mer än 25 bouleplaner lång och 100 picknickfiltar bred. Eller i klarspråk, cirka 13 000 kvadradmeter stor. Det finns ingenting du kommer att sakna i denna förening. Välkommen att låta grannsämjan och vänskapen blomstra. Här bor du i rofyllt område med goda förbindelser genom buss som trafikerar Solna/Sundbyberg-Blackeberg och Brommaplan-Spånga samt nära till tunnelbanan vid Islandstorget. Här finns även två välsorterade matbutiker samt flera trevliga restauranger och fik, bland annat Bromma Bistro och Arigato Sushi. För den aktive finns gymmet Puls & Träning i byggnaden, simhall och sporthall i området samt flera trevliga promenadstråk. * El, värme, vatten och bredband ingår i avgiften!

  • Hiss
Vinthundsgatan 2A, Järvastaden, Sundbybergs kommun

Vinthundsgatan 2A

Lägenhet
Järvastaden, Sundbybergs kommun
BOSTHLM Fastighetsmäklare AB
5 195 000 kr
98,5 m²
4 rum
6 581 kr/mån
52 741 kr/m²

I det åtråvärda området Järvastaden presenteras en unik möjlighet att förvärva en fyrarumslägenhet med en imponerande uteplats i lugnt gårdsläge med förmiddagssol. Boendet präglas av en modern och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, där stora fönsterpartier ger generöst ljusinsläpp och skapar en trivsam atmosfär. De tre harmoniska sovrummen och två helkaklade badrummen, utrustade med dusch, tvättmaskin och torktumlare, erbjuder komfort och bekvämlighet. Järvastaden, ett etablerat och fridfullt område, erbjuder närhet till grönområden, stadsliv, restauranger, skolor, och utmärkta kommunikationer, vilket bidrar till ett oslagbart boende med hög livskvalitet. Sammantaget utgör detta en fantastisk chans att bo i en välkomnande och välordnad miljö med fokus på trivsel och välbefinnande. Välkommen att besöka detta extraordinära hem under visning.

Cedergrensvägen 61, Telefonplan, Stockholms kommun

Cedergrensvägen 61

Lägenhet
Telefonplan, Stockholms kommun
BOSTHLM Fastighetsmäklare AB
3 395 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/3
4 285 kr/mån
66 569 kr/m²

FANTASTISK GENOMGÅENDE TVÅA MED VACKRA DETALJER! Letar du efter en lägenhet med det där lilla extra, då kan du sluta leta nu. Varmt välkommen till denna otroligt stilfulla tvåa som erbjuder vackra och påkostade materialval. Köket är delvis ett bevarat originalkök med en charmig avskiljare mellan kök och matrum. Här finns goda förvaringsmöjligheter och det är förberett med el för diskmaskin. På golvet ligger ett vackert schackmönster i himmelsblå ton och det finns gott om plats för matbord. Dessutom är det en möjlig trea genom att dela av köket, se den alternativa planlösningen. Planlösningen är runtgående och från köket nås både hall och vardagsrum. Vardagsrummet har öppen planlösning mot köket, det är rymligt och lättmöblerat och såväl här som i köket finns stora fönsterpartier vilket skapar ett fint ljusflöde genom rummen. Sovrummet vetter mot grönska och har en hög mysfaktor med dess vackra tapet. I hallen finns rymliga inbyggda garderober och goda avhängningsmöjligheter. Färgvalen i hela lägenheten är mycket rofyllda. Badrummet är topprenoverat med ett vackert kolmårdsmarmor på golvet och stilrena vita väggar. Här finns både tvättmaskin och fönster. Förutom en fantastisk lägenhet är den dessutom belägen i en mycket stabil och lågt belånad förening. Belåningsgraden ligger på ca 1528 kr/kvm. Föreningen är stor med hela 349 lägenheter och här finns bl.a gästlägenhet, föreningslokal, hobbyrum och flertalet tvättstugor. Lägenheten ligger intill Söderbergs bageri och ett stenkast från lägenheten finner du matbutiker, restauranger, tunnelbanan och fantastisk natur. Tveka inte att kontakta mäklaren om du är intresserad!

