SkandiaMäklarna Karlstad

SkandiaMäklarna Karlstad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Åshammar Strandhagen 1, null, Grums kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00
Åshammar Strandhagen 1, null, Grums kommun, bild 2
Åshammar Strandhagen 1, null, Grums kommun, bild 3

Åshammar Strandhagen 1

Gård/Skog
Grums kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
3 150 000 kr
4,5 ha tomt

Varmt välkomna till Åshammar Standhagen 1! Den här underbara villan är belägen i en idyllisk lantlig miljö och är omgiven av vacker natur. Här kan ni njuta av lugnet och friden samtidigt som ni har en fantastisk utsikt över det natursköna landskapets åkrar och ängar. Altanens västerläge bjuder på många mysiga eftermiddagar i solen vilket är perfekt under grillsäsongen. Här har du tillgång till en egen ridbana om 70 x 30 meter samt stall med två boxar. Från villan tar det endast 5 minuter till Grums centrum med matbutiker, restauranger och andra bekvämligheter. Med en lite längre biltur på 25 minuter når ni också Karlstads centrum. Välkommen hem!

  • Premium
Norrbrovägen 5F, null, Filipstads kommun

Norrbrovägen 5F

Radhus
Filipstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
325 000 kr
125 + 32 m²
5 rum
240 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva detta friköpta radhus med gavelläge på Norrbrovägen! Med sina 125 kvadratmeter finns här plats för 5 rum och kök fördelat över de två våningsplanen. Balkong i trevligt läge med kvällssol samt utsikt över älven. Till bostaden följer ett garage med el-driven port. Här bor du i närhet till Ica, busslinje, centrum och fina promenadstråk. Varmt välkommen!

Klockstigen 13, Grossbol, Forshaga kommun
  • Tis 30 jul kl 17:00
Klockstigen 13, Grossbol, Forshaga kommun, bild 2
Klockstigen 13, Grossbol, Forshaga kommun, bild 3

Klockstigen 13

Radhus
Grossbol, Forshaga kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
1 650 000 kr
139 + 16 m²
6 rum
784 m² tomt

Välkommen till en välskött 1 1/2-plansvilla i ett lugnt och barnvänligt område. Här finner ni ett hus där man gjort omfattande renovering genomgående hela huset, med nya ytskikt senaste åren. Helt ny carport uppförd 2021 och två uteplatser både framsida och baksida där inglasat uterum och alla fönster i huset är nya från 2017. Köket är uppfräschat ca 2013 med nya skåpluckor och kakel samt spis från 2023. Härifrån når man även en ny tvättstuga där renoveringen pågår och ny vattenberedare 2023. Badrum på övervåningen i ny standard! Området ligger naturskönt med skogen runt knuten och ett stenkast från lekpark. Inom gångavstånd finns Grossbolsskolan med förskola upp till åk 6, Sisu-gården med vackra löp- och skidspår samt Forshaga centrum med all tänkbar service. Detta är en kommande försäljning, Besiktning och energideklaration är beställd och finns till visning.

  • Premium
Orrbygatan 18, null, Grums kommun
  • Fre 2 aug kl 16:00
Orrbygatan 18, null, Grums kommun, bild 2
Orrbygatan 18, null, Grums kommun, bild 3

Orrbygatan 18

Villa
Grums kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
995 000 kr
88 + 79 m²
5 rum
1 190 m² tomt

Varmt välkomna till Orrbygatan 18 och denna hemtrevliga villa med en vackert blomstrande trädgård. Här kan ni avnjuta solen i det eftertraktade och solsäkra söderläget direkt från er altan, vilket är perfekt för sommarens alla frukostar med familjen och eftermiddagens grillfester. Husets insida har en perfekt mix av charm och hemtrevnad med sina varma toner, blommiga tapeter och ljusa kök från 2016 vilket skapar en harmonisk och välkomnade atmosfär. Hallen leder dig vidare in i såväl köket som vardagsrummet med nyare insatskamin. Från köksdelen hittar ni även till sovrummen och badrummet med WC, handfat och kommod, samt dusch med duschväggar. Stort plus för FJÄRRVÄRME! Här bor ni i Grums centrum med närhet till idrottsplats, förskola, grundskola, lekplats, matbutiker, restauranger och andra bekvämligheter. Med en kortare biltur på 20 minuter når ni också Karlstads centrum. Vi ses på visningen!

