Mäklare Caroline Andersson

Caroline Andersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Dalvägen 5, Lärkängen, Karlstads kommun
  • Budgivning pågår
Dalvägen 5, Lärkängen, Karlstads kommun, bild 2
Dalvägen 5, Lärkängen, Karlstads kommun, bild 3

Dalvägen 5

Villa
Lärkängen, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
595 000 kr
74 + 74 m²
4 rum
858 m² tomt

Välkommen till Dalvägen 5 och denna charmiga fastighet som har trädgården många drömmer om! Här finns det gott om plats för lek och spel. Kanske önskar du ett växthus eller att odla i eget land. Precis i tomtgränsen når du underbar natur med skogspromenader eller varför inte plocka blåbären till morgonfilen. På omtyckta Lärkängen bor du med närheten till allt du kan komma att behöva! Inom cykelavstånd finns simhall, sporthall, ishall, affärer, lekparker och service. Busshållsplats och förskola finner du endast några hundra meter bort. På drygt 15 min tar du dig med bil till Karlstad centrum. Bostaden erbjuder i markplan en välkomnande hall, två sovrum, duschrum, kök och ett hemtrevligt vardagsrum varifrån du når en härlig inglasad altan och vidare ut i den inbjudande och insynsskyddade trädgården. Källaren erbjuder ett mindre inrett rum och övriga utrymmen består av två oinredda rum som bidrar till stora möjligheter för er som behöver ytterligare sovrum alt sällskapsytor eller förvaring. I källaren finner ni även en rymlig tvättstuga. Ett ypperligt tillfälle till en fastighet där kostsamma renoveringar som takbyte, dränering, tilläggsisolering och byte av uppvärmningssystem är utfört! Varmt välkommen att anmäla er till visning. Vi ses!

  • Premium
Dammgatan 16, null, Karlstads kommun
Dammgatan 16, null, Karlstads kommun, bild 2
Dammgatan 16, null, Karlstads kommun, bild 3

Dammgatan 16

Lägenhet
Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
1 595 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/3
3 867 kr/mån
30 094 kr/m²

Välkommen till Dammgatan 16 och denna superfina lägenhet om två rum, kök och balkong på omtyckta Färjestad! Här bor du på en trygg gata med närheten till en fantastisk natur, uppfriskande dopp i Klarälven och cykelvägen längs vattnet tar dig snabbt in till Karlstad stadskärna och dess puls! För dig med hockey intresset når du arenan på endast några minuter, lika så till goda bussförbindelser. Bostaden erbjuder en välkomnande hall med gott om förvaringsutrymme. Kök och vardagsrum har en öppen social planlösning varifrån du når en härlig balkong i västläge. Vidare finner du sovrum med en generös klädkammare bakom skjutdörrar. Duschrum har kaklade väggar och klinker på golv i tidlös modern stil. Bekvämligheter som tvättmaskin och diskmaskin finns! Hela bostaden har en genomgående fin parkett på golvet och väggar i ljusa nyanser. Hörnlägenhet med fönsterpartier åt två väderstreck bidrar till ett härligt ljusinsläpp och en mycket trivsam lägenhet. Varmt välkommen att anmäla dig till visning! Vi ses.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Dammgatan 13, Färjestad, Karlstads kommun

Dammgatan 13

Lägenhet
Färjestad, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
1 975 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2
4 159 kr/mån
34 649 kr/m²

Välkommen till Dammgatan 13 och denna superfina lägenhet om två rum, kök och balkong på omtyckta Färjestad! Här bor du på en trygg gata med närheten till en fantastisk natur, uppfriskande dopp i Klarälven och cykelvägen längs vattnet tar dig snabbt in till Karlstad stadskärna och dess puls! För dig med hockey intresset når du arenan på endast några minuter, lika så till goda bussförbindelser. Bostaden erbjuder en välkomnande hall med gott om förvaringsutrymme. Kök och vardagsrum har en öppen social planlösning varifrån du når en härlig balkong som rymmer större möblemang. Vidare finner du ett väl tilltaget sovrum med en generös klädkammare bakom skjutdörrar. Duschrum har kaklade väggar och klinker på golv i tidlös modern stil. Bekvämligheter som tvättmaskin och diskmaskin finns! Hela bostaden har en genomgående fin parkett på golvet och väggar i ljusa nyanser. Flertalet fönsterpartier bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp och en otroligt trivsam lägenhet. Du finns chansen att förvärva en bostad i toppen skick, i ett av Karlstads mest eftertraktade områden. Varmt välkommen att anmäla dig till visning. Vi ses!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Gruvgången 63, null, Karlstads kommun
  • Budgivning pågår

Gruvgången 63

Lägenhet
Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
995 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 2
3 865 kr/mån
12 209 kr/m²

Varmt välkommen till Gruvgången 63 och denna rymliga trea med balkong. Här bor du i en trygg förening med god ekonomi och bekvämligheter som gym, övernattningslägenhet, festlokal och fin innergård med grillplatser och lekparker. Precis runt hörnet når du en fantastisk grönskande natur och mysiga 4H gården. Bra kommunikationer till Karlstads centrum och Bergviks köpcentrum med cykelvägar och bussförbindelser. Även engelska skolan, pizzeria och butiker finns inom området. Bostaden erbjuder en välkomnande hall, ett praktiskt tidlöst kök, stort vardagsrum som rymmer både matgrupp och soffa med tillhörande möblemang. Vidare finner du ett helkaklat duschrum, två sovrum i bra storlek varifrån det ena når du en fantastisk balkong där du kan njuta av eftermiddag/kvällssolen. Nu finns tillfället att förvärva ett bekvämt och tryggt boende i ett av Karlstads mest naturnära områden! Varmt välkommen att anmäla dig till visning! Vi ses.

  • Balkong
Vallerud, VALLERUD, Grums kommun

Vallerud

Tomt
VALLERUD, Grums kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
695 000 kr
1 453 m² tomt

Nu finns chansen att på en idyllisk plats bygga ditt drömboende! Endast 30 minuter från Karlstad stadskärna har vi nu nöjet att förmedla tre naturnära tomter om drygt 1400 kvm vardera. Beläget i västläge på höjden med utsikt över Vänern. Här kan du i morgonrocken gå ner till bryggan för ett uppfriskande morgondopp! Ha blåbärsskogen runt hörnet och känslan av landet men ändå så nära alla bekvämligheter du kan komma att behöva? Avstyckning är klar och förhandsbesked finns. Nyttjanderätt av mark som tar dig närmsta vägen ned till stranden kommer följa samtliga fastigheter och även möjlighet till båtplats. Varmt välkommen att besöka tomten på egen hand. Vid frågor tveka inte att höra av er. Vi ses!

Visar alla 5