Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2023

Mäklare Kristoffer Pettersson

Kristoffer Pettersson

Om mig

Just nu Hägersten/Liljeholmens mest rekommenderade mäklare. Flest rekommendationer, försäljningar och högst försäljningsvärde under 2023 i området. Jag är rätt fastighetsmäklare för dig som ställer höga krav och vill anlita en kompetent person med ett stort affärssinne. Genom min personlighet, kunskaper, intresse och hängivenhet kan jag lova att ni är i trygga händer genom hela processen och får ett maximerat försäljningspris. Jag är stolt över att ha hög kundnöjdhet och svar på tal!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Oskarslundsbacken 26, Liljeholmskajen, Stockholms kommun
Oskarslundsbacken 26, Liljeholmskajen, Stockholms kommun, bild 2
Oskarslundsbacken 26, Liljeholmskajen, Stockholms kommun, bild 3

Oskarslundsbacken 26

Lägenhet
Liljeholmskajen, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
6 995 000 kr
97 m²
4 rum
vån 4/6
6 538 kr/mån
72 113 kr/m²

Nyproducerad superfin fyra med alla rätt. OBS lägenheten säljs på ritning med tillträde 18 juni 2024(eller senare)! Denna optimalt planerade fyra har ett fint burspråk i vardagsrummet och en luftig och social planlösning med köket. Här bor du mitt i hjärtat av Liljeholmskajen med stor balkong på ca 7 kvm i söderläge. I denna lägenhet har du alla kvadratmeter på exakt rätt plats. Här finns tre rymliga sovrum som alla har bra förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob eller klädkammare. Klädkammaren kan även inredas som till exempel arbetshörna för den som behöver mer arbetsyta. I denna familjevänliga lägenhet finns även tillgång till två badrum med duschhörna eller badkar. I bostaden finns gott om förvaringsmöjligheter. Utöver förvaringen i alla sovrummen finns kapphylla och en praktisk skjutdörrsgarderob i hallen. Till bostaden hör också ett förråd i källaren. Bostaden ligger på en väldigt populär adress och ett stenkast från bostaden finns ett konditori samt flertalet restauranger. I hjärtat av Liljeholmskajen ligger Brf Sjöviksgläntan med ett utmärkt läge nära grönområden, vatten, barnsomsorg, service och kommunikationer. Föreningen omfattas av garanti om fem år på byggnadsarbeten. För vitvaror, blandare/vs-armaturer och ytskikt som målning och tapet är garantitiden två år. Under denna tid har du rätt att få eventuella funktionsfel åtgärdade såsom fel på värme, ventilation och el. Garantibesiktningen görs cirka två år efter slutbesiktningen. I föreningen finns en gemensamhetslokal som kan användas som styrelserum, för barnkalas eller andra tillställningar. Liljeholmskajen är ett expansivt, lugnt och sjönära område. Här finns all service man behöver såsom mataffärer, gym och ett stort utbud av caféer och restauranger med uteserveringar. Storstadens puls finner du på andra sidan Liljeholmsbron, bara några minuters promenad bort. Det bästa av två världar! Här lever du i en unik marin boendemiljö med grönskande parker, strandpromenad, bad- och båtbryggor samt sjökrogar m.m. precis utanför porten. Inom kort kommer det öppna en exklusiv rooftop-restaurang samt padelbanor i bergrummet, hur coolt är inte det? Helt klart allt man kan önska sig! Missa inte denna bostad!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Oskarslundsbacken 1, 4 tr, Liljeholmskajen, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:15
Oskarslundsbacken 1, 4 tr, Liljeholmskajen, Stockholms kommun, bild 2
Oskarslundsbacken 1, 4 tr, Liljeholmskajen, Stockholms kommun, bild 3

Oskarslundsbacken 1, 4 tr

Lägenhet
Liljeholmskajen, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
3 595 000 kr
49 m²
2 rum
vån 4/8
3 357 kr/mån
73 367 kr/m²

