Mäklare Andreas Sjösten

Andreas Sjösten

Om mig

En av Örebros mest rekommenderade mäklare 2020-2022. Jag strävar efter att du ska känna dig trygg och delaktig i hela processen så att du liksom många tidigare kunder känner dig väldigt nöjd när du har anlitat mig som din fastighetsmäklare. Går ni i tankar om köp, försäljning eller värdering av bostad - kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Stenstugevägen 16, Adolfsberg, Örebro kommun
  • Ons 7 aug kl 16:30
Stenstugevägen 16, Adolfsberg, Örebro kommun, bild 2
Stenstugevägen 16, Adolfsberg, Örebro kommun, bild 3

Stenstugevägen 16

Villa
Adolfsberg, Örebro kommun
Sjöstens Fastighetsförmedling
5 625 000 kr
137 m²
5 rum
554 m² tomt

Varmt välkommen till Stenstugevägen 16! Välplanerad villa på lugn återvändsgata, perfekt för barnfamiljen. Här finner du utöver det fina läget flertalet attraktiva attribut såsom renoverat kök och badrum, väl tilltagna sällskapsytor, charmiga takfönster och inte minst en lummig grönskande trädgård. På entréplan möts du av renoverat kök i öppen planlösning mot vardagsrum med väl tilltagen yta för en större matgrupp. Vardagsrummet flätar sedan samman med ytterligare ett rum som idag används som tv-rum. Här skulle dock ett fjärde sovrum kunna skapas om det behovet finns. På övervåningen finns tre rymliga sovrum samt rymlig hall med plats för möblemang, varför inte ett hemmakontor eller liknande? Samtliga ytor håller en genomgående god standard där kök och badrum är de riktiga kronjuvelerna. Utvändigt finns trall med plats för matgrupp och grill för de varma sommarkvällarna. Garage med plats för en bil samt egen uppfart. Med till största del tegelfasad är huset relativt underhållsfritt vilket passar dig som inte vill ägna de fina sommardagarna åt att måla huset. Adolfsberg är ett lugnt och barnvänligt område med närhet till lekplats, förskola, adolfsbergsskolan F-9. Inte allt för långt bort finns också Örebro city golf (Gustavsviks golfbana) som kan stoltsera med 18 hål, restaurang och träningsområden. In till centrum är det endast 5km med bil alternativt 4km med cykel. Anmälan till visning krävs och sker via vår hemsida sjostensfast.se alternativt via kontakt med ansvarig fastighetsmäklare. Vid anmälan får du ett sms till med en länk till ditt digitala prospekt, där du hittar dokument såsom besiktningsprotokoll mm.

  • Premium
Termikgatan 45C, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
  • Tis 30 jul kl 16:45
Termikgatan 45C, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 2
Termikgatan 45C, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 3

Termikgatan 45C

Lägenhet
Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Sjöstens Fastighetsförmedling
1 450 000 kr
51 m²
2 rum
vån 3/5
4 575 kr/mån
28 431 kr/m²

Välkommen till denna välskötta lägenhet på trejde våningen med en rymlig balkong som erbjuder en härlig utsikt över innergården. Lägenheten har generösa fönsterpartier som släpper in rikligt med naturligt ljus och en öppen planlösning som ger en luftig känsla. Parkettgolv löper genom hela bostaden och bidrar till en enhetlig atmosfär. Direkt från den rymliga hallen når du det stora badrummet, som är helkaklat och utrustat med både tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet. Vardagsrummet är ljust och har en naturlig koppling till både kök och matplats. Köket är välutrustat med moderna apparater och har vita skåpsluckor som ger ett stilrent intryck. Från kök/vardagsrum når du den rymliga balkongen som vetter mot föreningens vackra innergård. Goda förvaringsmöjligheter med garderober i både hall och sovrum samt ett externt förråd. Föreningen har parkeringsplatser garaget i källaren, separat kö tillämpas. Närområdet erbjuder närhet till Örebro universitet, gym, stormarknader och grönområden som Sörbyskogen med sina fina löp- och promenadstråk. Avståndet till Örebro centrum är endast 2,5 kilometer. Boka in dig på visningen via vår hemsida eller kontakta ansvarig mäklare Andreas Sjösten på 076-025 18 43 alternativt [email protected]. I samband med intresseanmälan alt bokning av visning får du ett sms med ditt digitala prospekt.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kornellvägen 28, Södra Bettorp, Örebro kommun
  • Tor 8 aug kl 17:45
Kornellvägen 28, Södra Bettorp, Örebro kommun, bild 2
Kornellvägen 28, Södra Bettorp, Örebro kommun, bild 3

