Mäklare Alexandra Ekstrand

Alexandra Ekstrand

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Arvodesvägen 19, 3 tr., Hägerstensåsen/Telefonplan, Stockholms kommun

Arvodesvägen 19, 3 tr.

Lägenhet
Hägerstensåsen/Telefonplan, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
2 995 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/3
3 569 kr/mån
56 509 kr/m²

Underbar tvårummare på tredje våningsplanet där moderna materialval varvas med fina funkisdetaljer på ett smakfullt sätt. Här erbjuds vacker utsikt över tät lövskog från både balkong och genom fönster med charmiga spanjoletter i tre riktningar. Hemmet präglas av vackra detaljer så som nylagda golv (originalparketten finns bevarad under i vardagsrum), tidstypiska fönster med fönsterbrädor i sten, en takhöjd om ca 2,70 m samt platsbyggda garderober. Här erbjuds luftiga, välplanerade rum i harmoniska kulörer och materialval vilket ger bostaden en lugn och trivsam känsla. Vidare erbjuds ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong, rymligt sovrum med platsbyggd förvaring, fint renoverat kök i funkisstil med plats för matbord, helkaklat badrum med vädringsfönster och tvättmaskin och hall med garderob, krokar och platsbyggt skoställ. Här bor du i en välmående förening som äger marken i mysiga kvarter med närhet till natursköna Vinterviken samtidigt som city aldrig långt bort, cykelavstånd till Södermalm, nära till tunnelbanans röda linje genom både Telefonplans som Hägerstensåsens tunnelbana, busshållplatsen som ligger runt hörnet tar dig raka vägen till Liljeholmen med dess förbindelser och shoppingcentrum. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Balkong
Radiusbacken 49, Midsommarkransen/Telefonplan, Stockholms kommun
Radiusbacken 49, Midsommarkransen/Telefonplan, Stockholms kommun, bild 2
Radiusbacken 49, Midsommarkransen/Telefonplan, Stockholms kommun, bild 3

Radiusbacken 49

Lägenhet
Midsommarkransen/Telefonplan, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
2 850 000 kr
39 m²
2 rum
vån 1/4
2 990 kr/mån
73 077 kr/m²

Två rum och kök om 39 välplanerade kvadratmeter med smakfulla materialval. Bostaden är toppfräsch och erbjuder kök från Vedum som ligger i öppen planlösning mot vardagsrum, ett mysigt sovrum, ett helkaklat badrum med kombimaskin och en hall med goda förvaringsmöjligheter. Här bor du med alla bekvämligheter så som kombimaskin, diskmaskin, hiss och möjlighet till garageplats. För större tillställningar så erbjuder föreningen en gemensam takterrass med milsvid utsikt med bokningsbar del tillsammans med en övernattningslägenhet. Området Midsommarkransen/Telefonplan består av en mix av moderna, nyproducerade hus och charmiga sekelskiftes- och funkishus. I närområdet finns ett stort utbud av caféer och restauranger genom bland annat nyöppnade bageriet Kringelgården, Lulu sushi samt omåttligt populära Svenska hamburgerköket. I området hittas även mysiga Svandammsparken, T-bana Telefonplan, mataffär, Konstfack och flera olika gym. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Svandammsvägen 37, vån 3, Midsommarkransen, Stockholms kommun

Svandammsvägen 37, vån 3

Lägenhet
Midsommarkransen, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
3 795 000 kr
47 m²
2 rum
vån 3/5
3 934 kr/mån
80 745 kr/m²

Accepterat pris! Kontakta ansvarig mäklare för visning. På den lugnt belägna balkongen kan man njuta av såväl morgonkoppen, lunchen som middagen innan solen går runt hörnet. Här bor man på tredje våningsplanet i hjärtat av Midsommarkransen med närhet till både tunnelbana och mysiga Svandammsparken och dess omkringliggande restauranger och fik. Bo i ett insynsskyddat hem med en social planlösning mellan kök och vardagsrum med utrymme för en matplats för 6 personer, ett rogivande sovrum mot föreningens bakgård, ett fint och bekvämt badrum samt en hall med förvaringsmöjligheter. Här bor du i fastighet med hiss och garage på en alldeles underbar adress med närhet allt Midsommarkransen, Telefonplan och Aspudden har att erbjuda. I närområdet hittas exempelvis grönskande Vinterviken med badplatser och mysiga promenadstråk, populära Klättercentret, gym genom SATS, välsmakande restauranger och ett bekvämt cykel- och promenadavstånd in till Södermalm och city. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3