Vetekornsgatan 19

Bifrost, Mölndals kommun Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
68 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1968
Förening
BRF Täckdiket 4
Om föreningen
Avgift
4 972 kr/mån
Driftkostnad
5 664 kr/år
Pris/m²
33 750 kr/m²

Välkommen till Vetekornsgatan 19 och denna fina tvårummare som med lätthet kan göras om till en trerummare (Kräver föreningens godkännande). Lägenheten är ljus och stor och erbjuder bland annat en nyrenoverad balkong i ett soligt läge, ett rymligt sovrum, ett väl tilltaget vardagsrum som kan möbleras med både en soffa med tillhörande möblemang samt en matsalsmöbel om så önskas. Vidare erbjuds ett fräscht badrum renoverat under 2022 med badkar och tvättmaskin samt renoverat kök (2016)! Hela lägenheten har målats under 2022 och nya golv har lagts in. Föreningen bytte fasad och renoverade gården under 2018-2019.

Till bostaden hör ett rymligt förråd. Önskar du en parkeringsplats kostar dessa endast 260 kr/månad och det finns i dagsläget lediga.

I Bifrost bor du med närhet både till natur och all service du kan önska. Området är lugnt och bebyggelsen blandad med både villor och lägenhetshus. Alldeles nära ligger en matbutik med posttjänst och generösa öppettider. För ett större utbud ligger Mölndal Innerstad endast ca 1,5 km bort. Flertalet skolor och förskolor finns på promenadavstånd från bostaden. I närområdet bygga nya Pedagogen park där det bland annat kommer bli en trevlig gågata samt en stor ICA-butik.

Kollektivtrafik tar dig snabbt och enkelt till Sahlgrenska, Chalmers, Linné och centrala Göteborg. Närmaste hållplats ligger endast några hundra meter från huset. Cykelleder tar dig snabbt dit du vill och motionen får du på köpet! Om du föredrar att promenera eller löpträna finns två naturreservat alldeles utanför där du kan promenera eller springa ända till Botaniska trädgården genom Änggårdsbergen eller välja att ta dig upp på Safjället med dess elljusspår.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och bokning av visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal

Kontakta mäklaren

Johanna Larsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal
Mäklare Johanna Larsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal
0702-30 87 48

Visningstider

  • 11
    jul
    Mån 11 jul kl. 17:00–17:30
    Bokad visning - Anmälan sker på mäklarens hemsida klicka "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka tid för visning"
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.