Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Katrianna Saksanen

Katrianna Saksanen

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vädurens gata 209, Brandbergen, Haninge kommun
Vädurens gata 209, Brandbergen, Haninge kommun, bild 2
Vädurens gata 209, Brandbergen, Haninge kommun, bild 3

Vädurens gata 209

Lägenhet
Brandbergen, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
1 495 000 kr
55 m²
2 rum
4 111 kr/mån
27 182 kr/m²

-Nyproducerat 2017, bekvämt på markplan -Bra avgift och stabil förening -Öppna sociala ytor, inglasad balkong i söder -Centralt läge, bra kommunikationer Nu säljs denna trivsamma 2rok med lugnt gavelläge i den stabila Brf Väduren. Nyproducerad 2017 med genomgående fin standard! Härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt en rymlig inglasad balkong i trevligt solläge. Hallen öppnar upp mot resten av lägenheten och rymmer bra avhängning och förvaring i tillhörande garderober. På golvet ligger stilrent grått klinker. Här finns även plats för en kontorshörna för den som jobbar hemifrån. Hallen ansluter till ett fint renoverat badrum med dusch och tvättmaskin. Vidare kommer man in till ett ljust trivsamt kök med vita luckor, god förvaring och bra arbetsytor. Maskinparken består av kyl/frys, diskmaskin samt spisugn med fläkt över. Tillhörande matplats rymmer flera gäster. Vardagsrummet ligger i direkt anslutning och här finns goda ytor för större soffa och mediamöbler. Den ljuvliga balkongen med trevlig trall förlänger vardagsrummet under sommarhalvåret. Söderläget gör att man kan tillbringa merparten av dagen i full sol och njuta under sommarhalvåret medans man blickar över horisonten och grönskan. Vidare har lägenheten ett ombonat sovrum med plats för dubbelsäng och bra förvaring i garderober. Ca 400 meter bort finns goda kommunikationer i form av tät busstrafik som tar dig smidigt till Gullmarsplan samt Handen centrum med pendeltåg. Från området trafikerar även direktbussar till Stockholm central under rusningstid. Stabil HSB-förening som tillhandahåller flera tvättstugor och parkeringsmöjligheter samt garageplatser (separat kö). Fiber finns indraget för fast kostnad 39 kr/mån som ingår i avgiften. Perfekt för den som jobbar hemifrån! Lugnt läge med närhet till service, butiker och restauranger i närliggande Brandbergen centrum. Rofylld, grönskande natur runt knuten med möjligheter till aktivt friluftsliv. Tyresta park och Rudan erbjuder fina promenadstigar, fiske och dylikt. Vid närliggande Torvalla finns gott om möjligheter inom idrott. Port 73 och Haninge centrum köpcentrum ligger inom bekvämt avstånd och erbjuder fler butiker och service. Flera skolor och förskolor inom bekvämt avstånd. Flera lekplatser på föreningens mysiga innergårdar. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband. För aktuell, viktig information hänvisas till föreningens hemsida https://vaduren.bostadsratterna.se/ Varmt välkomna på visning! För att boka privatvisning, vänligen ring ansvarig mäklare Katrianna Saksanen på 070-843 99 56!

  • Premium
  • Balkong
Vädurens gata 226, 1tr, Brandbergen, Haninge kommun
Vädurens gata 226, 1tr, Brandbergen, Haninge kommun, bild 2
Vädurens gata 226, 1tr, Brandbergen, Haninge kommun, bild 3

Vädurens gata 226, 1tr

Lägenhet
Brandbergen, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
1 895 000 kr
80 m²
3.5 rum
vån 1/3
6 407 kr/mån
23 688 kr/m²

