Mäklare Kevin Stolpe

Kevin Stolpe

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Granstigen 5, null, Kristinehamns kommun
  • Sön 29 sep kl 14:00
Granstigen 5, null, Kristinehamns kommun, bild 2
Granstigen 5, null, Kristinehamns kommun, bild 3

Granstigen 5

Villa
Kristinehamns kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
2 695 000 kr
122 + 21 m²
5 rum
678 m² tomt

På det populära bostadsområdet Djurgården har vi nu äran att presentera denna eleganta enplansvilla! Huset på Granstigen 5 uppfördes under 2012 och har bekvämt avstånd till Ica butik med postombud, Djurgårdsskolan F-9, Björkvallens idrottsplats och du når lika enkelt och snabbt skogsområdet. Husets väl uttänkta planlösning ger möjlighet till stort och luftigt vardagsrum med öppen planlösning mot köksdelen, hela fyra sovrum, badrum, mindre wc samt tvättstuga. Utöver detta har du även tillgång till inglasad altan i söderläge, samt träddäck i väst för att få tillgång till många av solens timmar. Trädgården ger möjlighet för spring och lek samt trädgårdsarbete för den med gröna fingrar. På tomten finns även ett attefallshus som fungerar utmärkt som hemmakontor, extra sovrum eller förvaring. På uppfarten har du även tillgång till egen laddstation för el-bil. Anmäl ditt intresse eller kontakta mäklaren för att få veta mer, samt få löpande uppdateringar. Varmt välkommen!

  • Premium
Krakerud 5:43, Österängarna, Karlstads kommun
Krakerud 5:43, Österängarna, Karlstads kommun, bild 2
Krakerud 5:43, Österängarna, Karlstads kommun, bild 3

Krakerud 5:43

Tomt
Österängarna, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
350 000 kr
1 231 m² tomt

Varmt välkommen till Österängarna och dessa två tomter om totalt 2 557 kvm med öppen utsikt över ängslandskapet. 350 meter längre bort finns Molkomssjöns vatten med badplats och gemensam båthamn via Österängarnas samfällighetsförening. Detaljplanen tillåter byggnation om 95 kvm per tomt. El finns framdragen till tomtgräns, påkopplingsavgift ej betald. Eget V/A måste anläggas, sommarvattensamfällighet finns i området. Årsavgift betalas om 2000 kr till det gemensamma underhållet av samfälligheten (https://osterangarna.se/). Tomten är inte bunden till någon specifik husleverantör, utan valfritt hus får byggas. Välkommen att besöka tomten på egen hand.

  • Premium
Hantverksgatan 17, null, Filipstads kommun
  • Sön 29 sep kl 11:00
Hantverksgatan 17, null, Filipstads kommun, bild 2
Hantverksgatan 17, null, Filipstads kommun, bild 3

Hantverksgatan 17

Villa
Filipstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
2 995 000 kr
550 m²
11 rum
1 089 m² tomt

Varmt välkomna till Kjortelgården i hjärtat av Filipstad, belägen precis intill Skillerälvens rinnande vatten! Nu ges en unik möjlighet att förvärva, förädla och expandera en redan etablerad och rullande verksamhet, Kjortelgården bedrivs i dagsläget som Bed & Breakfast, här finns utöver detta möjligheten att utöka med flera uthyrniningsalternativ, hotellverksamhet, lunchsällskap, öppna café eller restaurang med ett svårslaget läget intill älven. Fastigheten är tämligen bra lämpad för entreprenören som letar efter en plats där man med goda förutsättningar kan utveckla sin affärsverksamhet. Fastigheten har ett fantastiskt centralt läge med god tillgång till lokal infrastruktur, vilket underlättar den dagliga driften samt på ett naturligt sätt lockar besökare. Närhet till vältrafikerade, butiker, hamnen, restauranger, mataffärer, vårdcentral, apotek, gym samt busscentralen ger området liv och rörelse vilket är ypperligt för en strålande verksamhet. Alla inventarier följer fastigheten. Villan är väl omhändertagen och fräsch med namngivna övernattningsrum som har lokal anknytning. Varje rum utrustas med tv samt flertalet av rummen pryds av eleganta kakelugnar som bidrar till husets charm och karaktär, Ett rum är även handikappanpassat. Köket är i dagsläget anpassat för frukostlagning och i byggnaden finns flertalet badrum med dusch för gäster. Utöver detta finns även en butikslokal om 80 kvm som idag hyrs ut. För affärsverksamhet finner vi en väl tilltagen konferenslokal med filmduk och projektor. På tomten finner vi även ett stort uthus, Tomten arrenderas av kommunen mellan april-oktober. vilket gör det ypperligt för uteservering med utsikt över vattnet under sommarhalvåret. Huset har trots sin storlek låga driftkostnader tack vare berg värme och det vattenburna system som installerades 2011 tillsammans med brandlarm och sprinklersystem på övre plan. Huset erbjuder generösa ytor, garage samt förråd. Kjortelgården är en underbar plats med oändliga möjligheter för att satsa på turismen med bra intäkter på uthyrning redan idag. Utöver detta finns även vidare möjligheter att skapa flera rum för övernattning eller en uthyrningslägenhet i den stora vindsvåningen för den som vill expandera och satsa mer. Vi ses!

