Mäklare Adrian Johansson

Adrian Johansson

Om mig

Min bakgrund inom lagidrott gör att jag är en drivande lagspelare som vet att hårt arbete leder till gott resultat. Med mig som fastighetsmäklare får du en tydlig kommunikation, öppenhet och engagemang. Som din mäklare ser jag till att vi når det uppsatta målet. Det är viktigt för mig att du som kund känner dig trygg genom hela affären, från första mötet tills att affären är klar!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Herrnäset Hallonvägen 1, null, Storfors kommun
  • Mån 29 apr kl 18:00
Herrnäset Hallonvägen 1, null, Storfors kommun, bild 2
Herrnäset Hallonvägen 1, null, Storfors kommun, bild 3

Herrnäset Hallonvägen 1

Fritidshus
Storfors kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
695 000 kr
72 m²
3 rum
1 652 m² tomt

Härligt åretrunt fritidsboende där harmoni och komfort möter naturens skönhet. Underbart läge ett stenkast från sjön Alkvettern med fina badplatser och bra fiskevatten. Alkvettern är en del av den populära Bergslagskanalen! Bostadshuset erbjuder 72 välplanerade kvadratmeter fördelat på 3 rum, varav 2 sovrum och ett stort vardagsrum med öppet mot kök samt duschrum med wc. Härlig och lättskött friköpt tomt om 1 652 kvm. På fastigheten finns en gäststuga med 2 sovrum och tvättstuga med dusch, vilket gör det möjligt att välkomna gäster med lätthet. Här finns även en isolerad verkstadsbod, komplett med el-element. Härlig altan under tak i lugnt läge. Uppvärmning i form av direkt el med oljeelement & LVP. Båtplats finns att hyra i närheten med gångavstånd. Sjön Alkvettern är en del av sjösystemet Bergslagskanalen som sträcker sig från Karlskoga i söder till Filipstad i norr. Stor tomt som bjuder in till sol hela dagen samt utrymme för mycket bus och lek. Fritidshuset är vinterbonat och lämpar sig för alla årstider. Man kan med fördel njuta av långa promenader med både bad samt bär och svampplockning, skridskoåkning under vintern. Alla årstider har sin charm och kan upplevas i denna idyll. Samfälligheten sköter vägarna året runt. Säljaren har använt bostaden som permanentboende. Välkommen hem!

  • Premium
Palmérsgatan 19, null, Storfors kommun
  • Mån 29 apr kl 16:45

Palmérsgatan 19

Villa
Storfors kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
475 000 kr
66 + 56 m²
3 rum
1 245 m² tomt

På Palmérsgatan 19 erbjuds nu denna välskötta enplansvillan med källare som är belägen på en lättskött hörntomt. Med en totalyta på 122 kvm (66 + 56) fördelat på 3 rok + en gillestuga så är detta ett boende som passar alla! Entréplan erbjuder en härlig planlösning med två separata sovrum i bra storlekar, WC, rymligt vardagsrum med anslutning till den härliga altanen under tak samt ett fullutrustat kök med plats för matgrupp. I källaren hittar du en stor gillestuga som idag används som vardagsrum/TV-rum av säljaren. Vidare in i källaren finner du förrådsutrymmen, tvättstuga och ett stort duschrum med toalett. Fiber är indraget i huset och bostaden värms upp i form av luft vatten värmepump som installerades år 2021, detta ger dig en låg driftkostnad! Huset har även en LVP som är installerad samt 3-glasfönster insatt. Stor tilltagen trädgårdstomt som bjuder in till grill, lek och härliga sommarkvällar. På tomten finner du ett trädgårdsskjul samt ett vältilltaget kallgarage som är byggt 2010. Här bor du med närhet till sjöar, skogar och natur. Härliga promenadstråk i fina grönområden. Ett stenkast från huset finner du en allmän fotbollsplan som det även spolas hockeyrink på under vintern, perfekt för barnen. Dessutom finns grundskola och mataffärer i närheten! Huset är besiktigat, välkommen hem!