  • Premium
Karlskogavägen 13A, null, Kristinehamns kommun

Karlskogavägen 13A

Lägenhet
Kristinehamns kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
350 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/2
4 077 kr/mån
6 364 kr/m²

Fin och välplanerad tvåa i centrala Kristinehamn med balkong som erbjuder fin utsikt över innergården och praktiskt kök. Här välkomnas du till en välplanerad och ljus lägenhet som är i bra skick. En social lägenhet med ljusinsläpp från tre väderstreck och här är det lättmöblerade rum och fint ljusinsläpp. Här finns det fin innergård med lekplats och gemensam uteplats. HSB Brf Liljebäcki Kristinehamn är en stabil och välskött förening med god ekonomi och struktur. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, cykelrum, övernattningslägenhet gästparkering och parkeringsplats. Välkomna till en trivsam visning, vi ses!

Ängen 20, null, Sunne kommun
  • Idag kl 13:00
Ängen 20, null, Sunne kommun, bild 2
Ängen 20, null, Sunne kommun, bild 3

Ängen 20

Villa
Sunne kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
895 000 kr
96 + 120 m²
4 rum
4 831 m² tomt

Varmt välkommen till Ängen 20 och denna charmiga guldklimp omringad av vatten, skog och en slående utsikt över Ängsjöns glittrande vatten. Här bor du upphöjt i fritt läge med delvis inglasad balkong och altan samt en källare/gammalt garage. Delar av kök nytt från ca 2021. Huset har stor potential och för den händige kan detta förvandlas till ett drömhus, men har idag stort renoveringsbehov och behöver moderniseras. Nu erbjuds en underbar plats att spendera tid och njuta av den värmländska bygden. Ta ett dopp i Ängsjön eller njut av en kopp kaffe i glasverandan. Till huset hör ett garage som idag används som snickarbod, en carport och en vedbod. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Detta är en dröm för den som vill luta sig tillbaka, koppla av och njuta av det stillsamma en bit utanför Sunnes kärna.

  • Premium
Konduktörsgatan 8, Villastan, Kristinehamns kommun
Konduktörsgatan 8, Villastan, Kristinehamns kommun, bild 2
Konduktörsgatan 8, Villastan, Kristinehamns kommun, bild 3

Konduktörsgatan 8

Villa
Villastan, Kristinehamns kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
2 095 000 kr
160 + 80 m²
8 rum
925 m² tomt

Synnerligen trevlig och välskött 2-plans fastighet med källare och vind där stora renoveringar har gjorts under de senaste åren. I trivsamma och lugna Villastan i Kristinehamn har vi denna väl omhändertagna fastighet som idag är fyllt uthyrt. Varmt välkomna med din intresseanmälan. Vi ses!

  • Premium
Hovlandavägen 36B, Gunnarskär, Hammarö kommun

Hovlandavägen 36B

Villa
Gunnarskär, Hammarö kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
3 995 000 kr
213 + 47 m²
7 rum
938 m² tomt

Varmt välkommen till Hovlandavägen 36B och denna fina villa perfekt för den stora familjen. Bostadens 213 kvm fördelar sig på 7 rum och kök varav 4 sovrum, det finns även två duschrum varav det ena nyrenoverat 2022. Till huset tar du dig via en trapp upp till rymlig entréhall eller via en hiss från markplan på bakgården som tar dig till husets samtliga våningsplan. På entréplan finner du det hemtrevliga och moderna köket från 2018 med goda arbetsytor. Kök och matrumsdel delas av med hjälp av en förlängd arbetsbänk som skapar öppna och sociala ytor för samvaro. Från köket tar du dig ut på det stora trädäcket i etapper i härligt sydvästläge. Här finns plats för loungedel, matgrupp och ytterligare möblemang samt ett spabad. Intill matrumsdelen ligger vardagsrummet där kamin finns som ger komfortvärme och ökad mysfaktor i rummet. På entréplan finns även ett fräscht duschrum från 2017 med skiljevägg mot dusch och dimbara spotlight i tak. I husets utbyggnadsdel finns groventré, sovrum, tvättstuga, wc och gott om förvaring. På övre plan finns tre sovrum varav samtliga utrustade med flertalet garderober. När du kommer upp för trappen finns en balkong direkt till vänster samt utrymme för mindre kontorsdel om så önskas. I anslutning till de tre sovrummen finns ett socialt vardagsrum där familjen kan samt nå övervåningens andra balkong som vetter ut mot bakgården. Duschrummet är en fröjd med både dusch och badkar samt dubbla handfat i kommod. Allt från 2022. Taket och fasaden är bytt 2016. I källaren finns förvaring och pannrum. Hovlandavägen har ett centralt läge med kort gångavstånd till såväl centrumkärnan och bussförbindelser. I centrum finns ett brett handelsutbyte med restauranger, café, affärer, vårdcentral, tandläkare, systembolag och flera mataffärer. I närheten finns fina strövområden samt bad och båtliv i Vänern. För de sportintresserade finns fotbollsplaner och idrottsanläggningar endast ett stenkast bort. Busskommunikationen går med täta avgångar in till Karlstad, Bergviks handelsområde och till övriga delar på Hammarö. Välkommen!

