Mäklare Adrian Johansson

Adrian Johansson

Om mig

Min bakgrund inom lagidrott gör att jag är en drivande lagspelare som vet att hårt arbete leder till gott resultat. Med mig som fastighetsmäklare får du en tydlig kommunikation, öppenhet och engagemang. Som din mäklare ser jag till att vi når det uppsatta målet. Det är viktigt för mig att du som kund känner dig trygg genom hela affären, från första mötet tills att affären är klar!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Botorpsheden 453, Botorpsheden, Karlstads kommun
  • Ons 7 aug kl 17:00
Botorpsheden 453, Botorpsheden, Karlstads kommun, bild 2
Botorpsheden 453, Botorpsheden, Karlstads kommun, bild 3

Botorpsheden 453

Villa
Botorpsheden, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
2 595 000 kr
158 + 70 m²
5 rum
3 751 m² tomt

Varmt välkomna till Botorpsheden 453 och denna lantliga idyll med närhet till det mesta! Här bor du i ett härligt enplanshus med plats för hela familjen, gott om sociala ytor tack vare det stora vardagsrummet med ca 2,8 meter i takhöjd. Extra plus att man lever nära naturen och Klarälvens vatten - där det finns servitut för att ha en egen brygga! Perfekt för den som letar efter något lugnt och avkopplande men ändå närheten till stan. Genom entrén kommer ni direkt in till det stora och rymliga vardagsrummet som har en öppen planlösning mot det ljusa köket med vita, fasade luckor och vitrinskåp, spishäll, ugn, diskmaskin samt kyl och frys. Här finns det gott om plats för en större soffgrupp samt matgrupp. Villan inrymmer fyra rymliga sovrum varav ett är något större med en dekorativ öppen spis och härifrån når ni även altanen i ett solsäkert söderläge. Villan har även ett helkaklat duschrum med WC, kommod, dusch och pax-fläkt. Om så önskas kan ni göra om det gamla köket till ett större badrum, ännu ett sovrum eller varför inte en walk-in-closet. Från det gamla köket når ni även källarplan, alternativt via ytterväggen. Villan är belägen på en stor plan tomt som ger utrymme för hopp och lek för familjen. Rikligt ljusinsläpp och generös takhöjd genomsyrar detta boende! Gott om sociala ytor tack vare det nya köket från 2019. Fastigheten har ett föreläggande på att göra om avloppet, säljaren har under juni 2024 fått en offert på detta. Kostnaden enligt den offerten ligger på 124 150 kr. På Botorpsheden bor ni i en lantlig idyll nära naturen och Klarälven, där det finns servitut för att bygga en brygga. Endast några meter ifrån tomtgränsen stannar bussen som tar dig vidare in till Karlstads centrum på endast 20 minuter. I skogen mittemot finns det även mysiga promenadstråk. Kontakta Martin Kasslert som är extra kontakt för mer information om lägenheten, 072-722 06 21. Bostaden bör upplevas på plats för att se den fantastiska potentialen, välkommen hem!

  • Premium
Ulvsbyn 223, Ulvsbyn, Karlstads kommun
  • Tis 6 aug kl 17:00
Ulvsbyn 223, Ulvsbyn, Karlstads kommun, bild 2
Ulvsbyn 223, Ulvsbyn, Karlstads kommun, bild 3

Ulvsbyn 223

Villa
Ulvsbyn, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
3 395 000 kr
170 + 20 m²
5 rum
1 276 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva detta enplanshus med ett fantastiskt läge. Här bor du med det öppna landskapet som närmsta granne! Stor familjevilla på hela 170 kvm som är belägen på en stor och lättskött hörntomt med mycket utrymme för hopp och lek, perfekt för barnfamiljen! I huvudentrén möts ni av en rymlig hall med tillhörande klädkammare, garderob och linneskåp. Från hallen tar ni er vidare in i det rymliga köket som har gott om arbetsyta samt plats för en större matgrupp. I bostadens stora vardagsrum erbjuds en härlig täljstenskamin som höjer mysfaktorn, här finns det gott om plats för matgrupp och soffgrupp. Från vardagsrummet når du den inglasade balkongen med öppen spis och en härlig vy ut över det öppna landskapet! Vidare in i huset finner du hela 4 rymliga sovrum, stort helkaklat badrum med golvvärme, ytterligare ett helkalkat duschrum med anslutning till bastu, separat tvättstuga som följs av en separat WC samt groventré. Bostaden har gott om förvaringsutrymmen i form av klädkammare, förråd och garderober. God uppvärmning i form av bergvärme och täljstenskamin! På fastigheten finns det gott om parkeringar i form av garage och garageuppfart, plats för flertalet bilar. Robotgräsklippare ingår. På Ulvsbyn 223 bor du i en lantlig idyll endast 10 minuter från Karlstads centrum och alla dess bekvämligheter. Härifrån är det inte heller långt till Alstern och Garpens glittrande vatten med fina badstränder och gott fiskevatten. I området hittar ni även Vallargärdets förskola och grundskola från årskurs F-6. För de äldre går Värmlandstrafik busslinje 401 till Karlstads centrala högstadium och gymnasier. I området Vallargärdet hittar ni också den närmsta matvarubutiken alternativ inne i Karlstad. Kontakta Martin Kasslert som är extra kontakt för mer information om lägenheten, 072-722 06 21. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Hadar Grudes Gata 11, Inre hamn, Karlstads kommun
  • Mån 29 jul kl 17:00
Hadar Grudes Gata 11, Inre hamn, Karlstads kommun, bild 2
Hadar Grudes Gata 11, Inre hamn, Karlstads kommun, bild 3

