Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2023

Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen

Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tjurbergsgatan 38, 2 tr., Södermalm - Katarina/Sofia, Stockholms kommun
  • Mån 29 jul kl 18:15
Tjurbergsgatan 38, 2 tr., Södermalm - Katarina/Sofia, Stockholms kommun, bild 2
Tjurbergsgatan 38, 2 tr., Södermalm - Katarina/Sofia, Stockholms kommun, bild 3

Tjurbergsgatan 38, 2 tr.

Lägenhet
Södermalm - Katarina/Sofia, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
3 695 000 kr
41,5 m²
1.5 rum
vån 2/5
2 871 kr/mån
89 036 kr/m²

Välkommen hem till denna förtjusande 20-talspärla i omtyckta kvarter intill grönska, mysiga Helgalunden och stadspuls. Här erbjuds ett ljust och luftigt boende med bevarade tidstypiska originaldetaljer. Högt till tak, furutiljor, serveringsskåp, speglade dörrar, stora fönsterpartier med spröjs och spanjoletter. Utsikt mot grönska och omgivningar. Samtliga golv är nyslipade, väggar och fönster i kök samt snickerier i hall är nymålade likaså fönster i allrum. Luftigt allrum med plats för såväl sällskapsmöbel som säng samt ingång till rymlig klädkammare. Kök med bevarad inredning och vackert serveringsskåp samt plats för matbord för flera personer. Badrum med dusch. Stor möblerbar hall. Lägenheten har ombyggnadspotential till 2:a, se alternativ planlösning. Obs att bygglov krävs. Eftersökt läge mitt i hjärtat av Söder i stabil och välskött HSB-förening. Föreningen har mycket god ekonomi med låg skuldgrad och har historiskt vid tillfällen kunnat erbjuda medlemmarna avgiftsfri månad. Föreningens medlemmar har tillgång till övernattningsrum mot avgift, en prunkande innergård samt soliga vädringsbalkonger mot gården på varje våningsplan. Närhet till stadspuls, kultur och grönska i närliggande Rosenlundsparken och Helgalunden med sina vackra 20-tals-hus. En kort promenad tar dig ner till Årstavikens vackra promenadstråk längs vattnet. Stort serviceutbud i området med flertalet trevliga restauranger, mataffärer, apotek, Skrapan och Ringens galleria, Åhléns, postombud med mera. Även nära till tunnelbanans gröna linje samt flertalet busslinjer.

  • Premium
  • Hiss
Mobilgatan 1C, Telefonplan, Stockholms kommun

Mobilgatan 1C

Lägenhet
Telefonplan, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
3 250 000 kr
40,5 m²
2 rum
vån 7/7
2 619 kr/mån
80 247 kr/m²

Denna lägenhet är en nyproduktion som säljs på ritning, tillträdesdag är 2024-09-26. Varmt välkomna till denna utmärkt planerad tvårumslägenhet med en rymlig balkong som vetter mot en vacker grönskande innergård! De första 2 åren får ni 20% rabatt på månadsavgiften vilket blir 2619 kr. Denna underbara tvåa har en trevlig placering högst upp i huset. Med en harmonisk atmosfär och genomtänkta detaljer skapar denna lägenhet en bekväm och trivsam boendemiljö. Här möts ni av stora och trivsamma sällskapsytor genom en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. En generöst tilltagen balkong, perfekt för sociala stunder och avkoppling. Sovrummet är smakfullt utformat och kompletteras av en praktisk klädkammare, vilket ger extra förvaringsmöjligheter. Ett rymligt helkaklat badrum utrustat med en kombimaskin. Den här bostaden är en perfekt plats för er som söker både funktionalitet och stil i sitt hem. Till lägenheten tillhör nyttjanderätten av ett förråd om ca 1,5 kvm. Här bor ni på bästa läge i Telefonplan som på senare år vuxit upp till en av Stockholms mest eftertraktade närförorter. I området finns ett stort utbud av service och fritidsnöjen, så som Svandammsparken, kulturbiografen Tellus, populära restaurangen Landet, Brödernas, Bistro, Krub, Svenska Sushi/Hamburgare/pizza- köket, Söderbergs konditori, SATS, Konstfack, Sveriges största klättercenter och ett bibliotek. Ett par kilometer bort finns knutpunkten Liljeholmen med sin inomhusgalleria och 90 butiker och ännu närmare finns Västberga handel med Coop Forum, Systembolaget, Rusta m.m. Området har även närhet till natur, badplats i Vinterviken och i sjön Trekanten, samt flera härliga grönområden och parker bl.a. Aspuddsparken med 4H gård. Här har ni möjlighet att bli de första som flyttar in i hemmet med inflytt i slutet av september - varmt välkomna! Kontakta ansvarig mäklare för mer bilder av lägenheten under byggnation. För mer information om projektet samt illustrationsbilder, se HSB:s hemsida: https://www.hsb.se/sok-bostad/stockholm/stockholm/projekt/vaxeln/#project-page__pictures-anchor

