Mäklare Andreas Sjösten

Andreas Sjösten

Om mig

En av Örebros mest rekommenderade mäklare 2020-2022. Jag strävar efter att du ska känna dig trygg och delaktig i hela processen så att du liksom många tidigare kunder känner dig väldigt nöjd när du har anlitat mig som din fastighetsmäklare. Går ni i tankar om köp, försäljning eller värdering av bostad - kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gamla Arbogavägen 3, Glanshammar, Örebro kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Gamla Arbogavägen 3

Villa
Glanshammar, Örebro kommun
Sjöstens Fastighetsförmedling
2 895 000 kr
134 + 43 m²
7 rum
3 611 m² tomt

Varmt välkomna till Gamla Arbogavägen 3 och denna charmiga villa med flera fina attribut såsom kakelugnar, kamin, nytt kök, lada, gästhus mm. Här är det bara att flytta in! Här är de mesta gjort, bland annat har nytt kök installerats, samtliga ytskikt fräschats upp. Läs mer om renoveringar under fliken "övrigt" på sjostensfast.se. I entrén möts du av den inbyggda farstukvisten som skapar rejäla ytor för skor och ytterkläder. Du kliver in i hallen genom vackra gröna dubbeldörrar som skvallrar om husets historia som enligt sägen sträcker sig bak till 1800-talet. På senare år har stora delar av huset renoverats såsom bland annat badrum på övervåningen, nytt kök och tvättstuga med bastu. Självklart har samtliga ytskikt fräschats upp med smakfulla mönstrade tapeter som lirar fint ihop med husets karaktär. På entréplan finner du husets sociala delar med stort kök i öppen planlösning till matplats, ett stort vardagsrum samt även gäst-wc och tvättstuga. På övre plan finns flertalet sovrum, badrum och garderobsutrymmen. Fördelningen består av två stora sovrum, samt två lite mindre sovrum + ett gästrum/kontor. Gott om förvaring i anslutning till samtliga rum. Utvändigt har du här områdets kanske största tomt på hela 3611kvm. I trädgården finns en lada med goda förvaringsutrymmen samt en inredd gäststuga med egen uppvärmning, klockrent som t.ex. tonårsrum! När du bor i lugna och barnvänliga Glanshammar har du närbutik, pizzerior, skola, gym, frisör och idrottsplats på bekvämt gångavstånd. En kort promenad bort når du naturen och många fina promenadstråk. Fina sommardagar kan du ta cykeln ner till Ässundet och äta de berömda räkmackorna och titta ut över Hjälmaren. För dig som gillar båtlivet finns både Hjälmaren och Väringen på bekvämt avstånd som båda två öppnar fina möjligheter för bad, fiske och båtliv. Här kan du njuta av den perfekta balansen av lugnet på landet och pulsen i city. In till Örebro är det endast 10-15 minuter via E18. Fastigheten måste upplevas på plats! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Andreas Sjösten på 076-025 18 43 eller på [email protected] vid eventuella frågor. Ett hem att trivas i! Boka in dig på visningen via sjostensfast.se. Varmt välkommen!

 • Plus
Venavägen 25C, Norr, Örebro kommun

Venavägen 25C

Lägenhet
Norr, Örebro kommun
Sjöstens Fastighetsförmedling
1 750 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3/3
5 527 kr/mån
23 026 kr/m²

Charm och detaljrikedom i överflöd! Varmt välkommen till Venavägen 25C och denna fina trerummare med flertalet eftertraktade attribut såsom högt i tak, slipade trägolv, stavparkett, vackra mönstrade tapeter och helkaklat badrum. Här bor du på lugn gata endast ett stenkast från stadens puls. Med både kök och badrum renoverade på senare år, köper du dig fri från de stora renoveringarna samtidigt som du kan njuta av bra standard hemma. HSB Brf Järnet är en stabil hsb-förening med rimliga avgifter som står för trygghet och stabilitet. Låg belåningsgrad om endast 3110kr/kvm, vilket borgar för en sund och stabil ekonomi även framgent. Detta i ett omtyckt område på norr i anslutning till Rynninge/Rynningeåsen. Gångavstånd till förskola, skola, närbutik och inte minst idrottsanläggningar. In till city är det endast ca 1,5-2km och till universitetet är det 4,5km. Boka in dig på visningen via vår hemsida eller kontakta mäklare Andreas Sjösten på 076-025 18 43 alternativt [email protected]. Varmt välkommen!.

