Mäklare Anna Hult

Anna Hult

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kasernhöjden 13B, Kasernhöjden, Karlstads kommun
  • Mån 18 dec kl 17:00
Kasernhöjden 13B, Kasernhöjden, Karlstads kommun, bild 2
Kasernhöjden 13B, Kasernhöjden, Karlstads kommun, bild 3

Kasernhöjden 13B

Lägenhet
Kasernhöjden, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
1 295 000 kr
39 m²
1.5 rum
vån 1/5
2 300 kr/mån
33 205 kr/m²

Välkommen till en ljus och fin lägenhet på första plan i ett av Karlstads vackraste byggnader, nämligen anrika Kasernhöjden 13B. Här bor du ytsmart med öppen och modern planlösning och över 3,5 meter högt i tak. Med hjälp av fantastisk takhöjd och höga fönsterpartier bor du i en lägenhet rikligt med ljusinsläpp! Fint renoverat kök med plats för förvaring och arbetsyta samt rymligt karaktärsfullt badrum. Ett plus i kanten för uteplatsen i västläge utanför lägenheten som boende får nyttja fritt. Läget erbjuder det mesta med närhet till träningsanläggning, bageri och lunchrestaurang. Bra kommunikationer och endast 15 minuters promenad till Karlstads centrala delar.

  • Premium
  • Hiss
Bergkantsgatan 10A, null, Karlstads kommun
  • Fre 15 dec kl 16:30
Bergkantsgatan 10A, null, Karlstads kommun, bild 2
Bergkantsgatan 10A, null, Karlstads kommun, bild 3

Bergkantsgatan 10A

Lägenhet
Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
750 000 kr
44,5 m²
1.5 rum
2 997 kr/mån
16 854 kr/m²

Nu har vi det stora nöjet att erbjuda en fin och välplanerad 1,5: a på populära Bergkantsgatan! Här har ni en bostadsrättsförening med mycket stabil och god ekonomi. Fräsch och stilrent renoverad lägenhet som är belägen nära vatten och grönområde samt har en prisvärd avgift. Allt du önskar dig i ett boende! Bostaden erbjuder bland annat ett nyrenoverat kök, två rymliga rum och en härlig uteplats i bästa läge. Läget på Bellevue tillåter dig att kombinera närhet till all tänkbar service, god kommunikation till centrum samt universitetet och natursköna promenadområden. Varmt välkomna att göra intresseanmälan!

  • Premium
Jägartorpsvägen 62E, null, Karlstads kommun
  • Budgivning pågår

Jägartorpsvägen 62E

Lägenhet
Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
2 195 000 kr
69 m²
3 rum
4 282 kr/mån
31 812 kr/m²

På härliga Jägartorpet med närhet till skog, natur och vatten kan vi nu erbjuda en modern och kvalitativ påkostad trerummare. Här bor ni i en lägenhet med tilltalande planlösning och stora sociala ytor. Lägenheten är välplanerad och har genomgående ljusa ytskikt och smakfulla materialval. Här finns många fönster som ger lägenheten ett fint och genomgående ljusinsläpp. Här erbjuds två sovrum i bra storlek, ett fint kök från Marbodal i öppen planlösning mot vardagsrummet, ett stort helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare och en hall med bra förvaringsmöjligheter. Från vardagsrummet nås balkongen i härligt västläge med plats för loungemöbel, matgrupp och grill. Till lägenheten hör en parkeringsplats med motorvärmarstolpe. Granne med Tyrstugan, skidspår 50 m från fastighetsgränsen och 125 m till Klarälven. Fyra kilometer söderut har du centrala Karlstad. Du tar dig in till stan på det sätt som passar dig bäst. Du har tillgång till goda bussförbindelser, men det fungerar lika bra att ta bilen eller att cykla på den fina cykelväg som börjar runt knuten och följer Klarälven ända in till centrum. Den rogivande Klarälven bidrar starkt till områdets karaktär som en del av det öppna landskap och det rika friluftsliv som du får tillgång till alldeles bredvid. Välkommen att göra en intresseanmälan!

Visar alla 3