Mini 4rok! I en trivsam del av Brandbergen, med härlig vy från soldränkt balkong saluförs nu denna gavellägenhet. Bostaden har genomgående fina ytskikt och luftiga ytor. En ursprunglig 3:a som av nuvarande ägarna byggts om till en 4:a. Lugnt hörnläge endast en trappa upp i låghus. Stor entréhall med generös avhängning och förvaring i tillhörande garderob. Intill ligger ett stilrent, helkaklat badrum med tvättmaskin. Fint renoverat kök från Epoq (2023) med gråa luckor, ljusmelerad bänkskiva samt tillhörande full maskinpark. Matplats invid ett stort fönster rymmer ett generöst matbord och plats för ca 6 personer. Vardagsrummet ligger i direkt anslutning, här finns goda ytor för större soffa och mediamöbler. Den ljuvliga inglasade balkongen förlänger vardagsrummet under sommarhalvåret. Söderläget gör att man kan tillbringa merparten av dagen i full sol och njuta under sommarmånaderna. Bostaden har två ombonade sovrum samt ett extra rum som idag nyttjas som ett hemmakontor. Önskar man ett större vardagsrum istället kan detta återställas med relativt enkla medel (se alternativ planlösning). Smidigt beläget, precis intill lägenheten finns ett tillhörande externt förråd. Lugnt läge med närhet till service, butiker och restauranger i närliggande Brandbergen centrum. Rofylld, grönskande natur runt knuten med möjligheter till aktivt friluftsliv. Port 73 och Haninge centrum köpcentrum ligger inom bekvämt avstånd och erbjuder fler butiker och service. Flera skolor och förskolor inom bekvämt avstånd, Trummans förskola ligger alldeles i närheten. Goda kommunikationer i form av tät busstrafik nedanför gatan som tar dig smidigt till Handen centrum med pendeltåg samt Gullmarsplan. Brf Väduren är en stabil HSB-förening med strukturerade framtidsplaner. Det finns parkerings- och garageplatser (separat kö), trevliga innergårdar med lekplatser samt gemensamma tvättstugor (den närmsta ligger vid Vädurens gata 228). För mer aktuell och viktig information hänvisas till föreningens hemsida https://vaduren.bostadsratterna.se/ Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Nynäsvägen 92, null, Haninge kommun
Nynäsvägen 92, null, Haninge kommun, bild 2
Nynäsvägen 92, null, Haninge kommun, bild 3

Nynäsvägen 92

Lägenhet
Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
1 795 000 kr
35 m²
1 rum
vån 4/7
2 272 kr/mån
51 286 kr/m²

En perfekt första lägenhet med supercentralt läge i nybyggda Haningeterrassen! Välplanerade 35 kvm som fördelar sig yteffektivt och skapar ett hemtrevligt boende! Fina sociala ytor bestående av ett kök i sobra färger med en trevlig bardel och tillhörande förvaring i platsbyggd hylla. Anslutning till en rymlig balkong med härlig läge och vy över området. Generösa soltimmar och plats för valfritt möblemang och växtlighet. Här hänger man gärna sommartid och blickar mot Rudan! Vardagsrummet rymmer soffa och TV-möbler och ansluter till en generös sovalkov där en dubbelsäng enkelt får plats. Badrum med dusch och en separat tvättdel nås från hallen. Vidare finns det i lägenheten en hall med goda avhängningsmöjligheter i garderober och en bra klädkammare/ förråd. Från lägenheten är det endast 3 minuters promenad till bussterminalen och pendeltågsstationen Handen med 6 avgångar i timmen mot både Sthlm och Nynäshamn. Närmsta mataffär Coop med generösa öppettider ligger snett nedanför porten. Haninge C köpcentrum med butiker, service och restauranger ligger en kort promenad bort, även gym finns i närheten. För naturälskare rekommenderas Rudans friluftsområde! Där finns elljusspår, sjöar för både bad, fiske och skridskoåkning samt utegym med mera. Brf Framsidan har garageplatser, cykelförråd, bilpool, cykelpool, övernattningslägenheter och gemensamhetslokal. Föreningen hyr även ut två kommersiella lokaler som är positivt för ekonomin. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Riavägen 33, Västerhaninge, Haninge kommun
  • Sön 12 maj kl 12:00
Riavägen 33, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 2
Riavägen 33, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 3

Riavägen 33

Radhus
Västerhaninge, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
3 795 000 kr
117 m²
5 rum
5 486 kr/mån
32 436 kr/m²