Kungsgatan 52A, Centrum, Örebro kommun
Kungsgatan 52A, Centrum, Örebro kommun, bild 2
Kungsgatan 52A, Centrum, Örebro kommun, bild 3

Kungsgatan 52A

Lägenhet
Centrum, Örebro kommun
Sjöstens Fastighetsförmedling
1 250 000 kr
43 m²
1 rum
vån 2/4
4 032 kr/mån
29 070 kr/m²

Välkommen till Kungsgatan 52A i centrala Örebro! Här erbjuds en fantastiskt belägen lägenhet med charm från tidigt 1900-tal. Närhet till hela citys utbud! På senare år har omfattande renoveringar genomförts, inklusive ett nytt kök och målade väggar i samtliga rum. Trots storleken på lägenhet är förvaringsmöjligheterna utmärkta med platsbyggt skafferi i köket och ett externt tillhörande förråd i källaren. Föreningens innergård erbjuder en gemensam trädgård som skapar en unik oas mitt i city. Denna exklusiva och charmiga lägenhet passar perfekt för den som söker första egna lägenheten eller varför inte en övernattningslägenhet mitt i centrala Örebro? Föreningen, BRF Grundläggaren 5, har genomfört betydande renoveringar på fastigheten under åren, inklusive 2+1-glasfönster mot Kungsgatan för extra ljudisolering. Centralt beläget med närhet till skolor, förskolor, restauranger och idrottsanläggningar. Missa inte chansen att uppleva denna lägenhet på plats! Boka visning via hemsidan eller kontakta fastighetsmäklare Andreas Sjösten på 076-025 18 43 eller [email protected].

 • Premium
Rostagatan 2, Väster, Örebro kommun
Rostagatan 2, Väster, Örebro kommun, bild 2
Rostagatan 2, Väster, Örebro kommun, bild 3

Rostagatan 2

Lägenhet
Väster, Örebro kommun
Sjöstens Fastighetsförmedling
2 375 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/5
5 543 kr/mån
30 063 kr/m²

Smakfullt färgsatt lägenhet med dubbla balkonger! Varmt välkommen till Rostagatan 2, centralt i Örebro. Morgonsol eller kvällssol? Här behöver du inte välja, med dubbla balkonger kan du avnjuta morgonkaffet med utsikt över föreningens vackra innergård för att sedan under dagen flytta över till den soliga balkongen i söderläge. Välplanerad lägenhet med genomtänkt planlösning där hallen ansluter direkt mot vardagsrum och kök. De båda sovrummen och badrummet ligger avskilt i fil längst in i lägenheten. Badrummet är rymligt, helkaklat och utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Ljust vardagsrum med utgång till balkongen i söderläge och stora fönster i fin kontakt med kök och matplats. Köket är utrustat med all maskinell utrustning du behöver och ljusgrå skåpsluckor. Köket är för övrigt färgsatt med en trendig gammelrosa färg. Från köket når du också den norra balkongen som gränsar mot föreningens fina innergård. Praktisk lägenhet med gott om förvaring, dels i garderober i hall och sovrum men också i ett externt källarförråd. Föreningen disponerar över totalt 45st parkeringsplatser i garage som går att hyra för föreningens medlemmar, samtliga platser har laddbox. Här bor du med nära till det mesta så som city, gym, närbutik och framförallt med goda förbindelser till övriga delar av Örebro. In till Våghustorget är det endast 2 min på cykel! Boka in dig på visningen via vår hemsida eller kontakta mäklare Andreas Sjösten på 076-025 18 43 alternativt [email protected]. Varmt välkommen!.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sandsoppsvägen 6, Ekeby-Almby, Örebro kommun
Sandsoppsvägen 6, Ekeby-Almby, Örebro kommun, bild 2
Sandsoppsvägen 6, Ekeby-Almby, Örebro kommun, bild 3

Sandsoppsvägen 6

Villa
Ekeby-Almby, Örebro kommun
Sjöstens Fastighetsförmedling
6 750 000 kr
185 + 41 m²
7 rum
1 215 m² tomt