  • Balkong
  • Hiss
Elsa Borgs Gata 70, Fruängen, Stockholms kommun

Elsa Borgs Gata 70

Lägenhet
Fruängen, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
1 795 000 kr
27 m²
1 rum
vån 1/3
2 279 kr/mån
66 481 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 1 rok om 27 kvm belägen på en lugn återvändsgata en kort promenad från Fruängen centrum. Lägenheten bjuder på ett stilrent kök med goda arbetsytor och diskmaskin. I hallen finner ni platsbyggda garderober som ger goda förvaringsmöjligheter, samt att det till lägenheten hör ett förråd. I lägenhetens vardagsrum finns det generöst med plats för både soffgrupp, matplats och säng. Efter en kort promenad är ni framme i Fruängen centrum där det erbjuds goda kommunikationer, matbutiker och annan service i form av systembolag, restauranger, café, frisör, gym och mycket mer som får vardagen att smidigt flyta på. Mysiga Långbro park ligger också på gångavstånd och erbjuder fantastiskt mysig parkmiljö, här ligger också Långbro Värdshus där du kan avnjuta en fantastisk måltid med vänner och familj. Fruängen centrum erbjuder verkligen en rad olika kommunikationer i form av tunnelbanans röda linje samt ett flertal busslinjer. Med den röda linjen tar ni er enkelt till Stockholm City på cirka 15 minuter men också raka vägen till KTH och Universitetet. Samma linje tar dig också till Liljeholmen på 8 minuter där du finner populära Liljeholmstorget Galleria, samt till Hornstull på cirka 10 minuter. Med buss kan du enkelt åka till bland annat Kungens Kurva där du finner IKEA samt Heron City eller till Älvsjö Station där du finner pendeltåget. Mellan Stockholm City och Fruängen går det även nattbuss i form av buss 192. För dig med bil tar du dig enkelt ut på E4an.

Hildebergsvägen 16, Liljeholmskajen/Årstaberg, Stockholms kommun
  • Mån 29 jul kl 18:30
Hildebergsvägen 16, Liljeholmskajen/Årstaberg, Stockholms kommun, bild 2
Hildebergsvägen 16, Liljeholmskajen/Årstaberg, Stockholms kommun, bild 3

Hildebergsvägen 16

Lägenhet
Liljeholmskajen/Årstaberg, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
2 395 000 kr
38 m²
1 rum
3 200 kr/mån
63 026 kr/m²

Möjlighet att förvärva en lägenhet med stor potential! Genomgående ekparkett i hela lägenheten samt ljusa väggar. Modernt kök med rostfria vitvaror samt en yta för matbord med plats för flera gäster. Kök och vardagsrum separeras delvis med en liten vägg för bättre möbleringsmöjligheter. Lägenheten är bra planerad med en sovalkov samt en fransk balkong. BRF Sjöviksskogen är en ekonomiskt stark förening med 60 st lägenheter som äger marken och har tvättstuga, cykel/barnvagnsförråd, miljöstation och en gästlägenhet som kostar 300 kr/dygn. Belåningen ligger på 8752 kr/kvm och föreningen amorterar kontinuerligt på sina lån enligt plan. Dessutom har föreningen 32st garagesplatser varav 16st platser med laddstolpe och även 7 st parkeringsplatser utomhus. Byggnaden har en hög standard och är uppförd av JM som färdigställde huset 2005 och underhållsplanen sträcker sig hela vägen till 2060. Fastigheten är belägen på idylliska Hildeberg där det är nära till det mesta. Goda kommunikationer från busshållplats precis intill men även närhet till Årstaberg som erbjuder pendeltåg, tvärbana och bussterminal, alternativt tunnelbanan i Liljeholmen centrum. Från Hildeberg har man promenadavstånd till all service man behöver såsom mataffärer, gym och ett stort utbud av caféer och restauranger med uteserveringar. Storstadens puls finner du på andra sidan Liljeholmsbron/Årstabron. Det bästa av två världar! Här lever du i en unik boendemiljö med grönskande parker, strandpromenad, bad- och båtbryggor samt sjökrogar m.m. precis utanför porten. Nyligen öppnade en exklusiv rooftop-restaurang nere på Liljeholmskajen samt padelbanor i bergrumsgaraget.

  • Premium
  • Hiss
Tellusborgsvägen 92, Midsommarkransen/Telefonplan, Stockholms kommun
  • Mån 29 jul kl 17:30
Tellusborgsvägen 92, Midsommarkransen/Telefonplan, Stockholms kommun, bild 2
Tellusborgsvägen 92, Midsommarkransen/Telefonplan, Stockholms kommun, bild 3

Tellusborgsvägen 92

Lägenhet
Midsommarkransen/Telefonplan, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
2 495 000 kr
33 m²
1.5 rum
vån 4/6
2 370 kr/mån
75 606 kr/m²

På husets hörn finner ni denna vackra etta med milsvid utsikt i en stor och stabil förening, som dessutom äger marken (ej tomträtt)! Lägenheten har ett fint genomgående skick och är belägen i en gammal fastighet från 1972 som totalrenoverats till bostäder 2012. Balkongen som är ca 4-5kvm, finner ni längst ut på huskroppen vilken gör att den hamnar i ett härligt, lugnt och insynsskyddat läge. Solläget är sydväst, vilket innebär härliga soltimmar från eftermiddag ända till den fina solnedgången. Området är lugnt men levande, med massor av trevliga caféer och restauranger runt husknuten. Midsommarkransen kryllar även av härliga parker och Vinterviken med dess mysiga badbryggor finner ni en kort promenad bort. Ett stort ICA finner ni på samma gata samt Telefonplan med tunnelbana och ett brett utbud av olika gym för dig som gillar att träna. Tunnelbanan tar dig direkt till Tekniska högskolan utan byten. Föreningen, brf Insteget, består av 255 bostadsrätter samt 14 lokaler. De äger marken och är en äkta förening. Som boende i föreningen får du även rabatterat pris på Mitt gym som ligger i samma hus i en av föreningens lokaler. Perfekt för dig som vill hinna med ett snabbt träningspass innan eller efter jobbet. Föreningen har ett garage samt parkeringar utomhus för dig som har bil. Utöver detta finns boendeparkering i hela Telefonplan/Midsommarkransen för 500 kr/mån. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse av denna fina bostad!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Valborgsmässovägen 21, Midsommarkransen/Telefonplan, Stockholms kommun
Valborgsmässovägen 21, Midsommarkransen/Telefonplan, Stockholms kommun, bild 2
Valborgsmässovägen 21, Midsommarkransen/Telefonplan, Stockholms kommun, bild 3

