BOSTHLM Fastighetsmäklare AB

BOSTHLM Fastighetsmäklare AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Fyrverkarbacken 27, 12tr, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Tor 1 aug kl 17:00

Fyrverkarbacken 27, 12tr

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
BOSTHLM Fastighetsmäklare AB
5 950 000 kr
66 m²
3 rum
vån 12/15
5 244 kr/mån
90 152 kr/m²

Gaveltrea på 12:e våningen - Stor balkong och milsvid utsikt. På 12:e våningen i klassiska dragspelshuset invid Västerbron, med milsvid utsikt över stora delar av Stockholm. En mycket välplanerad gaveltrea med stor balkong, helt nytt kök och gott om förvaringsutrymmen. Optimalt läge med mycket goda kommunikationer, med behagligt avstånd till både Fridhemsplans och Hornstulls stadspuls, restauranger, butiker, caféer och allt annat ni kan önska av ett boende mitt i stan. Samtidigt har ni fågelkvitter och grönska utanför fönstret och fridfulla promenadstråk längs med vattnet rakt utanför huset. Välskött förening och prisbelönt förening med en välskött fastighet. Varmt välkomna!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Långholmsgatan 9B, 2tr, Hornstull - Södermalm, Stockholms kommun
  • Fre 2 aug kl 13:00

Långholmsgatan 9B, 2tr

Lägenhet
Hornstull - Södermalm, Stockholms kommun
BOSTHLM Fastighetsmäklare AB
8 950 000 kr
101 m²
4 rum
vån 2
7 990 kr/mån
88 614 kr/m²

Optimalt disponerad bostad med rymlig balkong i soligt gårdsläge, i vacker byggnad uppförd 1913. Bostaden har en tilltalande planlösning med tre sovrum, ett stort nyrenoverat kök med burspråk samt ett ljust och rymligt vardagsrum. Välskött fastighet i mycket attraktivt läge och med stabila hyresintäkter från lokalerna i entréplan.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Ringvägen 126, 1tr, Södermalm, Stockholms kommun

Ringvägen 126, 1tr

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
BOSTHLM Fastighetsmäklare AB
3 195 000 kr
38,5 m²
1 rum
vån 1/6
1 770 kr/mån
82 987 kr/m²

Välkomna till populära Brf Masken här bor ni med insynsfri utsikt över grönskan utanför lugn del av Ringvägen. Här är både avgift och skuldsättning låg om endast 400 kr / kvm. Lägenheten har stor potential att på sikt skapa sitt drömboende och skapa en riktigt bra 2a (se alternativ planlösning). Föreningen kommer de närmaste åren att genomgå stambyte och då sker en totalrenovering av badrummet med möjlighet för egna tillval. Direkt när ni kliver in möter ni lägenhetens härliga ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och genomgående ljusa ytskikt med parkettgolv och vitmålade väggar. Varje kvadratmeter utnyttjas till fullo med gott om garderober, klädkammare och annan förvaring samt en naturlig plats för sovalkov. Lägenheten disponeras med ett rymligt vardagsrum med gott om plats för stor soffgrupp, säng och hemmakontor. Separat kök med bevarat kök med 60-tals charm utrustat med kombinerad kyl och frys, spishäll med ugn och diskho. Här får ni plats för matbord för upp till 4 personer och även plats för ännu mer förvaring om så önskas. Schackrutigt klinkersgolv ger karaktär. Välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter i form av platsbyggda garderober. Badrummet är rymligt och utrustat med WC, dusch, badkar och handfat. Optimalt läge med en populär Ica Nära belägen i fastigheten. Välskött förening med stabil ekonomi, eget in-house gym, garage i fastigheten samt lummig innergård med odlingsmöjligheter sommartid. Närhet till mysiga Årstaviken, som bjuder in till mysiga promenader längs vattnet, samtidigt som pulsen vid Skanstull och Nytorget finns ett stenkast bort med diverse trevliga restauranger, caféer och butiker. Varmt välkommen på visningarna - tillträde omgående möjligt!