  • Energieffektiv
Axelines väg 218, Skutberget, Karlstads kommun
Axelines väg 218, Skutberget, Karlstads kommun, bild 2
Axelines väg 218, Skutberget, Karlstads kommun, bild 3

Axelines väg 218

Fritidshus
Skutberget, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
1 595 000 kr
30 + 20 m²
2 rum
1 000 m² tomt

Endast privat bokad visning - kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information. Varmt välkommen till denna charmiga sommarstuga belägen i ett av Karlstads mest eftertraktade områden, där Vänerns klara vatten möter Skutbergets udde. Här kan du njuta av en lugn och avskild oas bara några meter från vattnet, omgiven av natursköna miljöer och en rad bekvämligheter i närheten. Denna pärla på 30 kvm består av en huvudstuga och en separat sovstuga. Huvudstugan bjuder på en öppen planlösning med kombinerat kök och sällskapsutrymme, samt ett mysigt sovloft. Här finns även en gjutjärnskamin, spis och ugn, samt sjövatten tillgängligt via egen pump. Det vackra inglasade uterummet ger dig möjlighet att njuta av den omgivande naturen även på regniga dagar. På utsidan av stugan finner du en utomhusdusch med sjövatten, perfekt för en uppfriskande dusch efter en dag vid vattnet. Sovstugan rymmer en sovdel med plats för två sängar och en separat WC med separett. Dessutom finns ett tvättrum med rinnande vatten. Byggnaden är belägen på en arrendetomt. I området finns allt du behöver för en minnesvärd och bekväm semester. Strax intill stugan erbjuds löpspår, badplatser, ett café och en busshållplats. Endast en kort promenad bort hittar du Skutbergets motionscentral, där du kan njuta av en utomhuspool, bastu och café. Bilväg leder ända fram till stugan, vilket gör ankomsten smidig. Unna dig en oförglömlig sommaridyll - Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Krakerud 5:43, Österängarna, Karlstads kommun
Krakerud 5:43, Österängarna, Karlstads kommun, bild 2
Krakerud 5:43, Österängarna, Karlstads kommun, bild 3

Krakerud 5:43

Tomt
Österängarna, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
350 000 kr
1 231 m² tomt

Varmt välkommen till Österängarna och dessa två tomter om totalt 2 557 kvm med öppen utsikt över ängslandskapet. 350 meter längre bort finns Molkomssjöns vatten med badplats och gemensam båthamn via Österängarnas samfällighetsförening. Detaljplanen tillåter byggnation om 95 kvm per tomt. El finns framdragen till tomtgräns, påkopplingsavgift ej betald. Eget V/A måste anläggas, sommarvattensamfällighet finns i området. Årsavgift betalas om 2000 kr till det gemensamma underhållet av samfälligheten (https://osterangarna.se/). Tomten är inte bunden till någon specifik husleverantör, utan valfritt hus får byggas. Välkommen att besöka tomten på egen hand.