Kornellvägen 28

Lägenhet
Södra Bettorp, Örebro kommun
Sjöstens Fastighetsförmedling
1 435 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/4
3 165 kr/mån
26 091 kr/m²

Andra våningen med balkong i insynsskyddat och soligt västerläge! Varmt välkomna till Kornellvägen 28 beläget i det relativt nybyggda området Södra Bettorp endast 4km från city. Trevlig och ljus lägenhet med välplanerade två rum och kök. Balkong med soligt västerläge och utsikt över grönska, plats för möblemang. Halvöppen planlösning med kök, matplats och vardagsrum i ett svep. Från köket når du sovrummet med plats för dubbelsäng och från vardagsrum/hall når du badrum samt ditt egna förråd. Praktiska förvaringsmöjligheter med flertalet platsbyggda garderober samt ett förråd/klädkammare inne i lägenheten för högsta möjliga komfort för dig som boende. Du som bor här värdesätter cykelavståndet (15 min) till city samt goda anslutningsvägar ut mot E20 som tar dig vidare till övriga stadsdelar. Goda kollektiva förbindelser med flertalet busslinjer (5,7 och 8) som samtliga tar dig in till centrala Örebro. Trivsamt område granne med Bettorps villakvarter skapar en gemytlig dynamik och gör det lätt att trivas. I närområdet finns Lillåns Skola 1-9 och Södra Skolan F-6 samt flertalet förskolor i Bettorp/Lillån. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Andreas Sjösten på 076-025 18 43 eller på [email protected] vid eventuella frågor. Ett hem att trivas i! Boka in dig på visningen via sjostensfast.se. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Björksoppsvägen 3, Ekeby-Almby, Örebro kommun
Björksoppsvägen 3, Ekeby-Almby, Örebro kommun, bild 2
Björksoppsvägen 3, Ekeby-Almby, Örebro kommun, bild 3

Björksoppsvägen 3

Villa
Ekeby-Almby, Örebro kommun
Sjöstens Fastighetsförmedling
5 990 000 kr
185 m²
8 rum
767 m² tomt

Varmt välkommen till Björksoppsvägen 3 och detta stilsäkra ladhus byggt i lösvirke. Villan är helt nybyggd och färdigställdes så sent som 2024. Hela bostaden präglas av en exklusiv och genomtänkt känsla, från betongpannor av modell "carisma" till helkaklade badrum, ljusa golv och detaljer såsom automatiserad belysning via plejd. Hög komfort i form av golvvärme i hela plattan (hela bottenvåningen). Här välkomnas ni in i en öppen och inbjudande bostad för hela familjen. Rymligt kök med en öppen planlösning ut mot vardagsrummet, vilket skapar trevliga sociala umgängesytor och gott om plats för matgrupp. Ett fantastiskt ljus från de stora spröjsade fönstren som vetter ut mot baksidan och den slående naturen precis utanför. Här kommer du kunna njuta av sommarvärmen och grillkvällar med familj och vänner. På nedre plan finns tre bra sovrum, ett lite större och två lite mindre lämpliga som barnrum eller varför inte kontor. En våning upp finner du ytterligare tre sovrum samt ett praktiskt allrum. Notera att det finns hela 6 (!) sovrum! Ett hus som lämpar sig väl för den större familjen med andra ord. Badrummen är helkaklade i tidlösa naturnära färger, har en stilren inredning och håller hög komfort i och med golvvärmen. Observera att nybyggda fastigheter är befriade från fastighetsavgift de första 15 åren. I Ekeby Almby bor du i en rogivande miljö med närhet till Hjälmaren och härliga naturområden. Området är också populärt för barnfamiljer med förskolor, skola F-6 och lekplatser. Förskolan Heimdal ligger alldeles intill. Smidiga kommunikationsförbindelser med buss och fina cykelbanor in till Örebro city för ett brett utbud av shopping, restauranger och nöjen. Ett hem att trivas i! Boka in dig på visningen via vår hemsida alternativt kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

