Mäklare Kristoffer Pettersson

Kristoffer Pettersson

Om mig

Just nu Hägersten/Liljeholmens mest rekommenderade mäklare. Flest rekommendationer, försäljningar och högst försäljningsvärde under 2022 i området. Jag är rätt fastighetsmäklare för dig som ställer höga krav och vill anlita en kompetent person med ett stort affärssinne. Genom min personlighet, kunskaper, intresse och hängivenhet kan jag lova att ni är i trygga händer genom hela processen och får ett maximerat försäljningspris. Jag är stolt över att ha hög kundnöjdhet och svar på tal!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sjöviksvägen 29, 5 tr!, Liljeholmskajen, Stockholms kommun
 • Idag kl 17:15
Sjöviksvägen 29, 5 tr!, Liljeholmskajen, Stockholms kommun, bild 2
Sjöviksvägen 29, 5 tr!, Liljeholmskajen, Stockholms kommun, bild 3

Sjöviksvägen 29, 5 tr!

Lägenhet
Liljeholmskajen, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
7 995 000 kr
96 m²
4 rum
vån 5/7
4 790 kr/mån
83 281 kr/m²

LILJEHOLMSKAJENS BÄSTA LÄGE! Här kan du njuta av ett glas vin på en soldränkt balkong och se segelbåtarna glida förbi på vattnet nedanför. Lev livet i en unik marin bostadsmiljö med himlen som närmaste granne och bad- och båtbryggor runt hörnet. Saknar du någon ingrediens ligger matbutiken i huset mittemot. Nybakat bröd och bullar finner du i fastighetens bageri. Vill du hellre gå ut och äta hittar du ett stort urval av restauranger utmed strandpromenaden. Kommunikationer som t-bana, tvärbana och flygbussar når du på fem minuter. De stora fönsterpartierna och den öppna planlösningen gör lägenheten ljus och skapar en känsla av rymd. Det finns gott om förvaring genom flertalet garderober och en klädkammare. Tre rymliga sovrum och en naturlig arbetshörna i anslutning. Badrummet är rymligt och utrustat med bland annat golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns en gästtoalett. Vidare erbjuds ett fullutrustat kök där du kan samla familj och vänner för stora och små middagsbjudningar. Ekonomiskt stark förening med mycket god ekonomi och lån som har förhandlats till låga räntor. I föreningen finns allt man behöver, exempelvis garage som nås direkt med hiss, cykel- och barnvagnsrum, källsortering inklusive grovsopor samt en stor och trevlig innergård. Föreningen har 6 st kommersiella lokaler, vilket genererar ett starkt kassaflödet. Som medlem i föreningen har du dessutom möjligheten att ansöka om grönt bolån hos det flesta banker och får därmed 0,1% ränterabatt tack vare energiklass B, vilket i praktiken blir 1000kr billigare ränta per år för varje miljon du lånar. Föreningen har kollektivt tecknat fast elpris för lägenheterna fram till november 2024. Dessutom får du billigare hemförsäkring genom att föreningen redan kollektivt tecknat bostadsrättstillägg för sina medlemmar. På 5 minuters promenad ligger Liljeholmstorgets galleria med allt du någonsin kan behöva i form av shopping och övrig service. Mycket bra kommunikationer med både tunnelbana och tvärbana på promenadavstånd och pendeltåget når du genom den nya hissen till Årstabron. Bostaden ligger lugnt belägen på bästa adress. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Responsgatan 5, 3 tr, Midsommarkransen/Telefonplan, Stockholms kommun
 • Idag kl 18:15
Responsgatan 5, 3 tr, Midsommarkransen/Telefonplan, Stockholms kommun, bild 2
Responsgatan 5, 3 tr, Midsommarkransen/Telefonplan, Stockholms kommun, bild 3

Responsgatan 5, 3 tr

Lägenhet
Midsommarkransen/Telefonplan, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
5 750 000 kr
65 + 12 m²
3 rum
vån 3/4
2 775 kr/mån
88 462 kr/m²

