Kommande

Stopvägen 58

Abrahamsberg / Åkeslund, Stockholms kommun Se på karta

2 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
40 m²
Balkong
Ja
Våning
1, hiss finns ej
Byggår
1942
Förening
Riksbyggen BRF Stockholmshus nr 3
Om föreningen
Avgift
2 575 kr/mån
Pris/m²
59 875 kr/m²
Kommande

* Takhöjd om 2.70 meter.
* Balkong i soligt söderläge!
* Nyligen renoverat och fullt utrustat kök.
* Pedantiskt välgjorda ytskikt, ny inlagd tvåstavig ekparkett samt bevarat och nyslipat originalträgolv!
* Cirka 500 meter från Abrahamsbergs t-bana och matbutik.
* Badrum som förberetts för tvättmaskin samt tvättstuga i källarplan.
* Stabil och välskött förening med ytterst låg belåning!
* Bostadsrättstillägg ingår i avgiften!

Nu saluförs denna väldisponerade och åtråvärda minitvåan på 40 yteffektiva kvadratmeter, belägen i hjärtat av kulturmärkta Åkeslund. Lägenheten har nyligen renoverats och pedantiskt polerats till perfektion! Bostaden, som du hittar på Stopvägen 58 i en av de tegelbeklädda bostadshusen från år 1942, har formgivits av arkitekten Ture Linnquist.

Här möts du av en välkomnande ljus och luftig hall med gott om plats för förvaringsmöbler utöver den generösa garderoben. Det finns, ett sovrum med plats för dubbelsäng, helkaklat badrum som förberetts för tvättmaskin och ett trivsamt vardagsrum med ett generöst fönsterparti som förser bostaden med en härlig dos dagsljus! Från vardagsrummet med dess bevarade trägolv i form av stavparkett i ek och vars väggar målats i en behaglig ljusgrå kulör når du bostadens balkong som vetter mot ett eftertraktat söderläge, med utsikt över föreningens grönskande gård.
Här kan solens strålar åtnjutas under stora delar av dagens timmar!

Det fullt utrustade och, stilrena köket med vita skåpsluckor och beslag i rostfritt stål bjuder på rikligt med förvaringsmöjligheter tack vare flertalet över- och underskåp. Här erbjuds även goda arbetsytor på den mörka bänkskivan som binder samman och matchar det grafitgrå kaklet!

Det här är en bostad du inte vill missa!

Bostaden är belägen i natursköna, lugna och kulturmärkta Åkeslund. Fastigheten har en grön klassning vilket innebär att den har ett högt kulturhistoriskt värde och bedöms vara särskilt värdefull från historisk, kulturhistorisk, miljömässig eller konstnärlig synpunkt.

Bostaden ligger i ett stenkast från Abrahamsbergs centrum, med brett serviceutbud i form av mataffär (ICA), gym, pizzeria, sushi samt tunnelbanans gröna linje som tar dig till Stockholm city på cirka 16 minuter via Alvik!
Med ett lika kort avstånd i motsatt riktning når du även Brommaplan med nödvändig service så som systembolag, matbutik och apotek etcetera. Här erbjuds också enastående kommunikation i form av flertalet bussar, t-bana och flygbuss.

Populära motionsspår, bad, utegym och grönområden återses samtliga inom bostadens närområden däribland runt Lillsjön, Olovslundsparken, Ålstensängen samt Solviksbadet som du tar dig till längst med Mälarens vatten.
En kort promenad bort ligger även Judarskogens naturreservat med dess fridfulla skog, vatten och natur!

Läs mer hos mäklaren
MOHV Bromma

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.