  • Hiss
Fatburstrappan 14, 1tr, Södermalm, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 14:00
Fatburstrappan 14, 1tr, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Fatburstrappan 14, 1tr, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Fatburstrappan 14, 1tr

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
BOSTHLM Fastighetsmäklare AB
6 750 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 1
6 501 kr/mån
81 818 kr/m²

Rymlig trea med balkong - lugnt läge mitt på Södermalm! Varmt välkomna till denna rymliga och välplanerade trea, i lugnt läge runt hörnet från Medborgarplatsen och med en härlig balkong i fridfullt och lummigt läge. Väl inne i lägenheten möts ni av en välkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter i form av garderob samt en rymlig klädkammare. I anslutning till hallen finner ni köket som har gott om förvaring samt goda arbetsytor i form av ljus marmorskiva. Här finns påkostad induktionshäll med inbyggd fläkt, ugn, micro samt diskmaskin. Trevlig matplats med fönster mot gården. Vidare in i lägenheten finner ni ett stort och luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier. Här finns gott om plats för soffgrupp, matbord samt övrigt möblemang. Från detta rum når ni den härliga balkongen som är omringad av grönskande träd. Här finns gott om plats för balkongmöbler och växter. Det mindre sovrummet ligger i anslutning till vardagsrummet och fungerar också perfekt som hemmakontor. Stort sovrum med stor garderob. Lyxigt badrum med ljusa Terazzostenskivor, utrustat med dusch, wc, handfat samt stor kommod. Förberett för tvättmaskin. Föreningen har bokningsbar relaxavdelning med pool och bastu. Som medlem i föreningen har man även tillgång till att boka en av Stockholms häftigaste föreningslokal. Topplokalen har fullt utrustad bar med kylskåp och övriga nödvändiga tillhörigheter samt ljudsystem på våning 25 med oslagbar utsikt över hela Södermalm och Stockholm! I föreningen finns även tillgång till övernattningslägenheter och två takterrasser. Detta är sammantaget en unik möjlighet att förvärva en smart planerad lägenhet i en mycket populär förening mitt på Södermalm. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tantogatan 27, 5tr, Södermalm - Tanto, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 12:00

Tantogatan 27, 5tr

Lägenhet
Södermalm - Tanto, Stockholms kommun
BOSTHLM Fastighetsmäklare AB
6 450 000 kr
95 m²
3 rum
vån 5
5 563 kr/mån
67 895 kr/m²

Varmt välkomna till Tantogatan 27 där ni bor med en underbar balkong med vacker utsikt.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Follingbogatan 22, 4tr, Beckomberga - Bromma, Stockholms kommun

Follingbogatan 22, 4tr

Lägenhet
Beckomberga - Bromma, Stockholms kommun
BOSTHLM Fastighetsmäklare AB
1 400 000 kr
23 m²
1 rum
vån 3
2 851 kr/mån
60 870 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS. Varmt välkommen till denna mycket väldisponerad etta belägen i historisk fastighet anno 1930. Bostaden erbjuder en optimal planlösning som gör den lättmöblerad och trivsam. Härligt ljusinsläpp och helt fritt från insyn. Bostaden har kvar charmen från det ursprungliga byggåret med vackra fönster med spröjs och djup nisch. Genomgående ligger en heltäckningsmatta i bostaden som ger en lyxig hotellkänsla. Väggarna är ljust målade vilket ger extra rymd! Bor du i Brf Klockhuset har du utöver din lägenhet tillgång till 400 kvadrat gemensamma ytor - Laga middag med grannarna i något av de stora allrummen. Dra en sväng till gymmet innan jobbet. Anordna evenemang med alla dina vänner i festlokalen. Ta en bastu efter vinterpromenaden. Laga punkan eller måla om en stol i hobbyrummet. Kort sagt, låt livet ta plats. Den lummiga Klockhusparken utanför dörren är mer än 25 bouleplaner lång och 100 picknickfiltar bred. Eller i klarspråk, cirka 13 000 kvadradmeter stor. Det finns ingenting du kommer att sakna i denna förening. Välkommen att låta grannsämjan och vänskapen blomstra. Här bor du i rofyllt område med goda förbindelser genom buss som trafikerar Solna/Sundbyberg-Blackeberg och Brommaplan-Spånga samt nära till tunnelbanan vid Islandstorget. Här finns även två välsorterade matbutiker samt flera trevliga restauranger och fik, bland annat Bromma Bistro och Arigato Sushi. För den aktive finns gymmet Puls & Träning i byggnaden, simhall och sporthall i området samt flera trevliga promenadstråk. * El, värme, vatten och bredband ingår i avgiften!

