Ljusstöparbacken 11A, vån 2

Gröndal, Stockholm Se på karta

2 795 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2,5 rum
Boarea
57,5 m²
Byggår
1960
Förening
BRF Sannadalsplatån
Om föreningen
Avgift
3 018 kr/mån
Pris/m²
48 609 kr/m²

Med högt läge & underbar utsikt ligger denna genomgående tvåa (går att göra om till mini 3:a) med stora fönsterpartier, balkong, sjöutikt & äldre välbevarad interiör!

Här bjuds man på ett rikligt ljusinsläpp tack vare stora insynsfria fönsterpartier med fantastisk utsikt mot Gröndals centrum, Mälaren, Kungsholmen, Reimersholme och mycket mer. Disponeringen präglas av sociala sällskapsytor, mycket goda förvaringsmöjligheter, balkong med härligt läge, sovrum som rymmer dubbelsäng samt vardagsrum med en praktisk alkov som går att dela av (se planritning) för att på så sätt disponera lägenheten som en mini 3:a. Interiören utgörs av kaklat badrum, ljust kök samt genomgående äldre välbevarad interiör.

Möjligt med snabbt tillträde!

Stabil förening med populär gemensamhetslokal (Snabbköpet), två gästlägenheter och flertalet lokaler som står i begrepp att ombildas till bostäder, vilket stärker ekonomin ytterligare!
Utanför på gården finns en nybyggd lekplats med tillhörande fotbollsplan.

Gröndal är som en småstad precis utanför tullarna. Runt husknuten finns det gott om mysiga promenadstråk och badmöjligheter i såväl Mälaren som Trekanten, med kiosk och faciliteter, där du även kan åka skridskor på vintern. En bit bort ligger Gröndals båtklubb med charmig hamnmiljö & möjlighet till båtplats. Ett stenkast från bostaden finns Sannadalsparken med klätterställning, gungor, sandlåda m.m. Utöver denna finns även ett flertal andra närliggande och välutrustade lekparker. Här finns även mataffärer, restauranger med uteservering, apotek, bibliotek, populära Lundbergs konditori, florist och mycket mer. Ett brett utbud av skolor och förskolor finns inom promenadavstånd för barn i alla åldrar. För den idrottsintresserade finns stora Liljeholmshallarna, fotbollsplan med konstgräs samt Vinterviken med sporthall, utegym och gratis tennis- och paddelbanor. Kommunikationerna är mycket goda med ett antal bussar samt Tvärbana till bl.a. Solna och Liljeholmen. Väl i Liljeholmen finner man kompletterande bussar, t-bana, 4 mataffärer samt galleria med ca 90 butiker & en mängd övrig service. Man svingar sig på cykel till Hornstull på fem minuter.

Varmt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Notar