Mäklare Torbjörn Hult

Torbjörn Hult

Om mig

Mina ambitioner är att skräddarsy en försäljning efter dina önskemål så att den blir så smidig som möjligt -det skall vara enkelt att byta bostad. Jag värdesätter en hög servicenivå och ett nära samarbete med er som säljare under hela affären. Jag är alltid tillgänglig för er. Med SkandiaMäklarna i ryggen, en stark marknadsföring, god lokalkännedom och ett brett nätverk har jag alla de verktyg som behövs för ett lyckad affär med ett maximerat slutpris!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Spelmansgatan 59C, Centralt, Kristinehamns kommun
 • Imorgon kl 16:30
Spelmansgatan 59C, Centralt, Kristinehamns kommun, bild 2
Spelmansgatan 59C, Centralt, Kristinehamns kommun, bild 3

Spelmansgatan 59C

Lägenhet
Centralt, Kristinehamns kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
220 000 kr
38,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 527 kr/mån
5 714 kr/m²

Synnerligen trevlig enrummare med trivsam utsikt och nyare badrum. HSB Brf Solid och välskött förening med mycket god ekonomi, låga avgifter och en härlig gemenskap. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga och cykelrum. Välkommen hem!

 • Premium
Spelmansgatan 59C, Centrum, Kristinehamns kommun
 • Imorgon kl 16:30
Spelmansgatan 59C, Centrum, Kristinehamns kommun, bild 2
Spelmansgatan 59C, Centrum, Kristinehamns kommun, bild 3

Spelmansgatan 59C

Lägenhet
Centrum, Kristinehamns kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
395 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 711 kr/mån
6 529 kr/m²

Nu erbjuds denna synnerligen trevliga tvårummare på högsta våningen. Här välkomnas du av en rymlig och fin hall med goda förvaringsmöjligheter i form av garderober. Fullt utrustat kök med praktisk rostfri diskbänk och kakel ovanför denna. Från köket når du bostadens stora inglasade balkong. Här finns partier med skjutglas samt solgardiner vilket gör att du enkelt kan justera vädring och solinsläpp. Vardagsrum med golv i ekparkett. Praktiskt badrum med kaklade väggar samt våtrumsmatta. Här finns badkar, toalett, handfat med kommod tvättmaskin samt paxfläkt. Källarförråd samt matförråd. Kö till parkering. Bostaden är belägen ett stenkast från centrum, stort serviceutbud med restauranger, gym och klädbutiker. HSB Brf Ursus är en välskött förening med mycket god ekonomi, låga avgifter och en härlig gemenskap. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga och cykelrum. Välkomna!

 • Premium
 • Balkong
Västra Klintvägen 36, Djurgården, Kristinehamns kommun
 • Budgivning pågår
Västra Klintvägen 36, Djurgården, Kristinehamns kommun, bild 2
Västra Klintvägen 36, Djurgården, Kristinehamns kommun, bild 3

Västra Klintvägen 36

Villa
Djurgården, Kristinehamns kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
2 695 000 kr
148 + 58 m²
7 rum
1 019 m² tomt

Söker ni ett hus som sticker ut i sin karaktär och skiljer sig från mängden? Då har ni kommit helt rätt utan tvekan! Huset står där det står och ni måste komma hit för att se vad ni kan göra för huset och huset kan göra för er. Utan tvivel ett mycket häftigt och trivsamt familjehus med oanade möjligheter. Huset erbjuder stora ytor för sällskap, härlig gillestuga och här finns förvaring samt sovrum för den familj som flera barn heltid eller växelvis. Här finns mycket förvaringsmöjligheter för den aktiva och stora familjen. Garage. Samägd allmänningsmark intill skogen medföljer i köpet. Nära till matbutik, skola F-9, dagis och några minuter till Björkvallen IP med ishall och skridskobanor, nära skog och grönområden med elljusspår mm. Varmt välkomna, vi ses!