  • Hiss
Kungsholms Strand 135B, plan 6, Kungsholmen - Kungsholms Strand, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Kungsholms Strand 135B, plan 6, Kungsholmen - Kungsholms Strand, Stockholms kommun, bild 2
Kungsholms Strand 135B, plan 6, Kungsholmen - Kungsholms Strand, Stockholms kommun, bild 3

Kungsholms Strand 135B, plan 6

Lägenhet
Kungsholmen - Kungsholms Strand, Stockholms kommun
BOSTHLM Fastighetsmäklare AB
9 750 000 kr
129 m²
4 rum
vån 6
5 894 kr/mån
75 581 kr/m²

Skapa er drömvåning med sjöutsikt i Tulohuset! På plan 6 i välkänd industrifastighet invid Kungsholms Strand, i fritt läge mot Karlbergssjön och Birkastans stadssilhuett. En väl tilltagen våning i behov av renovering, där möjligheterna är oändliga och endast fantasin sätter gränserna. Här bor ni runt hörnet från stadspulsen, stans bästa kommunikationer, ett rikligt utbud av restauranger, butiker, gym, caféer och allt annat ni kan önska av ett boende mitt i stan. Samtidigt har ni fågelkvitter och grönska utanför fönstret och fridfulla promenadstråk längs med vattnet rakt utanför huset. Här bor ni i lugna kvarter precis vid vattnet, med stadspuls, shopping och nöjen runt hörnet. Välskött förening med en vacker och välskött fastighet. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Hiss
Industrigatan 16, 3tr, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 16:00

Industrigatan 16, 3tr

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
BOSTHLM Fastighetsmäklare AB
5 995 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3
3 143 kr/mån
96 694 kr/m²

Mycket stabil och välskött Brf - Sjöutsikt - Gemensam takterrass över hela huset Varmt välkomna till denna luftiga och välplanerade tvåa belägen i fastighet invid Kungsholms Strand, med utsikt mot Karlbergssjön och Birkastans stadssilhuett. Här bor ni runt hörnet från stadspulsen, stans bästa kommunikationer, ett rikligt utbud av restauranger, butiker, gym, caféer och allt annat du kan önska av ett boende mitt i stan. Samtidigt har ni fågelkvitter och grönska utanför fönstret och fridfulla promenadstråk längs med vattnet rakt nedanför huset. Välskött och lågt belånad förening, med en magisk gemensam terrass som sträcker sig över hela taket. Varmt välkomna!

  • Plus
  • Hiss
Götgatan 96A, 2tr, Södermalm, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 16:30

Götgatan 96A, 2tr

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
BOSTHLM Fastighetsmäklare AB
3 495 000 kr
36 m²
1 rum
vån 2/6
1 143 kr/mån
97 083 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välplanerade 1a (möjlig 2a) om välplanerade 36 kvm. Med en social och öppen planlösning får ni nyttjanderätt till en stor och härlig uteplats mot föreningens lugna och välskötta innergård. Lägenheten ligger lugnt och tyst belägen med samtliga fönster mot gården vilket ger ett fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Föreningen är välskött med en stabil ekonomi med 10 lokaler vilket ger en årlig intäkt på 2,2 Mkr och håller avgifterna fortsatt låga. Här har ni lägenheten som lämpar sig väldigt bra för både singeln och paret som har höga krav på perfekt läge vid Götgatans puls, bekvämlighet och som söker ett inflyttningsklart boende där tillträde går och ordna omgående! Interiört har lägenheten mycket bevarad karaktär från byggnadsåret i form av fiskbensparkett i original, trägolv, speglade dörrar, fönsterpartier med spanjoletter och högt till tak vilket skapar en härlig rymd. Vardagsrummet inrymmer allt du behöver med både soffgrupp, TV-möbel och dubbelsäng utan problem. Det stora fönsterpartiet släpper in ett fint ljus till rummet och vetter med ett lugnt läge mot föreningens tysta innergård. Köket är väl disponerat med goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor med samtliga vitvaror på plats. Matplatsen erbjuder mycket möjligheter då det går och dela av och skapa ett sovrum av ytan (se alternativa planlösningar). Generellt har lägenheten väldigt gott om förvaringslösningar i både platsbyggda hyllsystem i hallen samt i djup klädkammare. Badrummet är stambytt och helkaklat fräscht utförande med badkar och dusch. Till lägenheten hör även ett förråd. Den trevliga grönskande innergården inbjuder till umgänge med sittgrupper och grillmöjligheter om sommaren. Här bor du i ett av Söders mest trendiga och efterfrågade kvarter med all service och bekvämlighet med kommunikationer med t-bana (Skanstull) direkt utanför porten. Nytorget och dess rika utbud av restauranger, caféer och barer ligger bara inom några minuters gångväg. Längs bl.a. Skånegatan och Bondegatan finns ett stort utbud av mysiga restauranger, caféer, barer och butiker och trevlig gågata.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Hövdingagatan 31, 2tr, Aspudden / Örnsberg, Stockholms kommun