Hadar Grudes Gata 11

Lägenhet
Inre hamn, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
1 495 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/5
3 426 kr/mån
26 696 kr/m²

Vi har nu äran att erbjuda denna smarta och rymliga tvårummare i ett av Karlstads mest populära områden! Här bor du i en välskött förening med låg månadsavgift. Lägenheten har genomgående en smart och modern planlösning. Fullutrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrum, här får du gott om plats för både matgrupp och soffgrupp. Stora fönster vilket leder till ett härligt ljusinsläpp. Helkaklat duschrum, förberett för TM. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Gott om förvaring i form av garderob och stor klädkammare. Brf Barkassen 15 är en förening som erbjuder trygghet och stabilitet samt välskötta fastigheter. Inre hamn är en av Karlstads allra mysigaste och mest expansiva stadsdelar. Här finns underbara promenadstråk längs vattnet, restauranger och trevliga fik. Alldeles i anslutning till Inre hamn ligger Stadsträdgården som är en lummig oas. Man har också nära till bad i Mariebergsviken och till Mariebergsskogen som är ett perfekt utflyktsmål. Området är lugnt och skönt utan genomfartstrafik. Centrum och dess fulla utbud är endast fem minuters promenad bort. Föreningens tvättstuga ligger endast en dörr bort från lägenheten. Kontakta Martin Kasslert som är extra kontakt för mer information om lägenheten, 072-722 06 21. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Hiss
Flöjtgatan 20, Kronoparken, Karlstads kommun
Flöjtgatan 20, Kronoparken, Karlstads kommun, bild 2
Flöjtgatan 20, Kronoparken, Karlstads kommun, bild 3

Flöjtgatan 20

Lägenhet
Kronoparken, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
1 095 000 kr
70,5 m²
2 rum
vån 2/2
3 572 kr/mån
15 532 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade tvåa med rikligt ljusinsläpp på Flöjtgatan 20! Direkt i entrén möts ni av en välkomnande hall, från hallen har ni en tappa upp till lägenheten. Därifrån kan ni sedan ta er vidare till ert förråd och den mindre balkongen i österläge där solen skiner på morgonen/förmiddagen. Från hallen når ni även det rymliga köket med gott om arbetsyta, spis, DM från -22 samt fullstor kyl & frys. Här finns det plats för en större matgrupp. Vidare in i lägenheten når ni det nyrenoverade badrummet med golvvärme från 2023 med egen tvättmaskin och torktumlare. Stort vardagsrummet med anslutning till den större balkongen i västerläge. Gott om förvaring i både förråd, klädkammare och garderob. Flöjtgatan är en lugn oas belägen med närhet till Karlstad Universitet, affärer, motionsspår, gym, restauranger och all tänkbar service. Cykelavstånd till Välsviken handelsområde samt gångavstånd till stadsbussnätet som tar dig direkt till Karlstad centrum. Ett omtyckt område där alla trivs. Perfekt lägenhet för studenter då universitetet ligger en promenad bort. Kontakta Martin Kasslert som är extra kontakt för mer information om lägenheten, 072-722 06 21. Välkommen hem!

  • Premium
Åkermarksvägen 17, Edsgatan/Norra Stockfallet, Karlstads kommun
Åkermarksvägen 17, Edsgatan/Norra Stockfallet, Karlstads kommun, bild 2
Åkermarksvägen 17, Edsgatan/Norra Stockfallet, Karlstads kommun, bild 3

Åkermarksvägen 17

Radhus
Edsgatan/Norra Stockfallet, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
2 495 000 kr
129,2 m²
5 rum
7 219 kr/mån
19 311 kr/m²

Nu erbjuds ett av de populära parhusen på Åkermarksvägen, beläget på återvändsgata vilket ger dig en lugn och trygg känsla med närhet till natur och friluftsliv! Här bor du i en modern och öppen planlösning med ljusa ytskikt som lyfts fram av de stora fönstren. Fullutrustat kök med öppna ytor mot vardagsrum, de ljusa ytskikten ger dig möjlighet att enkelt inreda bostadens entréplan och matcha möbler med den vita färgen. Vidare finner du helkaklat duschrum, separat tvättstuga och en välkomnande hall. Utöver detta finner du 3 sovrum i bra storlekar, ett allrum samt ett helkaklat badrum. Stor altan som följs av en härlig trädgård med sol hela dagen. Norra Stockfallet/Edsgatan är ett snabbt växande område med lugnt och naturnära läge, där bostadsrätter blandas med nyproducerade villor. Här bor du med närhet till sjön Alstern med bad- och fiskemöjligheter och skogen finns runt knuten, samtidigt som det finns goda kommunikationer via stadsbuss till centrala Karlstad ca 50 meter från parhuset. Här går även Klarälvsbanan förbi som sträcker sig genom den anrika, värmländska, landsbygden. Här bor du i ett tryggt område med närhet till fina skolor och förskolor. Kontakta Martin Kasslert som är extra kontakt för mer information om lägenheten, 072-722 06 21. Välkommen hem!

  • Premium
Portila Tomtebo 1, Portila, Grums kommun
  • Budgivning pågår

Portila Tomtebo 1

Tomt
Portila, Grums kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
300 000 kr
2 240 m² tomt

Varmt välkomna till Portila Tomtebo 1 och denna trivsamma tomt om ca 2240 kvm, här har ni möjligheten att bygga drömhuset med ett lantligt läge och bra pendlingsavstånd till såväl Grums som Karlstad. Tomten ligger utanför detaljplanerat område. Fastigheten är taxerad som 199, jordbruksenhet med taxeringsvärde som understiger 1000 kr. Varmt välkomna

Visar alla 6