  • Premium
Gruvgången 85, null, Karlstads kommun
  • Budgivning pågår
  • Ons 31 jul kl 14:00
Gruvgången 85, null, Karlstads kommun, bild 2
Gruvgången 85, null, Karlstads kommun, bild 3

Gruvgången 85

Lägenhet
Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
895 000 kr
69 m²
3 rum
vån 3/3
3 627 kr/mån
12 971 kr/m²

Fin och trivsam bostad om tre rum och kök med inglasad balkong Med ett lugnt och härligt läge på området ligger denna välplanerade trea på våning tre med optimalt ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck. Adderat med den inglasade balkongen som har vy över den grönskande innergården samt den låga månadsavgiften gör det denna lägenhet till ett mycket prisvärt och attraktivt boende. Här erbjuds ett arbetsvänligt kök med plats för matgrupp vid fönster mot innergården, hall med goda avhängningsmöjligheter och helkaklat badrum som är stambytt 2005. Fin förening med god ekonomi och fina allmänna ytor. Gruvlyckan ligger ca 3,5 km från både centrum och Våxnäs handelsområde och är ett av Karlstads mest natursköna områden, mellan husen finns nyrenoverade innergårdar med utemöbler och grönska. För barnen finns välutrustade lekplatser. Bra kommunikationer till Karlstads centrum och Bergviks köpcentrum med cykelvägar och bussförbindelser. Inom kort cykelavstånd befinner ni er vid Vänerns strand där bad erbjuds sommartid. Pizzeria och butiker finns inom området. Välskött förening! Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
Närkevägen 12, null, Kristinehamns kommun
  • Budgivning pågår
Närkevägen 12, null, Kristinehamns kommun, bild 2
Närkevägen 12, null, Kristinehamns kommun, bild 3

Närkevägen 12

Villa
Kristinehamns kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
1 295 000 kr
90 m²
5 rum
989 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva en tämligen trivsam familjevilla på populära Östermalm! På den trivsamma tomten med gott insynsskydd hittar du det röda huset med vita knutar på Närkevägen 12. Trivsam tomt med plats för lek och trädgårdsarbete, på tomten finner du även en isolerad bod för hobby eller övernattningsplats. Goda förvaringsmöjligheter i bodar, carport samt matkällare. På husets baksida finner du ett inglasat uterum med tillhörande soldäck för många av solens timmar. Tidstypiska detaljer kombinerat med modernare renovering smälter samman och ger huset charm och karaktär. Beläget i populära stadsdelen Östermalm där mataffär, förskolor, Ta chansen att förvärva ett hus att trivas i! Vi ses.

  • Premium
Tyrs väg 18, null, Kils kommun
  • Mån 5 aug kl 16:30
Tyrs väg 18, null, Kils kommun, bild 2
Tyrs väg 18, null, Kils kommun, bild 3

Tyrs väg 18

Villa
Kils kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
2 650 000 kr
148 + 20 m²
7 rum
1 050 m² tomt

Underbar familjevilla i 1½ plan med inglasat uterum och fristående garage. Hörtomt som ger ett lugnt och härligt läge som även bjuder in till hopp och lek. Här finner vi en härlig planlösning som är både praktisk och social samt klassiskt indelad för familjens behov. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Yttersvängen 93, Norra Kroppkärr, Karlstads kommun
  • Ons 7 aug kl 16:30
Yttersvängen 93, Norra Kroppkärr, Karlstads kommun, bild 2
Yttersvängen 93, Norra Kroppkärr, Karlstads kommun, bild 3

Yttersvängen 93

Villa
Norra Kroppkärr, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
3 495 000 kr
105 m²
4 rum
250 m² tomt

Varmt välkommen till Yttersvängen 93 och detta mysiga hem med en lättskött trädgård i härligt söderläge. Här bor ni i ett friköpt enplans-radhus med en öppen och trivsam planlösning med en härlig känsla av rymd tack vare ryggåstak till nock. Detta hus är nyligen renoverat och erbjuder en modern och bekväm boendemiljö. Här finner ni en öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och allrum som skapar en rymlig och inbjudande atmosfär. Badrummet är helkaklat och utrustat med dubbla duschar, vilket ger det en extra känsla av lyx och komfort. Huset erbjuder tre rymliga sovrum, ett inbjudande vardagsrum, ett kök med matplats samt ett allrum som passar perfekt för familjens gemensamma stunder. På baksidan finns en mysig trädgård med en stor altan, där en del är utrustad med en platsbyggd grill och en annan del med plats för bord under tak. Perfekt för trevliga stunder och socialt umgänge. Det största sovrummet är generöst till ytan och erbjuder en praktisk walk-in closet utrustad med garderober. Ytterligare två sovrum erbjuder plats för säng samt tillhörande möblemang. I delar av huset ligger golvvärme. Detta hus ger ett bekvämt boende med fjärrvärme, hobbyrum och stor tvättstuga. Stort plus för solceller på taket som bidrar till lägre driftkostnader samt laddbox för bilen! Parkering finns vid huset. Kö till garage. Huset ligger beläget på Norra Kroppkärr och har gångavstånd till Kroppkärsskolan (åk 1-6) samt flertalet lekplatser, fotbollsplaner och skogsområden. Stadsbusslinje nr 4, 5 och 10 tar dig in till Stora torget snabbt och smidigt. Inom området finns även en sandstrand, promenadstråk runt Kroppkärrssjön samt pizzeria. I området finns en samfällighet där man med fastigheter/tomträtter har gemensamma abonnemang för uppvärmning, sophantering, fiberanslutning m.m. Fjärrvärmen och solcellerna bidrar till bra boendekostnader. Välkommen hem!