Hövdingagatan 31, 2tr

Lägenhet
Aspudden / Örnsberg, Stockholms kommun
BOSTHLM Fastighetsmäklare AB
3 995 000 kr
50 m²
2.5 rum
vån 2/3
3 835 kr/mån
79 900 kr/m²

Välkommen till detta drömhem med samtliga attribut, högt belägen på våning två på lugna och grönskande Hövdingagatan. I funktionalistisk, välskött fastighet från 1942 finns nu möjligheten och flytta in på en attraktiv adress i populära Örnsberg. Här finner ni ett hem som verkligen badar i ljus tack vare sitt höga läge i två väderstreck med stora fönsterpartier och rymlig balkong med utsikt över den lugna och grönskande gården. I lägenheten möts ni av en underbart luftig och inbjudande känsla med generös takhöjd, där tidstypiska detaljer samspelar med moderna materialval i en harmonisk balans. Lägenheten har de senaste åren renoverats med fingertoppskänsla och optimerats med ett nytt stilrent kök och smarta lösningar i öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finner du genomgående fiskbensparkett och stilfulla ytskikt, bevarade vackra originaldetaljer såsom serveringsskåp, fönsterbrädor i kolmårdsmarmor och fönsterpartier med spanjoletter. Det härliga vardagsrummet i öppen och social planlösning mot köket har utrymme för större matplats samt barstolar vid köksön. Här behöver ni inte kompromissa utan får ett komplett kök med all maskinell utrustning av hög kvalitet. Stort och luftigt vardagsrum med gott om sällskapsytor och plats för hemmakontoret – utrymme för både soffa och fåtölj. Badrummet inrymmer dusch och är fräscht helkaklat samt stambytt och utrymme finns för tvättmaskin. Utöver det har ni två rogivande och rymliga sovrum som finns belägna i vardera ände av lägenheten. Det mindre sovrummet lämpar sig väl som hemmakontor, gäst- eller barnrum. Det större sovrummet är väl disponerat med plats för dubbelsäng och platsbyggd förvaring. Härifrån har ni utgången till den härliga balkongen som går att möblera upp ordentligt tack vare den generösa ytan. Här skiner solen från tidig morgon till sen eftermiddag. Gott om utrymme för ytterligare förvaring finns i djupa garderober i både sovrum, hall samt i det rymliga källarförråd som tillhör. Föreningen är välskött, äger marken och har en god ekonomi med belåning om ca 7 300 kr / kvm och samtliga större renoveringar utförda. Föreningen har även en härlig grönskande gemensam innergård som man kan njuta av under sommarhalvåret. I fastigheten finns utmärkta bekvämligheter såsom barnvagnsrum, cykelförråd och tvättstuga. Läget är verkligen optimalt – lugnt men med det bästa har att bjuda om knuten – grönområden, affärer, kommunikationer och service med T-bana Örnsberg ca 200 m från porten. Lägenheten passar utmärkt för både paret eller familjen som uppskattar att ha samtliga bekvämligheter i både lägenhet såväl som i fastigheten. Sammantaget ett riktigt drömhem där ni bara kan ställa in möblerna och börja bo – varmt välkommen på visningarna!

