Vårgatan 13

Östervärn, Malmö Se på karta

1 850 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2,5 rum
Boarea
71 m²
Balkong
Ja
Byggår
1938
Förening
BRF Balder 5
Om föreningen
Avgift
4 171 kr/mån
Driftkostnad
3 324 kr/år
Pris/m²
26 056 kr/m²
Antal besök
2 989
Dagar på Hemnet
14

I Rörsjöstadens förlängning finner vi härliga Östervärn. Här slingrar sig små pittoreska gator mellan vackra 1920-1930-tals kåkar. Runt området blomstrar kommersen och denna stadsdel har genomgått en livfull förändring de senaste 10 åren. Idag erbjuds vi ett av stadens hetaste lägen med mysiga små caféer och trevliga butiker, allt med närhet till såväl city som shoppingcentret Entré. Här erbjuds även goda pendlingsmöjligheter.

På undangömt läge mitt på lilla Vårgatan finner vi Brf Balder 5 och dess välrenoverade fastighet. I dagens stund görs de sista exteriöra delarna och fastigheten stoltserar snart med bl.a nya fasad. Allt enligt underhållsplan och ordningsamt skött ekonomi.
Bostaden som ställs till försäljning är en av föreningens mest spännande bostäder i sin planlösning. Vi erbjuds en smakfull 2,5:a om 71 m² med känsla åt husägarehållet. Läget är stillsamt mot tysta och lugna Vårgatan och innergårdens grönskande oas. Ett häftigt och unikt läge precis intill takåsarna med balkong perfekt placerad på skyddat men solsäkert läge mot innergården. Interiört ges vi genomgående härligt ljusinsläpp och stilrena attribut som bevarats från byggnadsåret 1938. Bostaden har helkaklat badrum renoverat av föreningen. Vi ges även renoverat originalkök med väl fungerande maskinpark, vackra originalgolv och tilltagna rum. Både vardagsrum med tillhörande halva med utrymme för stort matsalsbord samt sovrummet är i god storlek. Vår nyfunna kärlek ger oss inte bara en ordinär lägenhet utan så mycket mer. Här är verkligen ett hem att trivas i. Stabil förening med solig och grönskande innergård. Välkomna på visning.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Malmö City

Visningstider

  • 7
    jun
    Sön 7 jun kl. 16:00–16:30
    Bokad visning. Anmäl dig på Bjurfors.se.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.