Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2023

Mäklare Felicia Tengmo

Felicia Tengmo

Om mig

Välkommen att höra av dig till mig för att få hjälp med försäljning/värdering av din bostad, vägledning vid köp av bostad eller om du har övriga frågor gällande bostadsmarknaden!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Mobilgatan 1B, vån 3, Telefonplan, Stockholms kommun

Mobilgatan 1B, vån 3

Lägenhet
Telefonplan, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
3 795 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 3/5
4 224 kr/mån
68 378 kr/m²

Denna lägenhet är en nyproduktion som säljs på ritning, tillträdesdag är 2024-06-26. Varmt välkomna till denna utmärkt planerad tvårumslägenhet med en rymlig balkong som vetter mot en vacker grönskande innergård! De första 2 åren får ni 20% rabatt på månadsavgiften vilket blir 3379 kr. Denna underbara tvåa erbjuder en öppen planlösning och har en trevlig placering högt upp i huset. Här möts ni av stora och trivsamma sällskapsytor samt en generöst tilltagen balkong, perfekt för sociala stunder och avkoppling. Sovrummet är smakfullt utformat och kompletteras av en praktisk klädkammare, vilket ger extra förvaringsmöjligheter. Med en harmonisk atmosfär och genomtänkta detaljer skapar denna lägenhet en bekväm och trivsam boendemiljö. En perfekt plats för er som söker både funktionalitet och stil i sitt hem. Till lägenheten tillhör nyttjanderätten av ett förråd om ca 2 kvm. Här bor ni på bästa läge i Telefonplan som på senare år vuxit upp till en av Stockholms mest eftertraktade närförorter. I området finns ett stort utbud av service och fritidsnöjen, så som Svandammsparken, kulturbiografen Tellus, populära restaurangen Landet, Brödernas, Bistro, Krub, Svenska Sushi/Hamburgare/pizza- köket, Söderbergs konditori, SATS, Konstfack, Sveriges största klättercenter och ett bibliotek. Ett par kilometer bort finns knutpunkten Liljeholmen med sin inomhusgalleria och 90 butiker och ännu närmare finns Västberga handel med Coop Forum, Systembolaget, Rusta m.m. Området har även närhet till natur, badplats i Vinterviken och i sjön Trekanten, samt flera härliga grönområden och parker bl.a. Aspuddsparken med 4H gård. Här har ni möjlighet att bli de första som flyttar in i hemmet med inflytt i slutet av juni - varmt välkomna! Kontakta ansvarig mäklare för mer bilder. För mer information om projektet samt illustrationsbilder, se HSB:s hemsida: https://www.hsb.se/sok-bostad/stockholm/stockholm/projekt/vaxeln/#project-page__pictures-anchor

  • Balkong
  • Hiss
Lina Sandells plan 18, Fruängen, Stockholms kommun

Lina Sandells plan 18

Lägenhet
Fruängen, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
2 000 000 kr
27 m²
1 rum
vån -1/3
2 134 kr/mån
74 074 kr/m²

På eftertraktad adress i expansiva Fruängen hittar ni denna underbara 1:a med rymlig balkong! Här utnyttjas varje kvadratmeter till fullo vilket skapar ett praktiskt boende med gott om förvaring. Lägenheten är i fint skick där bevarade detaljer varvas med moderna lösningar på ett mycket smakfullt sätt. Tack vare de stora fönsterpartierna samt den generösa takhöjden känns bostaden både ljus och luftig. Här bor ni på populär adress i expansiva Fruängen som erbjuder ett myller av bra restauranger, mysiga caféer och små butiker. Med promenadavstånd finner ni Långbro Värdshus i mysiga Långbropark, Rinos Bodega (White Guide) och Restaurang Aloé som berömts med en stjärna i guide Michelin. Ett stenkast bort hittar ni Fruängens Centrum som bl.a. erbjuder matbutiker, apotek, systembolag samt goda kommunikationer via både buss och tunnelbana. Välkomna!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 2