  • Plus
Gotlandsgatan 60, 2 tr, Södermalm, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Gotlandsgatan 60, 2 tr

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
BOSTHLM Fastighetsmäklare AB
3 950 000 kr
46 m²
2 rum
vån 2
2 700 kr/mån
85 870 kr/m²

Varmt välkommen till Gotlandsgatan 60. En perfekt Södertvåa med stor och öppen planlösning & solig balkong i västläge.. Mitt i Sofo’s stekheta kvarter finns nu denna lägenhet med allt placerat rätt! Här finns det gott om utrymme och lägenheten är social med sin öppna planlösning mellan det renoverade köket och vardagsrummet, perfekt med vänner på middag och i anslutning har vardagsrummet dörr ut till balkongen. Sovrummet är placerat mot innergården som är vacker och lummig, här finns det plats för en större säng och i anslutning ligger lägenhetens badrum. Föreningen är stabil, äger marken och genomförde stambyte 2010. Här finns det dessutom 8 st hyresrätter kvar som ligger som ett dolt kapital och i framtiden kommer generera extra pengar in till föreningen. Det finns även 5 st lokaler som inbringar ytterligare medel till kassan. I underhållsplan ligger att renovera taket år 2025. Årsavgifterna höjdes med 5% i januari 2023 och nu finns ingen ytterligare höjning beslutad. Majoriteten av lånen har en förhållandevis låg ränta idag och ca 4,5 mil av föreningens lån är räntefritt. Varmt välkommen att kontakta mig vid intresse, hjälp med finansiering eller värdering av ditt egna boende så hoppas jag att vi ses på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Styrmansgatan 21A, 3 av 3tr, Östermalm, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Styrmansgatan 21A, 3 av 3tr

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
BOSTHLM Fastighetsmäklare AB
7 495 000 kr
63 m²
2 rum
vån 3/3
2 029 kr/mån
118 968 kr/m²

Högst upp i ostört gårdshus på en av Östermalms mest eftertraktade adresser erbjuds nu möjligheten att förvärva en toppenfin och ljus sekelskiftes 2:a med optimal planlösning, stor balkong och väl tilltagen takhöjd. Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval. Här finner du vackra ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer samt flera stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp. Rymligt vardagsrum med plats för både matbord och soffgrupp. Från vardagsrummet nås även lägenhetens möblerbara balkong och i vardagsrummet finns en fungerande braskamin. Köket erbjuder rejäla arbetsutrymmen, gott om förvaring samt en matplats. Välproportionerligt sovrum med garderobsvägg och gott om utrymme för dubbelsäng och nattduksbord. Helkaklat badrum med golvvärme vilket nås från hallen. Varmt välkomna till denna sekelskiftesdröm på en av Östermalms mest eftertraktade adresser. Några minuters promenadavstånd till Djurgården, Karlaplan och Östermalmstorg.

  • Plus
  • Balkong
Savolaksvägen 18, Enskedefältet - Enskede, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Savolaksvägen 18

Villa
Enskedefältet - Enskede, Stockholms kommun
BOSTHLM Fastighetsmäklare AB
11 495 000 kr
105 + 61 m²
7 rum
508 m² tomt

