Mäklare Andreas Sjösten

Andreas Sjösten

Om mig

En av Örebros mest rekommenderade mäklare 2020-2022. Jag strävar efter att du ska känna dig trygg och delaktig i hela processen så att du liksom många tidigare kunder känner dig väldigt nöjd när du har anlitat mig som din fastighetsmäklare. Går ni i tankar om köp, försäljning eller värdering av bostad - kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Åbroddgatan 8, Sörbyängen, Örebro kommun

Åbroddgatan 8

Radhus
Sörbyängen, Örebro kommun
Sjöstens Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
150 m²
6 rum
vån 1/1
5 950 kr/mån
26 633 kr/m²

Nu saluförs Åbroddgatan 8, ett unikt radhusboende i Sörbyängen. Här bor du i passivhus med solceller, vilket bidrar till en plånboksvänlig driftkostnad. För dig som är stilmedveten blir det svårt att hitta något liknande, år 2016 vann dessa radhus Örebro kommuns byggnadspris. I projektet visar arkitekten och byggherren två saker - att det går att integrera energiteknik i arkitekturen och att det går att kombinera modulbyggande med ett variationsrikt och attraktivt formspråk. De två radhuslängorna har olika utseende, men pratar samma djärva arkitektoniska språk med omsorgsfullt utformade detaljer och utmanande materialval. Utöver stil och konkreta fakta bor du här på hela 150 välplanerade kvadratmeter. Entréplan bjuder på stora sociala ytor, helkaklat duschrum, kök och ett sovrum med klädkammare. Här har du även utgång till den egna trädgården där ditt egna förråd finns. Den stora blickfångaren hittar du i vardagsrummet, en unik vajertrapp som leder dig upp på övervåningen. På plan två finner du bostadens mer privata delar, här finns tre rymliga sovrum med plats för garderober, ett badrum och ett allrum där den stilrena vajertrappen återigen gör sig påmind. Beläget strax söder om city-kärnan hittar du Sörbyängen som har växt fram som en stad i staden. Här finns allt du kan tänka dig, allt från golfbana, gym, padelbanor och ett tiotal restauraunger till ridskola, äventyrsbad och inte minst backahallen med racketsport i alla dess former. Vintertid finns ofta längdskidspår dragna på golfbanan. I närområdet har du även Ica Maxi, Coop, apotek och vårdcentral. Sist men inte minst finner du ett unikt city-nära rekreationsområde i form av Sörbybacken med flertalet aktiviteter såsom skidåkning vintertid och sommartid även höghöjdsbana, hinderbana, zip-line, paintball, motionsspår, fotbollsgolf och den populära "sörbytrappan". Området Sörbyängen har växt i snabb takt sista åren, inte så konstigt kanske med tanke på områdets populäritet och närheten till både city och universitetet. För dig som gillar att röra på dig är Örebro en riktig cykelstad, närmare bestämt når du samtliga ovan nämnda bekvämligheter på mindre än 10 minuter med cykel. Boka in dig på visningen via vår hemsida eller kontakta ansvarig mäklare Andreas Sjösten på 076-025 18 43 alternativt [email protected]. I samband med intresseanmälan alt bokning av visning får du ett sms med ditt digitala prospekt. Varmt välkommen!

  • Uteplats
Apelvägen 54, Hjärsta, Örebro kommun
Apelvägen 54, Hjärsta, Örebro kommun, bild 2
Apelvägen 54, Hjärsta, Örebro kommun, bild 3

Apelvägen 54

Villa
Hjärsta, Örebro kommun
Sjöstens Fastighetsförmedling
4 850 000 kr
122 + 40 m²
4 rum
1 003 m² tomt