  • Balkong
Mjölnerbacken 14, 1tr, Rissne/Sundbyberg, Sundbybergs kommun
  • Budgivning pågår

Mjölnerbacken 14, 1tr

Lägenhet
Rissne/Sundbyberg, Sundbybergs kommun
BOSTHLM Fastighetsmäklare AB
1 995 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1
3 487 kr/mån
31 667 kr/m²

Varmt välkomna till denna rymliga och mycket ljusa gaveltvåa med stor inglasad balkong. Utöver balkongen består bostaden av en stor hall med flera garderober, ett väl tilltaget sovrum, ettt stort badrum med badkar, samt generösa sällskapsytor i form av kök och vardagsrum i öppen planlösning och med fönster i tre vädersträck. Lugna och familjevänliga Mjölnerbacken ligger uppe på en höjd på behagligt promenadavstånd från Rissne centrum, där det finns butiker, restauaranger, bussar samt T-bana som tar dig till T-centralen på 16 minuter. Med bil når du både E4:an och E18 på ett par minuter, samt Bromma flygplats på 10 min. Det finns gott om grönområden i närheten, bland annat Ursviks motions- och friluftsområde. Kort och gott lugnt, grönt och fridfullt, samtidigt nära till det mesta som man behöver.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Skogsängsvägen 32, Spånga, Stockholms kommun
  • Sön 4 aug kl 12:30

Skogsängsvägen 32

Lägenhet
Spånga, Stockholms kommun
BOSTHLM Fastighetsmäklare AB
1 750 000 kr
39 m²
1 rum
vån 0
2 423 kr/mån
44 872 kr/m²

Här finner ni en perfekt planerad etta, med stor alkov som med fördel kan avskiljas ytterligare - kanske med en gardinskena i tak? Bostaden erbjuder en generös takhöjd runt 3 meter och har berikats med sobra materialval i kök och badrum. Här får du enkelt plats med såväl säng som soffa och matbord. Ingenting behöver kompromissas bort! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Hiss
Götgatan 90A, 1tr, Södermalm, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Götgatan 90A, 1tr

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
BOSTHLM Fastighetsmäklare AB
3 795 000 kr
42 m²
1.5 rum
vån 1/5
0 kr/mån
90 357 kr/m²

Mitt i Söders puls finns denna charmiga 1,5a (möjlig 2a) med härlig kungsbalkong och 0 kr i avgift! Lägenheten passar såväl singeln som paret som söker ett inflyttningsklart boende. Ett centralt läge med alla bekvämligheter utanför porten men samtidigt lugnt och insynsfritt med samtliga fönster mot Blekingegatan. Stabil förening i välrenoverad fastighet från 1932 med bästa läge och mycket stora lokalhyresintäkter om ca 4 Mkr årligen vilket ger möjlighet till ett fortsatt avgiftsfritt boende. Med Söders puls utanför dörren är detta läge optimalt för dig som vill bo centralt och ha nära till allt. Gott om välbevarade tidstypiska detaljer, fiskbensparkett i original som slipades och oljades 2020, ljusa väggar, vackra spegeldörrar och spröjsade fönster. Med väldisponerad planlösning och generös takhöjd på ca 2,70 m känns lägenheten betydligt större. Väl inne i lägenheten möts man av en trevlig hall med platsbyggd hatthylla i original och gott om plats för förvaring av både ytterkläder och skor. Vidare finner ni en mysig sovalkov som har plats för dubbelsäng, sängbord eller förvaringsmöbel. Här går det enkelt och bygga om och flytta köket ut till denna del och göra ett sovrum där köket är om så önskas vilket har gjorts i andra lägenheter i föreningen (se alternativa planlösningar). Köket är inbjudande med en öppen och social planlösning mot vardagsrummet. Köket har vita skåpsluckor och är utrustat med gasspis, fläkt och kyl/frys. Generösa arbetsytor med kakel över. En bred öppning mellan kök och vardagsrum ger fin kontakt mellan rummen och skapar stora umgängesytor och gott om plats för ett stort matbord. Vardagsrummet är rymligt och lätt att möblera med både soffgrupp, TV-möbel, arbetshörna och ytterligare förvaring. Den vackra fiskbensparketten och de breda, glasade pardörrarna mot balkongen ger rummet en fin karaktär. Balkongen har sommartid sol på eftermiddagen och fram mot kvällen. Gott om plats att möblera upp med stolar och bord. Stambytt och rymligt badrum helkaklat i ljusa färger med utrymme för badkar samt förberett för tvättmaskin. Intill köket finns en djup klädkammare och till lägenheten hör ett rymligt vindsförråd. Här bor du i ett av Söders mest trendiga och efterfrågade kvarter mitt i SoFos hjärta med både bageri (Fabrique), Gelateria och 7-Eleven i fastigheten. Här bor ni även nära Nytorget och dess rika utbud av restauranger, caféer och barer inom några minuters gångväg. Längs bl.a. Skånegatan, Bondegatan och Ringvägen finns ett stort utbud av mysiga restauranger, caféer, barer och butiker och trevlig gågata. Den trevliga grönskande innergården inbjuder till umgänge med sittgrupper och grillmöjligheter om sommaren. Med sitt lugna men samtidigt optimala läge med lummig grönska som skärmar av stadens puls men samtidigt med direkt närhet till service och kommunikationer så kan man inte bo bättre och bekvämare än såhär. Varmt välkommen på visningarna!