Det finns hus som har allt. Som det här till exempel! Huset på Savolaksvägen 18 är magiskt fint och väl rustat för en stor familj att flytta in. Det är ett och ett halvt plan fördelade på ca 166 kvadratmeter inklusive källaren. Några små genomtänkta detaljer gör hela upplevelsen pricksäker och tack vare en omfattande renovering av källaren blev volymerna nästan dubblerade. Planlösningen erbjuder upp till fem sovrum, varav tre på övre plan och två i källaren. När våren närmar sig, upptäcker du hur perfekt huset är placerat i förhållande till solen. På altanen har man sol från lunch ända tills den går ner, helt ostört året runt. Och när sommaren väl kommer, är det verkligen något att se fram emot, särskilt när du har en sådan underbar tomt som denna! Här finns alltifrån äppelträd, päronträd, plommonträd och vinbärsbuskar. Men det bästa är väl ändå - Här kan barnen gå för egen maskin till skolan redan i tidiga årskurser. Välkomna in! Klackarna möts av det praktiska klinkergolvet, men självklart är du välkommen med leriga skor och en barnvagn om det är så ditt liv ser ut. Precis innanför dörren till vänster finns det plats för barnens kläder, så att du åtminstone kan försöka få till en god ordning redan från början. Några steg in ser du sen in i köket och i vardagsrummet, vilket skapar en härlig rymdkänsla direkt. Det ser verkligen lovande ut! :) Det finns inget barnförbud i detta vardagsrum - det är en självklar favoritplats för hela familjen! Här kan barnen leka utan att oroa sig för att göra några märken. Dessutom erbjuder vardagsrummet en mysig kamin, perfekt för att skapa en extra varm och inbjudande känsla under kyliga kvällar. Här kan ni bara glida runt och må bra i det härliga ljuset som strömmar in från alla fönster. Bredvid vardagsrummet finns matplatsen. Här har man utsikt över trädgården. En sådan grönska man knappt trodde fanns så här centralt i stan. Om du någonsin har fantiserat om att ha ett extra långt bord där hela gänget kan samlas så är detta platsen där dina visioner kan bli verklighet. Om fler vänner skulle komma förbi? Ja, inga problem, dra bara fram några extra stolar, för här finns det gott om plats. Själva köket erbjuder goda arbetsytor och förvaring i flera över- och underskåp. Ett trevligt fönsterparti släpper in ljuset och ger fin uppsikt över vad som händer där ute. Här kan ni bara glida runt och må bra i det härliga ljuset som strömmar in från alla fönster. När du svängt upp på övervåningen inser du, att än så länge har du bara sett halva huset. Var och ett av sovrummen har sin unika karaktär tack vare dess olika former. Det största sovrummet ligger rakt fram från trappen. Sovrummet är precis lagom stort, visst? Självklart får det plats en dubbelsäng här. Till det mer praktiska hör att du sover med fönstret öppet i vädringsläge utan att störas av något. Flera inbyggda garderober som sväljer det mesta i klädväg. De två andra sovrummen är också bra i storlek och som du ser är de stora nog för att rymma både en liten människas säng och en arbetshörna. Genom att välja kortare sängben skapas utrymme för en större sänghimmel. Det finns såklart även plats för en massa leksaker! Badrummet här uppe. I badrummet ryms flera funktioner, både tvagning och piff. Pryttlar och pinaler stoppas med fördel i skåpet, så håller du städat och snyggt hur lätt som helst. Då tar vi en tur ner till källarplan och här finns det ytor att bre ut sig på så att säga. En välorganiserad tvättstuga är ovärderlig, men samtidigt är det ofta fördelaktigt om den ligger lite avsides. Vi är medvetna om att tvättstugor har en tendens att bli ganska röriga, så att ha den en bit bort från de mer synliga områdena är ofta en smart strategi. Även om logistiken är klockrent planerad, så är det fortfarande ingen som tar hand om tvätten åt dig här:) Men det är så fint att du nästan längtar efter att kicka i gång första kulör-tvätten.