Valborgsmässovägen 21

Lägenhet
Midsommarkransen/Telefonplan, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
3 595 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/3
4 285 kr/mån
70 490 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning. Underbara två rum och kök där ingenting lämnats åt slumpen. På lummig gata i mysiga LM-staden hittas denna lägenhet som har låtit renoveras i skandinavisk design med material som är återkommande i bostaden oavsett vilket rum man befinner sig i. Exempelvis har samma vita mosaik använts i såväl kök, hall och badrum vilket ger en enhetlig känsla. Hemmet har en takhöjd om ca 2,70 m och fönster i två väderstreck vilket ger en härlig rymd och hemtrevlig atmosfär. Här finns alla bekvämligheter så som ett fint kök med matplats intill, ett vardagsrum med gott om plats för sällskapsmöblering, ett helkaklat badrum med både tvättmaskin och badkar samt ett rogivande sovrum med förvaringsmöjligheter. Sovrum är målade i en vacker, petrol kulör och resterande rum är målade enhetligt i samma kulör, en harmonisk och rogivande gråbeige bas med varm ton. Bostaden ingår i Brf Tellusborgshus vilket är en stor och välmående förening med låg belåningsgrad om ca 2373 kr/kvm. Medlemmarna erbjuds gemensamma utrymmen i form av övernattningslägenhet, föreningslokal, hobbyrum samt flertalet grönskande gårdar som binder samman de välbevarade funkishusen. Midsommarkransen/Telefonplan är omtyckt för sin småstadskänsla och dess stora utbud av mysiga butiker, trevliga restauranger och caféer samt lummiga grönområden. Snett mittemot porten finns trevliga AB café som är ett stammis-ställe för många i kvarteret. Här har du nära till såväl Vinterviken, Trekanten samt city dit du tar dig på ca 15 minuter genom tunnelbanans röda linje. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning.

  • Premium
Diavoxvägen 18A, Telefonplan, Stockholms kommun
  • Mån 29 jul kl 16:30
Diavoxvägen 18A, Telefonplan, Stockholms kommun, bild 2
Diavoxvägen 18A, Telefonplan, Stockholms kommun, bild 3

Diavoxvägen 18A

Lägenhet
Telefonplan, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
2 399 000 kr
30 m²
1 rum
vån 8/11
2 688 kr/mån
79 967 kr/m²

Juridisk person tillåts! Redan i entrén möts man av ett otroligt ljus och en milsvid utsikt. Ljuset sträcker sig genom hela lägenheten och ger lägenheten en väldigt luftig känsla. Placerat på optimalt läge vid Telefonplan med närhet till restauranger, affärer och kommunikationer. Stor balkong i bästa västerläge med sol under stora delar av dagen och en fantastisk utsikt över takåsarna. Lägenheten präglas av genomgående fina materialval såsom brunlackerat askgolv och fönsterbänkar i slipad kalksten. Stilrent och tidlöst kök från HTH som erbjuder riktigt bra arbetsytor och förvaring. De vita köksluckorna matchas snyggt mot diskbänken i rostfritt som ger en industriell känsla. Lyxigt, helkaklat badrum med mörkt klinkergolv och vitkaklade väggar. I Brf The BRiCK Umbra bor du i en nybildad och äkta bostadsrättsförening som består av 111 st moderna bostadsrättslägenheter. Föreningen äger marken och påverkas således inte av kommunens tomträttsavgälder. Föreningen har en hållbar ekonomisk plan och en bra skuldsättningsnivå i förhållande till jämförbara föreningar i området. Parkering finns även att hyra i garage i angränsande fastighet för 1875/mån. I området kryllar det av trevliga restauranger, mysiga caféer samt charmiga butiker. Till Telefonplans tunnelbanestation är det endast ett par minuters promenad, därifrån tar ni er till Södermalm på 6 minuter och T-centralen på 14 minuter. Med andra ord en lägenhet med allt du kan önska av såväl läge som bekvämligheter, välkommen på visning!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Diavoxvägen 18A, Telefonplan, Stockholms kommun
  • Mån 29 jul kl 16:30
Diavoxvägen 18A, Telefonplan, Stockholms kommun, bild 2
Diavoxvägen 18A, Telefonplan, Stockholms kommun, bild 3

Diavoxvägen 18A

Lägenhet
Telefonplan, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
2 299 000 kr
26 m²
1 rum
vån 6/11
2 329 kr/mån
88 423 kr/m²

KONTAKTA MÄKLARE FÖR PRIVATVISNING! Juridisk person tillåts! Redan i entrén möts man av ett otroligt ljus och en milsvid utsikt. Ljuset sträcker sig genom hela lägenheten och ger lägenheten en väldigt luftig känsla. Placerat på optimalt läge vid Telefonplan med närhet till restauranger, affärer och kommunikationer. Stor balkong i bästa västerläge med sol under stora delar av dagen och en fantastisk utsikt över takåsarna. Lägenheten präglas av genomgående fina materialval såsom brunlackerat askgolv och fönsterbänkar i slipad kalksten. Stilrent och tidlöst kök från HTH som erbjuder riktigt bra arbetsytor och förvaring. De vita köksluckorna matchas snyggt mot diskbänken i rostfritt som ger en industriell känsla. Lyxigt, helkaklat badrum med mörkt klinkergolv och vitkaklade väggar. I Brf The BRiCK Umbra bor du i en nybildad och äkta bostadsrättsförening som består av 111 st moderna bostadsrättslägenheter. Föreningen äger marken och påverkas således inte av kommunens tomträttsavgälder. Föreningen har en hållbar ekonomisk plan och en bra skuldsättningsnivå i förhållande till jämförbara föreningar i området. Parkering finns även att hyra i garage i angränsande fastighet för 1875/mån. I området kryllar det av trevliga restauranger, mysiga caféer samt charmiga butiker. Till Telefonplans tunnelbanestation är det endast ett par minuters promenad, därifrån tar ni er till Södermalm på 6 minuter och T-centralen på 14 minuter. Med andra ord en lägenhet med allt du kan önska av såväl läge som bekvämligheter, välkommen på visning!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Inteckningsvägen 15, Hägerstensåsen, Stockholms kommun
Inteckningsvägen 15, Hägerstensåsen, Stockholms kommun, bild 2
Inteckningsvägen 15, Hägerstensåsen, Stockholms kommun, bild 3

