Mäklare Amin Sarvestani

Amin Sarvestani

Om mig

Möt Amin Sarvestani – en äkta Karlstadsbo, född och uppvuxen här. Som fastighetsmäklare är mitt främsta mål att hjälpa dig att sätta dina mål och nå dem i dina fastighetsaffärer. Jag tror på ärlighet, rak kommunikation och en ödmjuk inställning för att skapa framgångsrika affärer. Jag är alltid redo att ta ansvar och stötta dig när besluten känns som mest betydelsefulla.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bogsprötsgatan 21A, Inre hamn, Karlstads kommun
  • Sön 5 maj kl 15:30
Bogsprötsgatan 21A, Inre hamn, Karlstads kommun, bild 2
Bogsprötsgatan 21A, Inre hamn, Karlstads kommun, bild 3

Bogsprötsgatan 21A

Lägenhet
Inre hamn, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
1 795 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/8
3 339 kr/mån
32 636 kr/m²

Äntligen har vi det stora nöjet att erbjuda denna fantastiska tvåa på Bogsprötsgatan 21A! Lägenheten har genomgående parkettgolv och ett stort fönsterparti som ger ett underbart naturligt ljusinsläpp. Ni välkomnas in i en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter som sedan tar er vidare till det ljusdränkta och rymliga vardagsrummet. Från vardagsrummet nås den 9 kvm stora balkongen, här vill man spendera många härliga soldagar eller varför inte ta med morgonkaffet ut innan man startar dagen? Från vardagsrummet tar ni er till det ljusa och stilrena köket, med fräscha ytskikt och kvalitativa vitvaror. Därefter finner ni det rogivande sovrummet med en walk-in closet med bra klädförvaring i stora garderober. Sist men inte minst erbjuds ett helkaklat, stilrent duschrum med både tvättmaskin och torktumlare samt bra arbetsytor. Brf Kanoten erbjuder dessutom en suverän takterrass med magisk utsikt över såväl Vänern som staden. Den blir gärna en plats att bjuda upp vännerna till för en drink eller en sommarlunch. Här bor du i en välskött förening med god ekonomi, hiss från garageplan och två övernattningslägenheter för medlemmar att hyra. I eftertraktade och snabbt växande Inre Hamn bor ni med uppenbar närhet till både båt- och badliv såväl som restauranger och uteserveringar längs vattnet, vilket är en helt underbar plats under somrarna med mycket folk i rörelse. I området finns det bra kommunikationer, förskola och även gym. En kort promenad bort når ni centrum med all dess service och bekvämligheter. Välkommen hem

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Solgläntavägen 4, Edsvalla, Karlstads kommun
  • Sön 5 maj kl 13:30
Solgläntavägen 4, Edsvalla, Karlstads kommun, bild 2
Solgläntavägen 4, Edsvalla, Karlstads kommun, bild 3

Solgläntavägen 4

Villa
Edsvalla, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
1 995 000 kr
140 + 74 m²
8 rum
1 124 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska hem med 140+74 m² , perfekt för dig som värdesätter både utrymme och funktionalitet. Huset är utrustat med moderna bekvämligheter som fiberanslutning för blixtsnabbt internet och en effektiv bergvärmepump som ger en energisnål uppvärmning. Huset har energiklass C vilket kan kvalificera för Grönt Bolån hos de flesta bankerna som erbjuder bolån. En av de stora fördelarna med denna villa är dess soliga läge som bjuder på sol från morgon till kväll, vilket skapar en ljus och välkomnande atmosfär i hela hemmet. Oavsett om du spenderar dagen i trädgården eller njuter av en kopp kaffe på terrassen, kan du alltid räkna med solsken. Villan har ett generöst garage och står på ett öppet och fritt läge som erbjuder både integritet och vackra vyer. De välplanerade utemiljöerna på både fram- och baksidan ger gott om utrymme för avkoppling och sociala tillställningar under bar himmel. Beläget i ett attraktivt område som kombinerar närhet till natur, är detta det ideala valet för dig som söker det bästa av två världar. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Rudsbergsvägen 40, Rudsberget, Karlstads kommun
  • Budgivning pågår
  • Tor 2 maj kl 17:15
Rudsbergsvägen 40, Rudsberget, Karlstads kommun, bild 2
Rudsbergsvägen 40, Rudsberget, Karlstads kommun, bild 3

