Kyrkvärdsvägen 11

Almby, Örebro kommun Se på karta

1 500 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
52,5 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 4, hiss finns ej
Förening
HSB BRF Mälaren i Örebro
Om föreningen
Avgift
3 307 kr/mån
Driftkostnad
5 640 kr/år
Pris/m²
28 571 kr/m²

Komplett studentpaket med inventarier, två cyklar och en dammsugare! Varmt välkomna till denna tvårummare med stor potential i populära almby som har nära till både universitetet och city.

Här saluförs en modern funkis-tvåa med mörka trägolv, renoverat badrum och balkong med utsikt mot grönska. En trappa upp, lagom för att komma bort från markplan men inte för högt upp i huset. Väldisponerade kvadratmeter i välskött och omtyckt förening med god ekonomi. Lägenheten säljes med inventarier, det skapar möjligheter för dig som förstagångsköpare eller student att bara flytta in. Eller varför inte se det som ett startpaket att uppdatera efterhand? Valet är fritt och möjligheterna många. Vitvaror utbytta 2018/19 och badrummet renoverat på senare år.

Missa inte denna möjlighet att förvärva en välplanerad funkis tvåa i populära almby en kort promenad från både city och universitetet.

Boka in dig på visningen via vår hemsida eller kontakta ansvarig fastighetsmäklare Andreas Sjösten på 076-025 18 43 eller [email protected]
Varmt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Sjöstens Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Andreas Sjösten

Sjöstens Fastighetsförmedling
Mäklare Andreas Sjösten, Sjöstens Fastighetsförmedling
0760251843