 • Premium
 • Uteplats
Brunnsvägen 6, Fältet, Kristinehamns kommun
Brunnsvägen 6, Fältet, Kristinehamns kommun, bild 2
Brunnsvägen 6, Fältet, Kristinehamns kommun, bild 3

Brunnsvägen 6

Villa
Fältet, Kristinehamns kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
1 545 000 kr
147 + 70 m²
4 rum
669 m² tomt

Trivsam, ljus och hemtrevlig 2 plansvilla med källare och härlig trädgård. Här finns gott om sociala ytor och sovrum för den stora familjen eller den mindre familjen som kräver lite utrymme. Här erbjuds nyare kök med öppenplanlösning mot vardagsrum. Stora rum med härliga ljusinsläpp. Stor altan under tak med spabad och stor lounge och matgrupp får plats. I källaren finns det bastu/relaxavdelning. Bostaden är i genomgående fint skick och har det mesta ett hus ska ha för att såväl paret som barnfamiljen ska trivas. Fältet ligger perfekt med närhet till förskola och skola, matbutik och trevliga grönområden. Härifrån promenerar du bekvämt in till Kristinehamns centrum och upplever ett flertal restauranger, butiker, barer och caféer. Varmt välkomna till en trevlig visning, Vi ses!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Skyttegatan 4, null, Kristinehamns kommun

Skyttegatan 4

Villa
Kristinehamns kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
2 995 000 kr
143 + 71 m²
8 rum
673 m² tomt

Synnerligen trevlig 2 plans familjevilla med källare som är totalrenoverat på in-och utsida med smakfulla materialval som marmor, granit och ekparkett. Nybyggd veranda/altan med utgång från köket. Fem sovrum, WC på alla tre plan samt dusch på två plan, goda förvaringsmöjligheter, bergvärme och nybyggt varmgarage. Här bor du i familjevänligt med närhet till lekpark, skola, matbutik och tåg-/busstation Varmt välkomna på visning, Vi ses!

Södra Staketgatan 25B, Centrum, Kristinehamns kommun
Södra Staketgatan 25B, Centrum, Kristinehamns kommun, bild 2
Södra Staketgatan 25B, Centrum, Kristinehamns kommun, bild 3

Södra Staketgatan 25B

Villa
Centrum, Kristinehamns kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
1 995 000 kr
146 m²
6 rum
622 m² tomt

Varmt välkomna till Södra Staketgatan 25B och denna familjära 1½-plansvilla om 146m² belägen i centrala Kristinehamn. På entréplanet ryms duschrum, kök, ett mycket stort vardagsrum som enkelt kan delas av för ett extra sovrum om man önskar. I anslutning till köket finns tvättstugedelen/groventrén med utgång till förråd/garage. På övre plan finns tre rymliga sovrum. Från master bedroom finns utgången till en rymlig balkong i söderläge - naturligt ljusinsläpp och härlig eftermiddagssol! Vidare finns en garderob samt duschrum med bastu. På husets baksida finns en uteplats med trätrall. Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj eller för den mindre familjen som vill ha mer utrymme, perfekt beläget i Kristinehamns hjärta. Varmt välkommen till visning, vi ses!

 • Premium
Hanbovägen 2, Björneborg, Kristinehamns kommun
 • Budgivning pågår

Hanbovägen 2

Villa
Björneborg, Kristinehamns kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
675 000 kr
110 + 110 m²
5 rum
1 155 m² tomt

Härligt familjehus om 1 plan med källare och dubbel garage i natursköna Björneborg. Här finns gott om sociala utrymme och sovrum för stora familjen eller de som kräver lite mer utrymme. Framsidan välkomnar med härlig altan och baksidans altan vetter mot grönområde. Härliga rum med härliga ljusinsläpp. Stor altan med vedeldad badtunna. Här ryms stor lounge och matgrupp. I källaren finns det bastu/relaxavdelning. Bostaden är genomgående bra skick och har det mesta ett hus ska ha för att såväl paret som barnfamiljen ska trivas. Entrévåningen ger välkomnande och rymlig hall med flertalet garderober och här finns plats för ytterkläder. Härifrån nås samtliga tre sovrum och vardagsrum samt nytt kök. Nyare wc vid entrén i hallen och badrummet är troligen i originalskick. Källaren erbjuder gillestuga med braskamin som ger skön värme och flertalet förråd samt tvättstuga, bastu och dusch. Passage till garage genom källare. Välkomna till en trivsam visning!