I ett naturskönt område i Västerhaninge saluförs nu detta nybyggda BR-radhus! 117 kvm som fördelar sig på 5 rum och kök på två plan. Ett fint hus med genomgående härligt ljusinsläpp via stora fönsterpartier. Genomgående fina och fräscha ytskikt, nylagda golv och sobra färgsättningar. Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter och praktiskt klinkergolv. Fint kök i modernt utförande med vita luckor, grå bänkskiva och maskinell utrustning i snyggt rostfritt. Trevlig matplats invid fönsterparti för ca 6 gäster. Stort vardagsrum med goda ytor för en trevlig soffgrupp och mediamöbler. Anslutning till fint trädäck där man njuter av solen från tidig morgon till sen eftermiddag! Plats för både sköna lounge möbler, matgrupp och grill. Dubbla badrum i stilrena färger varav det ena med en tvättmaskin och torktumlare. Fyra bra, ombonade sovrum alla samlade på ett och samma plan. Fina utemiljöer med generösa soltimmar och en härlig gräsmatta som man får nyttja i anslutning till baksidan. Gott om plats för både studsmatta och lekande barn! Vidare finns det en trevlig egen balkong i anslutning till ett av sovrummen. Uppställningsplatser för två stycken bilar smidigt framför huset. Ett härligt hem för familjen där allting är sprillans nytt, bara att flytta in och trivas! Till huset hör ett externt förråd. Nybyggt, lugnt område med många barnfamiljer och nära till både fin natur och bra kommunikationer. Bekvämt avstånd till flertalet förskolor och två grundskolor. I området kommer finnas en egen förskola. Gångavstånd till busshållplats med tät trafik till Västerhaninge C med pendelstation och kvarts trafik mot Sthlm och Nynäshamn. Kort avstånd till motorvägen 73:an med smidigt färd mot Sthlm. I Ribby finns en Coop Konsum med bra öppettider, restaurang och service. I Västerhaninge centrum finns ett bra utbud av butiker, restauranger och service. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Hagtornsvägen 26, Vendelsö Gård, Haninge kommun
  • Sön 12 maj kl 14:00
Hagtornsvägen 26, Vendelsö Gård, Haninge kommun, bild 2
Hagtornsvägen 26, Vendelsö Gård, Haninge kommun, bild 3

Hagtornsvägen 26

Villa
Vendelsö Gård, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
5 995 000 kr
115 m²
4 rum
2 814 m² tomt

Välkomna till denna fantastiska pärla i Vendelsö Gård! Villa med härlig sekelskiftescharm, fantastiskt ljus samt flera soliga uteplatser. Med en stor tomt på 2814 kvadratmeter finns det gott om utrymme för både lek och avkoppling. Goda möjligheter för den med trädgårds- och odlingsintresse! Huset bjuder på trivsamma sociala ytor med ett generöst vardagsrum med vacker kakelugn samt ett renoverat kök. Anslutning till en solig uteplats invid lummig växtlighet sommartid. Tre bra sovrum med tillhörande förvaring. Utbyggt, rymligt badrum med både dusch, badkar och en tvättdel. På den lummiga tomten finns dessutom garage, flera förråd samt jordkällare. Ett separat gästhus med tillhörande bastu och dusch ger extra sovplatser för övernattande gäster, ett bra tonårsrum, hemmakontor eller dylikt. Lugnt läge invid Drevviken med populär badplats och skridskoåkning vintertid. Kort promenad till bra kommunikationer i form av buss med täta turer mot centrala Sthlm, Handen osv. Skolor och förskolor i området. Ett par minuters bilfärd till Sågen och Alléplan i Tyresö med butiker, service och restauranger. Varmt välkomna på visningen!

