Mäklare Ebba Bergkvist

Ebba Bergkvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gruvgången 85, null, Karlstads kommun
  • Budgivning pågår
  • Ons 31 jul kl 14:00
Gruvgången 85, null, Karlstads kommun, bild 2
Gruvgången 85, null, Karlstads kommun, bild 3

Gruvgången 85

Lägenhet
Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
895 000 kr
69 m²
3 rum
vån 3/3
3 627 kr/mån
12 971 kr/m²

Fin och trivsam bostad om tre rum och kök med inglasad balkong Med ett lugnt och härligt läge på området ligger denna välplanerade trea på våning tre med optimalt ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck. Adderat med den inglasade balkongen som har vy över den grönskande innergården samt den låga månadsavgiften gör det denna lägenhet till ett mycket prisvärt och attraktivt boende. Här erbjuds ett arbetsvänligt kök med plats för matgrupp vid fönster mot innergården, hall med goda avhängningsmöjligheter och helkaklat badrum som är stambytt 2005. Fin förening med god ekonomi och fina allmänna ytor. Gruvlyckan ligger ca 3,5 km från både centrum och Våxnäs handelsområde och är ett av Karlstads mest natursköna områden, mellan husen finns nyrenoverade innergårdar med utemöbler och grönska. För barnen finns välutrustade lekplatser. Bra kommunikationer till Karlstads centrum och Bergviks köpcentrum med cykelvägar och bussförbindelser. Inom kort cykelavstånd befinner ni er vid Vänerns strand där bad erbjuds sommartid. Pizzeria och butiker finns inom området. Välskött förening! Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
Ferlinvägen 6, null, Kristinehamns kommun
  • Imorgon kl 14:00

Ferlinvägen 6

Villa
Kristinehamns kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
1 495 000 kr
104 + 3 m²
4 rum
979 m² tomt

Vi har nu äran att få presentera detta hemtrevliga och moderna hem på barnvänliga Ferlinvägen! Här välkomnas man in i en hall med gott om avhängningsmöjligheter och platsbyggda garderober. In till höger ligger matsalsrum och ett ljust och stilfullt kök -även detta med gott om förvaring i både över -och underskåp. Här finns också integrerad ugn och mikro. Till vänster när man kommer in finns husets tre sovrum. Dessa är alla lagom stora och man får plats för allt det som krävs för att skapa en lugn och harmonisk plats att sova på. Det stora vardagsrummet och den anslutande stora uteplatsen med kvällssol är två fantastiska platser för både avkoppling och umgänge! Centralt område har allt du kan tänkas behöva. Flertalet förskolor och Södermalmsskolan F-9 inom några minuters promenad och cykelavstånd. I direkt anslutning på sydöstra sidan av huset, på andra sidan gatan, finns stora grönområden som bjuder in till fotbollsspel, lek & bus och andra aktiviteter. Centrum, allmänna kommunikationer, matbutik och gym är ytterligare exempel på andra saker som finns i närheten. Bekvämt boende med korta avstånd till det mesta. Barnvänligt på lugna gatan. Varmt välkomna.

  • Plus
Degerbyn Norra Öststugan 1, Värmskog, Grums kommun
  • Mån 29 jul kl 14:00
Degerbyn Norra Öststugan 1, Värmskog, Grums kommun, bild 2
Degerbyn Norra Öststugan 1, Värmskog, Grums kommun, bild 3

Degerbyn Norra Öststugan 1

Villa
Värmskog, Grums kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
2 495 000 kr
73 + 35 m²
4 rum
3,1 ha tomt

Välkommen till Degerbyn Norra Öststugan 1 i Värmskog, en fin fastighet på 3 hektar mitt i den svenska sommaridyllen! Här erbjuds du en fridfull tillvaro i harmoni med naturen och möjligheten till hästhållning hemma. Här välkomnas man in i en ljus och inbjudande farstu byggd 2020 med klinkergolv och golvvärme. Vidare från hallen möter du köket, renoverat ca 2015, komplett med en charmig vedspis. I huset finner du även det hemtrevliga vardagsrummet med en mysig braskamin, tre sovrum, ett helkaklat badrum från 2011 där ny tvättmaskin och torktumlare från 2023 finns installerade. Huset erbjuder också generösa sociala sällskapsytor utomhus i form av två stora altaner samt en rejäl tomt med en härlig grönyta. Altanerna ger dig möjligheten att njuta av solen både till morgonkaffet och vidare hela dagen och kvällen! Spabadet och robotgräsklipparen medföljer! Till huset hör ett nybyggt dubbelgarage från 2023 på cirka 51 kvm som är isolerat och uppvärmt. På tomten finns också 3 stycken uteboxar och en bod perfekt lämpad till sadelkammare. Även hönshus och vedskjul finnes. Ytterligare stora plus med denna fastighet är den egna båtplatsen ca 900meter bort och närheten till lanthandeln ca 500meter bort. Utförda renoveringar: (vissa årtal är ungefärliga och från tidigare försäljning) Badrum 2011 Taket bytt ca 2013 Kök 2015 Farstu/hall 2015 Jordvärme 2015 Fönster bytta 2015 Altaner 2019 Nya ytskikt genomgående i huset Dubbelgarage 2023 Ny tvättmaskin + torktumlare 2023 Varmt välkommen hem!