  • Plus
Karlbergsgatan 4, Centrum, Karlstads kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Karlbergsgatan 4, Centrum, Karlstads kommun, bild 2
Karlbergsgatan 4, Centrum, Karlstads kommun, bild 3

Karlbergsgatan 4

Lägenhet
Centrum, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
1 495 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/6
3 640 kr/mån
29 900 kr/m²

Mitt i Karlstads stadskärna men med ett lugnt och skyddat läge hittar vi denna tvåa i mycket gott skick. Lägenheten har en inglasad balkong/uteplats med direkt anslutning till föreningens gemensamma terrass som säljaren mer eller mindre nyttjar som sin egen med en granne, detta är verkligen något extra! Lägenhetens 50 kvadratmeter är väl utnyttjade och erbjuder ett sovrum med plats för dubbelsäng, fräscht och helkaklat duschrum (2015), stort och trevligt vardagsrum i en öppen planlösning med det renoverade köket. Gott om plats för både matgrupp och soffgrupp. Lägenheten är genomtänkt och påkostad med många fina detaljer. Här bor du en kort promenad från Karlstads restaurangliv och shopping. Däremot ligger fastigheten på en lugn gata vilket ger ett väldigt ostört läge med närhet till grönområden och natursköna promenadstråk. Parallellgatan erbjuder bussförbindelse via stadsbussnätet och några hundra meter bort finns tågstationen. Här bor du i en välskött och mycket stabil förening! Välkommen hem!

  • Premium
  • Hiss
Oldevigsgatan 1, Sommarro, Karlstads kommun
  • Mån 6 maj kl 17:15
Oldevigsgatan 1, Sommarro, Karlstads kommun, bild 2
Oldevigsgatan 1, Sommarro, Karlstads kommun, bild 3

Oldevigsgatan 1

Lägenhet
Sommarro, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
1 450 000 kr
41 m²
2 rum
vån 3/3
2 601 kr/mån
35 366 kr/m²

Högst upp i huset finns här en riktigt kvadratsmart tvårummare med en härligt stor balkong i västerläge där kvällssolen kan avnjutas. Rymligt kök med gott om förvaring, välplanerat vardagsrum där både soffgrupp och tv-möbel inryms samt helkaklat badrum med golvvärme. I badrummet finns även egen tvättmaskin med torkfunktion. En utmärkt bostad lämplig för både unga och äldre, samt som övernattningslägenhet. Bostaden ligger endast två kvarter ifrån älven samt nära både sjukhuset och busshållplatser med utmärkta kommunikationsmöjligheter. Hela föreningens fastighet renoverades 2011-2012. Här erbjuds omklädningsrum, duschar och bastu för föreningens medlemmar att nyttja. Övernattningsrum med två sängar finns att hyra. Välskött förening med bra avgift. Gott om parkeringsalternativ på området. Förråd i markplan som följer lägenheten! Bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften. Välkommen hem!

  • Premium
  • Hiss
Åkermarksvägen 17, Edsgatan/Norra Stockfallet, Karlstads kommun
Åkermarksvägen 17, Edsgatan/Norra Stockfallet, Karlstads kommun, bild 2
Åkermarksvägen 17, Edsgatan/Norra Stockfallet, Karlstads kommun, bild 3

Åkermarksvägen 17

Radhus
Edsgatan/Norra Stockfallet, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
2 495 000 kr
129,2 m²
5 rum
7 219 kr/mån
19 311 kr/m²