DRÖMTREA! Varmt välkomna till denna unika och välplanerade etage-trea med ca 4.65 meter i takhöjd! Bostaden har genomgående hög standard och nuvarande ägaren har renoverat lägenheten med omsorg så sent som 2022. Det är endast på våning tre som det är denna takhöjd. I en industribyggnad från 1929 som 2007-2009 lät restaureras till bostäder saluförs nu denna unika lägenhet. Den generösa takhöjden och stora fönsterpartier om hela 2,5 meter skapar ett luftigt och ljust hem att trivas i. Det nyrenoverade köket med öppen planlösning mot vardagsrum skapar perfekta sällskapsytor. Från vardagsrummet nås även bostadens balkong där man kan njuta av sol från tidig morgon till sen lunch, sedan går man ner till poolen på innergården för att ta del av solens strålar resten av dagen. En trappa upp finns båda sovrummen som är rymliga och har gott om förvaring. Fräscht helkaklat badrum med bland annat dusch samt kombinerad tvätt- och torkmaskin. Bostaden är 65 kvm (Boarea) och 12 kvm (Biarea) enligt faktisk uppmätning. Total bostadsyta är 77 kvm enligt mätbevis från 2022. Brf Ängsgräset är en välskött förening med mycket god ekonomi som erbjuder sina medlemmar en härlig innergård med uppvärmd utomhuspool där sol och bad lockar under sommarhalvåret. Föreningen har en låg skuldsättning på ca 9000 kr/kvm, bra likviditet i kassan och ett starkt kassaflöde från sina kommersiella hyreslokaler. Föreningen äger marken (ingen tomträtt). När föreningen bildades baserades avgifterna på en kalkylränta på 5 % och idag har föreningen en snittränta på 0,7 % samt en skuldsättning som är betydligt lägre än när föreningen bildades. Dessutom har föreningen en kassa på drygt 4 miljoner kronor. Föreningen förfogar över 34 stycken garageplatser som endast kostar 700 kronor/månad. Man erbjuder även sina medlemmar möjlighet till ladd-plats i garaget. Missa inte denna fantastiska lägenhet i eftertraktat läge mellan Telefonplan och Midsommarkransen. En chans som inte kommer ofta!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sjöviksvägen 87, 4 tr!, Liljeholmskajen, Stockholms kommun
 • Sön 10 dec kl 11:45

Sjöviksvägen 87, 4 tr!

Lägenhet
Liljeholmskajen, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
5 450 000 kr
53 m²
2 rum
vån 4/6
1 459 kr/mån
102 830 kr/m²

