Mäklare Alfred Gunnarsson

Alfred Gunnarsson

Om mig

Jag heter Alfred Gunnarsson och är franchisetagare och fastighetsmäklare hos Länsförsäkringar fastighetsförmedling. Jag har sålt både fastigheter och bostadsrätter i Enskede/Johanneshov med omnejd sedan 2016 och bor själv i området. Det viktigaste för mig är att du som kund känner dig riktigt nöjd under och efter vårt samarbete. Här kan du läsa om vad mina kunder tycker om mig: https://www.hittamaklare.se/alfred.gunnarsson Välkommen att kontakta mig! Vänligen, Alfred Gunnarsson

Mäklarens försäljning på Hemnet
Falköpingsvägen 2, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
 • Sön 25 feb kl 12:00
Falköpingsvägen 2, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 2
Falköpingsvägen 2, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 3

Falköpingsvägen 2

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Enskede
2 995 000 kr
45 m²
2 rum
vån 3/3
3 764 kr/mån
66 556 kr/m²

- Högst upp i huset (våning 3/3) - Balkong i västerläge (eftermiddagssol) med grönska som omgärdar - 45 välplanerade kvadratmeter - Genomgående hög standard - Ljus och luftig - Nära till Nackareservatet, service och nöje - Endast ett fåtal stationer från stadspulsen - Nära Hammarbyhöjdens T-banestation - Tomträtt där gällande avtal löpet till 2029 Nu saluförs denna drömtvåa på lummiga Falköpingsvägen i Hammarbyhöjden! Högst upp i huset med fönster i öster och väster, bor du i en ljus lägenhet med enorm känsla av trivsel! Här kliver du in i en välkomnande entréhall med goda förvaringsmöjligheter i djup, platsbyggd garderob med skjutdörrar. I anslutning till hallen hittar vi det helkaklade badrummet med vädringsfönster, badkar, WC, handfat och badrumsinteriör. Köket erbjuder bra förvarings i över- och underskåp. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys, diskmaskin, induktionshäll och inbyggnadsugn. Sovrummet är rofyllt och fritt från insyn, här finns plats för dubbelsäng och förvaringsbehovet tillfredsställs av två skjutdörrsgarderober. Vardagsrummet är generöst till ytan och enkelt att möblera, plats för soffgrupp, tv-möbel, matbord med tillhörande stolar. Rummet får tack vare stort fönster samt balkongdörrarna ett härligt ljusinsläpp under eftermiddagarna vilket adderar till känslan av rymd. Balkongen, som nås från vardagsrummet, vetter mot väster och här får man solen från tidig eftermiddag till sen kväll. Plats för balkongmöbler och växtlighet. Varmt välkommen med er intresseanmälan! Lägenheten ligger på bekvämt promenadavstånd från båda Hammarbyhöjdens- och Björkhagens tunnelbana. Perfekt läge med Nackareservatet som granne där det erbjuds både skidåkning, utegym, bad och promenader i naturen. Sicklasjön erbjuder fina möjligheter till långfärdskridskor på vintern och på sommaren finns både klippbad och badbryggor. I närheten hittar ni även Söderbysjön som lockar en mängd besökare till sin barnvänliga badplats, intill sjön ligger även Björkhagens golfbana. Som boende på adressen har ni nära till både dagis och skolor samt populära Nytorpsbadet.

 • Premium
 • Balkong
Hållövägen 13, Enskededalen, Stockholms kommun
 • Sön 25 feb kl 13:15
Hållövägen 13, Enskededalen, Stockholms kommun, bild 2
Hållövägen 13, Enskededalen, Stockholms kommun, bild 3

Hållövägen 13

Lägenhet
Enskededalen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Enskede
4 995 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 3/5
5 666 kr/mån
67 047 kr/m²