  • Premium
Bonderudsvägen 3, null, Kristinehamns kommun
  • Imorgon kl 13:00

Bonderudsvägen 3

Villa
Kristinehamns kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
1 095 000 kr
81 + 24 m²
3 rum
1,2 ha tomt

Varmt välkommen till detta välvårdade torp på idylliska Bonderudsvägen 3. Här ges du enorma möjligheter att förverkliga drömmen om livet på landet med en rymlig tomt om hela 11 682 kvm i harmonisk miljö. Torpet har under de senaste åren genomgått renoveringar som gjort detta till ett fullt dugligt året runt boende, men fungerar likväl som sommarställe för den som vill komma bort från stressen. Utöver bostadsbyggnaden följer även en rymlig lada på andra sidan vägen som ger gott om plats för förvaring. Välkommen hem!

  • Plus
Ferlinvägen 6, null, Kristinehamns kommun
  • Imorgon kl 14:00

Ferlinvägen 6

Villa
Kristinehamns kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
1 495 000 kr
104 + 3 m²
4 rum
979 m² tomt

Vi har nu äran att få presentera detta hemtrevliga och moderna hem på barnvänliga Ferlinvägen! Här välkomnas man in i en hall med gott om avhängningsmöjligheter och platsbyggda garderober. In till höger ligger matsalsrum och ett ljust och stilfullt kök -även detta med gott om förvaring i både över -och underskåp. Här finns också integrerad ugn och mikro. Till vänster när man kommer in finns husets tre sovrum. Dessa är alla lagom stora och man får plats för allt det som krävs för att skapa en lugn och harmonisk plats att sova på. Det stora vardagsrummet och den anslutande stora uteplatsen med kvällssol är två fantastiska platser för både avkoppling och umgänge! Centralt område har allt du kan tänkas behöva. Flertalet förskolor och Södermalmsskolan F-9 inom några minuters promenad och cykelavstånd. I direkt anslutning på sydöstra sidan av huset, på andra sidan gatan, finns stora grönområden som bjuder in till fotbollsspel, lek & bus och andra aktiviteter. Centrum, allmänna kommunikationer, matbutik och gym är ytterligare exempel på andra saker som finns i närheten. Bekvämt boende med korta avstånd till det mesta. Barnvänligt på lugna gatan. Varmt välkomna.

  • Plus
Degerbyn Norra Öststugan 1, Värmskog, Grums kommun
  • Mån 29 jul kl 14:00
Degerbyn Norra Öststugan 1, Värmskog, Grums kommun, bild 2
Degerbyn Norra Öststugan 1, Värmskog, Grums kommun, bild 3

Degerbyn Norra Öststugan 1

Villa
Värmskog, Grums kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
2 495 000 kr
73 + 35 m²
4 rum
3,1 ha tomt