ÄGARLÄGENHET MED ALLA RÄTT! Varmt välkomna till denna ljusa och luftiga ägarlägenhet med magisk utsikt och balkong mot innergården i lugnt läge. Direkt när du kliver in genom dörren är det en härlig känsla som måste upplevas på plats. Här bor ni med en svårslagen utsikt mot vattnet. Lägenheten har en stor balkong (bygglov finns för att glasa in) i väst läge samt utsikt mot Årstaviken och Södermalm. Bostaden ligger attraktivt belägen intill kajkanten på populära Liljeholmskajen med närhet till stan. Den har en mycket tilltalande planlösning och genomgående är det en exklusiv känsla tack vare alla tillval. Ni erbjuds ett modernt fullutrustat kök med påkostade tillval. Rymligt och funktionellt sovrum med klädkammare som kan utnyttjas som hemmakontor, barnrum eller liknande. Gott om förvaring genom garderober samt klädkammaren. Fräscht påkostat badrum i modern stil med kombinerad tvätt- och torkmaskin. Bostaden ligger på absolut bästa adress på Liljeholmskajen och i den enda byggnaden som erbjuder ägarlägenheter. Högst upp i tornet finns en gemensam takterrass i anslutning till en gemensamhetslokal. En ägarlägenhet är som ett radhus på höjden där du köper din fastighet och blir lagfaren ägare. Det innebär låga fasta kostnader samt att du som ägare har frihet att hyra ut din bostad utan tillstånd eller sälja den till vem du vill. Det är möjligt att sälja till så väl juridiska som fysiska personer. Genom detta koncept betalar du inte för några gemensamma lån till en bostadsrättsförening vilket gör att månadsavgiften blir betydligt lägre än i en traditionell bostadsrättsförening. K7 Liljeholmskajen samfällighetsförening har bildats för förvaltning av gemensamhetsanläggningen. Samfällighetsföreningen hanterar delade resurser som exempelvis trapphus, hissar, fasader, avlopp och gemensamma takterrassen. Liljeholmskajen är ett lugnt området utan genomfartstrafik. Mycket bra kommunikationer med både tunnelbana, bussar och tvärbana på promenadavstånd och pendeltåget når du genom hissen till Årstabron. Här lever du i en unik marin boendemiljö med grönskande parker, strandpromenad, joggingspår, utegym, bad- och båtbryggor samt sjökrogar m.m. precis utanför porten. Senaste tillskottet är dessutom en lyxig rooftop restaurang samt padelbanor i bergrummet - hur coolt? Månadsavgift till samfälligheten är: 1 459 kr (Inkl. uppvärmning, drift och underhåll) betalas till en samfällighetsförening. Missa inte denna investering!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
 • Äganderätt
Årstaskogs väg 10, 17 tr!, Liljeholmen/Årstaberg, Stockholms kommun

Årstaskogs väg 10, 17 tr!

Lägenhet
Liljeholmen/Årstaberg, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
5 595 000 kr
72 m²
3 rum
vån 17/24
4 788 kr/mån
77 708 kr/m²

Välkommen till drömlägenheten där bekvämlighet och modern elegans möts i perfekt harmoni. Denna praktiskt utformade trea ligger i hjärtat av Liljeholmskajen/Årstaberg och bjuder på en modern och diskret känsla. Lägenheten har förenat köket och vardagsrummet i en öppen planlösning, vilket ger möjligheten att umgås med vänner och familj medan middagen tillagas. Balkongen högt uppe i byggnaden har en svårslagen utsikt som är lätt att älska. Denna lägenhet har en väl genomtänkt layout som ger en känsla av rymlighet. Sovrummen är generösa och charmiga, skapade med avkoppling i åtanke. Dessutom finns det gott om förvaringsutrymme tack vare de smarta skjutdörrsgarderoberna. Köket har bänk och stänkskiva i stenkomposit och är utrustat med rostfria energieffektiva vitvaror såsom kyl/frys, helintegrerad diskmaskin, fläkt, induktionshäll, ugn och micro. Det exklusiva badrummet är helkaklat med grått klinkergolv som inkluderar kombinerad tork och tvättmaskin, wc, duschväggar, kommod, förvaringsskåp och arbetsbänk för funktion och bekvämlighet. Dessutom ingår ett praktiskt förråd som hör till lägenheten. BRF Beundra är en ny förening som består av 89 st lägenheter och 2 st hyreslokaler. Föreningen erbjuder 46 st parkeringsplatser i samfällighetsföreningens garage under huset, varav 15 platser innehar laddstolpar. Dessutom har BRF Beundra en räntegaranti vilket garanterar att föreningens räntesatser inte kan överstiga 3,20% under löptiderna av föreningens bundna lån. BRF Beundra är en miljömedveten produktion av Ikano bostad vilket har resulterat i energiklass B, det innebär att man här bor i en bostad som byggts med hälsosamma material, har god ventilation och är energieffektiv. Detta ger även dig som boende lägre omkostnader och ett bättre ekonomiskt värde över tid. Energiklass B innebär också att du kan ansöka om grönt bolån hos de flesta banker och på så sätt sparar du 1 000 kronor per år för varje miljon du lånar hos de flesta banker. Inbäddad mellan stadspuls och grönska får du alla förutsättningar för en härlig vardag. Här finns naturen ständigt närvarande, med bland annat Årstaskogen som bjuder på allt från vackra promenadslingor till badplatser och utegym. Därifrån kan du också promenera hela vägen till moderna Liljeholmskajen, där du kan utnyttja restaurangutbudet med vacker utsikt över Årstaviken. Årstaberg har svårslagna kommunikationer här finns pendeltåg, tvärbana och buss i direkt anslutning till bostaden. Dessutom finns tvåfilig cykelväg utanför porten, bara att rulla rakt ut på Årstabron så är du på Söder inom några minuter. Här lever du i en unik boendemiljö med grönskande parker, närhet till strandpromenad, bad- och båtbryggor samt sjökrogar m.m. inom några minuters gångavstånd. Det finns många förskolor i området att välja på samt två skolor alldeles nära bostaden, skolor med årskurs 1–9. Allt man kan önska sig! OBS. bilderna i annonsen är från våning 18, lägenheten som saluförs är på våning 17.