Inteckningsvägen 15

Lägenhet
Hägerstensåsen, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
2 995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
3 639 kr/mån
54 455 kr/m²

Underbar bostad med ett attraktivt läge i Hägerstensåsen. Bostaden har genomgående en mycket stilren interiör med genomtänkta färgval, detaljer i mässing och nylagda golv. Det höga och fria läget ger bostaden rikligt med ljus via breda fönster mot grönska och trädtoppar. Lägenheten har genomgående nymålade tak och väggar, nya snickerier, samt nylagda golv som i vardagsrum och sovrum är i massiv fiskbensparkett. Till sovrummet har dörröppningen breddats och en infälld skjutdörr i ek har monterats. Öppningen bildar en generös rumslighet och bidrar till ökat ljusflöde. I källarplan finns föreningens gemensamma tvättstuga samt förråd. Här bor ni med bästa läge i mycket populära och omtyckta Hägerstensåsen. Mysiga och kulturminnesmärkta kvarter med massor av charm.

  • Premium
  • Balkong
Sjöbjörnsvägen 11, Gröndal, Stockholms kommun

Sjöbjörnsvägen 11

Lägenhet
Gröndal, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
2 795 000 kr
39 m²
2 rum
vån 1/3
2 857 kr/mån
71 667 kr/m²

Fantastisk tvåa i hjärtat av Gröndal! Med ett högt och fritt läge, nära både Gröndals centrum och Mälarens vågor, ligger denna ljusa och trevliga tvåa. Här slås du av fina fönsterpartier som erbjuder rikligt med ljusinsläpp! Optimal planlösning med flexibla rumsytor, bestående av ett stort och socialt vardagsrum, ett lugnt och rofyllt sovrum och ett fint renoverat kök med full maskinpark. Stilrent och fräscht badrum med dusch. Inbjudande hall med gott om förvaring med hatthylla och tre garderober. Till lägenheten hör ett källarförråd. Brf Galjonen (org. nr 769611-5109) består av Galjonsbilden 30 och 31 i Gröndal, Stockholms kommun. Föreningens två flerbostadshus byggdes 1942–1945. Föreningen upplåter 44 lägenheter med bostadsrätt samt 3 lägenheter och 1 lokal med hyresrätt. Föreningen har en övernattningslägenhet som man kan hyra mot en kostnad 300 kr/natt. Uppvärmning via fjärrvärme. Föreningen äger marken. Läs mer om föreningen under beskrivningen av föreningen på mäklarens hemsida. Gröndal, en grön oas med Mälarens bad- och båtliv tätt inpå knuten samtidigt som du har närhet till stadens puls. Här finner du det mesta inom räckhåll såsom service i form av butiker, kommunikationer samt ett stort utbud av caféer och restauranger. I området finns fina rekreationsområden som bl.a. Vinterviken och sjön Trekanten med badmöjligheter sommartid och skridskobana vintertid. I närheten finner ni även shopping i populära Liljeholmens galleria samt Söders och Hornstulls nöjen med ca. 20 minuters promenad bort.

Svandammsvägen 17A, Midsommarkransen, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Svandammsvägen 17A

Lägenhet
Midsommarkransen, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
2 925 000 kr
42 m²
1.5 rum
3 379 kr/mån
69 643 kr/m²

Accepterat pris! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning. Underbara 42 kvm med öppen planlösning, fantastiskt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier samt en extra rymlig balkong i söderläge. Här bor man på insynsskyddat läge med utsikt över vackra lövträd och omkringliggande funkisfastigheter. Lägenheten erbjuder ett fantastiskt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier och helglasad balkongdörr. Här erbjuds en öppen, sällskaplig planlösning mellan fullutrustat kök med köksö och vardagsrum. Utgång till den rymliga balkongen sker även den från de sociala ytorna - perfekt när man har sällskap över. Vidare erbjuds en separat sovalkov med förvaring, en inbjudande hall med förvaring samt ett helkaklat badrum med golvvärme. Väggarna är målade i ljusa kulörer och på golven ligger genomgående parkettgolv. En trappa ned hittas en tvättstuga samt ett källarförråd. Ett hem längs pittoreska Svandammsvägen, precis intill hittas trevliga bageriet "Stenungsbröd på Söder" och ett stenkast bort finns T-bana Midsommarkransen som tar dig till Södermalm på ca 4 minuter och T-centralen på ca 14 minuter. Här ligger även mysiga Skvallertorget med dess flera charmiga butiker och omtyckta restauranger med uteserveringar sommartid. Vidare erbjuds ett oslagbart läge med närhet till knutpunkten kring Svandammsparken och Vinterviken med dess lummiga promenadstråk och badmöjligheter. Nära hittas även flera olika matbutiker, skolor och förskolor, delibutik samt gym. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Balkong
  • Hiss
Barbro Alvings Gata 3, Fruängen, Stockholms kommun
  • Ons 31 jul kl 17:00
Barbro Alvings Gata 3, Fruängen, Stockholms kommun, bild 2
Barbro Alvings Gata 3, Fruängen, Stockholms kommun, bild 3

Barbro Alvings Gata 3

Lägenhet
Fruängen, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
1 995 000 kr
32 m²
1 rum
2 394 kr/mån
62 344 kr/m²

