Fyrvaktarkroken 6

Blåsut, Stockholm Se på karta

3 400 000 kr

2 995 000 kr +14%
Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
53 m²
Byggår
2015
Förening
BRF Almagrundet 2
Om föreningen
Avgift
3 092 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
64 151 kr/m²

Observera det accepterade priset! Kontakta ansvarig mäklare för mer info!

Nu är vi glada att kunna erbjuda möjligheten att förvärva denna drömtvåa om 53 rymliga och välplanerade kvadratmeter. Här bor ni lugnt och rofyllt i en så gott som nybyggd fastighet med många bekvämligheter, så som hiss och garage i huset, ett välutrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet samt mysig balkong med utsikt över den fina innergården. Lägg där till en välskött förening som äger marken och du har ett boende att trivas i. Välkommen på visning!

Brf Almagrundet 2 är en stabil och välskött föreningen som bildades 2012. Föreningen består av två flerbostadshus på adresserna Fyrvaktarkroken 2-10 samt Sofielundsvägen 5-9 med 90 bostadslägenheter samt 3 lokaler.

Blåsut tunnelbanestation ligger i direkt närhet till lägenheten, härifrån tar du dig till Gullmarsplan och sedan vidare i Stockholms linjetrafik. Övrigt serviceutbud finns i detta nybyggda område såsom Handlar'n livsmedelsbutik där nybakat bröd och övriga dags förnödenheter, ett nyöppnat café, ett par restauranger samt andra kontorslokaler. Enskededalens centrum vid Sandsborgs tunnelbana ligger även det nära, här hittar du bland annat en Ica-butik, frisör, bibliotek, simhall, och blomsterhandel. Dalens sjukhus finns på behändigt promenadavstånd.

Intill Hammarbyhöjden ligger det populära området Blåsut. Området har byggts i olika etapper och inom kort är hela området klart med fina promenadstråk och grönskande trädgårdar. Endast tre stationer med T-bana till Skanstull där man möter stadens härliga puls. För den som gillar friluftsliv finns vackra Nackareservatet inom gångavstånd.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Enskede