Varmt välkomna till Sandsoppsvägen 6 endast 15 minuter från Örebro city i populära villakvarteret Ekeby-Almby! Stor familjevilla med stilsäker design och vidbyggt garage. Villan är på hela 185 + 41kvm. Fastigheten har på energideklarationen fått klassificering B vilket är en stor fördel för dig som köpare då detta innebär att flera banker ger så kallat grönt bolån (ränterabatt). Med tanke på att huset är nybyggt så är det även befriat från fastighetsavgift de första 15 åren. Vakna upp en kall vinterdag och titta ut på fin natur samtidigt som golvvärmen håller dig varm om fötterna. Ta en het kopp kaffe och gå ut och sätt dig i en isfri och varm bil som står och väntar på dig i det vidbyggda garaget. Så skulle en vanlig vardagsmorgon kunna se ut för dig som bor i detta hus. Villan är byggd så sent som 2023 och besitter alla bekvämligheter du kan tänka dig. Genomgående hög standard med fina materialval, smakfull design och en slående natur precis utanför dörren. Flexibel planlösning med fem sovrum skapar möjligheter för den växande familjen eller för dig som jobbar hemifrån. Bekvämligheter som golvvärme och smart belysning via plejd är en självklarhet i detta hus. Detaljer som integrerade spotlights och häpnadsväckande takhöjd i hallen skapar en känsla av exklusivitet. Huset är byggt av erfarna husbyggare i form av LEJBO Bygg AB. I närområdet kring Ekeby-almby har du nära Hjälmaren, fin natur och fina cykelbanor in till city. Ett hem att trivas i! Boka in dig på visningen via vår hemsida alternativt kontakta ansvarig fastighetsmäklare Andreas Sjösten på 076-025 18 43 eller på [email protected].

 • Premium
Kungsgatan 52B, Centrum, Örebro kommun
 • Tis 12 mar
Kungsgatan 52B, Centrum, Örebro kommun, bild 2
Kungsgatan 52B, Centrum, Örebro kommun, bild 3

Kungsgatan 52B

Lägenhet
Centrum, Örebro kommun
Sjöstens Fastighetsförmedling
2 595 000 kr
84,5 m²
3 rum
vån 2/4
7 324 kr/mån
30 710 kr/m²

Varmt välkommen till Kungsgatan 52B beläget centralt i Örebro. Här bor du med ett fantastiskt läge. Gångavstånd till restauranger, affärer, sporthallar och idrottsarenor är en självklarhet för dig som bor här. Här öppnas en unik möjlighet att förvärva en nyrenoverad etagelägenhet av högsta klass! Lägenheten präglas av tidlösa materialval i form av fint trägolv, vackra stuckaturer och smakfulla toner. Lägenheten har genomgått omfattande renovering under åren 2021-2022 med bland annat nytt kök och nya ytskikt i samtliga rum bortsett från badrum som renoverades av tidigare ägare. Bra förvaringsmöjligheter finns dessutom i form av flertalet inbyggda garderober/linneförråd samt ett tillhörande förråd i källarplan. Innergården bjuder på en fantastisk gemensam trädgård som måste upplevas på plats! Denna lägenhet lämpar sig för dig som söker en exklusiv och charmig etagelägenhet med stor karaktär, mitt i centrala Örebro! Föreningen BRF Grundläggaren 5 har genom åren gjort stora renoveringar på sin fastighet, bland annat har man installerat 2+1 glas fönster för extra ljudklassning ut mot kungsgatan. Skapar en tyst och skön atmosfär i föreningens lägenheter trots det centrala läget. Ytterligare stora renoveringar har gjorts, läs mer under fliken "förening" på vår hemsida! Centralt i Örebro hittar du allt från förskola, skola och gymnasium till restauranger, affärer, idrottsanläggningar och sporthallar. Här har du gångavstånd till allt! Passa på att gå på visningen, denna lägenhet måste upplevas på plats! Boka in dig på visningen via vår hemsida alternativt kontakta ansvarig fastighetsmäklare Andreas Sjösten på 076-025 18 43 eller på [email protected].

 • Premium
Hjälmarvägen 11B, Almby, Örebro kommun
Hjälmarvägen 11B, Almby, Örebro kommun, bild 2
Hjälmarvägen 11B, Almby, Örebro kommun, bild 3

Hjälmarvägen 11B

Lägenhet
Almby, Örebro kommun
Sjöstens Fastighetsförmedling
1 650 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/3
3 071 kr/mån
28 947 kr/m²

