Kommande

Mariagatan 9B

Gustavsberg, Värmdö kommun Se på karta

3 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2,5 rum
Boarea
70 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
2007
Förening
BRF Gustavsberg - Ösby 1:558
Om föreningen
Avgift
3 927 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
52 786 kr/m²
Kommande

Välkommen till denna otroligt smakfulla lägenhet i hjärtat av Gustavsberg. Lägenheten bjuder på luftiga rum med burspråk och tilltagen takhöjd. Vardagsrum med braskamin avdelat med fina glaspartier för att bilda ett extra sovrum. Rymligt sovrum med sov loft med möjlighet till flexibel planlösning om så önskas. Helkaklat badrum och gott om förvaring.

OMRÅDE
Delar av de gamla bruksgatorna i Söder ligger mitt i Gustavsberg med promenadavstånd till Gustavsbergs hamn och Gustavsbergs Centrum. Gustavsbergs Hamn har de senaste åren genomgått en förändring där det gamla industrierna byggs till bostäder och nya hus tillkommer.

I Hamnen har man fler fina promenadstråk längst de härliga båthamnarna och ut mot Artipelag och Hålludden. I hamnen finns caféer, flera restauranger och matbutik. Det finns även butiker, vårdcentral, apotek, gym och padelhall. Ett rikt kulturliv med ateljéer, konsthall, porslinsmuseum och konsertlokal. Nere på Kattholmen finns båtplatser, bryggor att njuta vid soliga sommardagar.

Inom en kort promenad finner man även Kvarnsjön som ligger nedanför Charlottendal. Här finns fina promenadstråk runt sjön och på vissa platser kan man ta sig ett dopp eller varför inte sätta sig med ett mätspö och njuta av lugnet.

I Gustavsbergs centrum finns heltäckande service med banker, mataffär, systembolag, restauranger, butiker och tandläkare. Här ligger även den centrala knutpunkten för alla Värmdös bussar. Buss 474 går var 10:e minut och tar ca 20 min till Slussen och här är förbindelsepunkten för alla busslinjer som går vidare ut på både Ingarö och Värmdö.
För barnfamiljer finns det flera förskolor och skolor inom gångavstånd både kommunala och privata alternativ från förskoleklass upp till högstadiet.

För den idrottsintresserade finns Ekvallens idrottsplats med konstfrusen bandyplan, ishall, tennishall och sporthall. Strax bakom ligger badhuset med motionsbassäng, rehab, bassäng och en äventyrsavdelning. I Höjdhagen-Ekedal finns utegym, motionsslinga i tre olika längder som på vinterns spåras så att man kan åka långfärdsskidor.

För hästintresserade finns Gustavsbergs Ryttarsällskap med stall bakom hamnen nere i vackra Farsta Slottsvik. Här finns också ett härligt motions- och promenadstråk längs Baggensfjärden.

Läs mer hos mäklaren
Bovida Fastighetsbyrå KB

Kontakta mäklaren

Jessica Halvardsson

Bovida Fastighetsbyrå KB
Mäklare Jessica Halvardsson, Bovida Fastighetsbyrå KB
070 456 18 13

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.