Nu erbjuds ett av de populära parhusen på Åkermarksvägen, beläget på återvändsgata vilket ger dig en lugn och trygg känsla med närhet till natur och friluftsliv! Här bor du i en modern och öppen planlösning med ljusa ytskikt som lyfts fram av de stora fönstren. Fullutrustat kök med öppna ytor mot vardagsrum, de ljusa ytskikten ger dig möjlighet att enkelt inreda bostadens entréplan och matcha möbler med den vita färgen. Vidare finner du helkaklat duschrum, separat tvättstuga och en välkomnande hall. Utöver detta finner du 3 sovrum i bra storlekar, ett allrum samt ett helkaklat badrum. Stor altan som följs av en härlig trädgård med sol hela dagen. Norra Stockfallet/Edsgatan är ett snabbt växande område med lugnt och naturnära läge, där bostadsrätter blandas med nyproducerade villor. Här bor du med närhet till sjön Alstern med bad- och fiskemöjligheter och skogen finns runt knuten, samtidigt som det finns goda kommunikationer via stadsbuss till centrala Karlstad ca 50 meter från parhuset. Här går även Klarälvsbanan förbi som sträcker sig genom den anrika, värmländska, landsbygden. Här bor du i ett tryggt område med närhet till fina skolor och förskolor. Välkommen hem!

  • Premium
Brogatan 1, Sundsta, Karlstads kommun
Brogatan 1, Sundsta, Karlstads kommun, bild 2
Brogatan 1, Sundsta, Karlstads kommun, bild 3

Brogatan 1

Lägenhet
Sundsta, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
3 095 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/7
3 139 kr/mån
54 298 kr/m²

Här bor du i en av Karlstads mest exklusiva bostadsrättsföreningar, endast ett stenkast från Klarälvens vatten och några minuters promenad till stora torget. Högst upp i huset finns en gemensamhetslokal med fullt utrustat kök och matsal, gym, bastu, dusch samt soldäck med jacuzzi och grill, där sol finns från tidig morgon till sen kväll. Vidare finns även två övernattningslägenheter i samma standard som de övriga bostadsrättslägenheterna, cykelrum och sopsortering. Bostadsrätten har ett stilrent kök med hög kvalité i öppen planlösning med vardagsrummet och stora fönsterpartier vilket skänker ljus till bostaden. Skjutbar glasdörr ut mot den stora inglasade balkongen med utsikt mot Klarälven, Sundsta tjärn och domkyrkan. Infravärme, öppningsbara fönsterpartier. Sovrum med garderober. Kök med alla bekvämligheter så som fullstor kyl och frys, induktionshäll, diskmaskin, vinkyl och inbyggd ugn och mikro i arbetshöjd. Helkaklat och rymligt duschrum med duschvägg i klarglas, tvättmaskin och torktumlare. Ett boende som bör upplevas på plats, välkommen hem!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Hiss
Tvärgatan 1A, null, Karlstads kommun
Tvärgatan 1A, null, Karlstads kommun, bild 2
Tvärgatan 1A, null, Karlstads kommun, bild 3

Tvärgatan 1A

Tomt
Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
350 000 kr
1 183 m² tomt

Här ges nu möjligheten att förvärva en perfekt villatomt beläget i centrala Väse några mil strax öster om Karlstad. Tomten är ca 1200 kvm och anslutningsmöjligheter till kommunalt VA finns. Enligt rådande detaljplan får maximala byggnadsytan vara 200 kvm, enfamiljshus med maximal byggnadshöjd på 4,5 m. Eventuella gårdsbyggnader får högst vara 3 meter. Under dokument hittar ni rådande detaljplan i sin helhet. Beträd gärna tomten på egen hand. Väse som område är beläget ca 2,5 mil väster från Karlstad. Tack vare närheten till E18 nås Karlstad samt Kristinehamn på ca 20 minuter. Här bor ni lantligt med grönskande miljö med närhet till Vänern. Varmt välkomna!

  • Premium
Portila Tomtebo 1, Portila, Grums kommun
  • Budgivning pågår

Portila Tomtebo 1

Tomt
Portila, Grums kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
300 000 kr
2 240 m² tomt

Varmt välkomna till Portila Tomtebo 1 och denna trivsamma tomt om ca 2240 kvm, här har ni möjligheten att bygga drömhuset med ett lantligt läge och bra pendlingsavstånd till såväl Grums som Karlstad. Tomten ligger utanför detaljplanerat område. Fastigheten är taxerad som 199, jordbruksenhet med taxeringsvärde som understiger 1000 kr. Varmt välkomna

Visar alla 8