Nära till universitetet! Här saluförs en yteffektiv tvåa med solig balkong i sydväst-läge på Hjälmarvägen 11B i populära Almby med nära till både city och universitetet! Fördelat över 57kvm finner du här en kvadratsmart och charmig tvåa. Lägenheten har genom åren genomgått flera omfattande renoveringar. Bland annat nytt kök i ljusa toner - renoverat ca 2015 (ny micro 2022). Helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare samt nytt golv i kök/matplats och hall så sent som 2022. Köket sammanflätas naturligt med matplatsen och tillsammans skapar dessa fina ytor för gemensam matlagning och umgänge. Från kök och matplats når du åt varsitt håll både sovrum och vardagsrum. Sovrummet ligger privat i lägenhetens enda ände och vardagsrummet i andra änden med en naturlig passage från kök och matplats. I vardagsrummet finns yta för både soffgrupp och matgrupp med tillhörande möblemang. Från vardagsrummet når du även lägenhetens trevliga balkong med utsikt över föreningens grönskande innergård. Starta dagen med en kopp kaffe på den charmiga balkongen, omgiven av grönska och lugn. Ta en skön promenad till plugget/jobbet och njut sedan av den varma kvällssolen medan du beundrar den vackra grönskan från balkongen. För studenten eller förstagångsköparen är detta den optimala lägenheten, främst med tanke på det fantastiska läget med gångavstånd till både city och universitetet. I närområdet finns ett stort utbud av bekvämligheter såsom närbutiker, restauranger, bageri, apotek mm. In till Örebro city och hela dess utbud av butiker, restauranger och nöjen är det endast ca 1,5km. Sist men inte minst bor du i nära anslutning till naturreservatet Oset som bjuder in till vackra promenader i avslappnande omgivningar. Välskött bostadsrättsförening med låg belåningsgrad, friköpt tomt och flera attraktiva attribut såsom bredband och bostadsrättstillägg inkluderat i månadsavgiften. Bland annat finns övernattningsrum för gäster att hyra för endast 150kr/natt. Till lägenheten hör dessutom ett förråd och på gården har föreningen ett antal p-platser som för föreningens medlemmar går att hyra (separat kö tillämpas). Missa inte chansen att förvärva denna lägenhet på Hjälmarvägen 11B. Här finner du en perfekt kombination av moderna renoveringar och charmig 50-tals arkitektur med luftighet mellan husen och lummiga innergårdar med vacker grönska. En lugn förening med lägenheter i storlekarna 1 - 5 rok, vilket skapar bra harmoni vad gäller åldersfördelning och boendehorisont på föreningens medlemmar. Föranmälan till visning krävs! Boka in dig på visningen via vår hemsida eller kontakta ansvarig mäklare för bokning alt vid eventuella frågor. Ett hem att trivas i, Varmt välkommen!

 • Premium
 • Balkong
Hjortstorpsvägen 13B, Norr, Örebro kommun
Hjortstorpsvägen 13B, Norr, Örebro kommun, bild 2
Hjortstorpsvägen 13B, Norr, Örebro kommun, bild 3

Hjortstorpsvägen 13B

Lägenhet
Norr, Örebro kommun
Sjöstens Fastighetsförmedling
850 000 kr
20 m²
1 rum
vån 1/3
1 332 kr/mån
42 500 kr/m²

Välkommen till denna praktiskt planerade etta om 20 kvm, optimal övernattningslägenhet eller första egna bostad. Väldigt fin förening med låg belåningsgrad på endast 2445kr/kvm!! Det nyrenoverade köket är centrum för denna bostad. Här kan du skapa goda måltider och trivas i en modern och funktionell miljö. Från köket når du vardagsrummet samt separat dusch och wc. I vardagsrummet finns en bäddsoffa samt ett nedfällbart klaffbord (monterat på vägg). Ett prisvärt boende i attraktiva kvarter på norr! Bostaden har ett fantastiskt läge, endast 1 km från Örebro City och Universitetssjukhuset. Dessutom är Örebro Universitet bara 4 km bort. Gångavstånd till Ica nära längbrotorg, ca 350m. Här har du allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Denna bostad passar utmärkt som en övernattningslägenhet eller som din allra första egna bostad. Kompact living när det är som bäst! Ett hem att trivas i! Boka in dig på visningen via vår hemsida alternativt kontakta ansvarig fastighetsmäklare Andreas Sjösten på 076-025 18 43 eller på [email protected].