  • Premium
Strömshillvägen 4, Tungelsta, Haninge kommun
  • Sön 12 maj kl 15:15

Strömshillvägen 4

Lägenhet
Tungelsta, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
1 695 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
4 258 kr/mån
30 818 kr/m²

Mitt i trivsamma villakvarter med närhet till centrala Tungelsta saluförs nu denna vackra 2rok! Välplanerade 55 kvm som fördelar sig på 2 rum och kök, soliga uteplatser i olika sollägen och genomgående bra skick tack vare byggår så sent som 2019. Bostaden har genomgående fina ljusa ytskikt och härligt ljusinsläpp genom fönster i 3 väderstreck. Entréhall har goda avhängningsmöjligheter samt extra förvaring i tillhörande förråd. Härifrån nås ett rymligt badrum med dusch samt en praktisk tvättdel med tvättmaskin. Här finns även plats för badkar. De sociala ytorna rymmer enkelt en större soffa med TV-möbler och en trevlig matplats invid ett stort fönster. Köket har genomgående ljusa färgsättningar och goda arbetsytor. Tillhörande fönster ger behagligt ljus. Vardagsrummet ansluter till en generös balkong med vy mot innergården. Här garanteras de bästa soltimmarna tack vare rak söderläge! Plats för en trevlig lounge grupp och växtlighet. Ett härligt extra rum där man gärna hänger sommartid! På entrésidan njuter man av solen både på morgonen och kvällen och här finns det plats för en ordentlig matgrupp alt lounge möbler. Sovrummet är generöst och har plats för en dubbelsäng och tillhörande möbler. Garderoberna intill rymmer alla kläderna. Ett riktigt mysigt boende med genomgående hög standard, härligt ljus och välplanerade ytor. Tillhörande bra externt förråd i anslutning till lägenheten. Varje boende har möjlighet att hyra en egen parkeringsplats. Här bor du i en nybyggd villaidyll med kort promenad till Tungelsta centrum. En trivsam innergård med tillhörande lekplats samt möjligheter till grillning och mys sommartid delas med grannföreningen. Goda kommunikationer med pendeltåg som tar dig till Stockholm på ca en halvtimme nås på promenad på ca 10min. Vidare finns det i Tungelsta centrum en mataffär med generösa öppettider och restauranger. Två stycken grundskolor samt flertal förskolor finns inom bekvämt avstånd. Tungelsta har genomgått en större expansion senaste åren men ändå bevarat en mysig lantlig känsla med hästgårdar och handelsträdgårdar. Här bor du med alla bekvämligheter samtidigt som du har närhet till rogivande natur omkring. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Energieffektiv
Lärjungevägen 109, Vendelsö, Haninge kommun
Lärjungevägen 109, Vendelsö, Haninge kommun, bild 2
Lärjungevägen 109, Vendelsö, Haninge kommun, bild 3

Lärjungevägen 109

Lägenhet
Vendelsö, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
1 995 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 2/2
5 107 kr/mån
32 439 kr/m²

I gemytlig familjeidyll fint inbäddad av natursköna omgivningar erbjuds nu en välplanerad 2rok med dubbla balkonger! På 61,5kvm fördelar sig yteffektivt alla bekvämligheter och en social planlösning förenar fint kök, matplats och vardagsrum. Stora fönsterpartier tillför fint ljusflöde och från vardagsrummet nås den mysiga balkongen med rogivande vy mot grönskande innergård. Ombonat sovrum rymmer dubbelsäng och tillhörande förvaring. Hallen erbjuder plats för förvaring i garderob och ansluter till badrum med tvättmaskin. Till lägenheten hör eget förråd och egen parkeringsplats med eluttag för motorvärmare. Parkeringsplatsen ingår i avgiften. Laddplatser finns i föreningen! Lugnt omtyckt område med fin grannsämja och fina innergårdar med lekplatser. Närhet till goda kommunikationer som smidigt tar dig till Haninge C, Tyresö eller Gullmarsplan. Närhet till bekvämligheter såsom mataffär, service, skola, förskolor och vackra grönområden med löparspår och svampskog. Cykelavstånd till Tyresta nationalpark samt omtyckta badplatser vid Drevviken och Ramsjön. Flertalet omtyckta restauranger i närheten samt tre köpcentrum - Haninge C, Länna och Port 73, inom bekvämt avstånd. För mer aktuell och viktig information hänvisas till föreningens hemsida https://brfpulpeten.se/ Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Vallavägen 147, Handen, Haninge kommun
  • Sön 12 maj kl 16:15
Vallavägen 147, Handen, Haninge kommun, bild 2
Vallavägen 147, Handen, Haninge kommun, bild 3

