Mäklare Mats Lundberg

Mats Lundberg

Om mig

Boka mig enkelt på www.maklarbokningen.se eller på 070-8777452, [email protected]. Jag har varit verksam i Haninge kommun som mäklare i över 30 år, varav över 20 år som ägare och franchisetagare till kontoret i Haninge/Västerhaninge. Jag har därmed en bred erfarenhet och kunskap av alla typer av försäljningar, allt från villor, radhus, bostadsrätter, fritidshus, tomter, sjöställen, nyproduktion m.m. Välkommen att kontakta mig så lovar jag att ni blir riktigt nöjda i Er bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vega allé 30, Haninge Vega, Haninge kommun
Vega allé 30, Haninge Vega, Haninge kommun, bild 2
Vega allé 30, Haninge Vega, Haninge kommun, bild 3

Vega allé 30

Radhus
Haninge Vega, Haninge kommun
HusmanHagberg Haninge
4 495 000 kr
100 + 3,2 m²
4 rum
4 880 kr/mån
44 950 kr/m²

Ta chansen till att köpa detta drömradhus byggt 2022, helt i nyskick med plan gräsmatta och altan till ett attraktivt pris på fina 4 495 000 eller högstbjudande. Mycket välplanerat i 2 plan med fina materialval. P-plats. Här erbjuds ett riktigt fint 2 plans radhus byggt 2022 med allt i nyskick. Förening med god ekonomi. Huset genomsyras av kvalitet och hållbarhet med gedigna material, tidlösa detaljer och smarta lösningar. Ring Mats 0708–777 452 för information och möjlighet till förhandsvisning. - PLAN TOMT/GRÄSMATTA - LÅG AVGIFT 4880 KR PER MÅNAD. - ÖPPEN PLANLÖSNING. - VEDUMKÖK MED KÖKSÖ. - 2 HELKAKLADE VÅTRUM MED GOLVVÄRME. - GOLVÄRME I HELA BOTTENVÅNINGEN. - UTEPLATS BÅDE PÅ FRAM & BAKSIDAN. - EGEN P-PLATS PÅ INNEGÅRDEN SOM INGÅR I AVGIFTEN. - NÄRA TILL STOR MATAFFÄR, GYM, FÖRSKOLOR/GRUNDSKOLOR. - CA 450M/5 MINUTERS GÅNGAVSTÅND TILL PENDELTÅG/BUSSAR I VEGA. - FÖRENING MED MILJÖCERTIFIERING ENLIGT SVANEN VILKET OCKSÅ KAN GE RÄNTERABATT FÖR BOLÅN. Vega är en helt ny och modern stadsdel i Haninge och ett hållbart, barnvänligt område. Du tar dig lika smidigt in till citypulsen som ut i skärgården och den lugna naturen ligger precis runt husknuten.

  • Premium
  • Uteplats
Folkparken 12, våning 1., Folkparken Haninge, Haninge kommun
Folkparken 12, våning 1., Folkparken Haninge, Haninge kommun, bild 2
Folkparken 12, våning 1., Folkparken Haninge, Haninge kommun, bild 3

Folkparken 12, våning 1.

Lägenhet
Folkparken Haninge, Haninge kommun
HusmanHagberg Haninge
1 995 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/5
3 841 kr/mån
34 397 kr/m²

KÖPCHANS TILL SALU! I eftertraktade Folkparken erbjuds nu en luftig trivsam 2:a på 58 kvm till mycket attraktivt pris 1 995 000 utrustad med alla bekvämligheter, OBS endast 1 trappa upp med hiss. Här fördelar sig 58 kvm välplanerat med rymligt sovrum och en öppen social sällskapsyta mellan kök och vardagsrum. Väl tilltagen och inglasad balkong med fin vy över grönområde på lugn baksida och helkaklat rymligt badrum med tvättdel. Närhet till Port 73, Haninge centrum, kommunikationer och vacker natur! Ring mäklare Mats 0708–777 452 för information och möjlighet till förhandsvisning & köp. - Välskött lägenhet med välbehållna ytskikt. - Gavelläge och endast 1 trappa upp med hiss. - Förråd i lägenheten samt eget förråd i källarplanet. - Trivsam innergård med lekplats, boulebana och bänkar. - Gemensamt förråd för cyklar och barnvagnar ute på gården. - Rymlig hiss som når ända ner till källarplanet och förrådet. Närområdet bjuder på allt som går att önska. Port 73, ICA Maxi och Haninge Centrum med sitt stora utbud av detaljhandel, caféer, restauranger samt dagligvaruhandel finns inom bekvämt avstånd. Runt i omgivningen finns det fina strövområden som till exempel Rudans friluftsområde som erbjuder natur, badmöjligheter, motionsspår, vandringsleder, frisbeebana med mera. I nedre Rudasjön finns möjlighet att fiska med fiskekort. Allt detta på bara ett par minuters gångavstånd.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gaffelseglet 13, våning 5 av 8, Vega, Haninge kommun

Gaffelseglet 13, våning 5 av 8

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
HusmanHagberg Haninge
2 695 000 kr
53 m²
2.5 rum
vån 5/8
3 390 kr/mån
50 849 kr/m²