Välkommen till Apelvägen 54 i Hjärsta! Charmig familjevilla belägen i eftertraktat och barnvänligt område, endast 2 km från Örebro-centrum. Med en yta på 122 kvadratmeter och en tillhörande källare på 40 kvadratmeter erbjuder detta hem gott om plats för hela familjen att trivas och växa i. Huset är optimalt beläget med bekvämt avstånd till förskolor, skolor, matbutiker, bra busskommunikationer och mycket mer. Dessutom är det promenad- och cykelavstånd till stadens generösa utbud av restauranger, butiker, kultur och nöjen. Invändigt möts du av ljusa fina ytskikt, enhetligt golv och rikligt med ljusinsläpp. Hall med gott om förvaring och golvvärme, vardagsrum med värmande kamin samt generösa ytor för både matplats och soffgrupp. Badrum med badkar, renoverat på senare år i ljusa fina toner (våtrumsmatta). Längst in i huset med fönster som vetter mot trädgården finner du köket som är smakfullt renoverat i enhetliga färger, väl utrustat med rostfria vitvaror i from av ugn, micro, kyl/frys, spishäll, diskmaskin mm. Även här generösa ytor med plats för matbord. På våning två finner du husets privata delar med två rymliga sovrum och ett allrum. Även här gott om förvaring med platsbyggda skjutdörrs-garderober och kattvindar. Grönskande trädgård med äppelträd och bärbuskar, perfekt för både lek, avkoppling och varma grillkvällar. Området är lugnt och tryggt med närhet till grönområden och lekplatser, vilket gör det till en idealisk plats för familjer. Vid intresse redan nu, kontakta ansvarig mäklare Andreas Sjösten på 076-025 18 43 alternativt [email protected]. I samband med intresseanmälan får du ett sms med ditt digitala prospekt.

  • Premium
Ulsavilagatan 13G, Norra ormesta, Örebro kommun
Ulsavilagatan 13G, Norra ormesta, Örebro kommun, bild 2
Ulsavilagatan 13G, Norra ormesta, Örebro kommun, bild 3

Ulsavilagatan 13G

Radhus
Norra ormesta, Örebro kommun
Sjöstens Fastighetsförmedling
2 895 000 kr
112,8 m²
5 rum
vån 1/1
6 179 kr/mån
25 665 kr/m²

Drömradhus byggt så sent som 2017 med golvvärme på hela entréplan, altan och trädgård i soligt söderläge. Egen parkeringsplats på uppfarten! Endast 10 minuter från centrum välkomnas du av detta charmiga radhus, byggt på senare år. Radhuset är uppfört år 2017, vilket innebär minimalt behov av reparationer och underhåll, samt en mängd moderna finesser. Här kan du helt enkelt flytta in och njuta av välplanerade kvadratmeter, uteplats i soligt söderläge och tre rymliga sovrum (möjlighet till fyra). På bottenplan välkomnas du via en entré med klinker på golvet, målade väggar och upphängning för ytterkläder. I anslutning till entrén har du ett helkaklat badrum. Från hallen når du matplats och kök. Det stilrena köket från HTH med rostfria vitvaror mynnar ut i det stora vardagsrummet med plats för soffgrupp, tv och även ytterligare en matplats om så önskas. Vardagsrummet har rikligt med ljusinsläpp tack vare stora vackra spröjsade fönster som är svåra att slita blicken från. Under trappen finns smidigt förvaringsutrymme som även kan nyttjas som lekrum eller liknande. Uteplatsen i söderläge bjuder på många sköna soltimmar, här finns även markiser installerade på samtliga fönster varav den på bottenplan är motordriven. I anslutning till entrén/vardagsrummet finns också tvättstugan och trappan upp till övervåningen. På andra våningen hittar du husets privata utrymmen, tre rymliga sovrum ett duschrum/badrum och inte minst ett allrum för er som har olika TV-preferenser inom familjen... Allrummet kan med enkelhet byggas om till ett fjärde sovrum för den som önskar. Radhuset på 13G har ett klockrent läge i föreningen med framsida som gränsar mot föreningens lekplats och bollplan. Perfekt för föräldrar som vill ha full uppsikt över barnen även inifrån radhuset. En av de mest betydelsefulla delarna av bostaden är självklart trädgården. Här kan du njuta av många soliga timmar, grillkvällar och lek för barnen. Utöver föreningens egen lekpark finns Hjälmarviksparken på bekvämt gångavstånd som erbjuder ett unikt leklandskap, här finns även pulkabacke vintertid. Som boende i Norra Ormesta har du goda kommunikationsmöjligheter oavsett destination i Örebro, cykelavstånd till både city och universitetet, självklart finns även kollektivtrafik till stadskärnan finns i närheten. Ett stenkast bort finner du även vackra oset med vacker natur, flertalet grillplatser och inte minst fina promenad och löpstråk. I närområdet finns flertalet förskolor, Almbyskolan 1-9 och Tybblelundsskolan F-6. Samtliga på gång eller cykelavstånd. Boka in dig på visningen via vår hemsida eller kontakta ansvarig mäklare Andreas Sjösten på 076-025 18 43 alternativt [email protected]. I samband med intresseanmälan alt bokning av visning får du ett sms med ditt digitala prospekt. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Kornellvägen 28, Södra Bettorp, Örebro kommun
Kornellvägen 28, Södra Bettorp, Örebro kommun, bild 2
Kornellvägen 28, Södra Bettorp, Örebro kommun, bild 3

