Storsjövägen 60, 2 tr

Årsta, Stockholm Se på karta

2 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
56 m²
Byggår
1946
Förening
BRF Grycken 1
Om föreningen
Avgift
3 822 kr/mån
Driftkostnad
6 156 kr/år
Pris/m²
49 911 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS - 2 900 000 KR - Kontakta ansvarig mäklare för mer information om bostaden!

- Bostadsrättsföreningen äger marken
- Genomgående med ljus från två väderstreck
- Solig balkong
- Renoverad i toppskick
- Kommunikationer runt knuten (tvärbana och buss)

På lugn gata, omgärdad av natur och grönska, finner ni denna ljusa och välplanerade tvårummare med balkong i västerläge. Med kommunikationer runt knuten och ett läge intill innerstadens brus är detta en bostad ni inte får missa!

Lägenhetens tidiga 50-talssstil är fint bevarad med rymliga garderober i originalutförande, fönsterbrädor i marmor samt tidstypisk Årstaparkett. Bostaden är genomgående ljus med stora fönster i två väderstreck, vilket ger ett fint ljusinsläpp. Den välkomnande hallen erbjuder gott om plats för avhängning och förvaring, härifrån når ni lägenhetens alla rum. Den generösa takhöjden bidrar dessutom till lägenhetens härliga ljus och rymd!

Köket är lägenhetens hjärta. Helrenoverat med smakfulla materialval såsom vita, släta skåpluckor och bänkskiva i grå laminat. Här erbjuds rejäla arbetsytor, bra förvaring i över- och underskåp samt full maskinell utrustning. Invid fönstret ryms ett stort matbord med plats för 6-8 personer.

Vardagsrummet ligger i direkt anslutning till köket och den öppna planlösningen mellan rummen ger en känsla av rymd och flexibilitet. Den trevliga och lättmöblerade ytan lämpar sig ypperligt för sociala tillställningar. Vardagsrummets stora fönsterparti vetter ut mot en generös balkong med utrymme för såväl möblemang som odlingsprojekt - den självklara platsen att avnjuta soliga dagar och ljumna sommarkvällar på!

Sovrummet är till ytan rymligt och har ett lugnt läge med fönster ut mot innergården. Gott om plats för förvaring i garderober och klädkammare. I nära anslutning finns badrummet, som är stambytt och renoverat i ljusa materialval.

Föreningens innergård är parkliknande med en väldigt barnvänlig miljö. Bord och bänkar finns runtom på gården för grillkvällar utomhus. På föreningens innergård finns två fina grillar i sten som kan nyttjas av medlemmarna. Föreningen erbjuder även cykel- och barnvagnsförråd. I porten finns föreningens gemensamma tvättstuga. Välskött förening med god ekonomi som även äger marken.

Vid intilliggande Årstaviken finns flera härliga promenadstråk med såväl utegym som bryggor och badplatser. Ett par minuters gångväg till vackra Årsta Torg med flertalet restauranger, mataffärer, apotek, bibliotek, biograf, konditori med mera. Det är inte heller långt till Globens shopping, Gullmarsplan eller Liljeholmen med dess nya galleria. Kommunikationerna är utmärkta med tät busstrafik och tvärbana (Årstafältet) alldeles runt knuten. Med pendeltåg (Årstaberg), inom cirka åtta minuters promenadavstånd, eller tunnelbana (Gullmarsplan) tar du dig snabbt till City eller vidare norrut till Arlanda. Med cykel når du Södermalm på under tio minuter!

Missa inte denna, varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar