Prästgårdsgränd 10

Älvsjö, Stockholm Se på karta

2 495 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
63 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns
Byggår
1985
Förening
BRF Prästgårdsgränd 8-18
Om föreningen
Avgift
3 265 kr/mån
Pris/m²
39 603 kr/m²
Antal besök
3 108
Dagar på Hemnet
12

På avskiljt läge, högst upp i huset och endast ett stenkast ifrån Älvsjö Centrum, finner ni denna totalrenoverade tvårummare med exklusiva materialval. Här har ni chansen att få bo i en påkostad lägenhet med en mycket låg månadsavgift! Lägenheten präglas av öppna ytor, väldisponerade rum och ett genomgående ljusinsläpp . Till detta lägger vi ett kök av absolut högsta klass samt ett svårslaget badrum med tvättmaskin och torktumlare. Det finns även en walk-in-closet med ingång från sovrummet. Som bonus slänger vi även den stabila föreningen Brf Prästgårdsgränd 8-18 ni får turen att bo i, och det kan ni inte renovera er till. Hiss finns i fastigheten.

*Anmäl intresse för närvaro på visningen. Riktlinjer för visning - För att du inte ska riskera att missa inbjudan till en eventuell förvisning samt att vi ska minska köbildning, vänligen boka din närvaro via Notars hemsida under "visning & kontakt" och sedan "boka online". Besökare som har bokat närvaro och anmält intresse får förtur och ej bokade besökare får snällt vänta på sin tur. Vi kommer maximalt ha 3st sällskap samtidigt närvarande inne på visningen.

För den som föredrar en lugn tillvaro i hemmet trots de blygsamma avståndet till serviceutbud såväl som kommunikationer blir det inte bättre än såhär. Här bor ni i ett barnvänligt område nära lekplatser/parklek och bara några hundra meter till Älvsjö centrum med pendeltåg, bussar och fullt serviceutbud som mataffärer, gymanläggningar, bibliotek, bank, restauranger, konditori samt flertalet lokala affärer. Ifrån pendeltågstationen tar ni er in till Stockholms Central på endast 10 minuter.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Andreas Rosenberg

Notar
Mäklare Andreas Rosenberg, Notar
0709-997921
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019