Kornellvägen 28

Lägenhet
Södra Bettorp, Örebro kommun
Sjöstens Fastighetsförmedling
1 435 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/4
3 165 kr/mån
26 091 kr/m²

Andra våningen med balkong i insynsskyddat och soligt västerläge! Varmt välkomna till Kornellvägen 28 beläget i det relativt nybyggda området Södra Bettorp endast 4km från city. Trevlig och ljus lägenhet med välplanerade två rum och kök. Balkong med soligt västerläge och utsikt över grönska, plats för möblemang. Halvöppen planlösning med kök, matplats och vardagsrum i ett svep. Från köket når du sovrummet med plats för dubbelsäng och från vardagsrum/hall når du badrum samt ditt egna förråd. Praktiska förvaringsmöjligheter med flertalet platsbyggda garderober samt ett förråd/klädkammare inne i lägenheten för högsta möjliga komfort för dig som boende. Du som bor här värdesätter cykelavståndet (15 min) till city samt goda anslutningsvägar ut mot E20 som tar dig vidare till övriga stadsdelar. Goda kollektiva förbindelser med flertalet busslinjer (5,7 och 8) som samtliga tar dig in till centrala Örebro. Trivsamt område granne med Bettorps villakvarter skapar en gemytlig dynamik och gör det lätt att trivas. I närområdet finns Lillåns Skola 1-9 och Södra Skolan F-6 samt flertalet förskolor i Bettorp/Lillån. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Andreas Sjösten på 076-025 18 43 eller på [email protected] vid eventuella frågor. Ett hem att trivas i! Boka in dig på visningen via sjostensfast.se. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Nästegårdsvägen 44C, Lillån, Örebro kommun
Nästegårdsvägen 44C, Lillån, Örebro kommun, bild 2
Nästegårdsvägen 44C, Lillån, Örebro kommun, bild 3

Nästegårdsvägen 44C

Radhus
Lillån, Örebro kommun
Sjöstens Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
99 m²
4 rum
vån 1/1
6 617 kr/mån
22 172 kr/m²

Gavelläge! Väl omhändertaget radhus med gavelläge, byggt 2017, i mysigt familjeområde. Nytt golv på entréplan 2024! Trevlig planlösning med umgängesytor, helkaklat badrum och kök på bottenplan. Från vardagsrummet når du uteplatsen i soligt söderläge! På övre plan finns idag mer privata bostadsytor med tre sovrum, allrum/kontor, helkaklat badrum samt balkong. Stora fina grönytor mellan radhusen är perfekt för såväl lek som kubbspel. Det finns ett utvändigt förråd som tillhör bostaden. Fiber, Stadsnät är indraget. Föreningen äger marken. Parkeringsplats på egen uppfart ingår i månadsavgiften. I området finns även flera besöksparkeringar. Lugnt, trevligt och barnvänligt område med blandad bebyggelse. Naturnära bostadsområde, men ändå bara 6,5 km, eller 15 min med bil, till city. Nära till vårdcentral, tandläkare, förskolor och Lillåns skola F-9. Det är endast 5 min bilväg härifrån, via Lundby, till ICA Maxi, Plantagen, Citygross mm vid Eurostop. Ett hem att trivas i! Boka in dig på visningen via vår hemsida alternativt kontakta ansvarig fastighetsmäklare Andreas Sjösten på 076-025 18 43 eller på [email protected].