Vallavägen 147

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
1 495 000 kr
71 m²
2 rum
vån 2/3
6 276 kr/mån
21 056 kr/m²

Möjlig mini 3:a! Med centralt läge nära till Handen centrum finns denna rymliga 2:a ute till försäljning! Luftig planlösning med fina ytskikt och sobra färger. Väl tilltaget, ljust vardagsrum med plats för större soffgrupp och mediamöbler. Finns behov för extra sovrum så finns möjligheten att dela av vardagsrummet (se alternativ planlösning). Anslutning till rymlig inglasad balkong i lugnt läge med vy mot föreningens trevliga innergård. Trivsamt kök med vita luckor till mörk bänkskiva och kakel över. Maskinparken består av kyl/frys, spisugn med fläkt över samt integrerad diskmaskin. Härligt ljus genom dubbla fönster och plats för bra matgrupp som rymmer 4-6 gäster. Badrummet (stambytt 2023) är stilrent med vitt kakel och mörkgrått klinker på skön golvvärme. Här finns även tvättmaskin och torktumlare. Sovrummet ligger i lugnt läge mot innergård och här ryms enkelt en dubbelsäng med andra möbler. Genomgående generösa förvaringsmöjligheter i garderober samt en större klädkammare med anslutning från hallen. Härinne finns även ett praktiskt hemmakontor. Brf Solstigen är en populär HSB-förening med centralt läge. Närhet till förskolor och skolor. Föreningen har fina innergårdar med lekplatser samt parkeringsplatser och carports. Haninge centrum med bra utbud av butiker, service och restauranger ligger endast några minuter bort med bil. Goda kommunikationer i form av pendel som smidigt tar er mot Stockholm alternativt Nynäshamn. Även bra busskommunikationer mot Handen, Gullmarsplan, Tyresö mm. Med bil tar det ca 20 minuter för att komma till centrala Stockholm via 73:ans motorväg. Grönskande naturområden vid Rudan och Slätmossen inom kort avstånd som bjuder till både raska promenader, bad och andra aktiviteter både sommar- och vintertid. Här finns även utegym. Tvättstugan ligger mittemot vid samma gård. Till lägenheten hör ett externt förråd. För aktuell och viktig information hänvisas till föreningens hemsida https://brfsolstigen.se/ Varmt välkomna på visningen! För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare!

  • Premium
  • Balkong
Vallavägen 127, Handen, Haninge kommun
Vallavägen 127, Handen, Haninge kommun, bild 2
Vallavägen 127, Handen, Haninge kommun, bild 3

Vallavägen 127

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
2 195 000 kr
105 m²
5 rum
vån 3/3
8 902 kr/mån
20 905 kr/m²

*För privatvisning vänligen ring ansvarig mäklare 070-843 99 56!* -Stor lägenhet med generösa sociala ytor och 4 sovrum -2 nyligen stambytta badrum -Rymlig inglasad balkong i bästa solläge -Lugnt område nära till Handen C med skolor, förskolor, service och fin natur Med lugnt läge nära till centrala Handen finns denna härliga 5:a ute till försäljning! Härlig solig balkong och flexibel planlösning. Välplanerade 105 kvm som fördelar sig på generösa sociala ytor, fyra bra sovrum samt två härliga, nyss stambytta badrum i ljusa färgsättningar. Rymlig entréhall med goda ytor för valfri förvaring och avhängning öppnar upp. Längre in i mellanhall finns ytterligare gott om plats för förvaring i väl tilltagen skjutdörrsgarderob. Renoverat kök med fina luckor och snyggt kakel som på ett fint sett bryter av. Härligt ljusinsläpp genom dubbla fönster samt plats för ca 6 personer vid middagsbordet. Generöst vardagsrum i direkt anslutning där en större soffgrupp tillsammans med media-möbler får plats. Underbar balkong med plats för en mysig loungegrupp och stora växter. Härute hänger man gärna under sommaren! Lugnt läge med närhet till fler skolor och förskolor. Haninge centrum med bra utbud av butiker, service och restauranger ligger endast några minuter bort med bil. Goda kommunikationer i form av pendel som smidigt tar er mot Stockholm alternativt Nynäshamn. Även bra busskommunikationer mot Handen, Gullmarsplan, Tyresö mm. Grönskande naturområden vid Rudan och Slätmossen inom kort avstånd som bjuder till både raska promenader, bad och andra aktiviteter både sommar- och vintertid. Här finns även utegym. Brf Solstigen är en trevlig, välskött HSB-förening med trevliga innergårdar och lekplatser. Det finns parkeringsplatser och carports för föreningens medlemmar. Till lägenheten hör ett källarförråd. Snabb inflytt möjlig! Ring gärna ansvarig mäklare Katrianna Saksanen för mer information!