Välkommen till denna underbara 1 rum och kök om 32 kvm, belägen i en modern fastighet från 2014. Här möts du av en ljus och välkomnande lägenhet som nyttjar varje kvadratmeter väl. Det som verkligen gör denna bostad unik är tillgången till den fina uteplatsen – en lummig oas för avkoppling och umgänge. Uteplatsen är något utöver det vanliga, här kan du njuta av mysiga middagar i eftermiddagssolen eller bara koppla av med en bok i den friska luften. Uteplatsen erbjuder gott om plats för utemöbler och är helt perfekt för grillen! Innanför ytterdörren välkomnas du av en stilren och praktisk hall med ekparkett, som fortsätter i resten av lägenheten. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en luftig och trivsam atmosfär, perfekt för både vardag och festliga tillfällen. Vardagsrummet släpper in rikligt med naturligt ljus genom stora fönster och skapar en inbjudande känsla. Köket är modernt och välutrustat med alla bekvämligheter du kan tänkas behöva, inklusive kyl/frys, spishäll, inbyggd ugn, mikrovågsugn och diskmaskin. Här finns gott om plats för matlagning och socialt umgänge. Det helkaklade badrummet är fräscht och funktionellt, utrustat med tvättmaskin, torktumlare, golvvärme och dusch med glasdörr. Läget är perfekt med närhet till utmärkt service och kommunikationer. Inom gångavstånd finns flera busslinjer som snabbt tar dig till Kungens Kurva eller Älvsjö station där du kan hoppa på pendeltåget. Fruängens centrum ligger cirka 10 minuter bort och erbjuder ett brett utbud av butiker, restauranger och caféer, samt tunnelbanans röda linje som tar dig till Stockholms central på cirka 15 minuter. Missa inte chansen att bo i denna fantastiska lägenhet med en underbar uteplats! Kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Årstaskogs väg 10, Liljeholmen/Årstaberg, Stockholms kommun
  • Sön 4 aug kl 14:15
Årstaskogs väg 10, Liljeholmen/Årstaberg, Stockholms kommun, bild 2
Årstaskogs väg 10, Liljeholmen/Årstaberg, Stockholms kommun, bild 3

Årstaskogs väg 10

Lägenhet
Liljeholmen/Årstaberg, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
7 695 000 kr
100 m²
4 rum
vån 16/24
6 287 kr/mån
76 950 kr/m²

Upplev den ultimata boendestandarden i denna nybyggda fyrarummare som inte bara erbjuder generösa kvadratmeter, utan också en unik design och överlägsen komfort. Med en imponerande boyta på 100 kvadratmeter och en utformning i eftertraktat gavelläge, är detta ett tillfälle att äga en spektakulär bostad. Attraktivt belägen i omtyckta Liljeholmen/Årstaberg saluförs nu denna fyrarummare med högklassiga materialval i miljömedvetna BRF Beundra. Bostaden utmärker sig med en balkongyta om ca 16 kvadratmeter fördelat på två balkonger i olika väderstreck. Bostaden har genomgående ljus ekparkett vilket ger en enhetlig och elegant känsla. Hallen präglas av avhängningsytor samt goda förvaringsmöjlighter via skjutdörrsgarderob. Vidare erbjuds två mindre sovrum som båda har gott om ljusinsläpp varav i det ena även finns utgång till lägenhetens mindre balkong. Lägenheten har också två badrum, ett mindre och ett större varav det ena är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare - en lyxig bekvämlighet till din vardag. Vidare har bostaden ett stort fullutrustat kök med bänk och stänkskiva i stenkomposit, rostfria och energieffektiva vitvaror såsom stor kyl/frys, helintegrerad diskmaskin, fläkt, induktionshäll, ugn och micro. Intill köket finns utgång till lägenhetens stora balkong - perfekt avstånd när du ska avnjuta middagar ute. Därefter finns ett rymligt vardagsrum med gott om plats för både soffgrupp och matbord, här flödar ljuset fritt via fönsterpartier i två olika väderstreck. Från vardagsrummet nås Master Bedroom som är bostadens stora sovrum, här finns gott om förvaringsmöjligheter via den platsbyggda skjutdörrsgarderoben vilket bidrar till både hög funktionalitet och komfort. Bostaden har totalt tre stora skjutdörrsgarderober och som om det inte vore nog ingår även nyttjanderätten till ett praktiskt externt förråd. BRF Beundra är en ny förening som består av 89 st lägenheter och 1 st hyreslokaler. Föreningen erbjuder 46 st parkeringsplatser i samfällighetsföreningens garage under huset, varav 15 platser innehar laddstolpar. Dessutom har BRF Beundra en räntegaranti vilket garanterar att föreningens räntesatser inte kan överstiga 3,20% under löptiderna av föreningens bundna lån. BRF Beundra är en miljömedveten produktion av Ikano bostad vilket har resulterat i att byggnaden har energiklass B, det innebär att man här bor i en bostad som byggts med hälsosamma material, har god ventilation och är energieffektiv. Detta ger även dig som boende lägre omkostnader och ett bättre ekonomiskt värde över tid. Energiklass B innebär också att du kan ansöka om grönt bolån hos de flesta banker och på så sätt sparar du 1 000 kronor per år för varje miljon du lånar hos de flesta banker. Inbäddad mellan stadspuls och grönska får du alla förutsättningar för en härlig vardag. Här finns naturen ständigt närvarande, med bland annat Årstaskogen som bjuder på allt från vackra promenadslingor till badplatser och utegym. Därifrån kan du också promenera hela vägen till moderna Liljeholmskajen, där du kan utnyttja restaurangutbudet med vacker utsikt över Årstaviken. Årstaberg har svårslagna kommunikationer här finns pendeltåg, tvärbana och buss i direkt anslutning till bostaden. Dessutom finns tvåfilig cykelväg alldeles intill, bara att rulla rakt ut på Årstabron så är du på Söder inom några minuter. Här lever du i en unik boendemiljö med grönskande parker, närhet till strandpromenad, bad- och båtbryggor samt sjökrogar m.m. inom några minuters gångavstånd. Det finn