UNIK KÖPCHANS TILL NYPRODUKTION! Helt nyproducerad lägenhet som säljs på ritning med inflyttning tidigast 14 december eller efter överenskommelse. Räntegaranti ingår i två år from 2023-12-13 och skyddar dig som köpare från att kommande räntehöjningar slår igenom i höjda månadsavgifter. Uppfyll din dröm och köp en helt nyproducerad lägenhet och bli den första att flytta in! - Våning 5 av 8 med utsikt mot baksidan över grönska. - Möjlig 2,5 rok. - Gavelläge med stora fönster för härligt ljusinsläpp. - Balkong på hela 10 kvm. - Fina materialval på kök, badrum samt ytskikt. - Ca 100 meter till pendeltågsstation samt bussar. . - MAGISK LUGNT LÄGE MOT BAKSIDAN OCH KÄNSLA. - FÖRENING MED MILJÖCERTIFIERING ENLIGT SVANEN. Med ett superbt läge i den nya stadsdelen Vega så är denna moderna och smakfulla bostadsrättslägenhet på två rum om 54 kvm under uppförande under 2023 med inflyttning tidigast 13 december. Hög kvalitet och modern öppen planlösning. Lägenheten är belägen intill pendeltågsstation, busslinje, mataffärer flera förskolor, nya Nakterhusskolan och närhet till stort shoppingområde i Port 73. Här får man möjlighet att njuta i ett lugnt kvarter av grönskande omgivningar med närhet till allt man behöver. Lägenheten genomsyras av kvalitet och hållbarhet (Svanenmärkt) med gedigna materialval, tidlösa detaljer och smarta lösningar. Här byggs det för att hålla över tid och för att du ska må bra i din lägenhet, både nu och i framtiden. Ett modernt boende där vardagspusslet är enkelt att lägga, där du känner dig hemma. Helt enkelt ett hem att längta hem till. Kök med skåpinredningen från Ballingslöv med slätt utförande på luckor i varmgrå ton och med svarta handtag. Med integrerad diskmaskin, köksfläkt, inbyggd micro och ugn får du ett enhetligt uttryck. Bänkskiva i varmgrått laminat med underlimmad diskho och induktionshäll. Ljust Askparkett på golv. Badrum med ljusgrått klinkergolv. Väggarna kaklas med matt vitt stående. Grå kommod och vitt tvättställ från Ballingslöv. Ovan kommod sitter en spegel med ljuskant av LED-belysning. Golvstående wc-stol, toalettpappershållare och handdukshängare i krom utförande samt handdukstork. Duschväggar från Svedbergs. Kombitvättmaskin. Hall och vardagsrum med ljust Askparkett på golv och vitmålade väggar. Garderober samt förråd för förvaring. Takhöjd om ca 2,5 meter. Läs mer här på hemsidan för Lunar: www.stenafastigheter.se/bostader/kopa-bostad/vega/lunar/

  • Balkong
  • Hiss
Hakvägen 14, Gudö/Vendelsö, Haninge kommun

Hakvägen 14

Tomt
Gudö/Vendelsö, Haninge kommun
HusmanHagberg Haninge
2 595 000 kr
1 522 m² tomt

KÖPCHANS TILL ETT MYCKET ATTRAKTIVT PRIS 2 595 000. Unik möjlighet att köpa en avstyckad villatomt på hela 1522 kvm med fint läge i Gudö på Hakvägen 14 med närhet till sjön Långsjön och även Drevviken. I gällande detaljplan medges byggnation om en huvudbyggnad med största tillåtna bruttoarea på 250 kvm. Största sammanlagda byggnadsarea på komplementbyggnader tex garage är 50 kvm i ett plan. Kommunalt vatten och avlopp finns framdraget till tomtgräns vid/på Hakvägen. Anslutningskostnad tillkommer enligt kommunen med ca kr 242 000 ink moms för vatten + avlopp eller ca kr 291 000 ink moms för vatten + avlopp + dagvatten, dvs 3 serviser. Köparen måste inte ansluta sig till dagvatten servisen men det rekommenderas. Annars måste man som köpare ta hand om sitt dagvatten själv=regnvatten exempel. Reservation för ev. tillkommande kostnad av LPS-tryckavloppssystem med LPS pump. Enligt uppgift ifrån Vattenfalls ledningsanvisning tillkommer nyanslutning till Vattenfall med kr från 44 375 ink moms. Gångavstånd till omtyckta badplatser i Långsjön och Drevviken samt mysiga gångstråk längs vattnet. Eftertraktat och barnvänligt villaområde med vacker natur och promenadstråk samt Vendelsö ridskola som ligger i Gudö. Närhet till Tyresta nationalpark med mysiga Tyresta by med café och djur. Närhet till Trollbäckens centrum med mataffärer, restauranger och service. Goda kommunikationer i form av bussar med kort gångavstånd vid Gudöbroleden. Flera skolor och förskolor inom bekvämt avstånd varav nybyggda Gudö förskola. Åk gärna förbi och titta på tomten, skyltat men vänligen ta hänsyn till närliggande grannar. När det gäller planbestämmelser beträffande byggrätt, ev gatu/vägkostnader, vatten och avlopp, elanslutningar samt ev. fiberanslutning för området åligger det köparen att kontrollera detta med Haninge kommun. Läs mer under dokument samt länkar. För mer information kontakta ansvarig mäklare Mats på [email protected] eller 0708-777 452.

  • Plus

Visar alla 4