  • Uteplats
Sankt Göransgatan 153, 8tr, Kungsholmen, Stockholms kommun

Sankt Göransgatan 153, 8tr

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
BOSTHLM Fastighetsmäklare AB
2 195 000 kr
23 m²
1 rum
vån 8/10
1 364 kr/mån
95 435 kr/m²

På våning 8 ligger denna ljusa och välplanerade pärla med ett högt och fritt läge över grönskande omgivningar. Här är avgiften låg och tunnelbanan precis runt husknuten. Med både Hornsbergs strand och Fridhemsplan en kort promenad bort finns allt inom räckhåll. Perfekt som första lägenhet, för studerande eller som övernattningslägenhet i stabil förening med god ekonomi! Lägenheten har en öppen och mycket väldisponerad planlösning och är väldigt enkel och möblera där både hemmakontoret, matbord, TV, säng och soffa ryms. Tack vare de stora fönsterpartierna och det höga fria läget strömmar ljuset in och ger en luftig och ljus känsla. Tillsammans med en generös takhöjd, genomgående ljusa golv och vita väggar skapas ett stilrent hem att trivas och umgås i. Gott om plats för sovalkov för dubbelsäng eller sovloft för den som önskar dessutom finns det gott om förvaringsmöjligheter i garderob i hall och vardagsrum. Badrummet är sedan tidigare stambytt och helkaklat i ljusa färger med dusch, handfat, wc, handdukstork samt skön golvvärme. Lägenheten har även ett ordentligt och helrenoverat kök med vita skåpsluckor, kaklat stänkskydd ovan bänkskiva i trä. Här har ni en modern maskinpark bestående av induktionshäll, varmluftsugn, fläktkåpa, integrerad kyl/frys samt micro. Gott om plats för matlagning och förvaring i skåp i fullhöjd. Till lägenheten hör även ett förråd på våning 4. Här bor ni i expansiva kvarter med omedelbar närhet till kommunikationer då både tunnelbana och bussar finns precis utanför entrén! Nyöppnad Hemköp-butik ligger nu rakt över gatan för all bekvämlighet. Inom gångavstånd ligger både Lindhagensgallerian och Fridhemsplan med ett utmärkt utbud av servicebutiker såsom Ica Maxi, SATS, Systembolaget m.m. Badbryggorna i Hornsbergs Strand och grönområdena i Rålambshovsparken ligger endast några minuters promenad bort och det finns gott om vackra promenadstråk längs vattnet. Stabil och populär Brf med stora tillgångar såsom relaxavdelning med bastu, gästlägenhet, fest- & gästlokal, stor tvättstuga med tvättider dygnet runt, flera gemensamma vädringsbalkonger på varje våning, grillplats på gården och gemensam möblerad takterrass med ansluten infravärme, perfekt för soliga grillkvällar! - Högt och fritt läge på 8e våningen - inflyttningsklart skick! - Renoverat kök med moderna vitvaror och gott om plats för matlagning. - Möjlighet till sovalkov eller sovloft för den som önskar tack vare takhöjden. - Stabil Brf med stora tillgångar såsom takterass med infravärme, övernattningslägenhet och bastu med relax. - SATS, Friskis & Svettis och Crossfitgym på promenadavstånd. - T-bana blå linje station Stadhagen strax utanför porten som tar dig till T-centralen på 5 min. - Hornsberg Strand med badbryggor, restauranger och vacker strandpromenad. - Lindhagensgallerian med bl.a. Ica Maxi och Systembolaget endast några minuters promenad bort.

  • Hiss
Stig Lindbergs gata 17B, 6+7 tr, Värmdö - Gustavsberg, Värmdö kommun
  • Budgivning pågår
Stig Lindbergs gata 17B, 6+7 tr, Värmdö - Gustavsberg, Värmdö kommun, bild 2
Stig Lindbergs gata 17B, 6+7 tr, Värmdö - Gustavsberg, Värmdö kommun, bild 3

Stig Lindbergs gata 17B, 6+7 tr

Lägenhet
Värmdö - Gustavsberg, Värmdö kommun
BOSTHLM Fastighetsmäklare AB
5 495 000 kr
109 m²
4 rum
vån 6/6
8 591 kr/mån
50 413 kr/m²