  • Premium
  • Uteplats
Termikgatan 45C, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
  • Mån 29 apr kl 17:30
Termikgatan 45C, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 2
Termikgatan 45C, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 3

Termikgatan 45C

Lägenhet
Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Sjöstens Fastighetsförmedling
1 450 000 kr
51 m²
2 rum
vån 3/5
4 575 kr/mån
28 431 kr/m²

Välkommen till denna välskötta lägenhet på trejde våningen med en rymlig balkong som erbjuder en härlig utsikt över innergården. Lägenheten har generösa fönsterpartier som släpper in rikligt med naturligt ljus och en öppen planlösning som ger en luftig känsla. Parkettgolv löper genom hela bostaden och bidrar till en enhetlig atmosfär. Direkt från den rymliga hallen når du det stora badrummet, som är helkaklat och utrustat med både tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet. Vardagsrummet är ljust och har en naturlig koppling till både kök och matplats. Köket är välutrustat med moderna apparater och har vita skåpsluckor som ger ett stilrent intryck. Från kök/vardagsrum når du den rymliga balkongen som vetter mot föreningens vackra innergård. Goda förvaringsmöjligheter med garderober i både hall och sovrum samt ett externt förråd. Föreningen har parkeringsplatser garaget i källaren, separat kö tillämpas. Närområdet erbjuder närhet till Örebro universitet, gym, stormarknader och grönområden som Sörbyskogen med sina fina löp- och promenadstråk. Avståndet till Örebro centrum är endast 2,5 kilometer. Boka in dig på visningen via vår hemsida eller kontakta ansvarig mäklare Andreas Sjösten på 076-025 18 43 alternativt [email protected]. I samband med intresseanmälan alt bokning av visning får du ett sms med ditt digitala prospekt.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Edsberg Höglunda gård, null, Lekebergs kommun
Edsberg Höglunda gård, null, Lekebergs kommun, bild 2
Edsberg Höglunda gård, null, Lekebergs kommun, bild 3

Edsberg Höglunda gård

Villa
Lekebergs kommun
Sjöstens Fastighetsförmedling
6 895 000 kr
436 + 80 m²
7 379 m² tomt

Varmt välkomna till denna spektakulära fastighet endast 25 minuter från Örebro City! Här möts du av en pampig entré med grusad gårdsplan med klassisk änglagårds "rondell". Huvudbyggnad á 276+20 kvm och två tillhörande flyglar á 80kvm vardera varav ena inredd med en lägenhet för t.ex. uthyrning. Utöver dessa finns även garagebyggnad, även där med flera fina utrymmen. Kontakta mäklaren för mer info om uthyrningsmöjligheter mm. På Edsberg Höglunda gård bor du med naturen som ett naturligt inslag i ditt liv. Fina omgivningar omfamnar fastigheten med skog, ängar och åkrar så långt ögat når. Trots det naturnära läget finns flertalet bekvämligheter på rimligt avstånd, endast 4km bort ligger Fjugesta där närservice som bland annat Ica, coop, förskola & skola F-9, bensinmack och diverse butiker som bland annat Granngården. En fastighet som denna är unik i sitt slag med historia som enligt ryktet hos Västernärkes hembygdsförening hade sin början på sent 1800-tal. På senare år har huvudbyggnaden i flera omgångar rustats rejält med bland annat nytt modernt badrum och nya ytskikt. Självklart är flertalet äldre detaljer bevarade såsom djupa fönster, fungerande kakelugnar, breda brädgolv på plan två, stuckaturer mm. Boka in dig på visningen via vår hemsida eller kontakta ansvarig mäklare Andreas Sjösten på 076-025 18 43 alternativt [email protected] Varmt välkommen!