 • Premium
Kornellvägen 28, Södra Bettorp, Örebro kommun
Kornellvägen 28, Södra Bettorp, Örebro kommun, bild 2
Kornellvägen 28, Södra Bettorp, Örebro kommun, bild 3

Kornellvägen 28

Lägenhet
Södra Bettorp, Örebro kommun
Sjöstens Fastighetsförmedling
1 435 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/4
3 165 kr/mån
26 091 kr/m²

Andra våningen med balkong i insynsskyddat och soligt västerläge! Varmt välkomna till Kornellvägen 28 beläget i det relativt nybyggda området Södra Bettorp endast 4km från city. Trevlig och ljus lägenhet med välplanerade två rum och kök. Balkong med soligt västerläge och utsikt över grönska, plats för möblemang. Halvöppen planlösning med kök, matplats och vardagsrum i ett svep. Från köket når du sovrummet med plats för dubbelsäng och från vardagsrum/hall når du badrum samt ditt egna förråd. Praktiska förvaringsmöjligheter med flertalet platsbyggda garderober samt ett förråd/klädkammare inne i lägenheten för högsta möjliga komfort för dig som boende. Du som bor här värdesätter cykelavståndet (15 min) till city samt goda anslutningsvägar ut mot E20 som tar dig vidare till övriga stadsdelar. Goda kollektiva förbindelser med flertalet busslinjer (5,7 och 8) som samtliga tar dig in till centrala Örebro. Trivsamt område granne med Bettorps villakvarter skapar en gemytlig dynamik och gör det lätt att trivas. I närområdet finns Lillåns Skola 1-9 och Södra Skolan F-6 samt flertalet förskolor i Bettorp/Lillån. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Andreas Sjösten på 076-025 18 43 eller på [email protected] vid eventuella frågor. Ett hem att trivas i! Boka in dig på visningen via sjostensfast.se. Varmt välkommen!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Mosjö-Råby, Marieberg, Örebro kommun
Mosjö-Råby, Marieberg, Örebro kommun, bild 2
Mosjö-Råby, Marieberg, Örebro kommun, bild 3

Mosjö-Råby

Villa
Marieberg, Örebro kommun
Sjöstens Fastighetsförmedling
7 495 000 kr
185 + 66 m²
6 rum
1 936 m² tomt

Ett stenkast från Marieberg står denna praktfulla 2-plans villa byggd i lösvirke av erfarna snickare. Flyttar du in här får du ett hem i högsta klass med smarta lösningar, fina materialval och en fantastiskt uteplats. När mörkret kryper sig på visar sig huset från sin bästa sida med en effektfull fasadbelysning som pryder väggarna. Ett smart system med automatiserad belysning i form av plejd (65 enheter) är installerat i huset. I anslutning till köket/matplats har du även en ipad integrerad i väggen där du kan styra ljud och ljus. Detta sammantaget medför att du kan automatisera husets ljud och ljus efter dina egna preferenser, allt för att skapa absolut högsta komfort. Ett hus för dig som vill sätta guldkant på tillvaron. Stort dubbelgarage med en del för t.ex. eget gym alternativt kontor. En hall med spektakulär takhöjd ända upp till övervåningen. I övrigt genomgående takhöjd på 2,7m. Villan är färdigställd så sent som 2020 och är på hela 185 + 66kvm och lämnar därför ytterst lite att önska. Rymligt kök med en öppen planlösning ut mot vardagsrummet där du har gott om plats för en matgrupp. I köket huserar bland annat en integrerad kaffemaskin från bosch och en maffig vinkyl. Ljuslaserat parkettgolv i samtliga rum. Tre rymliga sovrum, passar även familjen med lite större barn som vill ha ett större eget rum. Walk in closet i anslutning till stora sovrummet. Båda badrummen är helkaklade i ljusa tidlösa kulörer, smakfull inredning i industriell stil. Hög komfort med golvvärme på hela bottenplan. Bra förvaringsmöjligheter i form av platsbyggda garderober på flertalet ställen samt klädkammare i både hallen samt tvättstuga. Här kan du njuta av den perfekta balansen av modernt villaliv. Privat läge ute i naturen men samtidigt endast 5 minuter till Marieberg galleria eller 10 minuter in till Örebro city. Huset är optimalt placerat på tomten med generöst tilltagen altan i soligt västerläge med gott om plats för umgänge med familj och vänner. Charmigt orangeri och spabad förlänger sommarkvällarna. Boka in dig på visningen på vår hemsida eller kontakta ansvarig fastighetsmäklare Andreas Sjösten på 076-025 18 43 / [email protected] vid eventuella frågor. Ett hem att trivas i! Boka visning på vår hemsida eller kontakta ansvarig mäklare. Varmt välkommen!

 • Premium

Visar alla 10