Bolmensvägen 31

Årsta, Stockholm Se på karta

2 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
41 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1944
Förening
BRF Bolmensvägen 29-35
Om föreningen
Avgift
2 998 kr/mån
Driftkostnad
6 000 kr/år
Pris/m²
58 415 kr/m²
Antal besök
889
Dagar på Hemnet
10

Nu erbjuds möjligheten att förvärva denna härliga 2:a på lugna och populära Bolmensvägen med balkong i söderläge.
Här bor du i en yteffektiv bostad, perfekt placerat läge mellan Årsta torg, Enskede och Gullmarsplan. På endast 10 minuter med cykeln så är du på Södermalm.

Endast 5 minuter bort till Årstaskogen, Årstaviken och Årstafältet som erbjuder trevliga promenadstigar, löpstråk, utegym och badplats. På kort promenad så finner du även två välsorterade ICA-butiker. En vid Årsta torg och en annan vid Sköntorpsvägen.
Fem minuters promenad genom villaområdet i Linde så kommer du till trevliga Enskede gård/Enskedeparken med en nästan lantlig atmosfär. Enskedeparkens bageri är ett populärt fik med fantastiska bullar på en av Stockholms mysigaste uteserveringar.

Kommunikationsmässigt så har du 2 minuter gång till Linde. Här hittar du förutom tvärbanan som trafikerar Sickla-Solna även busslinje 144 och nattbussarna. På 5-10 minuter är du antingen vid Gullmarsplan, Liljeholmen eller Årstaberg. Utöver Linde så finner du Sköntorpsvägen/Vättersvägen cirka 5 minuter bort. Där går vältrafikerade busslinjerna 160(Liljeholmen-Gullmarsplan) och 164(Valla torg-Södersjukhuset)

Läget mellan Årsta och Gullmarsplan gör att du har närhet till allt som kan tänkas behövas. Restauranger, apotek, systembolag, tunnelbana, tvärbana, bussar, matbutiker. Globen-shopping och Tele2-området/TOLV i direkt anslutning där du hittar ännu mer shopping, restauranger, event och underhållning.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.