  • Premium
Åbroddgatan 8, Sörbyängen, Örebro kommun

Åbroddgatan 8

Radhus
Sörbyängen, Örebro kommun
Sjöstens Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
150 m²
6 rum
vån 1/1
5 950 kr/mån
26 633 kr/m²

Nu saluförs Åbroddgatan 8, ett unikt radhusboende i Sörbyängen. Här bor du i passivhus med solceller, vilket bidrar till en plånboksvänlig driftkostnad. För dig som är stilmedveten blir det svårt att hitta något liknande, år 2016 vann dessa radhus Örebro kommuns byggnadspris. I projektet visar arkitekten och byggherren två saker - att det går att integrera energiteknik i arkitekturen och att det går att kombinera modulbyggande med ett variationsrikt och attraktivt formspråk. De två radhuslängorna har olika utseende, men pratar samma djärva arkitektoniska språk med omsorgsfullt utformade detaljer och utmanande materialval. Utöver stil och konkreta fakta bor du här på hela 150 välplanerade kvadratmeter. Entréplan bjuder på stora sociala ytor, helkaklat duschrum, kök och ett sovrum med klädkammare. Här har du även utgång till den egna trädgården där ditt egna förråd finns. Den stora blickfångaren hittar du i vardagsrummet, en unik vajertrapp som leder dig upp på övervåningen. På plan två finner du bostadens mer privata delar, här finns tre rymliga sovrum med plats för garderober, ett badrum och ett allrum där den stilrena vajertrappen återigen gör sig påmind. Beläget strax söder om city-kärnan hittar du Sörbyängen som har växt fram som en stad i staden. Här finns allt du kan tänka dig, allt från golfbana, gym, padelbanor och ett tiotal restauraunger till ridskola, äventyrsbad och inte minst backahallen med racketsport i alla dess former. Vintertid finns ofta längdskidspår dragna på golfbanan. I närområdet har du även Ica Maxi, Coop, apotek och vårdcentral. Sist men inte minst finner du ett unikt city-nära rekreationsområde i form av Sörbybacken med flertalet aktiviteter såsom skidåkning vintertid och sommartid även höghöjdsbana, hinderbana, zip-line, paintball, motionsspår, fotbollsgolf och den populära "sörbytrappan". Området Sörbyängen har växt i snabb takt sista åren, inte så konstigt kanske med tanke på områdets populäritet och närheten till både city och universitetet. För dig som gillar att röra på dig är Örebro en riktig cykelstad, närmare bestämt når du samtliga ovan nämnda bekvämligheter på mindre än 10 minuter med cykel. Boka in dig på visningen via vår hemsida eller kontakta ansvarig mäklare Andreas Sjösten på 076-025 18 43 alternativt [email protected]. I samband med intresseanmälan alt bokning av visning får du ett sms med ditt digitala prospekt. Varmt välkommen!

  • Uteplats
Venavägen 25C, Norr, Örebro kommun

Venavägen 25C

Lägenhet
Norr, Örebro kommun
Sjöstens Fastighetsförmedling
1 750 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3/3
5 527 kr/mån
23 026 kr/m²

Charm och detaljrikedom i överflöd! Varmt välkommen till Venavägen 25C och denna fina trerummare med flertalet eftertraktade attribut såsom högt i tak, slipade trägolv, stavparkett, vackra mönstrade tapeter och helkaklat badrum. Här bor du på lugn gata endast ett stenkast från stadens puls. Med både kök och badrum renoverade på senare år, köper du dig fri från de stora renoveringarna samtidigt som du kan njuta av bra standard hemma. HSB Brf Järnet är en stabil hsb-förening med rimliga avgifter som står för trygghet och stabilitet. Låg belåningsgrad om endast 3110kr/kvm, vilket borgar för en sund och stabil ekonomi även framgent. Detta i ett omtyckt område på norr i anslutning till Rynninge/Rynningeåsen. Gångavstånd till förskola, skola, närbutik och inte minst idrottsanläggningar. In till city är det endast ca 1,5-2km och till universitetet är det 4,5km. Boka in dig på visningen via vår hemsida eller kontakta mäklare Andreas Sjösten på 076-025 18 43 alternativt [email protected]. Varmt välkommen!.

Visar alla 6