Letar du efter något utöver det vanliga? Denna lägenhet erbjuder en unik upplevelse med en rymlig takterrass som ger dig möjlighet att njuta av huskänslan mitt i Gustavsberg. Med en förtrollande panoramautsikt över omgivande skogar, takåsar och Farstavikens inlopp blir detta hem en fristad från vardagens stress. Tre rymliga sovrum och dubbla badrum. Missa inte chansen att uppleva det bästa av både centrum och natur –välkommen på visning. Ett särdrag av denna lägenhet är den unika takterrassen som nås via spiraltrappan på balkongen. Här erbjuds sol hela dagen samt milsvid utsikt över de nybyggda kvarteren och skogar i horisonten. Detta skapar perfekta förutsättningar för avkoppling eller sociala tillställningar under de varmare månaderna. Köksfönstret tillhandahåller en fantastisk utsikt över Gustavsbergs hamn. Medan du förbereder måltider kan du njuta av solnedgången och den fina omgivningen, vilket gör matlagningen till ett nöje. Bostaden har fina parkettgolv som sträcker sig över alla rum och ger hemmet en varm och inbjudande atmosfär. I badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare. Fastigheten ligger i historiska Fabrikshuset i Gustavsberg, Stockholms län - ett område känt för sin porslinstillverkning och mysiga hamn med bevarad arkitektur kombinerat med nyproduktion och vackra natur. I huset tillverkades tidigare Gustavsbergs sanitetsporslin. Till Slussen tar bussen 25 minuter. Inom några minuter nås flera skolor, restauranger, buss, mataffär, shopping, frisörer, padelhall, bibliotek, minigolf och motionsspår. Således erbjuder detta boende både ett attraktivt läge och högkvalitativt boende. Sammanfattningsvis erbjuder denna stora lägenhet en kombination av elegant design med praktiska funktioner för att skapa ett drömhem för alla typer av boendebehov. Den exceptionella terrassen och utsikten gör det till en veritabel pärla i hjärtat av Gustavsberg.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Lugnets Allé 61, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Lugnets Allé 61

Lägenhet
Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
BOSTHLM Fastighetsmäklare AB
5 195 000 kr
68 m²
3.5 rum
vån 1
4 465 kr/mån
76 397 kr/m²

Välkommen till denna yteffektiva 3,5:a med en stor balkong i söderläge samt stora fönsterpartier i två väderstreck som gör lägenheten ljus och luftig. Balkongen är dessutom inglasad vilket både förlänger säsongen och ger ett extra rum. Ett perfekt boende ute på Sickla udde med genomgående fräscha ytskikt samt mycket bra förvaringsmöjligheter. Första steget i hallen möts ni av en snygg grå klinker på golvet. Här finns gott om förvaring och avhängning i vita garderober och skåp. Från hallen når ni även ett litet rum som idag används som arbetsrum med övernattningsmöjlighet. Ett riktigt trivsamt och fullutrustat kök med ett stort fönster in mot den lugna innergården. Här får man plats för stort matbord. Stilren inredning med vita luckor och bänkskiva i lyxig valnöt. Maskinpark består av ugn/spis, fläkt, stor kyl och frys samt integrerad diskmaskin. Ett stort och ljust vardagsrum med stora fönsterpartier vilket släpper in mängder med härligt ljus. Här finns gott om plats för soffgrupp och matmöbler om så önskas. Härifrån nås lägenhetens stora balkong i söderläge. Här finns gott om plats för lounge soffa, fåtöljer samt bord och grill. Med ingång från vardagsrummet nås lägenhetens två sovrum. Båda sovrummen får plats för full stor säng och önskat möblemang. Ett stort badrum i fint skick med tvätt- och torktumlare. Här finns badkar, vägghängd wc, tvättställ med praktiskt avlastningsyta i sten ovanför samt ett badrumsskåp med spegelglas och bra belysning. Bostaden är registrerad som 2 rok i den ekonomiska planen men används idag som 3 rok. - Inglasad balkong i söderläge - Toppfin och ljus - Stilrena materialval - Optimal planlösning - Stora fönsterpartier - Levande stadsdel - Goda kommunikationer - Cafeer, butiker, restauranger Detta är ett hem som måste besökas!

  • Balkong
  • Hiss
Hallonvägen (tomt 1), Vallentuna - Ormsta, Vallentuna kommun

Hallonvägen (tomt 1)

Tomt
Vallentuna - Ormsta, Vallentuna kommun
BOSTHLM Fastighetsmäklare AB
2 795 000 kr
810 m² tomt

Här presenteras en bra och byggklar tomt i expansiva Ormsta tillhörande Vallentuna kommun. Tomten ligger lättillgängligt för byggnation, men också strategiskt beläget med 5 minuters bilfärd från tågstationen eller 20 minuter från storslagen shopping med nöjen i Täby. Här finner ni ett barnvänligt område med gångavstånd till både förskola och skola. På promenadavstånd finner ni även Vallentuna Centrum med välsorterade matbutiker, restauranger, caféer och övrig service. Vi finner även närhet till fina promenadstråk längs vattnet och Vallentuna IP med bl.a. elljusspår, tennisklubb och skidspår vid säsong. Utmärkta kommunikationer finns till Stockholms Östra via Roslagsbanan på ca 30 minuter. Kort axplock från detaljplanen: Huvudbyggnad får vara högst i 2 plan och med en byggnadsarea (BYA) på max 180 kvm. Huvudbyggnad ska placeras minst 6 meter från gatan. Högsta byggnadshöjd för huvudbyggnad är 6,5 meter. Byggnadsarea för komplementbyggnad får vara max 30 kvm och högst i en våning. Högsta byggnadshöjd för komplementbyggnad är 2,5 meter. Tillkommande kostnader för kommunalt VA/avlopp samt gatukostnadsersättning. Se bifogade länkar samt fliken dokument där ni hittar detaljerad information gällande detta samt en tomtkarta. Tillkommande kostnader för kommunalt VA/avlopp samt gatukostnadsersättning. Se bifogade länkar samt fliken dokument där ni hittar detaljerad information samt en tomtkarta. Ta med er en tomtkarta och besök tomten på egen hand eller kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Olshammarsgatan 73, 2tr, Ormkärr, Stockholms kommun

Olshammarsgatan 73, 2tr

Lägenhet
Ormkärr, Stockholms kommun
BOSTHLM Fastighetsmäklare AB
1 650 000 kr
27,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 242 kr/mån
60 000 kr/m²

Högt upp i byggnaden, med en avskild utsikt över natur, möter dig denna lägenhet som väntar på sina nya ägare. En perfekt lägenhet för dig som söker ditt första egna boende eller ska studera. Planlösningen kombinerar praktiska aspekter så som platsbyggd förvaring och sovalkov med en inbjudande atmosfär, där välbevarade parkettgolv och ljusa väggar sätter tonen. Dagsljuset fyller rummet och skapar en harmonisk atmosfär. Det helkaklade badrummet med badkar, som är stambytt, är kompakt men fyller alla dina behov, i huset finns även tvättstugan. Köket är funktionellt med spis, ugn & kylskåp med frysfack. Det som verkligen gör denna bostad speciell är utsikten som sträcker sig över trädtopparna, erbjuder en privat atmosfär utan insyn och möjliggör avkoppling med grönskan utanför där både rådjur och harar syns titt som tätt. Tittar man på kartan ligger Huddingevägen relativt nära, men vägen går igenom ett litet berg just där som leder bort ljudet, bostaden och de nya fönsterna håller buller och brus ute väldigt bra. Läget är inte bara unikt för den grönskande utsikten utan även för närheten till bekvämligheter. Ett pulserande centrum ligger bara en 10-minuters promenad bort, och för enkel resa inom eller utanför staden finns T-bana och busshållplats inom bekvämt avstånd. Föreningen präglas av en stabil ekonomi och låga lån, vilket skapar trygghet för de boende. Dessutom implementeras löpande kostnadseffektiva lösningar, anpassade till dagens behov. I nuvarande ränteläge kommer inte föreningen att påverkas nämnvärt eftersom belåningsraden är på låga 3 359 kr/kvm. Rumslig Flexibilitet: Ett generöst utformat rum skapar en flexibel och trivsam atmosfär med utrymme för säng, soffa och matbord. Naturskön Utsikt: Helt insynsskyddat med trädtoppar som utsikt, där naturen blir din närmsta granne och lugnet ditt sällskap. Praktisk Förvaring: Tre platsbyggda garderober i hallen ger god förvaring och bidrar till en organiserad och harmonisk atmosfär. Stilren Enkelhet: Genomgående fräscha ytskikt skapar en inbjudande och stilren prägel. Ekonomisk Trygghet: En välskött förening med låga lån och en sund underhållsplan som prioriterar långsiktighet och trygghet.

