Mäklare Ebba Bergkvist

Ebba Bergkvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Horsensgatan 10, Rud, Karlstads kommun
  • Budgivning pågår
Horsensgatan 10, Rud, Karlstads kommun, bild 2
Horsensgatan 10, Rud, Karlstads kommun, bild 3

Horsensgatan 10

Lägenhet
Rud, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
1 395 000 kr
82 m²
3 rum
vån 3/3
4 626 kr/mån
17 012 kr/m²

Välkommen till Horsensgatan 10 och denna smakfullt renoverade trerummare högst upp i huset! Här erbjuds en lägenhet med fina ytskikt och bra planerad planlösning. Inglasad balkong i härligt söderläge med lummig utsikt över grönområde. Lägenhetens 82 kvm disponeras över två sovrum i bra storlek varav ett med utgång till balkongen. Här har vi dessutom ett renoverat kök med diskmaskin, bra arbetsytor samt förvaringsmöjligheter och ett stort luftigt vardagsrum. Ytterligare plus är att lägenheten har två toaletter, ett större helkaklat badrum med tvättmaskin samt en mindre WC. Stort ljusinsläpp i hela lägenheten tack vare fönster i två väderstreck. I HSB Brf Rud bor ni i en av Sveriges största föreningar där vatten, värme samt parkeringsplats ingår i avgiften. Inre reperationsfond finns! Föreningen erbjuder samlingslokaler, bordtennisrum, bastu, fräscha tvättstugor samt övernattningslägenhet. På omtyckta Rud bor man med närhet till allt man kan tänka sig. Bara ett stenkast bort finns mataffärer, apotek, vårdcentral, restauranger, motionsspår, förskolor och skolor. På området finns även goda bussförbindelser till Karlstad centrum samt Karlstads universitet. Här erbjuds en lägenhet att trivas i! Varmt välkommen hem.

  • Premium
Sjöhagsvägen 39, null, Grums kommun
Sjöhagsvägen 39, null, Grums kommun, bild 2
Sjöhagsvägen 39, null, Grums kommun, bild 3

Sjöhagsvägen 39

Villa
Grums kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
4 495 000 kr
210 m²
6 rum
1 036 m² tomt

Vi har nu nöjet att presentera detta klimatsmarta och väl genomtänkta hus i det omåttligt populära Borgvik! Huset breder ut sig över goda 210 kvadratmeter och man har med stor medvetenhet och varsamhet gjort exklusiva material -och produktval som främjar en hälsosam och kemikaliefri livsstil. Här har man goda odlingsmöjligheter både utomhus och i ett stort växthus om 17 kvadratmeter. Man har tagit tillvara och återvunnit flertalet material, som exempelvis det vackert skimrande skiffergolvet i hallen som tidigare varit ett skiffertak. En lyxig gasspis är det första som fångar blicken när man kliver in i köket och denna tar huvudrollen i det välplanerade köket. Köket byttes 2017 och är i klassisk stil och av högsta kvalitet från Lidhults. Luckor och lådor har man låtit behandla med en kemikalie -och cancerogenfri färg som inte skall påverka det man förvarar i dem. En trevlig köksö markerar mitten av köket och vid sidan står en nyinstallerad braskamin. På andra sidan av köksön har vi ett rymligt kallskafferi. Vidare in ihuset, via tvättstugan, har vi ett stort helkaklat badrum med golvvärme. Här har man nyligen satt in nytt badkar, nya duschväggar och ny toalett. Via köket når vi både ett ljust och härligt vardagsrum och det ljuvliga uterummet med stora dubbeldörrar i glas och ett nytt glastak. En liten gömd överraskning i vardagsrummet väntar den som kommer på visning! På övre plan har vi fyra rymliga sovrum, en wc och stora ytor för socialisering och avkoppling. Huset har i genomgående massivt trägolv och väggar som behandlats med naturliga behandlingar. Garagebyggnaden är rymlig med sina 70 kvadratmeter och förutom själva garaget finns här också ett 35 kvadratmeter stort hobbyrum. Här är det endast din fantasi som sätter gränsen för vad man kan göra med detta utrymme! Ett visst möblemang medföljer. Sist men inte minst så har man en egen båtplats några hundra meter från huset! Varmt välkommen hem!