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Diavoxvägen 18B, null, Stockholms kommun
  • Mån 29 jul kl 16:30
Diavoxvägen 18B, null, Stockholms kommun, bild 2
Diavoxvägen 18B, null, Stockholms kommun, bild 3

Diavoxvägen 18B

Lägenhet
Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
1 899 000 kr
22 m²
1 rum
vån 2/10
1 971 kr/mån
86 318 kr/m²

Juridisk person tillåts! Redan i entrén möts man av ett otroligt ljus och från stora fönsterpartier. Ljuset sträcker sig genom hela lägenheten och ger lägenheten en väldigt luftig känsla. Placerat på optimalt läge vid Telefonplan med närhet till restauranger, affärer och kommunikationer. Fransk balkong i bästa västerläge med sol under en del av dagen och en generös takhöjd. Lägenheten präglas av genomgående fina materialval såsom brunlackerat askgolv och fönsterbänkar i slipad kalksten. Stilrent och tidlöst kök från HTH som erbjuder riktigt bra arbetsytor och förvaring. De vita köksluckorna matchas snyggt mot diskbänken i rostfritt som ger en industriell känsla. Lyxigt, helkaklat badrum med mörkt klinkergolv och vitkaklade väggar. I Brf The BRiCK Umbra bor du i en nybildad och äkta bostadsrättsförening som består av 111 st moderna bostadsrättslägenheter. Föreningen äger marken och påverkas således inte av kommunens tomträttsavgälder. Föreningen har en hållbar ekonomisk plan och en bra skuldsättningsnivå i förhållande till jämförbara föreningar i området. Parkering finns även att hyra i garage i angränsande fastighet för 1875/mån. I området kryllar det av trevliga restauranger, mysiga caféer samt charmiga butiker. Till Telefonplans tunnelbanestation är det endast ett par minuters promenad, därifrån tar ni er till Södermalm på 6 minuter och T-centralen på 14 minuter. Med andra ord en lägenhet med allt du kan önska av såväl läge som bekvämligheter, välkommen på visning!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Arvodesvägen 9, Hägerstensåsen, Stockholms kommun
Arvodesvägen 9, Hägerstensåsen, Stockholms kommun, bild 2
Arvodesvägen 9, Hägerstensåsen, Stockholms kommun, bild 3

Arvodesvägen 9

Lägenhet
Hägerstensåsen, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
2 995 000 kr
47 m²
2 rum
vån 3/3
3 278 kr/mån
63 723 kr/m²

Välkommen till en en helt underbar tvårummare med balkong högst upp i huset på lugn återvändsgata inbäddad i grönska. Från balkongen njuter du av solen från förmiddag och långt inpå kvällen. Här sitter du ostört och njuter av utsikten mot den grönskande naturen. Lägenheten är mycket smakfullt renoverad och funkischarmen med originaldetaljer så som hög takhöjd och djupa fönsternischer i sten har kombinerats med moderna löningar på ett ypperligt sätt. I köket ryms mycket förvaring bakom tidlösa släta luckor och arbetsytorna är goda på massiv ekskiva. I köket placeras med fördel ett matbord för 4 personer. Helkaklat badrum med grått klinkergolv och vita stora kakelplattor. Stort sovrum i lugnt läge mot föreningens gård. Ovan sängen är det ett platsbyggt garderobsystem som går väldigt fint ihop med akustikpanel som fungerar som sänggavel. Bostaden erbjuder väldigt goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober samt i ett källarförråd. Här bor ni i ett ostört läge omgiven av grönska med ett stenkast från Hägerstensåsens tunnelbana, buss, caféer, restauranger och matvarubutik. Med en kort promenad tar ni er ner till Telefonplan där alla bekvämligheter och ett mycket brett serviceutbud finns. Området erbjuder er trevliga promenadstråk, badplatser och vackra Vinterviken ligger på gångavstånd från bostaden. Kort sagt allt man kan önska sig!

  • Premium
  • Balkong
Svandammsvägen 3, Midsommarkransen, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Tis 30 jul kl 17:25
Svandammsvägen 3, Midsommarkransen, Stockholms kommun, bild 2
Svandammsvägen 3, Midsommarkransen, Stockholms kommun, bild 3

Svandammsvägen 3

Lägenhet
Midsommarkransen, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
2 795 000 kr
35,5 m²
2 rum
vån 2/4
2 724 kr/mån
78 732 kr/m²

Accepterat pris! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning. Vackert renoverad tvårummare som präglas av charmiga originaldetaljer från byggåret och vacker utsikt över omkringliggande sekelskiftesfastigheter. Här erbjuds 35,5 välplanerade kvadratmeter som inrymmer ett stort vardagsrum med ljusinsläpp från ett stort fönsterparti, ett tidstypiskt renoverat kök i sann funkisanda, ett rogivande sovrum, en hall med goda förvaringsmöjligheter och ett helkaklat badrum. I bostaden återfinns den typiska takhöjden om 2,70 m, vackert holländskt parkettgolv, fönsterspanjoletter, fönsterbrädor i sten samt platsbyggda garderober som skvallrar om byggåret 1939. Lägenheten ligger längs pittoreska Svandammsvägen, precis intill Skvallertorget med dess flera charmiga butiker och omtyckta restauranger med uteserveringar. Vidare erbjuds ett oslagbart läge med närhet till knutpunkten kring Svandammsparken och Vinterviken med dess lummiga promenadstråk och badmöjligheter. På kort promenadavstånd hittas även nödvändigheter som matbutik, gym och Midsommarkransens tunnelbana som tar dig till Södermalm på ca 4 min och T-centralen på ca 12 min. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för förhandsvisning!

