Södra Hunnetorpsvägen 108

Adolfsberg, Helsingborg Se på karta

1 050 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
49,5 m²
Våning
1 av 3
Byggår
1969
Förening
Riksbyggen BRF Helsingborgshus nr 12
Om föreningen
Avgift
3 066 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
21 212 kr/m²

Vem vill inte bo på markplan och dessutom i gavelläge? Nu erbjuds ni tillfälle att förvärva denna praktiska gaveltvåa med inglasat uterum och trädäck! Här finns allt man kan önska sig såsom härligt ljusflöde, grönskande omgivning och närhet till vad staden har att erbjuda.

Detta är en kvadratsmart lägenhet med ett stort vardagsrum som rymmer allt ifrån en större soffgrupp till annat tänkbart möblemang. Köket är enkelt och tidlöst med moderna materialval samt fullgod maskinell utrustning. vidare har ett mindre sovrum med fönster mot innergården. Fräscht badrum med klinker/kakel, wc och förberett för tvättmaskin.

I övrigt har föreningen påbörjat diskutera ett eventuellt stambyte, vilket innebär att du har ett helt nytt badrum att se fram emot. Mer info om detta kommer finnas på visningen.

Här bor du i ett omtyckt område med närhet till fina grönområden, förskolor och skolor, träningsanläggningar samt busskommunikationer mot centrum. Bilpendlaren når E4/E6 samt Österleden inom några få minuter. Detta är en välskött och stabil förening!

Varmt välkommen på visning med SkandiaMäklarna!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Helsingborg