  • Premium
  • Balkong
Stavsvägen 27D, null, Haninge kommun
Stavsvägen 27D, null, Haninge kommun, bild 2
Stavsvägen 27D, null, Haninge kommun, bild 3

Stavsvägen 27D

Villa
Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
1 995 000 kr
60 m²
2 rum
1 073 m² tomt

Söker du en rogivande plats att leva i, mitt i ett gemytligt område med trevlig grannsämja där både hästar och frigående höns hälsar en välkommen? Knappt en halvtimme från Stockholm, bland hästgårdar och lantlig charm erbjuds nu möjligheten att skapa något fantastiskt. För dig som önskar att bo i fina omgivningar med lugn tillvaro erbjuds nu denna nyligen avstyckade fastighet om 1073 kvm. Här bor du granne med hästhagar, stall och ridanläggningar, perfekt för den med hästintresse! Stort växthus ("Paps trädgård") intill erbjuder goda möjligheter till odling för den med gröna fingrar. På tomten står idag ett äldre hus om ca 60 kvm bestående av öppna sociala ytor, ett sovrum och badrum. Bygglov för ett hus i vacker sekelskiftesstil samt garage (ca 28 kvm BYA) designat av Stockholmsbaserade Delin Arkitektkontor finns beviljat (se bifogade bilder). Huset kommer fint smälta in i befintliga omgivningarna med sina spröjsade fönster, plåttak, sobra färgsättningar och charmiga detaljer i gammal stil. Huset består av 1,5 plan om sammanlagt 95,9 kvm (BOA+BIA) som fördelar sig på fina sociala ytor, badrum samt 3-4 sovrum. Här får nästa ägare skapa härliga utemiljöer i form av vackra uteplatser samt växtlighet som får växa till en prunkande trädgård! Se bifogade bygglovshandlingar för mer information om huset. Önskar ni hellre renoverade och/ eller bygga om befintliga huset så går detta fint. Fastigheten är nyligen avstyckad och ligger utanför planlagt område. Tungelsta har ett trivsamt och lantligt läge i Haninge söder om Stockholm, endast 25 min bilfärd ifrån centrala Sthlm! Området är känt för sina hästgårdar och handelsträdgårdar och har genomgått stor expansion de senaste åren. Här bor du i en fridfull idyll omgiven av vacker natur och lugn tillvaro samt trevlig svamp- och bärskog runtom. Inom 8 min bilfärd finns 3 st grundskolor (Tungelsta skola, Jensen grundskola samt mysiga Västra ekoskolan), även flera förskolor på bekvämt avstånd (2 min bilfärd). Havet och Årsta havsbad ligger ca 10 minuter bort, liksom all tänkbar service och shopping i Haninge centrum som nås på drygt 15 min. Bra kommunikationer från närliggande Tungelsta pendeltågstation med 30 minuter till Stockholm C. I Tungelsta centrum finns mataffär, restauranger och service. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Premium
Brusewitz väg 44, Vega, Haninge kommun
  • Sön 19 maj kl 12:00
Brusewitz väg 44, Vega, Haninge kommun, bild 2
Brusewitz väg 44, Vega, Haninge kommun, bild 3