Välkommen till Degerbyn Norra Öststugan 1 i Värmskog, en fin fastighet på 3 hektar mitt i den svenska sommaridyllen! Här erbjuds du en fridfull tillvaro i harmoni med naturen och möjligheten till hästhållning hemma. Här välkomnas man in i en ljus och inbjudande farstu byggd 2020 med klinkergolv och golvvärme. Vidare från hallen möter du köket, renoverat ca 2015, komplett med en charmig vedspis. I huset finner du även det hemtrevliga vardagsrummet med en mysig braskamin, tre sovrum, ett helkaklat badrum från 2011 där ny tvättmaskin och torktumlare från 2023 finns installerade. Huset erbjuder också generösa sociala sällskapsytor utomhus i form av två stora altaner samt en rejäl tomt med en härlig grönyta. Altanerna ger dig möjligheten att njuta av solen både till morgonkaffet och vidare hela dagen och kvällen! Spabadet och robotgräsklipparen medföljer! Till huset hör ett nybyggt dubbelgarage från 2023 på cirka 51 kvm som är isolerat och uppvärmt. På tomten finns också 3 stycken uteboxar och en bod perfekt lämpad till sadelkammare. Även hönshus och vedskjul finnes. Ytterligare stora plus med denna fastighet är den egna båtplatsen ca 900meter bort och närheten till lanthandeln ca 500meter bort. Utförda renoveringar: (vissa årtal är ungefärliga och från tidigare försäljning) Badrum 2011 Taket bytt ca 2013 Kök 2015 Farstu/hall 2015 Jordvärme 2015 Fönster bytta 2015 Altaner 2019 Nya ytskikt genomgående i huset Dubbelgarage 2023 Ny tvättmaskin + torktumlare 2023 Varmt välkommen hem!

  • Premium
Domarvägen 6A, Nykroppa, Filipstads kommun
  • Budgivning pågår
Domarvägen 6A, Nykroppa, Filipstads kommun, bild 2
Domarvägen 6A, Nykroppa, Filipstads kommun, bild 3

Domarvägen 6A

Radhus
Nykroppa, Filipstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
295 000 kr
70 + 30 m²
3 rum
604 m² tomt

Välkommen till detta charmiga radhus beläget i ett lugnt och naturnära område. Detta radhus erbjuder en härlig kombination av bekvämlighet och trivsel, perfekt för familjen som söker en fridfull bostad med närhet till naturen. Interiör: Vardagsrum: Ljust och rymligt vardagsrum med stora fönster som ger ett generöst ljusinsläpp. Kök: Modernt kök med goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Sovrum: För närvarande finns det ett väl tilltaget sovrum. Tidigare fanns det två sovrum, men ett har öppnats upp för att skapa ett större vardagsrum. Detta kan enkelt återställas till två separata sovrum vid behov. Det nuvarande sovrummet har stort fönster som släpper in rikligt med dagsljus. Badrum: Fräscht badrum med moderna ytskikt och bekvämligheter såsom dusch, handfat och toalett. Här finns också en tvättmaskin för bekvämlighet. Källare: I källaren finns ett förvaringsutrymme som enkelt kan göras om till ett extra rum. Perfekt för den som behöver mer bostadsutrymme eller ett hobbyrum. Exteriör: Trädgård: Stor och välskött trädgård som erbjuder rikligt med plats för utomhusaktiviteter. Perfekt för grillkvällar och familjesammankomster. Uteplats: Härlig uteplats där du kan njuta av morgonkaffet eller en middag utomhus. Garage: Kostnadsfri nyttjanderätt till separat garage med plats för bil och extra förvaring tillhör fastigheten. Fasad: Väl underhållen fasad med charmiga gula paneler och vita detaljer som ger huset dess karaktäristiska utseende. Område: Beläget i ett rofyllt område med närhet till både skog, öppna landskap & flera olika vattendrag samt sjö. Här bor du med gångavstånd till lekplatser, skola, badplats samt buss & tågförbindelser. Ett idealiskt läge för dig som söker lugn och ro men ändå vill ha närhet till ortens bekvämligheter.

  • Premium
Sjöhagsvägen 39, null, Grums kommun
Sjöhagsvägen 39, null, Grums kommun, bild 2
Sjöhagsvägen 39, null, Grums kommun, bild 3

Sjöhagsvägen 39

Villa
Grums kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
3 890 000 kr
210 m²
6 rum
1 036 m² tomt

