Filvägen 6, 1tr

Hökmossen - Telefonplan, Stockholms kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2,5 rum
Boarea
52 m²
Balkong
Nej
Byggår
1944
Förening
BRF Kåpan 2
Om föreningen
Avgift
4 206 kr/mån
Pris/m²
47 981 kr/m²

Ljuvlig mini 3:a i ljust gavelläge med öppen spis, fransk balkong & utsikt mot grönskan!

Här bor man med ett härligt ljusinsläpp och ett ogenerat gavelläge varifrån man från delar av lägenheten ser ut mot den intilliggande grönskan. Den effektiva planlösningen bjuder på sociala sällskapsytor med öppen spis & fransk balkong, goda förvaringsmöjligheter samt ett tillbyggt arbets-/sovrum med väggar av modernt industriglas. Interiören är genomgående stilfull och bjuder på vitpigmenterade furugolv, smakfullt renoverat kök med tidsenliga inslag, eleganta fönsterbänkar av sten samt stambytt renoverat badrum.

Flexibel inflyttning!

Brf Kåpan 2 är en stabil och välskött förening. Föreningen har genomgått många stora och kostsamma renoveringar så som stambyte, fönsterrenovering, tak- och fasadrenovering m.m. Här finns gemensamma utrymmen så som tvättstuga belägen på källarplan med två tvättmaskiner, en torktumlare samt ett torkrum. Föreningen har ett hobbyrum beläget i källaren som kan nyttjas fritt av medlemmarna. Cykelrum finns i källaren. Det är även lätt att få p-plats i närområdet.

Från lägenheten nås med en kort promenad populära Telefonplan med bland annat trendiga Restaurang Landet, SATS, klättercenter, A.B café, Hemköp och röd tunnelbanelinje som når Slussen på ca 10 minuter. Runt husknuten går även buss nr 147 till Liljeholmen med galleria innehållandes ca 90 butiker, all tänkbar service och flera mataffärer. Ca 650 meter bort ligger stora Coop Västberga med Systembolaget och även ICA Supermarket finns nära bostaden. I området ligger populära Västbergaskolan och flertal förskolor och i anknytning Västberga IP. På promenadavstånd finns även Midsommarkransen med sina populära restauranger och caféer. Området är naturvänligt och lugnt då man bor granne med villakvarter utan genomfartstrafik med fina promenadstråk och närhet till Mälaren med badplatser och fina Vinterviken.

Varmt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Nicklas Talvitie

Notar
Mäklare Nicklas Talvitie, Notar
0708 99 79 93
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.