Nynäsvägen 92

Centrala Handen, Haninge kommun Se på karta

2 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2,5 rum
Boarea
65 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 6, hiss finns
Byggår
2019
Förening
Riksbyggen BRF Framsidan
Om föreningen
Avgift
2 880 kr/mån
Driftkostnad
2 640 kr/år
Pris/m²
39 923 kr/m²

Möjlig 3,5:a! *Supercentralt *Fint gavelläge *Rymlig västerbalkong

Söker Du boende med närhet till precis allt? Kräsen kring detaljer? Nu saluförs denna rymliga 2,5:a i Brf Framsidan i det nybyggda Haningeterrassen! Lägenheten har väldisponerade 65 kvm och präglas av fantastiskt ljus genom stora fönsterpartier, stora, luftiga ytor samt en flexibel planlösning. Genomgående goda förvaringsmöjligheter.

Här erbjuds fina, öppna sociala ytor med fantastiskt ljus genom stora fönsterpartier. Stilrent, påkostat kök med ljusgråa luckor, komplett maskinpark samt genomgående goda förvaringsmöjligheter. Intill ryms en matgrupp för 4-6 personer. Vardagsrumsdelen kan enkelt möbleras med en större soffa och mediamöbler. I anslutning ligger en ljuvlig inglasad balkong med plast för valfria utemöbler och växtlighet. Attraktivt sydvästläge garanterar fina soltimmar. Ett härligt extra vardagsrum under sommarhalvåret! Sovrum med goda ytor för dubbelsäng och tillhörande möbler. Extra rummet lämpar sig perfekt som ett hemmakontor, barnrum eller varför inte som en lyxig walk-in-closet. Finns behov så går det att dela av vardagsrummet för att få ett tredje rum (se alternativ planlösning!). Vidare finns det i denna lägenhet ett stort badrum i behagliga färgsättningar med en separat tvättdel.
Här erbjuds en optimal bostad för dig som önskar bo mitt i smeten i en nybyggd bostad och med närhet till allt man kan tänka sig!

Från lägenheten är det endast 3 minuters promenad till bussterminalen och pendeltågsstationen Handen med 6 avgångar i timmen mot både Sthlm och Nynäshamn. Närmsta mataffär Coop med generösa öppettider ligger alldeles i närheten. Haninge C köpcentrum med butiker, service och restauranger finns en kort promenad bort, även gym finns i närheten. För naturälskare rekommenderas Rudans friluftsområde. Där finns elljusspår, konstsnöspår, sjöar för både bad, fiske och skridskoåkning samt utegym med mera.
Brf Framsidan har garageplatser, cykelförråd, bilpool, cykelpool, övernattningslägenheter och gemensamhetslokal. Föreningen hyr även ut två kommersiella lokaler som bidrar positivt till ekonomin!

Varmt välkommen att boka in dig på visningen! Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge

Kontakta mäklaren

Katrianna Saksanen

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
Mäklare Katrianna Saksanen, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
0708-43 99 56