Artillerigatan 8B

Bellevue, Karlstad Se på karta

1 095 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
52,5 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1955
Förening
BRF BELLEVUEGÅRDEN
Om föreningen
Avgift
3 331 kr/mån
Driftkostnad
3 000 kr/år
Pris/m²
20 857 kr/m²
Antal besök
2 330
Dagar på Hemnet
19

Välkommen till Artillerigatan 8B och denna tilltalande och renoverade tvåa med ett skönt läge på Bellevue. Bostaden har med sitt gavelläge högst upp i huset en lugn miljö med extra ljusinsläpp från fönster på gaveln i vardagsrummet. Lägenheten är genomgående renoverad under senare år med smakfulla materialval och bra förvaringslösningar. Smakfullt renoverat IKEA-kök 2020 i ljusgrått med nya vitvaror i rostfritt, ett trivsamt sovrum med lugnt läge och hotellkänsla samt ett fräscht kaklat badrum. Väldisponerat vardagsrum med utgång till en stor inglasad balkong.

Fiber från Telia och två förråd varav ett i källarplan och ett på vinden. Välskött förening där husen genomgick en större rot-renovering 1992 med fönsterbyte, stambyte inklusive badrumsrenovering samt yttertak. Utöver föreningens parkeringar finns goda avgiftsfria parkeringsmöjligheter på området.

Karlstad centrum nås enkelt via cykel eller buss tack vare dess bra förbindelser. Närhet till skola på både Våxnäs och Romstad, shopping på Bergvik/ IKEA och badplats vid Zakrisdalsudden alternativt den praktfulla Göteborgsudden.

Varmt välkomna!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Karlstad

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.