  • Premium
Sjöhagsvägen 39, null, Grums kommun
Sjöhagsvägen 39, null, Grums kommun, bild 2
Sjöhagsvägen 39, null, Grums kommun, bild 3

Sjöhagsvägen 39

Villa
Grums kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
3 890 000 kr
210 m²
6 rum
1 036 m² tomt

Vill du bo i en varm och härlig atmosfär, i ett klimatsmart och väl genomtänkt hus, i det mycket populära Borgvik? Nu har du chansen! Huset breder ut sig över goda 210 kvadratmeter och man har med stor omsorg och varsamhet gjort exklusiva material -och produktval som främjar en hälsosam livsstil. Här har man goda odlingsmöjligheter både utomhus och i ett stort växthus om 17 kvadratmeter. En lyxig gasspis är det första som fångar blicken när man kommer in i köket och denna tar huvudrollen i det välplanerade köket. Köket byttes ut 2017 och är i klassisk stil och av högsta kvalitet från Lidhults. En vacker köksö markerar mitten av köket och vid sidan står en nyinstallerad braskamin. På andra sidan av köksön har vi ett rymligt kallskafferi. Längre in i huset, via tvättstugan, har vi ett stort helkaklat badrum med golvvärme. Här har man nyligen installerat ett nytt badkar, nya duschväggar och ny toalettstol. Via köket når vi både ett ljust och härligt vardagsrum och det ljuvliga uterummet med stora dubbeldörrar i glas och ett nytt glastak. En liten dold överraskning i vardagsrummet väntar den som kommer på visning! På övre plan har vi fyra rymliga sovrum, en wc och stora ytor för socialisering och avkoppling. Huset har i genomgående massivt trägolv och väggar som behandlats med naturliga behandlingar. Garagebyggnaden är rymlig med sina 70 kvadratmeter och förutom själva garaget finns här också ett 35 kvadratmeter stort hobbyrum. Här är det endast din fantasi som sätter gränsen för vad man kan göra med detta utrymme! Ett visst möblemang medföljer. Sist men inte minst så har man en egen båtplats några hundra meter från huset! Varmt välkommen hem!

  • Premium
Violgatan 27, Hagalund, Karlstads kommun
  • Budgivning pågår
Violgatan 27, Hagalund, Karlstads kommun, bild 2
Violgatan 27, Hagalund, Karlstads kommun, bild 3

Violgatan 27

Villa
Hagalund, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
3 495 000 kr
129 + 12 m²
4 rum
505 m² tomt

Här har ni nu chansen att köpa hemmet ni alltid drömt om. Denna enplansvilla på 129 kvadratmeter har allt man kan önska sig! Till huset hör en fin, friköpt tomt som bjuder in till både umgänge och lek. Här finns ett stort inglasat uterum, ett arbetsvänligt utekök och ett stort anslutande trädäck för socialisering och avkoppling. Detta är en gyllene chans att förvärva en riktigt fin villa på attraktiva Hagalund! Området Hagalund är ett lugnt villaområde med flertalet lekplatser, grönytor, fotbollsplan samt närhet till I2-skogen. Inom gångavstånd finns Tallåsens förskola samt Fredricelundsskolan upp till årskurs 6. Här finns dessutom bra bussförbindelser då du enkelt tar dig till Stora Torget alternativt Bergviks handelsområde. Varmt välkommen!

  • Premium
Horsensgatan 10, Rud, Karlstads kommun
Horsensgatan 10, Rud, Karlstads kommun, bild 2
Horsensgatan 10, Rud, Karlstads kommun, bild 3

Horsensgatan 10

Lägenhet
Rud, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
1 350 000 kr
82 m²
3 rum
vån 3/3
4 626 kr/mån
16 463 kr/m²