 • Balkong
 • Hiss
Årstaskogs väg 10, 17 tr!, Liljeholmskajen/Årstaberg, Stockholms kommun

Årstaskogs väg 10, 17 tr!

Lägenhet
Liljeholmskajen/Årstaberg, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
2 725 000 kr
33 m²
1 rum
vån 17/24
2 699 kr/mån
82 576 kr/m²

DRÖMETTA MED SVÅRSALAGEN UTSIKT! Varmt välkommen till en av Liljeholmskajen/Årstabergs mest spektakulära ettor med otrolig utsikt! Lägenheten är belägen högt upp i huset med fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och har en balkong om 6 kvadratmeter som vetter ut i sydostläge. Beundra är ett modernt och genomtänkt projekt med stilfull inredning och påkostade materialval. Lägenheten omfattar 33 väldisponerade kvadratmeter med diskret känsla och utrymme för dig att sätta din personliga prägel. Bostaden har genomgående ljusa golv i ekparkett. Köket är utrustat med en inbyggd rostfri varmluftsugn, induktionshäll, integrerad diskmaskin och inbyggd rostfri mikrovågsugn. Badrummet är helkaklat med vitt kakel, grått klinkergolv och vit kommod i porslin. Det finns även en kombimaskin med en arbetsbänk ovan samt förvaringsskåp och duschväggar. Dessutom ingår ett praktiskt förråd som hör till lägenheten. BRF Beundra är en ny förening som består av 89 st lägenheter och 2 st hyreslokaler. Föreningen erbjuder 46 st parkeringsplatser i samfällighetsföreningens garage under huset, varav 15 platser innehar laddstolpar. Dessutom har BRF Beundra en räntegaranti vilket garanterar att föreningens räntesatser inte kan överstiga 3,20% under löptiderna av föreningens bundna lån. BRF Beundra är en miljömedveten produktion av Ikano bostad vilket har resulterat i energiklass B, det innebär att man här bor i en bostad som byggts med hälsosamma material, har god ventilation och är energieffektiv. Detta ger även dig som boende lägre omkostnader och ett bättre ekonomiskt värde över tid. Energiklass B innebär också att du kan ansöka om grönt bolån hos de flesta banker och på så sätt sparar du 1 000 kronor per år för varje miljon du lånar hos de flesta banker. Inbäddad mellan stadspuls och grönska får du alla förutsättningar för en härlig vardag. Här finns naturen ständigt närvarande, med bland annat Årstaskogen som bjuder på allt från vackra promenadslingor till badplatser och utegym. Därifrån kan du också promenera hela vägen till moderna Liljeholmskajen, där du kan utnyttja restaurangutbudet med vacker utsikt över Årstaviken. Årstaberg har svårslagna kommunikationer här finns pendeltåg, tvärbana och buss i direkt anslutning till bostaden. Dessutom finns tvåfilig cykelväg alldeles intill, bara att rulla rakt ut på Årstabron så är du på Söder inom några minuter. Här lever du i en unik boendemiljö med grönskande parker, närhet till strandpromenad, bad- och båtbryggor samt sjökrogar m.m. inom några minuters gångavstånd. Det finns många förskolor i området att välja på samt två skolor alldeles nära bostaden, skolor med årskurs 1–9. Allt man kan önska sig! OBS. bilderna i annonsen är från våning 18, lägenheten som saluförs är på våning 17.

 • Balkong
 • Hiss
Marieviksgatan 45, 5 tr!, Liljeholmskajen, Stockholms kommun
 • Sön 10 dec kl 11:00
Marieviksgatan 45, 5 tr!, Liljeholmskajen, Stockholms kommun, bild 2
Marieviksgatan 45, 5 tr!, Liljeholmskajen, Stockholms kommun, bild 3

Marieviksgatan 45, 5 tr!

Lägenhet
Liljeholmskajen, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
8 495 000 kr
110 m²
5 rum
vån 5/7
5 434 kr/mån
77 227 kr/m²

FEMMA PÅ BÄSTA ADRESS! Varmt välkomna till denna drömlägenhet högt upp i huset som genomgående är välplanerad och attraktivt belägen på västra delen av Liljeholmskajen. Bostaden erbjuder en perfekt planlösning med en öppen och inbjudande atmosfär mellan kök och vardagsrum, med en utgång till den rymliga inglasade balkongen i österläge. Det moderna och fullt utrustade köket ger gott om plats för trevliga middagar med större sällskap. Fyra rymliga och vackert utformade sovrum av optimal storlek bidrar till bostadens komfort, och den stora balkongen i västerläge ger ytterligare möjlighet till avkoppling. Förvaringsmöjligheterna är generösa med en praktisk klädkammare. De två fräscha badrummen, varav det ena är utrustat med badkar och det andra med dusch, samt den separata tvättmaskinen och torktumlaren, bidrar till bekvämligheten. Denna bostad har en utmärkt placering på den mest eftertraktade adressen med närhet till allt, och den är en del av en mycket populär förening. Välkommen till ditt nya hem där bekvämlighet och trivsel möts på bästa möjliga sätt! Till bostaden hör ett stort källarförråd. Ekonomiskt stark förening med mycket god ekonomi och lån som har förhandlats till låga räntor. I föreningen finns allt man behöver, exempelvis garage som nås direkt med hiss, cykel- och barnvagnsrum, källsortering inklusive grovsopor samt en stor och trevlig innergård. Föreningen har 6 st kommersiella lokaler, vilket genererar ett starkt kassaflödet. Som medlem i föreningen har du dessutom möjligheten att ansöka om grönt bolån hos det flesta banker och får därmed 0,1% ränterabatt tack vare energiklass B, vilket i praktiken blir 1000kr billigare ränta per år för varje miljon du lånar. Föreningen har kollektivt tecknat fast elpris för lägenheterna fram till november 2024. Dessutom får du billigare hemförsäkring genom att föreningen redan kollektivt tecknat bostadsrättstillägg för sina medlemmar. På 5 minuters promenad ligger Liljeholmstorgets galleria med allt du någonsin kan behöva i form av shopping och övrig service. Mycket bra kommunikationer med både tunnelbana och tvärbana på promenadavstånd och pendeltåget når du genom den nya hissen till Årstabron. Bostaden ligger lugnt belägen på bästa adress. Kontakta redan nu ansvarig mäklare för förhandsvisning/frågor.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Årstaskogs väg 9C, 13 tr, Liljeholmen/Årstaberg, Stockholms kommun
Årstaskogs väg 9C, 13 tr, Liljeholmen/Årstaberg, Stockholms kommun, bild 2
Årstaskogs väg 9C, 13 tr, Liljeholmen/Årstaberg, Stockholms kommun, bild 3

Årstaskogs väg 9C, 13 tr

Lägenhet
Liljeholmen/Årstaberg, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
3 795 000 kr
46 m²
2 rum
vån 13/16
2 951 kr/mån
82 500 kr/m²

Accepterat pris - kontakta ansvarig mäklare för att boka en privatvisning! Välkommen till denna förtjusande och välplanerade tvåa attraktivt belägen på Liljeholmskajen/Årstaberg. Bostaden utmärker sig med exklusiva materialval och en slående utsikt från trettonde våningen. Lägenheten är socialt planerad med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger gott om plats för härliga middagar för sällskap, stora som små. Köket har en fullutrustad maskinpark och moderna vitvaror. Vidare erbjuds ett stilrent vardagsrum samt utgång till den rymliga balkongen med en förstklassig vy över Stockholm stad. Här kan du njuta av ljumna sommarkvällar i eftermiddag/kvällssolen. Balkongen vetter i västerläge och tillåter el och gasolgrill samt innehar bygglov för inglasning. Bostaden har ett väldisponerat sovrum med ett insynssyddat läge och gott om förvaring genom skjutdörrsgarderober. Nytt och fräscht badrum med kombinerad tvätt och torktumlare. I hallen finner du goda avhängningsmöjligheter och förvaring via garderob. Till lägenheten finns ett rymligt förråd på våningsplan 1 vilket ger gott om förvaring. Parkeringsgaraget når man smidigt genom hissen direkt ned från trapphuset. Bostaden ligger insynsskyddat intill kommunikationer, grönområden, Årstaviken på en mycket populär adress! Fördelarna med denna bostad är många, för att nämna några: - Magisk utsikt! - Balkong i västerläge! - Garage med el-laddstolpar! - Föreningen äger marken! - Stor och stark förening! - Närhet till kommunikationer! - Närhet till Mälaren och grönområden! - Servicestation för cyklar! - Promenadavstånd till Södermalm! BRF Träffas i Årstahusen är den första av tre föreningar som bildats Årstaskogs väg 9A-C. Föreningen äger marken och består av 78st lägenheter och förfogar över 34st parkeringsplatser. Det finns en tvättstuga samt en gemensamhetslokal i föreningen. BRF träffas i Årstahusen har en stark ekonomi med låg snittränta på 1,04% fördelat över 4 olika lån enligt 2022 årsredovisning. BRF Träffas gjorde även en kraftig amortering på 1 000 000kr under 2022 och planerar att fortsätta amortera kontinuerligt under kommande räkenskapsår. Årstabergsparken ligger precis utanför dörren, med promenadstråk som leder ner till Liljeholmskajen och Årstaskogen. Dessutom finns tvåfilig cykelväg utanför porten, bara att rulla rakt ut på Årstabron så är du på Södermalm inom några minuter. I föreningen finns allt man behöver och underhållet är obefintligt i denna nyproducerade byggnad. Till kvällens middag kan du plocka kryddor och sallad från föreningens gemensamma grönsaksland på innergården.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Vingårdsgatan 6, vån 6 av 6!, Liljeholmskajen, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår

Vingårdsgatan 6, vån 6 av 6!

Lägenhet
Liljeholmskajen, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
9 650 000 kr
119,5 m²
5 rum
vån 6/6
5 378 kr/mån
80 753 kr/m²

