Hägerstensvägen 152

Aspudden, Stockholms kommun Se på karta

3 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
55 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1944
Förening
HSB BRF Rödstjärten i Stockholm
Om föreningen
Avgift
3 175 kr/mån
Driftkostnad
4 500 kr/år
Pris/m²
70 818 kr/m²

Välkomna till denna charmiga 40-tals tvåa med gavelläge och balkong! Bostaden har varsamt renoverats där tidstypiska detaljer möter moderna lösningar på ett mycket smakfullt sätt. Tack vare de stora fönsterpartierna i tre väderstreck erbjuds här ett härligt ljusinsläpp som tillsammans med den extra generösa takhöjden gör bostaden mycket ljus och luftig. Vidare erbjuds ett bra sovrum, ett nyrenoverat och fullutrustat kök, ett modernt och helkaklat badrum samt exemplarisk förvaring via flertalet garderober och tillhörande vindsförråd.

BRF Rödstärtjen är en omtyckt förening med låg skuldsättning och som äger marken. Föreningen upplåter 132st bostadsrätter samt 21 lokaler som hyrs ut och ger ett starkt kassaflöde till föreningens kassa. Dem har inga planerade renoveringar eller avgiftsförändringar. Föreningen erbjuder sina medlemmar fyra stora tvättstugor, cykelförråd, vindsförråd till varje lägenhet, en föreningslokal, en övernattningslägenhet, två uteplatser med grillar på gården, en hobbylokal och ett pingisrum. Föreningen disponerar över 29 parkeringsplatser.

Välkommen till populära och gemytliga Aspudden finns flertalet caféer, restauranger och butiker, härliga promenadstråk, parker och inte minst Vintervikens vackra miljöer. Med tunnelbanan tar du dig till Södermalms puls på några få minuter! Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen

Kontakta mäklaren

Alexander von Satzger

Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
Mäklare Alexander von Satzger, Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
0700924490

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.