Morabergsvägen 9B, Moraberg / Södertälje, Södertälje kommun

Morabergsvägen 9B

Övrigt
Moraberg / Södertälje, Södertälje kommun
BOSTHLM Fastighetsmäklare AB
2 700 000 kr
190 m²

Kombinerad lokal med kontorsytor med perfekt läge i närhet till E4/E20 Lokalen har en totalt yta om ca 200 kvm fördelat på nedre plan och övre plan som är anpassade till olika verksamheter. Passar perfekt för en hantverksfirma, e-handelsföretag, som utlämningsställe eller för företag som söker möjligheten att effektivt kombinera lager/verkstad/produktionsytor med kontorsytor. Nedre plan har en yta om ca 100 kvm. Stor lastport om ca 4x4,5 m. Separat gångdörr. Takhöjd ca 8m. Golvbrunn som är kopplad till en gemensam oljeavskiljare för fastigheten. Direkt utanför porten finns en parkeringszon med upp till 3 p-platser. Det översta planet om ca 90 kvm har fina fönster och ljusinsläpp i framkant. I lokalens bakkant finns en separat gångdörr som leder ut till en gemensam utrymningskorridor för byggnaden. Lokalen är anpassningsbar och flexibel och kan enkelt anpassas för att passa den egna verksamheten. Moraberg Park, med adress Morabergsvägen 9B, är en bostadsrättsförening med totalt 41 bostadsrätter som producerats för företagare som har behov av rationella, funktionella, flexibla och billiga lokaler. Lokalen passar utmärkt för lätt industri, verkstad, handel eller lager som kan ha en entresolplan på ca 260m² om man önskar bygga till det. Månadsavgift: 9 052 kr per månad (moms tillkommer) Schablonbelopp för vatten och värme: 37 kr kvadratmeter och år (moms tillkommer) Tillträde: Omgående Moraberg är beläget i norra Södertälje invid E4/E20 med påfart norr och söderut. Morabergs köpcentrum är Södertäljes största externhandelscentrum och nya butiker och kedjor etablerar sig ständigt här. Kedjor i området är bland andra Ahlsell, Beijer, Hedin Bil, Intersport, Elgiganten, Plantagen, Jula, K-Rauta och Rusta. Det finns också en McDonalds, ICA Maxi, Biltema samt Systembolaget. Södertälje ligger i Sveriges mest expansiva region och har ett utmärkt logistiskt läge med närhet till både järnväg, europavägar, vattenfarleder och dessutom finns tre flygplatser inom 1 timme. Ca 2,3 miljoner människor når Södertälje på mindre än en timme och nästan 21 000 människor arbetspendlar till Södertälje varje dag

Båtvägen 29, Värmdö - Gustavsberg, Värmdö kommun

Båtvägen 29

Radhus
Värmdö - Gustavsberg, Värmdö kommun
BOSTHLM Fastighetsmäklare AB
5 995 000 kr
109 m²
5 rum
160 m² tomt