  • Premium
Valborgsmässovägen 20C, Midsommarkransen/Telefonplan, Stockholms kommun
Valborgsmässovägen 20C, Midsommarkransen/Telefonplan, Stockholms kommun, bild 2
Valborgsmässovägen 20C, Midsommarkransen/Telefonplan, Stockholms kommun, bild 3

Valborgsmässovägen 20C

Lägenhet
Midsommarkransen/Telefonplan, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
3 495 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/2
3 922 kr/mån
64 722 kr/m²

Varmt välkomna till denna toppfräscha och nyproducerade(2017-2018) tvåa i attraktiva Midsommarkransen/Telefonplan. Här erbjuds en lägenhet i absolut toppskick med påkostade tillval samt en mycket effektiv planlösning som gör att lägenheten känns luftig. Bostaden utmärker sig med flera fönster som låter dagsljuset flödar in fritt, ett lyxigt badrum, ett exklusivt kök samt mycket förvaringsmöjligheter. Moderna bekvämligheter som diskmaskin, tvättmaskin/torktumlare, golvvärme och hiss. Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett källarförråd. Här bor ni i ett eftertraktat läge med ca tre minuters promenad till Telefonplans tunnelbana, restauranger och butiker! Här bor du i ett av Hägerstens mest pittoreska kvarter med flertalet restauranger i närområdet som exempelvis AB Café, Söderbergs bageri och Gaia matbar. Från bostaden är det en kort promenad till mataffärer, Konstfack, klättercentret och Telefonplans tunnelbana som tar dig till Södermalm på ca 5 minuter och T-centralen på ca 13 minuter. Svandammsparken ligger i navet av Midsommarkransen där det finns stora gräsytor att sola på, lunchmöjligheter genom bland annat Tellus pizza och Pita i parken samt en mysiga "Midsommarköket" som ordnar musikquiz på sommaren. Oavsett årstid är det trevligt att promenera till Vinterviken som erbjuder badmöjligheter, lunchrestaurang och café, mysiga promenadstråk, gratis padelbanor och utegym. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
  • Hiss
Diavoxvägen 18A, Telefonplan, Stockholms kommun
  • Mån 29 jul kl 16:30
Diavoxvägen 18A, Telefonplan, Stockholms kommun, bild 2
Diavoxvägen 18A, Telefonplan, Stockholms kommun, bild 3

Diavoxvägen 18A

Lägenhet
Telefonplan, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
3 549 000 kr
45 m²
2 rum
vån 8/10
4 031 kr/mån
78 867 kr/m²

Juridisk person tillåts! Bli först in i denna bostadsdröm om två rum och kök som planerats på bästa sätt. Placerat på optimalt läge vid Telefonplan med närhet till restauranger, affärer och kommunikationer. Stor balkong i bästa västerläge med sol under stora delar av dagen och en milsvid utsikt över takåsarna. Lägenheten präglas av genomgående fina materialval såsom brunlackerat askgolv och fönsterbänkar i slipad kalksten. Stilrent och tidlöst kök från HTH som erbjuder riktigt bra arbetsytor och förvaring. De vita köksluckorna matchas snyggt mot diskbänken i rostfritt som ger en industriell känsla. Lyxigt, helkaklat badrum med mörkt klinkergolv och vitkaklade väggar. Sovrum i bra storlek och bra förvaringsmöjligheter gör detta till en lägenhet med allt man kan önska. I Brf The BRiCK Umbra bor du i en nybildad och äkta bostadsrättsförening som består av 111 st moderna bostadsrättslägenheter. Föreningen äger marken och påverkas således inte av kommunens tomträttsavgälder. Föreningen har en hållbar ekonomisk plan och en bra skuldsättningsnivå i förhållande till jämförbara föreningar i området. I området kryllar det av trevliga restauranger, mysiga caféer samt charmiga butiker. Till Telefonplans tunnelbanestation är det endast ett par minuters promenad, därifrån tar ni er till Södermalm på 6 minuter och T-centralen på 14 minuter. Med andra ord en lägenhet med allt du kan önska av såväl läge som bekvämligheter, välkommen på visning!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Responsgatan 14, vån 2, Midsommarkransen/Telefonplan, Stockholms kommun

Responsgatan 14, vån 2

Lägenhet
Midsommarkransen/Telefonplan, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
3 195 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/7
3 680 kr/mån
59 167 kr/m²

På andra våningen i en industribyggnad från 60-talet hittas denna fina tvåa i genomgående gott skick belägen. Här erbjuds fina naturnära materialval, en generös takhöjd om ca 2,70 m, genomgående ekparkettgolv samt generösa fönsterpartier som släpper in dagsljus. Vidare erbjuds en rymlig balkong som ligger i eftertraktat västerläge, ett vardagsrum som har gott om utrymme för såväl sällskapsmöblering som en stor matplats för trevliga tillställningar med vänner och familj, ett smakfullt renoverat kök med skandinaviska materialval som erbjuder gott om förvaring samt ett helkaklat badrum med behaglig golvvärme och kombimaskin. Föreningen har nyligen sänkt avgiften med 13%. I kvarteren runt Midsommarkransen/Telefonplan bor man med flera parker runt omkring samtidigt som man har tillgång till ett stort urval av restauranger, caféer och mysiga butiker. Här bor man smidigt med mataffär ett stenkast från porten och ett par minuters promenad till t-bana Telefonplan, Konstfack och flera gym i närheten. Om sommaren är det trevligt att ha promenadavstånd till såväl Svandammsparken, Vinterviken, Trekanten samt Örnberget som erbjuder gräsytor att sola på, badmöjligheter genom strand och klippor. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Bäckvägen 42, vån 2., Midsommarkransen/Telefonplan, Stockholms kommun

Bäckvägen 42, vån 2.