Rudsbergsvägen 40

Lägenhet
Rudsberget, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
1 895 000 kr
60 m²
3 rum
vån 8/8
4 590 kr/mån
31 583 kr/m²

Välkommen till en fantastisk trea på Rudsberget med balkong i söderläge och slående utsikt från våning 8 - högst upp i huset. Utsikten från detta hem är verkligen imponerande. Oavsett om du njuter av din morgonkaffe vid soluppgången eller slappnar av med ett glas vin vid solnedgången, kommer du att älska att ha denna panoramavy över Karlstad. Bostaden är i nyproduktionsskick då den varit obebodd merparten av tiden. Bostaden känns väldigt mycket större än 60 m². Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar en inbjudande atmosfär. Två bra planerade sovrum och ett helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Närhet till Norrstrand med matbutiker, restauranger, apotek och service samt närhet till Rud centrum. Högst upp i huset med hiss. Välkommen på visningen! Huset har energiklass B vilket kan kvalificera för Grönt Bolån hos de flesta bankerna som erbjuder bolån. För mer information: https://www.brfrudsberget.se/

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Axelines väg 218, Skutberget, Karlstads kommun
Axelines väg 218, Skutberget, Karlstads kommun, bild 2
Axelines väg 218, Skutberget, Karlstads kommun, bild 3

Axelines väg 218

Fritidshus
Skutberget, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
1 595 000 kr
30 + 20 m²
2 rum
1 000 m² tomt

Endast privat bokad visning - kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information. Varmt välkommen till denna charmiga sommarstuga belägen i ett av Karlstads mest eftertraktade områden, där Vänerns klara vatten möter Skutbergets udde. Här kan du njuta av en lugn och avskild oas bara några meter från vattnet, omgiven av natursköna miljöer och en rad bekvämligheter i närheten. Denna pärla på 30 kvm består av en huvudstuga och en separat sovstuga. Huvudstugan bjuder på en öppen planlösning med kombinerat kök och sällskapsutrymme, samt ett mysigt sovloft. Här finns även en gjutjärnskamin, spis och ugn, samt sjövatten tillgängligt via egen pump. Det vackra inglasade uterummet ger dig möjlighet att njuta av den omgivande naturen även på regniga dagar. På utsidan av stugan finner du en utomhusdusch med sjövatten, perfekt för en uppfriskande dusch efter en dag vid vattnet. Sovstugan rymmer en sovdel med plats för två sängar och en separat WC med separett. Dessutom finns ett tvättrum med rinnande vatten. Byggnaden är belägen på en arrendetomt. I området finns allt du behöver för en minnesvärd och bekväm semester. Strax intill stugan erbjuds löpspår, badplatser, ett café och en busshållplats. Endast en kort promenad bort hittar du Skutbergets motionscentral, där du kan njuta av en utomhuspool, bastu och café. Bilväg leder ända fram till stugan, vilket gör ankomsten smidig. Unna dig en oförglömlig sommaridyll - Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Mossgatan 181, Rud, Karlstads kommun

Mossgatan 181

Lägenhet
Rud, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
1 295 000 kr
91 m²
3 rum
vån 3/3
5 301 kr/mån
14 231 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna stora trea där det bara är att flytta in! Här bor du förmodligen med Ruds bästa läge. Här får du mycket lägenhet för pengarna! Lägenheten badar i naturligt ljus. Två helkaklade duschrum. Fullutrustat kök med plats för matbord, stort vardagsrum med gott om plats för möblering, två sovrum i bra storlekar samt två klädkammare. Från vardagsrummet når du den inglasade balkongen. Extra plus med lägenheten är att du har möjlighet att hyra ut ena delen om man skulle önska det, på så sätt kan man bo för en väldigt billig peng. Bostaden har ett aktivt saldo i inre fonden om 4 739kr som man kan nyttja till renovering i lägenheten. I Brf Rud bor ni i en mycket välskött och stabil förening där p-plats och förråd ingår i avgiften. Tvättstuga i samma byggnad. Bastu & relax finns i föreningen att hyra samt övernattningslägenhet. På populära Rud erbjuds en härlig omgivning med gott om grönområden och fina promenadstråk med löpspår, matvarubutik, vårdcentral, apotek och all service precis utanför dörren. Goda bussförbindelser via stadsbussnätet till både Karlstad centrum samt direktbuss till Karlstad universitet. Välkommen hem!

