Järnlundsvägen 6, 1tr

Årsta, Stockholm Se på karta

2 850 000 kr

2 595 000 kr +10%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
55 m²
Balkong
Ja
Byggår
1951
Förening
BRF Kallsjön i Årsta
Om föreningen
Avgift
3 599 kr/mån
Pris/m²
51 818 kr/m²

Lägenheten annonseras med fast pris.

Vill ni bo nära kommunikationer och innerstadens puls, men samtidigt ha naturen utanför knuten?

Tvåan på Järnlundsvägen 6 erbjuder ett hem som präglas av luftiga ytor och fina detaljer där närmaste granne är vackra Storängsparken! Ni välkomnas av en luftig hall med gott om förvaringsutrymme bakom garderober med skjutdörrar samt på hatthylla. Klinkers på golv är både snyggt och praktiskt. Vidare finner ni ett generöst, lättmöblerat vardagsrum där plats finns för både TV - och soffdel samt annan trivselmöblering om så önskas. Vacker Årstaparkett på golv och ljusa toner omfamnar väggarna. Härifrån når ni även lägenhetens balkong belägen i ett soligt, fritt läge med plats för både utemöbler och odlingsprojekt. Köket i stilrent utförande är välplanerat och bjuder på gott om förvaringsutrymme bakom luckor i vitt. Full maskinell utrustning och ugn samt micro i bekväm arbetshöjd gör matlagningen till ett nöje! Generöst sovrum i lugnt läge där plats finns för både dubbelsäng och annan möblering. Förvaring finns det gott om i garderobsvägg med skjutdörrar. Stambytt badrum med dusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

På Järnlundsvägen bor man i ett lugnt område med natursköna omgivningar. Den fem hektar stora Storängsparken som ligger runt knuten blir under varmare årstider en oas för Årstabor där man både kan sola, grilla och umgås. På Skälderviksplan finner ni en liten närbutik för den som snabbt behöver fylla på kylskåpet. Utöver detta även en pizzeria och ett café i en vacker omgivning på ett typiskt 50-tals torg med en fontän omgiven av hängpilar som ramar in.
Vid intilliggande Årstaviken, även kallad blåbärsskogen, finns flera härliga promenadstråk med såväl utegym som bryggor och badplatser. Här finns bland annat Årsta Gård - en äldre herrgård och tidigare säteri - samt Koloniområde Dianelund med säsongsöppet café, se www.dianelund.se. I närheten finns även Skanskvarn vars koloniförening precis fyllt 100 år, hit går man för att koppla av i fina miljöer och för att fika i den gamla kvarnen. Från Tanto går båtar över till Årsta holmar där ni upptäcker orörd natur i urskog och rikt djurliv med bland annat fåglar och bävrar.

Några minuters gångväg till Coop, vidare finns dessutom vackra Årsta Torg med flertalet barer och restauranger med alltifrån danskt, indiskt, italienskt, grekiskt, japanskt mongoliskt till Stockholms kända Palmyra kebab. Här finner ni dessutom apotek, bibliotek, biograf, gym, konditori, nyckelmakare, mataffärer, retro-butiker, skräddare, med mera - allt detta med en pittoresk småstadskänsla!

Det är inte heller långt till Globens shopping, Gullmarsplan eller Liljeholmen med dess nya galleria. Det tar endast en kvart att promenera till Liljeholmskajen med sina många barer och restauranger intill vattnet.

Kommunikationerna är utmärkta med tät busstrafik och tvärbanestation Årstaberg, som går regelbundet till Gullmarsplan och Liljeholmens t-banestationer, alternativt Årstabergs pendeltågsstation, därifrån tar du dig snabbt till City eller vidare norrut till Arlanda. Med en promenad på ca 10 minuter når du via Tantobron pulsen på Södermalm.

Varmt välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019