  • Premium
Engholmsgatan 2, null, Karlstads kommun
  • Budgivning pågår

Engholmsgatan 2

Lägenhet
Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
1 095 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/3
4 280 kr/mån
19 554 kr/m²

Vi har nu nöjet att presentera denna totalrenoverade och stilfulla tvåa på mysiga Lamberget! Man har från 2021 och framåt renoverat alla rum i lägenheten från golv till tak så här har du möjligheten att flytta in i en bostad i absoluta toppskick! Här bor ni i en hörnlägenhet med tilltalande planlösning, genomgående ljusa ytskikt, smakfulla materialval och ett modernt Plejdsystem installerat på all belysning. Man har även en härlig balkong i ostört läge mot grönområde och med gott om plats för möblemang. Köket är smart planerat med gott om förvaring och bänkytor. Kyl -och frys i full storlek. Duschrummet är även detta nyrenoverat med snyggt klinker och kakel, tvättmaskin och i övrigt ny inredning. Vidare har vi ett sovrum i bra storlek och ett rymligt vardagsrum med gott om plats för både socialisering och avslappning. Snygga och diskreta spotlights är installerade i hela lägenheten. Till lägenheten hör både vindsförråd och källarförråd, samt ett kallförråd på balkongen. Tvättstuga med modern utrustning och cykelförråd finns i samma byggnad. Stort plus till välskött förening med god ekonomi! Hiss finns i byggnaden. I närområdet finns trevliga promenadstråk, lekplatser, livsmedelsbutik, två restauranger (bland annat stans bästa thairestaurang enligt många) och närhet till skog och gym. Med cykel tar du dig snabbt och smidigt till centrum på under 10 minuter. Dessutom mycket bra bussförbindelser till centrum med hållplats precis utanför dörren! En kort promenad bort ligger Herrhagen där man också hittar all tänkbar service i form av affärer, bageri, vårdcentral mm. Välkommen hem!

  • Hiss
Stavgatan 6, Västra Lersätter, Kils kommun
Stavgatan 6, Västra Lersätter, Kils kommun, bild 2
Stavgatan 6, Västra Lersätter, Kils kommun, bild 3

Stavgatan 6

Villa
Västra Lersätter, Kils kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
1 995 000 kr
117 + 10 m²
5 rum
1 282 m² tomt

Varmt välkomna till Stavgatan 6 på trygga och lugna Västra Lersätter i Kil! Denna enplansvilla med sina välplanerade 117 kvadratmeter är det perfekta boendet för livets alla kapitel! Ett välskött hus beläget på en återvändsgata och med stor och härlig insynsskyddad tomt. Uteplatsen på baksidan inbjuder till oändlig kvalitetstid med familj och vänner och med sitt sydvästliga läge är detta en perfekt plats för soldyrkaren! Här står även en vedeldad badtunna för den som önskar ta sig ett dopp.! Man välkomnas in i en hall med goda avhängningsmöjligheter. Vidare kommer man in i köket där man har öppnat upp och skapat härliga sociala ytor att umgås på. Vardagsrummet och matsalsrummet ligger vidare till höger där vi har stora ljuvliga hörnfönster som ger ett fantastiskt ljusinsläpp! Vidare förbi köket åt andra hållet hittar vi tvättstuga, badrum och ytterligare ett vardagsrum med fungerande braskamin. Här har vi också utgången till den stora altanen på baksidan där man byggt vindskydd runt delar av altanen. Från vardagsrummet med braskaminen kommer vi också åt de tre sovrummen i huset. I Västra Lersätter bor man bekvämt med närhet till förskola, Sannerudsskolan med årskurserna f-9, idrottsplatser, vårdcentral, mataffärer, restauranger och kollektivtrafik. Bor man i Lersätter har man också ypperliga pendlingsmöjligheter med endast 20 minuters bilfärd in till centrala Karlstad.

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 4