Ålkärrsvägen 7, Ålkärr, Kristinehamns kommun
Ålkärrsvägen 7, Ålkärr, Kristinehamns kommun, bild 2
Ålkärrsvägen 7, Ålkärr, Kristinehamns kommun, bild 3

Ålkärrsvägen 7

Villa
Ålkärr, Kristinehamns kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
4 495 000 kr
128 + 70 m²
5 rum
2 260 m² tomt

Trevlig 2-planvilla med källare och litet inrett vindsrum! Här finns insynsskyddad anlagd trädgård i bästa västerläge med sol hela dagen och med absolut närhet till Vänern. För den trädgårdsintresserade finns stora odlingsmöjligheter. Villan har varit i samma familjs ägo i många år. Till villan hör ett underbart läge med direkt närhet till Vänerns kant med bryggmöjligheter. Ålkärr är ett mycket populärt område. Det här hemmet är perfekt beläget i Kristinehamn och är som gjort för en barnfamilj eller för paret med utflugna barn. För familjen finns bl.a. närhet till förskolan Dimman och Solglimten, Strandskolan, lekparker och Kristinehamns Stadsbondgård. Utanför knuten finns möjlighet till såväl bra fågelskådning som vandring längs Järnleden. I det angränsande Mariebergsområdet finns Kristinehamns konstmuseum, café/restaurang och fina promenadstråk. För den som pendlar kommer man snabbt ut på E18. Varmt välkommen till visning på Ålkärr vid Vänern, vi ses!

 • Premium
 • Uteplats
Romelevägen 27, null, Kristinehamns kommun
 • Tis 5 dec kl 16:15

Romelevägen 27

Villa
Kristinehamns kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
1 495 000 kr
105 + 80 m²
4 rum
998 m² tomt

Hemtrevligt 1½ plans villa med källare och mysigt gillestuga. Luftig tomt och altan samt garage och uthus. Härlig och luftig planlösning med entréplan för mat och socialt umgänge och en övervåning som ger härliga sovrum och stor balkong där många soltimmar kan nyttjas. Här finns bostadens sovytor på övervåningen och sociala ytor i entréplanet, gillestugan som kan nyttjas som sovrum. Det finns ytterligare ett litet isolerat uthus på tomten. Trädgården är uppväxt och rogivande. Husets ligger på Djurgården och placering är trevlig och praktisk - ett stenkast från Ica-butik, Djurgårdsskolan F-9, Björkvallens IP - ett underbart område med promenadstråk och motionsanläggning. Garage och uthus. Varmt välkomna till din familjs nya framtid. Vi ses!

 • Plus
Järnvägsgatan 2A, Tullporten/Centralt, Kristinehamns kommun

Järnvägsgatan 2A

Lägenhet
Tullporten/Centralt, Kristinehamns kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
450 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/3
3 698 kr/mån
7 895 kr/m²

Härlig, ljus och trivsam lägenhet med balkong i västerläge, ett stenkast från Järnvägsstationen. Nära till stadens populäraste lekpark Järnvägsparken. Varmt välkomna till en trivsam visning. Vi ses!

 • Balkong
Nolby 541, Mjöviken, Karlstads kommun
Nolby 541, Mjöviken, Karlstads kommun, bild 2
Nolby 541, Mjöviken, Karlstads kommun, bild 3

Nolby 541

Fritidshus
Mjöviken, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
1 295 000 kr
40 m²
2 rum
2 000 m² tomt

Varmt välkomna till Arnöns sommarstugeidyll och detta välskötta och trivsamma fritidshus. Här bor ni då Vänern ligger rakt västerut med en hänförande utsikt från stugan. Stugan har kök med anslutande matsalsdel, vardagsrum och sovrum samt inglasad entré samt uterum. Uthuset har gästrum samt duschrum med separett och förråd samt snickarbod. Härlig tomt med fritt läge ned utsikt mot klipporna vid Vänern. Välskött område med flera gemensamhetsutrymmen som bouleplan och grillplats. Möjlighet för friköp av tomten! Här finns även ett uthus med förråd och extra sovplatser. Endast 20-25 minuter med bil från Karlstad.