Brusewitz väg 44

Villa
Vega, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
4 500 000 kr
73 m²
3 rum
1 239 m² tomt

Fastighet med många möjligheter! Söker du en framtida plats för familjen att bygga något fantastiskt? En fin tomt med plana ytor och generösa soltimmar. På tomten står idag en mindre enplansvilla med mysiga öppna sociala ytor med värmande braskamin, 2 sovrum samt badrum. Soliga utemiljöer med tillhörande trädäck och gott om ytor för t ex odling och dylikt. En idyll även för våra fyrbenta vänner. I expansiva Hermanstorp i Vega håller nu kommunalt V/A dras in, beräknas vara klart under 2024. Info om nya detaljplanen från Haninge kommun: Största byggnadsarea för huvudbyggnad är 130 kvm per fastighet (man får bygga i flera plan då högsta totalhöjd för huvudbyggnad för bostadsändamål är 10,0 meter). Därutöver får komplementbyggnader med högst 40 kvm sammanlagd byggnadsarea uppföras. Högst en huvudbyggnad per fastighet får uppföras. Minsta fastighetsstorlek är 1000 kvm. Huvudbyggnad ska placeras minst 4 meter från fastighetsgräns. Komplementbyggnad ska placeras minst 1 meter från fastighetsgräns. "BYGGNADSAREA" - Area som en byggnad upptar på marken, inklusive utkragar byggnadsdelar utan hänsyn till antal våningar eller höjd. Det är ytterväggarnas utsida eller konstruktionens utsida som räknas. Vänligen läs igenom gällande detaljplan/ planbestämmelser under dokument för ytterligare viktig information. För mer detaljerad information hänvisas till Plan- och byggavdelningen hos Haninge kommun. Fastigheten är inte bunden till någon husleverantör utan man får välja själv. I närliggande Vega staden finns i dagsläget allt man önskar till en behaglig vardag! Flera skolor och förskolor bl.a. Spetsbergen Ur och Skur, Nya Vega skola (F-9) och Nakterhusskolan (F-5). På gångavstånd finns Vega Centrum med pendeltågstation och tät trafik mot Sthlm, ICA nära samt nyöppnade Hemköp. I området finns även flertalet restauranger samt service. För mysiga fikastunder med familjen rekommenderas Wofflans Stenugnsbageri varmt. Enligt kommunens information kommer det i Hermanstorp finnas busstrafik mot Vega station (Se planbeskrivning). I Vega bor ni centralt men ändå med en lantlig charm med närhet till grönskande natur. En idyll för familjen! För alternativa visningstider vänligen ring ansvarig mäklare Katrianna Saksanen 070-843 99 56!

  • Premium
Björkstigen 4, Västerhaninge, Haninge kommun
Björkstigen 4, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 2
Björkstigen 4, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 3

Björkstigen 4

Lägenhet
Västerhaninge, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
1 345 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/3
5 183 kr/mån
25 377 kr/m²

Välkommen till populära Brf Stigarna där denna trivsamma 2rok nu saluförs! Lugnt läge högst upp. Entréhall med generösa avhängningsmöjligheter i flertalet inbyggda garderober samt hatt- och skohylla öppnar upp mot resten av lägenheten. Rymligt och ljust vardagsrum där både soffa och tillhörande möbler enkelt ryms. Anslutning till en solig balkong i fritt läge med vy över innergården. Här finns plats för ett café set eller mindre lounge grupp och växtlighet. Solen värmer under eftermiddag och kväll och gör detta till ett härligt extra rum sommartid. Fint kök i modernt utförande med tillhörande matplats för ca 4 gäster. Maskinell utrustning i form av kyl/frys i pelare samt micro och ugn i arbetshöjd med rostfria fronter. Integrerad diskmaskin och keramikhäll med tillhörande fläkt. Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang samt förvaring nås från hallen. Vidare har lägenheten ett stambytt, helkaklat badrum med dusch och plats för tvättmaskin. Centralt läge endast en kort promenad från bra kommunikationer i Västerhaninge C där pendeln tar dig smidigt mot Stockholm alternativt Nynäshamn. I Västerhaninge centrum finns ett bra utbud av butiker och service samt vårdcentral. Flera skolor och förskolor inom bekvämt avstånd. I närområdet finns en mataffär, även Hanvedens IP. Brf Stigarna är en populär HSB-förening som bildades 2008. Det finns fina innergårdar med lekplatser och grillmöjligheter sommartid. Föreningen har parkerings- och garageplatser och flera tvättstugor. Närmaste tvättstugan ligger i huset bredvid. Till lägenheten hör ett källarförråd. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Djurgårdsvägen 145, Vendelsö, Haninge kommun
  • Sön 12 maj kl 13:00
Djurgårdsvägen 145, Vendelsö, Haninge kommun, bild 2
Djurgårdsvägen 145, Vendelsö, Haninge kommun, bild 3