Accepterat pris - FAMILJEDRÖM HÖGST UPP I HUSET! Välkomna till denna fantastiska lägenhet som inte bara är genomtänkt och väldisponerad, utan också förtrollande belägen vid eftertraktade Liljeholmskajen. Boendet är omsorgsfullt planerat med en öppen och inbjudande layout mellan kök och vardagsrum, samt en generös balkong med vidsträckt utsikt över Årstaviken. Ett modernt och fullt utrustat kök, perfekt för trevliga middagar med vänner och familj. Sovrummen är rymliga och vackert utformade, med gott om förvaringsutrymme genom garderober samt klädkammare. Dessutom finns två stilrena badrum med både dusch och separat tvättmaskin samt torktumlare. Placerad på en av områdets mest attraktiva adresser, erbjuder denna bostad en härlig vy över vattnet och tillhör en högt efterfrågad förening. Fördelarna med denna bostad är många, för att nämna några: - Soldränkt balkong! - Ovanligt stor för området! - Sjöutsikt! - Stark bostadsrättsförening! - Solceller installerade! - Bästa läget på kajen! - Hemköp som hyresgäst! Bostadsrättsföreningen Vinrankan 1 står ekonomiskt starka inför framtiden och har arbetat aktivt för att stärka ekonomin i föreningen. Bland annat har föreningen 5 st lokalhyresgäster, garageplatser, gästlägenhet och hyresintäkterna stiger för varje år som går vilket är positivt, då föreningens skuld parallellt amorteras ner. Avgifterna är låga tack vare att fastigheten byggdes i en tid då kalkylräntorna var högre och en aktiv styrelse som arbetar för att minska kostnaderna genom åren. Föreningen har nyligen investerat i bland annat solceller. På några minuters promenad ligger Liljeholmstorgets galleria med allt du någonsin kan behöva i form av shopping och övrig service. Mycket bra kommunikationer med både tunnelbana och tvärbana på promenadavstånd och pendeltåget når du genom den nya hissen till Årstabron. Här lever du i en unik marin boendemiljö med grönskande parker, strandpromenad, bad- och båtbryggor samt sjökrogar m.m. precis utanför porten. Missa inte denna chans för den kommer inte ofta!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Oskarslundsbacken 29, vån 9 av 9!, Liljeholmskajen, Stockholms kommun

Oskarslundsbacken 29, vån 9 av 9!

Lägenhet
Liljeholmskajen, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
5 495 000 kr
67 m²
3 rum
vån 9/9
5 257 kr/mån
82 015 kr/m²

HÖGST UPP I GAVEL - PANORAMAUTSIKT - INSYNSFRITT - SOLDRÄNKT BALKONG - STORA FÖNSTER I TRE VÄDERSTRECK - 5 ÅRS ENTREPRENADGARANTI Nu säljs denna fina gavel 3:a högst upp i huset, stor härlig soldränkt balkong och tillträde 2 mars 2024. Bostaden är modern och har väldigt hög standard som gör den unik samt en väldigt bra planlösning med separata sovrum. Vacker, ljus bostad med härlig känsla tack vare stora fönster, högt i tak och rymliga ytor. Lägenheten bjuder in till umgänge genom sociala ytor med ett stort kök och matplats i anslutning till varandra. Bostadens knytpunkt är ett påkostat kök från Vedum med bekvämligheter så som dubbel kyl och frys, diskmaskin samt generösa arbetsytor av kvartskomposit. Dessutom finns två rymliga sovrum och ett stort badrum med stilrena materialval samt utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Garantitiden för byggnadsarbeten är fem år. För vitvaror, blandare/vs-armaturer och ytskikt som målning och tapet är garantitiden två år. Liljeholmskajen är ett expansivt, lugnt och sjönära område. Här finns all service man behöver såsom mataffärer, gym och ett stort utbud av caféer och restauranger med uteserveringar. Storstadens puls finner du på andra sidan Liljeholmsbron, bara några minuters promenad bort. Det bästa av två världar! Här lever du i en unik marin boendemiljö med grönskande parker, strandpromenad, bad- och båtbryggor samt sjökrogar m.m. precis utanför porten. Inom kort kommer det öppna en exklusiv rooftop-restaurang samt padelbanor i bergrummet, hur coolt är inte det? Helt klart allt man kan önska sig! Se mer info om projektet: www.jm.se/stockholm-lan/stockholm-kommun/liljeholmskajen/sjoviksterrassen/ Kontakta ansvarig mäklare för en dialog gällande köp.

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 9