Vill du bo i en varm och härlig atmosfär, i ett klimatsmart och väl genomtänkt hus, i det mycket populära Borgvik? Nu har du chansen! Huset breder ut sig över goda 210 kvadratmeter och man har med stor omsorg och varsamhet gjort exklusiva material -och produktval som främjar en hälsosam livsstil. Här har man goda odlingsmöjligheter både utomhus och i ett stort växthus om 17 kvadratmeter. En lyxig gasspis är det första som fångar blicken när man kommer in i köket och denna tar huvudrollen i det välplanerade köket. Köket byttes ut 2017 och är i klassisk stil och av högsta kvalitet från Lidhults. En vacker köksö markerar mitten av köket och vid sidan står en nyinstallerad braskamin. På andra sidan av köksön har vi ett rymligt kallskafferi. Längre in i huset, via tvättstugan, har vi ett stort helkaklat badrum med golvvärme. Här har man nyligen installerat ett nytt badkar, nya duschväggar och ny toalettstol. Via köket når vi både ett ljust och härligt vardagsrum och det ljuvliga uterummet med stora dubbeldörrar i glas och ett nytt glastak. En liten dold överraskning i vardagsrummet väntar den som kommer på visning! På övre plan har vi fyra rymliga sovrum, en wc och stora ytor för socialisering och avkoppling. Huset har i genomgående massivt trägolv och väggar som behandlats med naturliga behandlingar. Garagebyggnaden är rymlig med sina 70 kvadratmeter och förutom själva garaget finns här också ett 35 kvadratmeter stort hobbyrum. Här är det endast din fantasi som sätter gränsen för vad man kan göra med detta utrymme! Ett visst möblemang medföljer. Sist men inte minst så har man en egen båtplats några hundra meter från huset! Varmt välkommen hem!

  • Premium
Violgatan 27, Hagalund, Karlstads kommun
  • Budgivning pågår
Violgatan 27, Hagalund, Karlstads kommun, bild 2
Violgatan 27, Hagalund, Karlstads kommun, bild 3

Violgatan 27

Villa
Hagalund, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
3 495 000 kr
129 + 12 m²
4 rum
505 m² tomt

Här har ni nu chansen att köpa hemmet ni alltid drömt om. Denna enplansvilla på 129 kvadratmeter har allt man kan önska sig! Till huset hör en fin, friköpt tomt som bjuder in till både umgänge och lek. Här finns ett stort inglasat uterum, ett arbetsvänligt utekök och ett stort anslutande trädäck för socialisering och avkoppling. Detta är en gyllene chans att förvärva en riktigt fin villa på attraktiva Hagalund! Området Hagalund är ett lugnt villaområde med flertalet lekplatser, grönytor, fotbollsplan samt närhet till I2-skogen. Inom gångavstånd finns Tallåsens förskola samt Fredricelundsskolan upp till årskurs 6. Här finns dessutom bra bussförbindelser då du enkelt tar dig till Stora Torget alternativt Bergviks handelsområde. Varmt välkommen!

  • Premium
Norra Klaragatan 3, Klara, Karlstads kommun
Norra Klaragatan 3, Klara, Karlstads kommun, bild 2
Norra Klaragatan 3, Klara, Karlstads kommun, bild 3

Norra Klaragatan 3

Lägenhet
Klara, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
1 695 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/7
6 635 kr/mån
22 303 kr/m²

Fin och väldisponerad 3:a om 76 m² på populära Klara. Lägenheten är genomgående i fint skick med smakfulla färgval. Ljust och fint kök med plats för köksmöbel och öppen planlösning mot vardagsrum. Här finns även två rymliga sovrum samt ett fräscht badrum med duschhörna. Härligt vardagsrum med bra ljusinsläpp via stora fönster som också ger vy mot Klarälven. Centralt läge med fina promenadstråk längs. Hiss finns. Ett perfekt läge precis vid Klarälven med badmöjligheter och fina promenadstråk längs vattnet samt en kort promenad in till city där shopping, nöjesliv och restauranger väntar. Omtyckta Klara präglas av vackra byggnader, fina parker och Klarälven med fina promenadstråk som löper längs stadsdelen. Busshållplats finns nära bostaden. Välkommen hem!

  • Premium
Horsensgatan 10, Rud, Karlstads kommun
Horsensgatan 10, Rud, Karlstads kommun, bild 2
Horsensgatan 10, Rud, Karlstads kommun, bild 3

Horsensgatan 10

Lägenhet
Rud, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
1 350 000 kr
82 m²
3 rum
vån 3/3
4 626 kr/mån
16 463 kr/m²