  • Balkong
  • Hiss
Stockholmsvägen 164F, Täby, Täby kommun

Stockholmsvägen 164F

Lägenhet
Täby, Täby kommun
BOSTHLM Fastighetsmäklare AB
3 795 000 kr
77 m²
3 rum
vån 3/4
5 119 kr/mån
49 286 kr/m²

Här finner ni en otroligt välplanerad trerummare med ett högt läge och två härliga balkonger. Bostaden erbjuder öppen planlösning med sociala ytor och gott om ljusinsläpp. Två rofyllda sovrum samt badrum med separat tvättavdelning.

Hallonvägen (tomt 1), Vallentuna - Ormsta, Vallentuna kommun

Hallonvägen (tomt 1)

Tomt
Vallentuna - Ormsta, Vallentuna kommun
BOSTHLM Fastighetsmäklare AB
2 795 000 kr
810 m² tomt

Här presenteras en bra och byggklar tomt i expansiva Ormsta tillhörande Vallentuna kommun. Tomten ligger lättillgängligt för byggnation, men också strategiskt beläget med 5 minuters bilfärd från tågstationen eller 20 minuter från storslagen shopping med nöjen i Täby. Här finner ni ett barnvänligt område med gångavstånd till både förskola och skola. På promenadavstånd finner ni även Vallentuna Centrum med välsorterade matbutiker, restauranger, caféer och övrig service. Vi finner även närhet till fina promenadstråk längs vattnet och Vallentuna IP med bl.a. elljusspår, tennisklubb och skidspår vid säsong. Utmärkta kommunikationer finns till Stockholms Östra via Roslagsbanan på ca 30 minuter. Kort axplock från detaljplanen: Huvudbyggnad får vara högst i 2 plan och med en byggnadsarea (BYA) på max 180 kvm. Huvudbyggnad ska placeras minst 6 meter från gatan. Högsta byggnadshöjd för huvudbyggnad är 6,5 meter. Byggnadsarea för komplementbyggnad får vara max 30 kvm och högst i en våning. Högsta byggnadshöjd för komplementbyggnad är 2,5 meter. Tillkommande kostnader för kommunalt VA/avlopp samt gatukostnadsersättning. Se bifogade länkar samt fliken dokument där ni hittar detaljerad information gällande detta samt en tomtkarta. Tillkommande kostnader för kommunalt VA/avlopp samt gatukostnadsersättning. Se bifogade länkar samt fliken dokument där ni hittar detaljerad information samt en tomtkarta. Ta med er en tomtkarta och besök tomten på egen hand eller kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Lidköpingsvägen 6, VÅN2, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun

Lidköpingsvägen 6, VÅN2

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
BOSTHLM Fastighetsmäklare AB
2 150 000 kr
21,5 m²
1 rum
vån 2/4
1 614 kr/mån
100 000 kr/m²