VISNING 18/3 kl 18:00-18:30. Välkommen till nyproducerade Brf Färga i Gustavsberg, Värmdö, där du får det bästa av världar - komforten av ett radhus med egen tomt och tryggheten av en bostadsrätt, dessutom centralt i Gustavsbergs hamn. Dessa energisnåla, moderna radhus sålde slut innan de nådde öppna marknaden. Dessa populära hus från Ikano är noggrant planerade och utformade för att maximera din bostadsyta, så varje kvadratmeter räknas. Tillträdet är flexibelt från omgående till som senast i juni2024. Ett hem för alla livsstilar Här hittar du ett radhus i två plan med öppna och genomtänkta planlösningar som är perfekta för den moderna familjen. Direkt innanför ytterdörren finns hallen med plats för kläder och skor, direkt till vänster finner du en praktisk tvättstuga med garderob och mer förvaring som förenklar din vardag. På bottenvåningen finns utrymme för gemenskap och samvaro. Det öppna köket och vardagsrummet gör det enkelt och trevligt att leva och umgås med familj och vänner. Här finns också badrum. Vardagsrummet har imponerande glaspartier som leder ut till din egen uteplats, perfekt för mysiga grillkvällar. På ovanvåningen finns tre sovrum, vara det största har både garderob och klädkammare. Mellan sovrummen ligger allrummet för tv tittande, spel och kvällsmys. I allrummet finns också ett takfönster för ljusinsläpp. Här uppe finns också det större badrummet med badkar. Utomhusmiljö På baksidan har just detta radhus har både träddäck och en egen gräsmatta där du kan njuta av utomhuslivet. På framsidan är det betongplattor varvat med gräsyta och ett silverpäronträd. Du har även fördelen med gott om utrymme för förvaring med dubbla förråd på fram och baksida. Väderstrecken ger förmiddagssol på baksidan och eftermiddagssol på framsidan. Tvärs över gatan finns allmänning för en spontan fotbollsmatch eller pulkalek. Här i Brf Färga i Gustavsberg, Värmdö, har du möjlighet att bo i ett radhus som inte bara erbjuder bekvämlighet och modern livsstil utan också en plats att kalla hemma. Kontakta mäklaren för mer info.

  • Uteplats
Gösta Ekmans väg 15, Örnsberg / Hägersten, Stockholms kommun

Gösta Ekmans väg 15

Lägenhet
Örnsberg / Hägersten, Stockholms kommun
BOSTHLM Fastighetsmäklare AB
3 650 000 kr
65 m²
2 rum
3 962 kr/mån
56 154 kr/m²

Accepterat pris! - På lugnt och grönskande läge finner ni denna ljusa hörntvåa! Lägenheten är mycket välplanerad, med ett rymligt och väldisponerat sovrum samt stora sällskapsytor. Från vardagsrummet nås den rymliga balkongen, i lugnt och grönskande läge. Förvaringsmöjligheterna är många, med flertalet inbyggda garderober. Badrum och toalett är stambytta 2013-2014. Bostaden är belägen i en stor och stabil förening som har många omfattande renoveringar bakom sig. Huset är k-märkt (högt kulturhistoriskt värde) och hela entrén är klädd i Kolmårdsmarmor. Belåningsgraden ligger på låga 5 789kr/kvm och en stor del av lånen är bundna med låg ränta till 2027 enligt årsredovisningen för 2021. Det finns dessutom två hyresrätter kvar vilket innebär ett stort dolt kapital. I huset finns även ett samlingsrum med pingisbord. Här bor man på en lugn återvändsgata med gott om plats för barnen att leka, spela fotboll och åka pulka på vintern. Läget är perfekt med natur precis utanför dörren samtidigt som man är nära stadens puls. Allt från shopping till grönområden och gemytliga caféer finns i närområdet. Ett par stenkast bort väntar Örnsbergs populära badklippor och den idylliska Vinterviken. Missa inte denna visning. Varmt välkomna!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 19