  • Premium
Kungsgatan 52A, Centrum, Örebro kommun
  • Fre 26 apr kl 16:00
Kungsgatan 52A, Centrum, Örebro kommun, bild 2
Kungsgatan 52A, Centrum, Örebro kommun, bild 3

Kungsgatan 52A

Lägenhet
Centrum, Örebro kommun
Sjöstens Fastighetsförmedling
1 250 000 kr
43 m²
1 rum
vån 2/4
4 032 kr/mån
29 070 kr/m²

Välkommen till Kungsgatan 52A i centrala Örebro! Här erbjuds en fantastiskt belägen lägenhet med charm från tidigt 1900-tal. Närhet till hela citys utbud! På senare år har omfattande renoveringar genomförts, inklusive ett nytt kök och målade väggar i samtliga rum. Trots storleken på lägenhet är förvaringsmöjligheterna utmärkta med platsbyggt skafferi i köket och ett externt tillhörande förråd i källaren. Föreningens innergård erbjuder en gemensam trädgård som skapar en unik oas mitt i city. Denna exklusiva och charmiga lägenhet passar perfekt för den som söker första egna lägenheten eller varför inte en övernattningslägenhet mitt i centrala Örebro? Föreningen, BRF Grundläggaren 5, har genomfört betydande renoveringar på fastigheten under åren, inklusive 2+1-glasfönster mot Kungsgatan för extra ljudisolering. Centralt beläget med närhet till skolor, förskolor, restauranger och idrottsanläggningar. Missa inte chansen att uppleva denna lägenhet på plats! Boka visning via hemsidan eller kontakta fastighetsmäklare Andreas Sjösten på 076-025 18 43 eller [email protected].

  • Premium
Kungsgatan 52B, Centrum, Örebro kommun
  • Mån 29 apr
Kungsgatan 52B, Centrum, Örebro kommun, bild 2
Kungsgatan 52B, Centrum, Örebro kommun, bild 3

Kungsgatan 52B

Lägenhet
Centrum, Örebro kommun
Sjöstens Fastighetsförmedling
2 595 000 kr
84,5 m²
3 rum
vån 2/4
7 324 kr/mån
30 710 kr/m²

Varmt välkommen till Kungsgatan 52B beläget centralt i Örebro. Här bor du med ett fantastiskt läge. Gångavstånd till restauranger, affärer, sporthallar och idrottsarenor är en självklarhet för dig som bor här. Här öppnas en unik möjlighet att förvärva en nyrenoverad etagelägenhet av högsta klass! Lägenheten präglas av tidlösa materialval i form av fint trägolv, vackra stuckaturer och smakfulla toner. Lägenheten har genomgått omfattande renovering under åren 2021-2022 med bland annat nytt kök och nya ytskikt i samtliga rum bortsett från badrum som renoverades av tidigare ägare. Bra förvaringsmöjligheter finns dessutom i form av flertalet inbyggda garderober/linneförråd samt ett tillhörande förråd i källarplan. Innergården bjuder på en fantastisk gemensam trädgård som måste upplevas på plats! Denna lägenhet lämpar sig för dig som söker en exklusiv och charmig etagelägenhet med stor karaktär, mitt i centrala Örebro! Föreningen BRF Grundläggaren 5 har genom åren gjort stora renoveringar på sin fastighet, bland annat har man installerat 2+1 glas fönster för extra ljudklassning ut mot kungsgatan. Skapar en tyst och skön atmosfär i föreningens lägenheter trots det centrala läget. Ytterligare stora renoveringar har gjorts, läs mer under fliken "förening" på vår hemsida! Centralt i Örebro hittar du allt från förskola, skola och gymnasium till restauranger, affärer, idrottsanläggningar och sporthallar. Här har du gångavstånd till allt! Passa på att gå på visningen, denna lägenhet måste upplevas på plats! Boka in dig på visningen via vår hemsida alternativt kontakta ansvarig fastighetsmäklare Andreas Sjösten på 076-025 18 43 eller på [email protected].