  • Balkong
Tennisvägen 1B, null, Karlstads kommun

Tennisvägen 1B

Lägenhet
Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
149 500 kr
54,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 652 kr/mån
2 743 kr/m²

Varmt välkomna till Tennisvägen 1B och denna trevliga tvårumslägenheten med balkong på andra våningen. Bostadsrätten är i gott skick och lägenheten erbjuder en rymlig hall med förvaringsmöjligheter i form av garderober. Ett fräscht duschrum. Rymligt kök med gott om arbetsytor samt plats för matgrupp. Vidare in i lägenheten finns ett stort ljust vardagsrum med gott om plats för soffgrupp. Från vardagsrummet når man bostadens balkong. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Här bor du med närhet till mataffärer och annan service. Bra bussförbindelser mot Karlstad, med bil tar det ca 20 minuter. En förening med stabil ekonomi, bra avgift. Gott om parkeringsplatser, separat kö för garageplats. Tvättstuga i samma hus. Välkommen hem!

  • Balkong
Tymans väg 18, Tynäs, Hammarö kommun
Tymans väg 18, Tynäs, Hammarö kommun, bild 2
Tymans väg 18, Tynäs, Hammarö kommun, bild 3

Tymans väg 18

Villa
Tynäs, Hammarö kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
10 295 000 kr
165 + 57 m²
7 rum
1 276 m² tomt

Endast privat bokad visning - kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information. Välkommen till Tymans väg 18 i det mest eftertraktade området i Hammarö - Tynäs! Läget på denna bostad är perfekt för den som söker en insynsskyddad tillvaro vilket ger en extra dos av integritet och ro i vardagen samtidigt som du slipper känna dig 'mitt i smeten'." Det här är en bostad där modern lyx möter omsorgsfull design, och där varje detalj bidrar till en högre boendekvalitet. Steget in i detta hem tar dig först till en öppen och välkomnande hall med smarta avhängningsmöjligheter och platsbyggda garderober. Härifrån leds du vidare till husets hjärta, det generösa köket. Med ett Ballingslöv-kök, induktion med inbyggd fläkt, dubbla ugnar och integrerade vitvaror av hög kvalité är detta en plats för såväl matlagning som umgänge. Fönsterdörrar i flera väderstreck garanterar dessutom en naturlig övergång till uteplatserna och den imponerande poolen om 8x4. Mycket genomtänkt planlösning som fungerar optimalt för den moderna familjen. Följ med till sovrummen där komfort och funktion går hand i hand. Varje rum är en privat oas som ger utrymme för både vila och personlig tid. En genomgående ekparkett från Kährs, modell Ek Pale, skapar en sammanhängande atmosfär genom hela huset. Badrummen står inte tillbaka för något. Det ena med dubbeldusch, specialbeställda duschväggar och inbyggd bastu, det andra med alla nödvändigheter för en snabb uppfräschning. Bland annat pryds det med exklusiv granitkeramik från Bricmate och innovativa ljuslösningar som lyfter hela upplevelsen. Slutligen, ta en titt på den praktiska tvättstugan. Här hittar du skåp från Epoq och vitvaror från Electrolux, allt för att göra vardagslivet lite enklare. Som en extra bonus kommer huset med ett uppvärmt garage (57 m²), utrustat med en luft-luftvärmepump och installerad laddbox finns vid garaget. Teknologin, med ett styrsystem från Plejd och ett säkert dörrlås från HaboTribe med fingertrycksavläsning. Ute har man inte sparat på något; en rymlig pool (8x4), vacker fasadbelysning, stort trädäck och påkostad stenläggning (70x70) ramar in detta exceptionella hem. Appstyrda screenmarkiser som erbjuder stil, skugga och bidrar till bostadens genomtänkta utomhusmiljö. Det här är ett hus som verkligen bör upplevas på plats! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information! Under sommaren kommer sommarvatten dras in till samtliga fastigheter och sköts via en gemensam samfällighet där man även har tillgång till en yta nere vid Vänern där man kan bada. Husen har energiklass C vilket kan kvalificera för Grönt Bolån hos de flesta bankerna som erbjuder bolån.

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 7