Välkommen till Horsensgatan 10 och denna smakfullt renoverade trerummare högst upp i huset! Här erbjuds en lägenhet med fina ytskikt och bra planerad planlösning. Inglasad balkong i härligt söderläge med lummig utsikt över grönområde. Lägenhetens 82 kvm disponeras över två sovrum i bra storlek varav ett med utgång till balkongen. Här har vi dessutom ett renoverat kök med diskmaskin, bra arbetsytor samt förvaringsmöjligheter och ett stort luftigt vardagsrum. Ytterligare plus är att lägenheten har två toaletter, ett större helkaklat badrum med tvättmaskin samt en mindre WC. Stort ljusinsläpp i hela lägenheten tack vare fönster i två väderstreck. I HSB Brf Rud bor ni i en av Sveriges största föreningar där vatten, värme samt parkeringsplats ingår i avgiften. Inre reperationsfond finns! Föreningen erbjuder samlingslokaler, bordtennisrum, bastu, fräscha tvättstugor samt övernattningslägenhet. På omtyckta Rud bor man med närhet till allt man kan tänka sig. Bara ett stenkast bort finns mataffärer, apotek, vårdcentral, restauranger, motionsspår, förskolor och skolor. På området finns även goda bussförbindelser till Karlstad centrum samt Karlstads universitet. Här erbjuds en lägenhet att trivas i! Varmt välkommen hem.

  • Premium
Rudsvägen 16F, null, Karlstads kommun
Rudsvägen 16F, null, Karlstads kommun, bild 2
Rudsvägen 16F, null, Karlstads kommun, bild 3

Rudsvägen 16F

Lägenhet
Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
1 095 000 kr
34 m²
1.5 rum
2 368 kr/mån
32 206 kr/m²

Vi har nu nöjet att presentera denna ljusa etta med sovalkov i absoluta toppskick. Genomgående planlösning med fönster åt både öst och väst. Denna lägenhet är omsorgsfullt renoverat med genomgående kvalitativa materialval. Här hittar vi ett helkaklat duschrum, ett kök med vitvaror från Siemens och väl valda ytskikt som håller en röd tråd. Här bor du på ett kanonläge med direkt närhet till centrum, förbindelser och service. Bo billigt och bekvämt i denna lägenhet i nyskick med egen ingång! Stort plus är att den är del av i en gammal och stabil förening. Första boendet? Helt perfekt! Varmt välkommen hem!

  • Premium
Ulvsbygatan 4B, null, Karlstads kommun

Ulvsbygatan 4B

Lägenhet
Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
975 000 kr
32 m²
1 rum
vån 1/3
1 898 kr/mån
30 469 kr/m²

Välkommen till omtyckta Norrstrand och Ulvsbygatan! Här finner ni en väldisponerad etta om 32 kvadratmeter. Bostaden erbjuder en hall med goda förvaringsmöjligheter, duschrum med handukstork och ett vardagsrum med gott om plats för både säng och soffgrupp. Vardagsrummet är luftigt och det stora fönstret ger ett härligt ljusinsläpp. I köket finns bland annat en ny spis från 2023 och en kombinerad kyl och frys. Nytt golv har lagts i lägenheten 2023. Vinds- och källarförråd samt tvättstuga i samma byggnad. Här finns mycket goda bussförbindelser till både universitetet & Karlstad centrum. Ett utmärkt läge nära mataffärer, gym, restauranger, simhall & promenadstråk gör det lätt att trivas. Här bor du med en låg månadsavgift i en stabil och välskött förening, både TV och bredband ingår i avgiften! Välkommen hem!

  • Plus
Västra Klintvägen 36, Djurgården, Kristinehamns kommun
Västra Klintvägen 36, Djurgården, Kristinehamns kommun, bild 2
Västra Klintvägen 36, Djurgården, Kristinehamns kommun, bild 3

Västra Klintvägen 36

Villa
Djurgården, Kristinehamns kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
2 295 000 kr
148 + 58 m²
7 rum
1 019 m² tomt

Söker ni ett hus som sticker ut i sin karaktär och skiljer sig från mängden? Då har ni kommit helt rätt! Utan tvivel ett mycket häftigt och trivsamt familjehus med oanade möjligheter. Här på Västra Klintvägen 36 erbjuds direkt närhet till naturen, stora ytor för socialisering och avkoppling, härlig gillestuga samt 5 sovrum - ett perfekt hem för den större familjen! Här finns dessutom mycket förvaringsmöjligheter både inne och ute. Fristående garage samt ett stort förråd på tomten. Samägd allmänningsmark intill skogen medföljer i köpet. Här bor man med närhet till matbutik, skola F-9, dagis och några minuter till Björkvallen IP med ishall och skridskobanor. Även nära skog och grönområden med elljusspår mm. Varmt välkomna hem!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Nolby 541, Mjöviken, Karlstads kommun
Nolby 541, Mjöviken, Karlstads kommun, bild 2
Nolby 541, Mjöviken, Karlstads kommun, bild 3

Nolby 541

Fritidshus
Mjöviken, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
1 295 000 kr
40 m²
2 rum
2 000 m² tomt

Varmt välkomna till Arnöns sommarstugeidyll och detta välskötta och trivsamma fritidshus. Här bor ni då Vänern ligger rakt västerut med en hänförande utsikt från stugan. Stugan har kök med anslutande matsalsdel, vardagsrum och sovrum samt inglasad entré samt uterum. Uthuset har gästrum samt duschrum med separett och förråd samt snickarbod. Härlig tomt med fritt läge ned utsikt mot klipporna vid Vänern. Välskött område med flera gemensamhetsutrymmen som bouleplan och grillplats. Endast 20-25 minuter med bil från Karlstad.