Djurgårdsvägen 145

Radhus
Vendelsö, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
3 650 000 kr
96 m²
4 rum
5 856 kr/mån
38 021 kr/m²

Nu saluförs detta fina BR-radhus i barnvänligt område! Huset har välplanerade 96 kvm som fördelar sig på 2-plan. Entréplan består av en ljus och välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter i hatthylla och en rejäl garderobesrad. Till höger nås det fina köket i klassiskt utförande med vita luckor, mörk köksbänk som fint bryter av samt vitvaror i snyggt rostfritt. Invid stort fönsterparti ligger en trevlig matplats familjen. Det första av husets badrum ligger i anslutning till de sociala ytorna. Här är det renoverat med sobra färger och golvvärme. Vidare kommer man till ett rymligt vardagsrum med goda ytor för större soffgrupp och mediamöbler. I direkt anslutning ligger den härliga uteplatsen med ett generöst trädäck och härligt insynsskydd i form av staket runt om. Här ryms både en större matgrupp och en loungehörna för skönt häng efter middagen. För den med gröna fingrar finns planteringsmöjligheter i tillhörande rabatt. Här trivs rosorna och valfria odlingar tack vare det fina solläget. En fantastisk plats att koppla av under lediga sommardagar och -kvällar och njuta av solens strålar från eftermiddag till kväll. Tillhörande grind utgör en praktisk detalj. Här kan man gå ut med hunden alternativt komma in med cycklarna. På övre plan ryms 3 bra sovrum varav ett större med tillhörande garderober. Tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare och en praktisk arbetsbänk över gör vardagen enkel. Här ligger det andra av husets badrum med badkar där man kan slappna av efter en lång arbetsdag. Övre hall bjuder på god förvaring i praktisk garderobsrad. Brf Nyängen ligger i ett populärt radhusområde med trevliga innergårdar och lekplatser runtom samt familjer med barn i olika åldrar. Lugnt läge med en kort promenad till vältrafikerad busshållplats som enkelt tar er mot bland annat Gullmarsplan samt centrala Stockholm under rusningstid. Flera förskolor och skolor inom smidigt avstånd. Bra utbud av shopping i närliggande Port 73 och Haninge centrum. Fler mataffärer såsom Hemköp och Lidl och ligger inom kortare bilfärd bort. Vid Drevviken kan familjen ägna sig åt trevliga utomhusaktiviteter både sommar- och vintertid. Populära Krokodilbadet erbjuder en barnvänlig sandstrand med goda badmöjligheter och plats för mysiga picknickar under varma sommardagar. Under vintern kan familjen ta en mysig tur med skridskor på Drevviken. Tyresta national park med populära vandringsleder och mysiga Tyresta by med djur rekommenderas för trevliga utflykter med familjen! I föreningen finns garage- och parkeringsplatser, tvättstuga och festlokal. Det finns även 20 hyresrätter som är positivt för föreningens ekonomi. För viktig information om föreningen hänvisas till hemsidan https://webbkurser.com/ Hjärtligt välkomna på visning! För alternativa visningsstider, vänligen kontakta ansvarig mäklare 070-843 99 56.

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 13