Bohusgatan 4

Centrum - Heden, Göteborg Se på karta

3 990 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2,5 rum
Boarea
80 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 5, hiss finns ej
Byggår
1888
Förening
BRF Västgötagatan
Om föreningen
Avgift
3 846 kr/mån
Pris/m²
49 875 kr/m²
Antal besök
4 299
Dagar på Hemnet
8

MÖJLIG 3,5 ROK!

Välkommen till ett generöst hem i välhållen fastighet från 1888 - Det ståtliga ”Järnvägshuset” som följaktligen är en riktig sekelskiftesjuvel med sina tidstypiska utsmyckningar. På Bohusgatan bor ni ett vristskott från Hedens vidsträckta grönytor och fotbollsplaner. Kvarteret är inbäddat i grönska och den närmast formrena fasaden i nyrenässans löper i en svag båge längs gatans hela sträckning.

I denna kulturhistoriska fastighet återfinns denna ljuvliga lägenhet om 80 kvm som är full av charm och möjligheter. Lägenhetens ståndsmässiga atmosfär präglas av spatiösa rum, ansenlig takhöjd och gedigna detaljer från husets byggår. Ett fantastiskt ljusinsläpp fås genom de nya högkvalitativa fönsterpartierna i djupa nischer. Kök och badrum är i fint skick och utrustningen är komplett; tvätt- och torktumlare samt diskmaskin. Balkongen vetter in mot gården, så här kan ni njuta lugnet mitt i stan. Den rymliga klädkammaren skapar ypperliga förvaringsmöjligheter, men kan med fördel också användas till hemmakontoret. Notera även att ni som önskar har möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum (se alternativ planlösning).

Brf Västgötagatan är en välskött förening med god ekonomi och trivsamt grannskap. På innergården finns förutom en grillplats även sandlåda till de mindre och härlig grönska att njuta av. Föreningen har nyligen avslutat ett stort projekt omfattande fönster- och fasadprojekt.

Förutom atmosfären i detta trivsamma kvarter med rikt restaurang- och caféliv, små butiker och grönska är naturligtvis det strategiska läget i city anmärkningsvärt. Ett par kvarter upp, via Hedens grönskande allé väntar folklivet på Götaplatsen och Avenyn. Idylliska Trädgårdsföreningen finns nära till hands för er som vill njuta av grönska. Goda kommunikationer är en självklarhet. Med andra ord bor ni ett par minuters promenad från det bästa av flera världar.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Bostadsrätter City

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
 • 28
  feb
  Imorgon kl. 12:30–14:00
  Bokad visning. Anmäl dig på bjurfors.se eller ring Bjurfors 031-761 79 50.
 • 2
  mar
  Tis 2 mar kl. 17:00–18:00
  Bokad visning. Anmäl dig på bjurfors.se eller ring Bjurfors 031-761 79 50.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.