Mäklare Amin Sarvestani

Amin Sarvestani

Om mig

Möt Amin Sarvestani – en äkta Karlstadsbo, född och uppvuxen här. Som fastighetsmäklare är mitt främsta mål att hjälpa dig att sätta dina mål och nå dem i dina fastighetsaffärer. Jag tror på ärlighet, rak kommunikation och en ödmjuk inställning för att skapa framgångsrika affärer. Jag är alltid redo att ta ansvar och stötta dig när besluten känns som mest betydelsefulla.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rudsbergsvägen 40, Rudsberget, Karlstads kommun
  • Kommande
Rudsbergsvägen 40, Rudsberget, Karlstads kommun, bild 2
Rudsbergsvägen 40, Rudsberget, Karlstads kommun, bild 3

Rudsbergsvägen 40

Lägenhet
Rudsberget, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
Pris saknas
65,4 m²
3 rum
vån 5/8
5 020 kr/mån

Fantastisk lägenhet om 3 rum och kök med slående utsikt över Karlstad. Lägenheten ligger på 5:e våningen och från den inglasade balkongen har du en underbar utsikt över stora delar av staden. Invändigt är detta en modern lägenhet med öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Helkaklat badrum med ljust kakel och klinkersgolv med golvvärme samt två sovrum, ett större master bedroom och ett mindre som kan användas som barnrum eller kontor. I lägenhetens närhet finns både affärer och restauranger samtidigt som naturen finns bara en kort bit bort. En perfekt kombination. Här ingår dessutom bredband & ip-telefoni i den låga avgiften. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Vinkelgatan 1, Kvarnberget, Karlstads kommun
  • Kommande

Vinkelgatan 1

Lägenhet
Kvarnberget, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
Pris saknas
74,7 m²
3 rum
vån 2
3 855 kr/mån

Välkomna till denna charmiga och ljusa lägenhet som erbjuder ett bekvämt och hemtrevligt boende för alla livets faser. Här möts ni av en genomtänkt planlösning med två rymliga sovrum, ett generöst vardagsrum, ett fullstort och funktionellt kök samt ett stilrent helkaklat badrum. Ett av höjdpunkterna i denna lägenhet är den härliga balkongen i sydväst där får uppleva den berömda kvällssolen, njut av morgonkaffet eller en avkopplande stund på kvällen. Balkongen är en förlängning av vardagsrummet och ger extra utrymme för umgänge och avkoppling. Här ifrån kan du även se barnen leka på Kvarnbergsskolans lekpark! Ur ett ekonomiskt perspektiv är föreningen väldigt trygg, låg skuldsättningsgrad, marken innehas med äganderätt, dolda tillgångar i form av en butikslokal som hyrs ut. (Allt enligt årsredovisningen 2021). Helt enkelt - en trygg och stabil förening. Lägenheten är belägen i ett lugnt och trivsamt område med närhet till Kvarnbergsskolan (vakna 10 minuter innan barnen ska till skolan för avlämning), Ica, Pekås, Pizzeria Italiana och kommunikationer. Här får ni ett hem att trivas och växa i, oavsett om ni är en liten familj, ett par eller en singel som söker något större. Interiöra bilder kommer inom kort.

  • Balkong

Visar alla 2