Belägen högt upp bland trädtopparna finner du denna mycket fina, välplanerade och nybyggda etta med fransk balkong i fritt samt skyddat läge utan insyn med utsikt över grönskande omgivningar, Globen och Tele2. Ta chansen att flytta in i denna påkostade bostad med genomgående fina och exklusiva materialval som kalksten. Föreningen har en räntegaranti vilket innebär de är skyddade mot högre räntor än de beräknade i ekonomisk plan fram till utgången av 2025. När du kliver in möts du av ett vitlaserat ekgolv och väggarna är genomgående vitmålade. Köket från Vedum går även det i vitt med en vacker bänkskiva i stenkomposit och med samtlig maskinell utrustning som diskmaskin, varmluftsugn, induktionshäll, bänkkyl med frysfack. Vidare finner du ett påkostat och rymligt badrum med klinker samt kakel i kalkstensdesign. Utrustat med vikbara duschväggar, wc, handfat med kommod kombinerad tvättmaskin och torktumlare för samtlig komfort. Här behöver ni inte kompromissa då både säng, mindre soffa, matbord och förvaringsmöbler ryms. Från bostaden har du Hammarbyhöjdens mysiga centrum vid Finn Malmsgrens plan samt tunnelbana på några minuters promenad. Här finner du även matbutik, gym, blomsteraffär, apotek, caféer och restauranger. Med tunnelbanan tar du dig till Södermalm på endast fem minuter samt T-centralen på en kvart. Mycket smidigt att även cykla in till Södermalm, City och Hammarby sjöstad. För den som tycker om friluftsliv och grönområden att röra på sig finns ett stort utbud med närhet till både Nytorps gärde, Nacka naturreservat och Hammarbybacken som precis utökat sitt utbud från enbart skidåkning till cykling, sommarskidåkning, klätterpark samt cykling. Ett stenkast bort finner du arenaområdet vid Globen Föreningen har cykelförvaring för cirka 150 st cyklar i förråd och på gård. Ladduttag för elcyklar i begränsat antal samt cykelverkstad finns.

  • Hiss
Åkare Engströms Väg 5, Bromstensstaden, Stockholms kommun
  • Sön 4 aug kl 11:45

Åkare Engströms Väg 5

Lägenhet
Bromstensstaden, Stockholms kommun
BOSTHLM Fastighetsmäklare AB
3 550 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/5
6 266 kr/mån
43 827 kr/m²

Drömtrea med underbar uteplats mot innergård! Flexibelt tillträde! Månadsavgiften rabatteras med 1234kr till 2026-03-19, kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Tollarevägen 43A, nr4, Tollare, Nacka, Nacka kommun
  • Sön 11 aug kl 11:00

Tollarevägen 43A, nr4

Radhus
Tollare, Nacka, Nacka kommun
BOSTHLM Fastighetsmäklare AB
9 995 000 kr
155 + 20 m²
6 rum
6 486 kr/mån
64 484 kr/m²

Sista huset i område 1!! Först till kvarn! Med storslagen sjöutsikt i söder, högt och fritt beläget på Tollarevägen, ligger detta strålande ljusa parhus med bästa tänkbara solläge. Bostaden har flera uteplatser, gräsmatta och balkong med sol från lunch till kväll samt en fantastisk takterass med sol hela dagen. Här ges tillfälle att flytta in i ett välplanerat drömboende med flexibel planlösning där möjlighet att inreda extra sovrum ges. Stort vardagsrum med kök i öppen planlösning. Från vardagsrummet öppnar skjutdörr upp mot balkongen. Möjlighet för upp till sex sovrum. Badrum med dusch samt badkar. Gäst-wc med dusch. Separat tvättstuga med wc. Förening med god ekonomi samt räntegaranti. Flexibelt tillträde. Varmt välkomna att boka in er på visning. VÄLKOMNA ATT BOKA IN EN VISNING!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Morabergsvägen 9B, Moraberg / Södertälje, Södertälje kommun

Morabergsvägen 9B

Övrigt
Moraberg / Södertälje, Södertälje kommun
BOSTHLM Fastighetsmäklare AB
2 700 000 kr
190 m²

