Ebbe Lieberathsgatan 16A

Johanneberg - Almedal, Göteborg Se på karta

3 450 000 kr

3 650 000 kr -5%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2,5 rum
Boarea
68,5 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 7, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF Södra Fredriksdal
Om föreningen
Avgift
4 274 kr/mån
Driftkostnad
5 352 kr/år
Pris/m²
50 365 kr/m²
Antal besök
3 232
Dagar på Hemnet
20

Gå genom den trivsamma innergården och ta hissen upp. Välkomnas sedan till denna unika tvåa om 68,5 kvm och 2,5 rum (registrerad hos föreningen som 2 rok). Det kvalitetssäkra köket från Marbodal ligger i en öppen planlösning mot vardagsrummet. Flera stora fönsterpartier i tre väderstreck ger lägenheten ett häpnadsväckande ljus och den härliga takhöjden i kombination med smakfulla färg- och materialval skapar en luftig atmosfär. Balkongen når du från vardagsrummet, den fullkomligt badar i kvällsljus och lämnar plats för såväl utemöbler som växtlighet. Badrummet är stilrent och helkaklat med både tvättmaskin och torktumlare. Förvaringsmöjligheterna är många, inte minst i den stora garderoben i det större sovrummet!

Studio 256 är ett urbant och hållbart kvarter med karaktär nära Korsvägen. Kvarteret byggs i en stadsdel i omvandling och präglas av en spännande och hållbar arkitektur. Här finns nu 256 bostäder i olika storlekar. Föreningen har också en gemensam takterrass med en storbildsskärm. Perfekt för varma sommarkvällar!

För dig som vill ha ett boende med mycket stadskänsla. Du har nära till grönområden och du är inte beroende av bil. Innerstans kontor, butiker och högskolor ligger på cykelavstånd, spårvagnshållplatsen ligger utanför porten där linje 2 och 4 tar dig till Korsvägen på 5 min. Till Landvetter kör flygbussen på 20 minuter från Korsvägen. I Studio 256 är alla lägenheter miljömärkta enligt Svanens riktlinjer. Detta betyder att du bor i välisolerade hus med modern ventilation ger låga driftskostnader och ett behagligt inomhusklimat. Snålspolande kranar och moderna vitvaror sparar på naturens resurser.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Bostadsrätter City