  • Premium
Venavägen 25C, Norr, Örebro kommun

Venavägen 25C

Lägenhet
Norr, Örebro kommun
Sjöstens Fastighetsförmedling
1 750 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3/3
5 527 kr/mån
23 026 kr/m²

Charm och detaljrikedom i överflöd! Varmt välkommen till Venavägen 25C och denna fina trerummare med flertalet eftertraktade attribut såsom högt i tak, slipade trägolv, stavparkett, vackra mönstrade tapeter och helkaklat badrum. Här bor du på lugn gata endast ett stenkast från stadens puls. Med både kök och badrum renoverade på senare år, köper du dig fri från de stora renoveringarna samtidigt som du kan njuta av bra standard hemma. HSB Brf Järnet är en stabil hsb-förening med rimliga avgifter som står för trygghet och stabilitet. Låg belåningsgrad om endast 3110kr/kvm, vilket borgar för en sund och stabil ekonomi även framgent. Detta i ett omtyckt område på norr i anslutning till Rynninge/Rynningeåsen. Gångavstånd till förskola, skola, närbutik och inte minst idrottsanläggningar. In till city är det endast ca 1,5-2km och till universitetet är det 4,5km. Boka in dig på visningen via vår hemsida eller kontakta mäklare Andreas Sjösten på 076-025 18 43 alternativt [email protected]. Varmt välkommen!.

Mosjö-Råby, Marieberg, Örebro kommun
Mosjö-Råby, Marieberg, Örebro kommun, bild 2
Mosjö-Råby, Marieberg, Örebro kommun, bild 3

Mosjö-Råby

Villa
Marieberg, Örebro kommun
Sjöstens Fastighetsförmedling
7 495 000 kr
185 + 66 m²
6 rum
1 936 m² tomt

Ett stenkast från Marieberg står denna praktfulla 2-plans villa byggd i lösvirke av erfarna snickare. Flyttar du in här får du ett hem i högsta klass med smarta lösningar, fina materialval och en fantastiskt uteplats. När mörkret kryper sig på visar sig huset från sin bästa sida med en effektfull fasadbelysning som pryder väggarna. Ett smart system med automatiserad belysning i form av plejd (65 enheter) är installerat i huset. I anslutning till köket/matplats har du även en ipad integrerad i väggen där du kan styra ljud och ljus. Detta sammantaget medför att du kan automatisera husets ljud och ljus efter dina egna preferenser, allt för att skapa absolut högsta komfort. Ett hus för dig som vill sätta guldkant på tillvaron. Stort dubbelgarage med en del för t.ex. eget gym alternativt kontor. En hall med spektakulär takhöjd ända upp till övervåningen. I övrigt genomgående takhöjd på 2,7m. Villan är färdigställd så sent som 2020 och är på hela 185 + 66kvm och lämnar därför ytterst lite att önska. Rymligt kök med en öppen planlösning ut mot vardagsrummet där du har gott om plats för en matgrupp. I köket huserar bland annat en integrerad kaffemaskin från bosch och en maffig vinkyl. Ljuslaserat parkettgolv i samtliga rum. Tre rymliga sovrum, passar även familjen med lite större barn som vill ha ett större eget rum. Walk in closet i anslutning till stora sovrummet. Båda badrummen är helkaklade i ljusa tidlösa kulörer, smakfull inredning i industriell stil. Hög komfort med golvvärme på hela bottenplan. Bra förvaringsmöjligheter i form av platsbyggda garderober på flertalet ställen samt klädkammare i både hallen samt tvättstuga. Här kan du njuta av den perfekta balansen av modernt villaliv. Privat läge ute i naturen men samtidigt endast 5 minuter till Marieberg galleria eller 10 minuter in till Örebro city. Huset är optimalt placerat på tomten med generöst tilltagen altan i soligt västerläge med gott om plats för umgänge med familj och vänner. Charmigt orangeri och spabad förlänger sommarkvällarna. Boka in dig på visningen på vår hemsida eller kontakta ansvarig fastighetsmäklare Andreas Sjösten på 076-025 18 43 / [email protected] vid eventuella frågor. Ett hem att trivas i! Boka visning på vår hemsida eller kontakta ansvarig mäklare. Varmt välkommen!

  • Premium

Visar alla 11