Lägenhet
Midsommarkransen/Telefonplan, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
3 795 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/3
5 105 kr/mån
63 250 kr/m²

Accepterat pris! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning. På andra våningsplanet i en av få fastigheter med hiss längs Bäckvägen, hittas en fin tvårummare som även kan byggas om till en trerummare för den som önskar. Bostaden karaktäriseras av en öppen spis som ger massor av mysfaktor, en balkong i soligt sydost läge med fri utsikt över Midsommarkransen/Telefonplan samt ett vackert ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Rummen är väldisponerade med en charmig, rundad hall som en gång tillhört det gamla trapphuset, ett rymligt kök med plats för stort matbord, rymligt vardagsrum med öppen spis och utgång till balkong, insynsskyddat sovrum och helkaklat badrum med golvvärme och vädringsfönster. Genomgående parkettgolv och ljusa kulörer samt förvaring genom klädkammare och ett tillhörande källarförråd, (föreningen har även extra förråd att hyra). Här bor man längs levande gata med närhet till båda tunnelbanans röda linjer genom Aspudden (500 m), Midsommarkransen (800 m) samt Telefonplan (800 m). Strax utanför huset stannar även buss 147 som går direkt till Liljeholmen med dess alla anslutningar och galleria. Toppen-läge med massor av trevliga restauranger, caféer och flera smultronställen i närheten. Området ges guldkant av natursköna Vinterviken med promenadstråk, badmöjligheter genom klippor, brygga och strand, lunchrestaurang, utegym och gratis padelbanor utomhus. Området kring Svandammsparken med gräsytor, lekplats och flera restauranger är ett populärt tillhåll om sommaren för både vuxna och barn. Underbart område med småstadskänsla samtidigt som man har nära till city! Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Balkong
  • Hiss
Vattenledningsvägen 51, 2 tr., Midsommarkransen, Stockholms kommun

Vattenledningsvägen 51, 2 tr.

Lägenhet
Midsommarkransen, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
2 695 000 kr
35 m²
2 rum
vån 2/3
3 549 kr/mån
77 000 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning. Vackert renoverad tvårummare om 35 kvm på två trappor i välbevarad funkisfastighet i hjärtat av Midsommarkransens äldre kvarter. Bostaden genomgick 2015 en varsam renovering då man byggde om bostaden till en tvårummare med nytt kök, samtidigt som man lät bevara dess charmiga dörrar, platsbyggda garderober, fina serveringsdel i kök, fönsterbrädor i sten och generösa takhöjd om ca 2,70 m. Här finns välplanerade rum med ett vardagsrum med plats för sällskapsmöblering och matbord, mysigt sovrum med plats för 140 säng, fint kök med diskmaskin där gammal charm möter nytt, välplanerad hall med förvaring genom tre originalgarderober och hatthylla samt helkaklat badrum med tvättmaskin. Underbar gårdsutsikt över lövträd och omkringliggande sekelskiftesfastigheter genom fönster med fina spanjoletter bevarade. Gemytlig förening som äger marken och har många av de stora renoveringarna bakom sig. Här bor man på mysig gata där man har kvartersbiograf, charmiga butiker och bistron Gaia matbar ett stenkast från porten. Ett par minuters promenad bort hittas både tunnelbana, matbutik, gym och mysiga Svandammsparken som bjuder erbjuder breda gräsytor att sola och ha picknick på om sommaren. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för information.

Årstaskogs väg 10, vån 20!, Liljeholmen/Årstaberg, Stockholms kommun

Årstaskogs väg 10, vån 20!

Lägenhet
Liljeholmen/Årstaberg, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
8 895 000 kr
100 m²
4 rum
vån 20/24
6 407 kr/mån
88 950 kr/m²

DRÖMFYRA MED PANORAMAVY ÖVER STOCKHOLM! *Räntegaranti! *Friköpt mark (Ej tomträtt)! *5 års entreprenadgaranti! *5 års garanti vitvaror! *Extern förråd! * Tillträde oktober 2023! *Kontakta mäklare för en digital visning av lägenheten!* Välkommen till en ytterst välplanerad 4 rok med stora sällskapsytor och två badrum. Det erbjuds också fönster i tre väderstreck och dubbla balkonger! Här har det gjorts tillval i kök och de båda badrummen till ett värde av 55 900 kr. Modernt kök från IKEA med unika tillval som ingen annan lägenhet i huset erbjuder, här finns induktionshäll, ugn, mikro, integrerad diskmaskin samt dubbla integrerade kyl/frysskåp. Sovrum om 14 kvm med plats för dubbelsäng och förvaring i stor skjutdörrsgarderob. Två mindre sovrum om 8 kvm varav det ena har utgång till lägenhetens andra balkong. Stort helkaklat badrum med klinkergolv som erbjuder tvättmaskin och torktumlare, handfat med tillhörande kommod samt badkar och handdukstork som extra tillval. I det andra badrummet finns utrustning i form av WC, dusch och handfat med kommod samt spegelskåp. Se bifogad tillvalslista under Dokument för en utförlig redogörelse av dessa tillval i både kök och badrum. Ikano bostad bygger nya lägenheter runt en grönskande gård, där förskolan finns i samma hus och skolan precis över gatan. I kvarteret kommer caféer och restauranger växa fram, och butikerna i botten på huset ger rörelse och ett folkliv att möta när du kommer hem. Årstaberg ligger väldigt centralt och lättillgängligt, där du på några minuter tar dig till centrala Stockholm med pendeltåget, med bara ett stopp till Södra Station. Du kan också hoppa på tvärbanan som tar dig hela vägen till Sickla eller Solna - beroende på var du vill åka. Läs mer hos Ikano: https://www.ikanobostad.se/kopa-bostad/bostadsratter-till-salu/stockholm-arstaberg-beundra/

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 22