Nyproduktion

Gaffelseglet 21, lgh 1505

Vega, Haninge Se på karta

1 630 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
34 m²
Balkong
Nej
Våning
5 av 8, hiss finns
Avgift
1 955 kr/mån
Pris/m²
47 941 kr/m²
Nyproduktion

* Säljsuccé redan 36 av 41 lgh SÅLDA på kort tid - 5 KVAR - FASTA PRISER - EJ BUDGIVNING - FÖRST TILL KVARN *

Läs mer här: https://www.stenafastigheter.se/bostader/kopa-bostad/vega/horisont/

Nu har vi släppt vår andra etapp efter första etappens säljsuccé med nya bostadsrättslägenheter, som byggs i populära Vega, längs med Gaffelseglet i den växande stadsdelen Vega, bara 20 min från Stockholms innerstad. I Brf Horisont uppför vi 41 lägenheter i storlekar om 1–4 rum och kök på 32–84 välplanerade kvadratmeter. Alla hem får stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp, de flesta lägenheterna får dessutom stora balkonger eller uteplatser med plats att umgås. Huset kommer ligga nära den gröna parken som planeras uppföras.

Hemmen har öppna sociala ytor där det är trivsamt att umgås. Många lägenheter får en praktisk köksö att samla vännerna kring eller för barnen vid läxläsning när du lagar middagen. De större lägenheterna får både badrum och separat wc, vilket är praktiskt när du får gäster på besök. Alla hem får dessutom bra förvaringsmöjligheter, vissa klädkammare har fönster och är så stora att du kan använda det som ett extra sovrum, spelhörna eller walk-in-closet. Rum att möblera så att det passar dig.

I Horisont bor du nära allt du behöver för en enklare vardag. Pendeltågsstationen runt husknuten, gångavstånd till nya gymmet och matbutiken, som öppnar under 2021. Planerad inflyttning hösten 2022.

Hemsida för Brf Horisont, där du kan läsa allt om projektet och lägenheterna: https://www.stenafastigheter.se/bostader/kopa-bostad/vega/horisont/

Välkommen till Brf Horisont!

Läs mer om bostaden
HusmanHagberg Haninge