  • Premium
Åshammar Strandhagen 1, null, Grums kommun
Åshammar Strandhagen 1, null, Grums kommun, bild 2
Åshammar Strandhagen 1, null, Grums kommun, bild 3

Åshammar Strandhagen 1

Gård/Skog
Grums kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
3 150 000 kr
4,5 ha tomt

Varmt välkomna till Åshammar Standhagen 1! Den här underbara villan är belägen i en idyllisk lantlig miljö och är omgiven av vacker natur. Här kan ni njuta av lugnet och friden samtidigt som ni har en fantastisk utsikt över det natursköna landskapets åkrar och ängar. Altanens västerläge bjuder på många mysiga eftermiddagar i solen vilket är perfekt under grillsäsongen. Här har du tillgång till en egen ridbana om 70 x 30 meter samt stall med två boxar. Från villan tar det endast 5 minuter till Grums centrum med matbutiker, restauranger och andra bekvämligheter. Med en lite längre biltur på 25 minuter når ni också Karlstads centrum. Välkommen hem!

  • Premium
Hammargatan 8, null, Karlstads kommun
  • Budgivning pågår

Hammargatan 8

Villa
Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
550 000 kr
139 + 63 m²
5 rum
1 680 m² tomt

Nu ges möjligheten att skapa ditt framtida boende med trevligt läge i populära Väse, endast 20 minuter från Karlstad centrum. På Hammargatan 8 finner du nu ett enplanshus med stor potential, ljust kök med vita snickerier, 3 sovrum, gästtoalett, badrum samt två allrum med härlig rymd. I anslutning till bostaden finner du även garaget med plats för 1 personbil. Garagets tak behöver åtgärdas då det drabbats av fuktskada. Golvet i det stora vardagsrummet behöver läggas om då det avger avvikande lukt som orsakats av husdjur. Säljs med friskrivningsklausul. Bostaden har renoveringsbehov och låter dig sätta din egen prägel från grunden. Vi ses!

Norrbrovägen 5F, null, Filipstads kommun

Norrbrovägen 5F

Radhus
Filipstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
325 000 kr
125 + 32 m²
5 rum
240 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva detta friköpta radhus med gavelläge på Norrbrovägen! Med sina 125 kvadratmeter finns här plats för 5 rum och kök fördelat över de två våningsplanen. Balkong i trevligt läge med kvällssol samt utsikt över älven. Till bostaden följer ett garage med el-driven port. Här bor du i närhet till Ica, busslinje, centrum och fina promenadstråk. Varmt välkommen!

Piparens gata 3, Södra Råtorp, Karlstads kommun

Piparens gata 3

Lägenhet
Södra Råtorp, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
2 650 000 kr
103 m²
4 rum
vån 1/2
6 647 kr/mån
25 728 kr/m²

Vi har nu nöjet att erbjuda en rymlig 4:a på trivsamma Södra Råtorp med två stora balkonger där du själv väljer om du vill ta det lugnt i solen eller skuggan. Bostaden erbjuder en tilltalande planlösning med sina 103 kvadratmeter, här här du tillgång till luftiga och sociala ytor samt tre sovrum i god storlek. Helkaklat duschrum med egen tvättmaskin samt torktumlare, gästtoalett, klädkammare samt två balkonger ger tillgång till solens alla timmar! Gavelläge med gott om fönster ger bostaden ett härligt ljusinsläpp från hela tre väderstreck. Stort plus för hissen som går från trapphusets markplan! Välkommen hem!

  • Hiss
Björneborgsvägen 3, Norrstrand, Karlstads kommun

Björneborgsvägen 3

Lägenhet
Norrstrand, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
895 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/2
5 682 kr/mån
15 982 kr/m²

Mitt bland de trivsamma villakvarteren i hjärtat av Norrstrand ges nu möjligheten att förvärva denna trevliga tvårummare på våning två. Med en balkong i västerläge har du här tillgång till solens värme från eftermiddag till kväll med utsikt över trädgården. Lägenhetens 56 kvadratmeter ger dig ett vardagsrum med härligt ljusinsläpp och golv i fiskbensparkett, kök renoverat från 2019, badrum samt ett väl tilltaget sovrum med fräscha ytskikt och goda förvaringsmöjligheter. Föreningen har under 2022 utfört renoveringar av fastigheten i form av ny fasad, nytt tak samt uppfräschning av balkongerna. Lägenhetens mysiga trädgård ger dig bekvämligheter i form av soldäck och spabad. Boendes på Norrstrand har du till fots närhet till matbutiker, restauranger, badplats, gym, skola samt förskola. Goda förbindelser för kollektivtrafik gör det enkelt att ta sig in till centrum. Vi ses!

Visar alla 8