 • Premium
 • Uteplats
Mossvägen 30, Djurgården, Kristinehamns kommun

Mossvägen 30

Villa
Djurgården, Kristinehamns kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
2 495 000 kr
71 + 71 m²
5 rum
802 m² tomt

Här erbjuds ett hus över det vanliga. Det är totalrenoverat och planlösningen är ändrad till det modernare och här är all el omgjord tillsmarthus med plejd system. Ett fräscht boende i två plan med härlig atmosfär, fönster i flera väderstreck och fint ljusinsläpp. Bostaden har även en stor och bra altan. Nära till matbutik, Djurgårdsskolan F-9, dagisverksamhet, Björkvallens IP och en mängd fina grönområden. Varmt välkomna, Vi ses!

 • Uteplats
Andersforsvägen 21, null, Kristinehamns kommun

Andersforsvägen 21

Villa
Kristinehamns kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
1 650 000 kr
112 + 54 m²
4 rum
852 m² tomt

Varmt välkomna till Andersforsvägen 21 och denna trivsamma villa på Marielund. Villans 112 kvm boyta disponeras över två sovrum i bra storlek, badrum, ett härligt vardagsrum samt ett tilltaget kök med gott om plats för matbord. Övervåningen erbjuder ett stort allrum samt en klädkammare. Utöver detta finns en källare med tvättstuga, matkällare samt garage. Huset står på en lättskött, generös och mysig trädgårdstomt som erbjuder möjligheter till lek, avkoppling och tid för familjen. Här bor ni i ett lugnt och omtyckt villakvarter med närhet till natur och promenadstråk, golfbana, skola och mataffärer. Välkommen hem!

 • Plus
Svartbergavägen 401, null, Hammarö kommun
Svartbergavägen 401, null, Hammarö kommun, bild 2
Svartbergavägen 401, null, Hammarö kommun, bild 3

Svartbergavägen 401

Fritidshus
Hammarö kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
2 650 000 kr
78 m²
3 rum
3 578 m² tomt

Hemtrevligt 1-planshus med trivsamt naturligt läge och nära till Vänern. Här finns enklare carport samt två mindre uthus. Varmt välkomna, Vi ses!

 • Premium
 • Uteplats
Enserudsgatan 22, Enserud, Kristinehamns kommun

Enserudsgatan 22

Villa
Enserud, Kristinehamns kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
2 250 000 kr
182 + 9 m²
7 rum
1 076 m² tomt

Hemtrevlig och gemytlig villa om 1½ plan med fristående garage på tomten och altanen samt balkong. Lättskött fin trädgård med gräsytor. Entrén välkomnar dig med en praktiskt och modernt planlösning. Sovrum och sociala ytor som passar mångfalden. En tomt (Törnrosen 26) om 949m² med följer i köpet. Varmt välkomna, vi ses!

Byggmästaregatan 2, Centrum, Kristinehamns kommun

Byggmästaregatan 2

Villa
Centrum, Kristinehamns kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
2 795 000 kr
110 + 13 m²
5 rum
661 m² tomt

Hemtrevlig och gedigen sekelskiftesvilla med ny tappning, hela huset är totalrenoverat år 2021 men låtit bevarats en stor del av den gamla charmen. Historiska vingslag omfamnar hela huset. På fastigheten finns utöver gårdshuset en fristående byggnad med etagelägenhet, varmgarage och kallförråd. Etagelägenheten är perfekt för uthyrning vilket genererar 8000kr/mån till boendekostnader eller om man har en större familj så kan man nyttja utrymmet själv. Huset ligger i ett mycket trevligt och historiskt område med grusvägar och gamla sekelskifteshus blandat med modern arkitektur. Här bor man i en lummig och lugn miljö men med gångavstånd till stadens centrum med butiker & restauranger. Skolor och förskolor ligger bara ett stenkast bort och med endast fem minuter till resecentrum med buss och tågförbindelser så är det en ypperlig bostad om man pendlar till Örebro eller Karlstad. Varmt välkomna!

 • Balkong
 • Uteplats
Doppinggatan 1, Sörkastet, Kristinehamns kommun
Doppinggatan 1, Sörkastet, Kristinehamns kommun, bild 2
Doppinggatan 1, Sörkastet, Kristinehamns kommun, bild 3

Doppinggatan 1

Tomt
Sörkastet, Kristinehamns kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
950 000 kr
1 773 m² tomt

Nu erbjuds chansen att köpa hörntomt på familjära Sörkastet i Kristinehamn med fin skärgårdsmiljö. V/A avgifterna är redan betalade. Varmt välkomna!

 • Premium

Visar alla 17