  • Premium
  • Uteplats
Kasernhöjden 13B, Kasernhöjden, Karlstads kommun
  • Budgivning pågår
Kasernhöjden 13B, Kasernhöjden, Karlstads kommun, bild 2
Kasernhöjden 13B, Kasernhöjden, Karlstads kommun, bild 3

Kasernhöjden 13B

Lägenhet
Kasernhöjden, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
2 495 000 kr
75 m²
3 rum
vån 5/5
4 423 kr/mån
33 267 kr/m²

Det är nu vårt absoluta nöje att få presentera denna fantastiska trerummare i en av Kasernhöjdens anrika byggnader. Denna vindsvåning disponeras över 75 kvadratmeter med tre rum och kök med mäktig takhöjd. Här har man dessutom en enastående utsikt i flera väderstreck och tilltagna fönsterpartier för rikligt med ljusinsläpp. Genomgående trestavsparkett i ek och klinker i entrén samt målade väggar. Helkaklat duschrum i neutrala färger med golvvärme (el), utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Köket har gråa snickerier, en bänkskiva i mörk sten och vitvaror såsom fullstor kyl och frys, diskmaskin, mikro samt ugn och induktionshäll. I anslutning till köket nås vardagsrum med mycket karaktär tack vare snedtak och synliga takstolar. Här erbjuds plats för såväl soffgrupp med plats för stort sällskap och matplatsen blir given vid det öppningsbara fönsterpartiet i burspråket. Vidare erbjuds två sovrum varav ena är beläget uppe i tornrummet. Från tornrummet ges en vidsträckt utsikt över såväl Karlstads centrala delar och landmärken som Domkyrkan och Bryggudden, som I2-skogen. På Kasernhöjden erbjuds närhet till Karlstads centrala delar och träningsanläggningar, bageri och lunchrestaurang. På området ligger även förskola och Klaragymnasiet. Bra kommunikationsmöjligheter till Karlstad centrum som ligger en kortare promenad eller cykeltur bort. Stort plus för att varje lägenhetsinnehavare är garanterad parkeringsplats i området och hiss finns från markplan. Denna lägenhet måste upplevas på plats! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Malsjö 80, null, Grums kommun
Malsjö 80, null, Grums kommun, bild 2
Malsjö 80, null, Grums kommun, bild 3

Malsjö 80

Villa
Grums kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
3 995 000 kr
250 + 12 m²
5 rum
5 558 m² tomt

Vi har nu äran att få presentera denna fantastiska arkitektritade villa om hela 250 kvadratmeter som ligger endast 3 mil från Karlstad C. Här bor man mitt i den svenska idyllen, i ett rymligt och modernt hem med fokus på stora öppna ytor och maximalt ljusinsläpp. Här har man verkligen allt man kan önska sig. Allt från ett stort praktiskt kök med goda arbetsytor och gott om förvaring till stora luftiga ytor för socialisering och avkoppling - både inomhus och utomhus! Tomten breder ut sig över dryga 5500 kvadratmeter och skapar möjlighet för exempelvis hästhållning om så önskas. På tomten finns bland annat en isolerad gäststuga med braskamin. Malsjö 80 är ett ställe som bör upplevas på plats. STORT plus är att skolskjuts kommer precis utanför huset för att ta barnen till Borgvik, Grums eller Värmskog. Fastigheten är fri från fastighetsskatt till och med år 2032. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
Majeldsvägen 36, Vålberg, Karlstads kommun

Majeldsvägen 36

Villa
Vålberg, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
1 995 000 kr
148 + 9 m²
6 rum
1 217 m² tomt

Mycket fin och modernt renoverad 1½ -plansvilla med det där lilla extra renoverat! Helrenoverat kök 2010 med vitvaror och praktisk förvaring i utdragslådor. Vardagsrummet har pelletsbraskamin. Insynsskyddad trädgård med stort soldäck. Fristående garage och parkering för flera bilar. Villan är belägen på barnvänlig gata utan genomfartstrafik på omtyckta Lärkängen med gångavstånd till det mesta. Välkommen till ditt nya hem!

  • Uteplats

Visar alla 13