Välkommen till Horsensgatan 10 och denna smakfullt renoverade trerummare högst upp i huset! Här erbjuds en lägenhet med fina ytskikt och bra planerad planlösning. Inglasad balkong i härligt söderläge med lummig utsikt över grönområde. Lägenhetens 82 kvm disponeras över två sovrum i bra storlek varav ett med utgång till balkongen. Här har vi dessutom ett renoverat kök med diskmaskin, bra arbetsytor samt förvaringsmöjligheter och ett stort luftigt vardagsrum. Ytterligare plus är att lägenheten har två toaletter, ett större helkaklat badrum med tvättmaskin samt en mindre WC. Stort ljusinsläpp i hela lägenheten tack vare fönster i två väderstreck. I HSB Brf Rud bor ni i en av Sveriges största föreningar där vatten, värme samt parkeringsplats ingår i avgiften. Inre reperationsfond finns! Föreningen erbjuder samlingslokaler, bordtennisrum, bastu, fräscha tvättstugor samt övernattningslägenhet. På omtyckta Rud bor man med närhet till allt man kan tänka sig. Bara ett stenkast bort finns mataffärer, apotek, vårdcentral, restauranger, motionsspår, förskolor och skolor. På området finns även goda bussförbindelser till Karlstad centrum samt Karlstads universitet. Här erbjuds en lägenhet att trivas i! Varmt välkommen hem.

  • Premium
Rudsvägen 16F, null, Karlstads kommun
Rudsvägen 16F, null, Karlstads kommun, bild 2
Rudsvägen 16F, null, Karlstads kommun, bild 3

Rudsvägen 16F

Lägenhet
Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
1 095 000 kr
34 m²
1.5 rum
2 368 kr/mån
32 206 kr/m²

Vi har nu nöjet att presentera denna ljusa etta med sovalkov i absoluta toppskick. Genomgående planlösning med fönster åt både öst och väst. Denna lägenhet är omsorgsfullt renoverat med genomgående kvalitativa materialval. Här hittar vi ett helkaklat duschrum, ett kök med vitvaror från Siemens och väl valda ytskikt som håller en röd tråd. Här bor du på ett kanonläge med direkt närhet till centrum, förbindelser och service. Bo billigt och bekvämt i denna lägenhet i nyskick med egen ingång! Stort plus är att den är del av i en gammal och stabil förening. Första boendet? Helt perfekt! Varmt välkommen hem!

  • Premium
Ulvsbygatan 4B, null, Karlstads kommun

Ulvsbygatan 4B

Lägenhet
Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
975 000 kr
32 m²
1 rum
vån 1/3
1 898 kr/mån
30 469 kr/m²

Välkommen till omtyckta Norrstrand och Ulvsbygatan! Här finner ni en väldisponerad etta om 32 kvadratmeter. Bostaden erbjuder en hall med goda förvaringsmöjligheter, duschrum med handukstork och ett vardagsrum med gott om plats för både säng och soffgrupp. Vardagsrummet är luftigt och det stora fönstret ger ett härligt ljusinsläpp. I köket finns bland annat en ny spis från 2023 och en kombinerad kyl och frys. Nytt golv har lagts i lägenheten 2023. Vinds- och källarförråd samt tvättstuga i samma byggnad. Här finns mycket goda bussförbindelser till både universitetet & Karlstad centrum. Ett utmärkt läge nära mataffärer, gym, restauranger, simhall & promenadstråk gör det lätt att trivas. Här bor du med en låg månadsavgift i en stabil och välskött förening, både TV och bredband ingår i avgiften! Välkommen hem!

  • Plus
Västra Klintvägen 36, Djurgården, Kristinehamns kommun
Västra Klintvägen 36, Djurgården, Kristinehamns kommun, bild 2
Västra Klintvägen 36, Djurgården, Kristinehamns kommun, bild 3

Västra Klintvägen 36

Villa
Djurgården, Kristinehamns kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
2 295 000 kr
148 + 58 m²
7 rum
1 019 m² tomt

Söker ni ett hus som sticker ut i sin karaktär och skiljer sig från mängden? Då har ni kommit helt rätt! Utan tvivel ett mycket häftigt och trivsamt familjehus med oanade möjligheter. Här på Västra Klintvägen 36 erbjuds direkt närhet till naturen, stora ytor för socialisering och avkoppling, härlig gillestuga samt 5 sovrum - ett perfekt hem för den större familjen! Här finns dessutom mycket förvaringsmöjligheter både inne och ute. Fristående garage samt ett stort förråd på tomten. Samägd allmänningsmark intill skogen medföljer i köpet. Här bor man med närhet till matbutik, skola F-9, dagis och några minuter till Björkvallen IP med ishall och skridskobanor. Även nära skog och grönområden med elljusspår mm. Varmt välkomna hem!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv

Visar 1 - 25 av 74