Kombinerad lokal med kontorsytor med perfekt läge i närhet till E4/E20 Lokalen har en totalt yta om ca 200 kvm fördelat på nedre plan och övre plan som är anpassade till olika verksamheter. Passar perfekt för en hantverksfirma, e-handelsföretag, som utlämningsställe eller för företag som söker möjligheten att effektivt kombinera lager/verkstad/produktionsytor med kontorsytor. Nedre plan har en yta om ca 100 kvm. Stor lastport om ca 4x4,5 m. Separat gångdörr. Takhöjd ca 8m. Golvbrunn som är kopplad till en gemensam oljeavskiljare för fastigheten. Direkt utanför porten finns en parkeringszon med upp till 3 p-platser. Det översta planet om ca 90 kvm har fina fönster och ljusinsläpp i framkant. I lokalens bakkant finns en separat gångdörr som leder ut till en gemensam utrymningskorridor för byggnaden. Lokalen är anpassningsbar och flexibel och kan enkelt anpassas för att passa den egna verksamheten. Moraberg Park, med adress Morabergsvägen 9B, är en bostadsrättsförening med totalt 41 bostadsrätter som producerats för företagare som har behov av rationella, funktionella, flexibla och billiga lokaler. Lokalen passar utmärkt för lätt industri, verkstad, handel eller lager som kan ha en entresolplan på ca 260m² om man önskar bygga till det. Månadsavgift: 9 052 kr per månad (moms tillkommer) Schablonbelopp för vatten och värme: 37 kr kvadratmeter och år (moms tillkommer) Tillträde: Omgående Moraberg är beläget i norra Södertälje invid E4/E20 med påfart norr och söderut. Morabergs köpcentrum är Södertäljes största externhandelscentrum och nya butiker och kedjor etablerar sig ständigt här. Kedjor i området är bland andra Ahlsell, Beijer, Hedin Bil, Intersport, Elgiganten, Plantagen, Jula, K-Rauta och Rusta. Det finns också en McDonalds, ICA Maxi, Biltema samt Systembolaget. Södertälje ligger i Sveriges mest expansiva region och har ett utmärkt logistiskt läge med närhet till både järnväg, europavägar, vattenfarleder och dessutom finns tre flygplatser inom 1 timme. Ca 2,3 miljoner människor når Södertälje på mindre än en timme och nästan 21 000 människor arbetspendlar till Södertälje varje dag

Gösta Ekmans väg 15, Örnsberg / Hägersten, Stockholms kommun

Gösta Ekmans väg 15

Lägenhet
Örnsberg / Hägersten, Stockholms kommun
BOSTHLM Fastighetsmäklare AB
3 650 000 kr
65 m²
2 rum
3 962 kr/mån
56 154 kr/m²

Accepterat pris! - På lugnt och grönskande läge finner ni denna ljusa hörntvåa! Lägenheten är mycket välplanerad, med ett rymligt och väldisponerat sovrum samt stora sällskapsytor. Från vardagsrummet nås den rymliga balkongen, i lugnt och grönskande läge. Förvaringsmöjligheterna är många, med flertalet inbyggda garderober. Badrum och toalett är stambytta 2013-2014. Bostaden är belägen i en stor och stabil förening som har många omfattande renoveringar bakom sig. Huset är k-märkt (högt kulturhistoriskt värde) och hela entrén är klädd i Kolmårdsmarmor. Belåningsgraden ligger på låga 5 789kr/kvm och en stor del av lånen är bundna med låg ränta till 2027 enligt årsredovisningen för 2021. Det finns dessutom två hyresrätter kvar vilket innebär ett stort dolt kapital. I huset finns även ett samlingsrum med pingisbord. Här bor man på en lugn återvändsgata med gott om plats för barnen att leka, spela fotboll och åka pulka på vintern. Läget är perfekt med natur precis utanför dörren samtidigt som man är nära stadens puls. Allt från shopping till grönområden och gemytliga caféer finns i närområdet. Ett par stenkast bort väntar Örnsbergs populära badklippor och den idylliska Vinterviken. Missa inte denna visning. Varmt välkomna!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 20