Superfin tvåa med inglasad balkong i västerläge med en härlig känsla som måste upplevas på plats! Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade två attraktivt belägen på populära Liljeholmskajen. Bostaden har en mycket tilltalande öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Vidare erbjuds ett modernt fullutrustat kök samt ett burspråk som lämpar sig som matplats. Rymligt och fint sovrum. Gott om förvaring genom garderober samt ett förråd i källaren. Lägenheten har ett fräscht badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Bostaden ligger på en väldigt populär adress och ett stenkast från bostaden finns ett bageri samt flertalet restauranger. Precis i porten bredvid ligger föreningens gästlägenhet, vilket gör det väldigt smidigt att bjuda över vänner och bekanta på längre vistelser. Brf Sjöviksbacken är en stor populär förening med 229 lägenheter, 153 parkeringsplatser direkt i anslutning till lägenheten via hiss samt 6 kommersiella lokaler som skapar ett starkt kassaflöde till föreningen. Sjöviksbacken har en trevlig innergård mellan husen. Där finns det en lekplats för de små barnen och sittgrupper för föreningens medlemmar. Föreningen har även gästlägenhet och en tvättstuga, vilket är ovanligt i nyare föreningar i området. Liljeholmskajen är ett expansivt, lugnt och sjönära område. Här finns all service man behöver såsom mataffärer, gym och ett stort utbud av caféer och restauranger med uteserveringar. Storstadens puls finner du på andra sidan Liljeholmsbron, bara några minuters promenad bort. Det bästa av två världar! Här lever du i en unik marin boendemiljö med grönskande parker, strandpromenad, bad- och båtbryggor samt sjökrogar m.m. precis utanför porten. Inom kort kommer det öppna en exklusiv rooftop-restaurang samt padelbanor i bergrummet, hur coolt är inte det? Helt klart allt man kan önska sig! Missa inte denna bostad!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sjöviksvägen 128, 6 tr!, Liljeholmskajen, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 13:15

Sjöviksvägen 128, 6 tr!

Lägenhet
Liljeholmskajen, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
5 695 000 kr
83 m²
3 rum
vån 6/9
5 153 kr/mån
68 614 kr/m²

Denna lägenhet är en pärla högt upp i huset och erbjuder fantastiska fördelar som du inte vill missa: - Stor inglasad balkong i söderläge med många soltimmar! - Sjöutsikt och fönster i två väderstreck! - Ingen insyn! - Modernt hus utan större underhåll kommande år! - En stabil bostadsrättsförening! - Föreningen äger marken, inte tomträtt! - Barnomsorg och skolor på gångavstånd! - Nära till kommunikationer, butiker och matställen! - Badbryggor, strandpromenad, naturreservat och takterass. Brf Bergkanten består av 91 lägenheter, en gästlägenhet och två kommersiella lokaler. Föreningen äger marken och har en stabil ekonomi med årliga amorteringar på cirka 2 miljoner kronor. Föreningen erbjuder två generösa takterasser. Koppla av i solen och njut av den fantastiska utsikten eller anordna ett födelsedagskalas. Bostaden är omgiven av vatten, natur och arkitektur. Framför er passerar båtar och Årstaviken glimrar. Vattnet, badbryggor, eller Årstaskogen når du på bara någon minut och bakom huset finns en fin lekplats i skogsmiljö. Årstaviken erbjuder motionsspår, flera utegym, båtklubbar, badbryggor och caféer. Under huset hittas det stora bergrumsgaraget med parkeringsplatser och hiss upp i samma byggnad. Huset är anslutet till Sjövikshöjdens skog från plan två via en trappa, vilket gör det lätt att ta sig till pendeltåg eller ut i naturen. Det finns även hiss och gångbro att tillgå. Liljeholmskajen är ett populärt, lugnt och vackert sjönära område med all service du behöver, såsom mataffärer, caféer, bagerier, restauranger, gym, kemtvätt och frisörer. I närheten finns även Årstaskogen med vackra grönområden, promenadstråk och motionsspår längs vattnet. Strax efter kajen finns fina badbryggor bara en kort promenad från lägenheten. Liljeholmens galleria med ett brett utbud av service ligger bara några minuters promenad bort. Det finns flera förskolor och tre bra grundskolor i området. Läget är centralt med goda kommunikationer runt hörnet, inklusive tunnelbanans röda linje vid Liljeholmen, tvärbanan vid Årstadal och Liljeholmen, flygbuss till Bromma flygplats och flera bussar. Pendeln vid Årstaberg är också inom gångavstånd. Det finns en ny exklusiv rooftop-restaurang och nyöppnade padelbanor i bergrummet, hur coolt är inte det? Kom och upplev drömläget som väntar på en ny ägare!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3