Mäklare Caroline Andersson

Caroline Andersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Norra Kyrkogatan 1A, Tingvallastaden, Karlstads kommun

Norra Kyrkogatan 1A

Lägenhet
Tingvallastaden, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
2 595 000 kr
71 m²
3 rum
vån 2/6
4 761 kr/mån
36 549 kr/m²

Vi har nu fått nöjet att förmedla denna rymliga och helt fantastiska trea med centralt läge på en av Karlstads mest eftertraktade gator! Med hiss, balkong och innergård är detta ett ypperligt boende för både gammal som ung. Här bor du mitt i Karlstad stadskärna med närheten till allt du kan komma att behöva. Ett stenkast från Klarälven som bjuder in till ett uppfriskande dopp och härliga promenadstråk. Bostaden erbjuder en öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum. Rummet har en charmig vinkel och ett underbart ljusinsläpp från flertalet fönsterpartier. Du når även härifrån en härlig balkong. Vidare finner du ett rymligt sovrum med gott om förvaring i både garderober och en klädkammare som idag används som ett mysigt litet krypin för barnen. Fräscht duschrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare, välkomnande hall med stor garderob bakom skjutdörrar. Ett mindre sovrum perfekt som barnrum, gästrum eller kanske kontor. Källarförråd, cykelrum, övernattningslägenhet och innergård med plats för grillning och fikastunder finns att nyttja. Varmt välkommen att anmäla dig till visning! Vi ses.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Vallerud, VALLERUD, Grums kommun

Vallerud

Tomt
VALLERUD, Grums kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
695 000 kr
1 453 m² tomt

Nu finns chansen att på en idyllisk plats bygga ditt drömboende! Endast 30 minuter från Karlstad stadskärna har vi nu nöjet att förmedla tre naturnära tomter om drygt 1400 kvm vardera. Beläget i västläge på höjden med utsikt över Vänern. Här kan du i morgonrocken gå ner till bryggan för ett uppfriskande morgondopp! Ha blåbärsskogen runt hörnet och känslan av landet men ändå så nära alla bekvämligheter du kan komma att behöva? Avstyckning är klar och förhandsbesked finns. Nyttjanderätt av mark som tar dig närmsta vägen ned till stranden kommer följa samtliga fastigheter och även möjlighet till båtplats. Varmt välkommen att besöka tomten på egen hand. Vid frågor tveka inte att höra av er. Vi ses!

Jonsbolsvägen 33, Götetorp, Hammarö kommun

Jonsbolsvägen 33

Villa
Götetorp, Hammarö kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
3 995 000 kr
105 + 80 m²
5 rum
1 121 m² tomt

Vi har nu fått nöjet att förmedla denna otroligt mysiga bostad med bevarade detaljer många drömmer om och kostsamma investeringar som takbyte, bergvärme och solpaneler utförda! Med garage, isolerad friggebod och en uthyrningsbar övernattningslägenhet fullt utrustad på gården har denna fastighet allt du behöver och lite därtill! Bostaden erbjuder i markplan en välkomnande hall med exklusiv sten vid entrén som övergår i en fantastisk fiskbenparkett i inre hall och vidare i vardagsrum och det större sovrum du finner i detta plan. Praktiskt tidlöst kök som tar dig ut till en rymlig trall där du kan tjuta av kvällssolen. Från köket når du även en inglasad altan. Övre plan består av två sovrum och gott om förvaringsmöjligheter. Här finner du ett fräscht helkaklat duschrum och i markplan en renoverad gästtoalett. Vidare erbjuds en mycket praktisk och fin källare som rymmer två rum du kan nyttja som gästrum, gym eller allrum om så önskas. Generöst tilltagen tvättstuga som även har en dusch och sist men inte minst ett rum som idag används som verkstad. Utvändigt har en väl planerad blomsterträdgård växt fram, med idylliska små platser och slingrande grusgångar. Här finns det blommor, träd och växter som doftar om vartannat i alla blomstrande årstider och färgglada fiskar i dammen. Här bor du på en lugn gata i ett tryggt och mycket omtyckt område. Du har närheten till fina skolor och förskolor och bekvämt avstånd till affärer och bra bussförbindelser till Karlstad centrum. Miljön på Hammarö är fantastisk! Här kan du njuta av härliga promenader i naturen och ta uppfriskande dopp från både brygga, klippa och strand i Vänerns uppfriskande vatten. Nu finns chansen att förvärva detta guldkorn! Välkommen med din anmälan till visning. Vi ses!

Visar alla 3