I populära Blåsut erbjuds möjlighet att bli ägare av denna fullträff till 3:a om 74,5 ljusa och luftiga kvadratmeter. Bostaden inrymmer gott om förvaring, två rymliga och insynsskyddade sovrum, ett trivsamt och modernt kök, ett fräscht badrum med egen tvättstation samt ett rymligt vardagsrum med utgång till stor balkong i bästa tänkbara söderläge. I huset finns hiss och garage. Varmt välkommen på visning! Brf Perrongen bildades 2007 och består av 152 lägenheter med balkong eller uteplats mot grön innergård med lekplats. Föreningen har mycket god ekonomi och har vid flera tillfällen premierat sina medlemmar med avgiftsfria månader. Föreningen har även 3 lokaler som hyrs ut. Bostadsrättstillägg ingår i föreningens fastighetsförsäkring så endast en hemförsäkring behövs för de boende. Föreningen äger marken. Lägenheten ligger i nyproducerade och populära Blåsut. Blåsut ligger nära såväl vägtrafiknätet som tunnelbanan. Husen ligger i direkt anslutning till tunnelbanestationen Blåsut, två stationer från Skanstull med promenadavstånd till Gullmarsplan. Med bil och cykel är innerstaden bara ett par minuter bort. Globen-området och Tele2-arena finns inom kort promenadavstånd från bostaden. I närheten finns även det populära friluftsområdet Nackareservatet med fina promenadstråk, badsjöar, motionsspår, friluftsgym och golfbana. Sommartid öppnar utomhusbassängen vid Nytorps gärde där man kan bada och njuta under varma sommardagar. Vintertid finns Hammarbybacken för den som gillar skidåkning.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Vingavägen 2, Blåsut, Stockholms kommun
 • Sön 3 mar kl 12:00
Vingavägen 2, Blåsut, Stockholms kommun, bild 2
Vingavägen 2, Blåsut, Stockholms kommun, bild 3

Vingavägen 2

Lägenhet
Blåsut, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Enskede
5 995 000 kr
97,5 m²
4 rum
vån 2/5
7 473 kr/mån
61 487 kr/m²

- Välplanerad & ljus 4:a - Gavelläge - Dubbla balkonger och badrum - Brf äger marken - Nära till t-bana, natur & stadspuls - Våning 2 - I föreningen finns gym, garageplatser, hiss i husen samt grovtvättstuga - Källarförråd hör till lägenheten Nu erbjuds möjligheten att förvärva denna enormt trivsamma och ljusa gavel-4:a om 97,5 välplanerade kvadratmeter. De stora fönsterpartierna, den öppna planlösningen, de två badrummen och de båda balkongerna med bra solläge lägger grunden för trivsel. I övrigt erbjuder bostaden gott om förvaring med bland annat en klädkammare, ett välutrustat kök, dubbla badrum samt luftigt vardagsrum och tre fina sovrum. Lägg där till bekvämligheter så som hiss som tar dig ner till garaget och du har ett boende att trivas i. Här bor du i en välskött förening som äger marken. Direkt närhet till tunnelbanan, grönområden och ett fint utbud av service och nöje. Varmt välkommen på visning! Brf Perrongen bildades 2007 och består av 152 lägenheter med balkong eller uteplats mot grön innergård med lekplats. Föreningen har även 4 lokaler som hyrs ut. Bostadsrättstillägg ingår i föreningens fastighetsförsäkring så endast en hemförsäkring behövs för de boende. Lägenheten ligger i nyproducerade och populära Blåsut. Blåsut ligger nära såväl vägtrafiknätet som tunnelbanan. Husen ligger i direkt anslutning till tunnelbanestationen Blåsut, tre stationer från Skanstull och Södermalm med promenadavstånd till Gullmarsplan. Med bil och cykel är innerstaden bara ett par minuter bort. Globen-området och Tele2-arena finns inom kort promenadavstånd från bostaden. I närheten finns även det populära friluftsområdet Nackareservatet med fina promenadstråk, badsjöar, motionsspår, friluftsgym och golfbana. Sommartid öppnar utomhusbassängen vid Nytorps gärde där man kan bada och njuta under varma sommardagar. Vintertid finns Hammarbybacken för den som gillar skidåkning.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Finngrundsvägen 3, Blåsut, Stockholms kommun
Finngrundsvägen 3, Blåsut, Stockholms kommun, bild 2
Finngrundsvägen 3, Blåsut, Stockholms kommun, bild 3

Finngrundsvägen 3

Lägenhet
Blåsut, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Enskede
2 995 000 kr
37,5 m²
2 rum
vån 5/6
2 439 kr/mån
79 867 kr/m²

- Välplanerad & ljus tvåa - Våning 5 av 6 - Öppen planlösning - Härlig balkong i söderläge - Modernt och stilrent - Nära kommunikationer och natur - Garageplatser finns i föreningen som nås med hissen - Föreningen äger marken - Nära Södermalm, Gamla Enskede och Nackareservatet Varmt välkomna med er intresseanmälan till denna trivsamma och ljusa tvåa på Finngrundsvägen 3! Här bor du högt upp i huset på våning 5/6 i modern fastighet som stod klar för inflytt 2019. Anledningarna till trivsel är många, bland annat ett välutrustat kök, ett modernt badrum med egen kombimaskin, en social och luftig planlösning samt balkong i rakt söderläge. Här bor du dessutom i en nybyggd fastighet med energisnåla och ljuddämpande 3-glasfönster samt hiss som tar dig hela vägen ner till garageplatser och källarförråd. Varmt välkommen med din intresseanmälan! Blåsut tunnelbanestation nås på 2 minuters promenad från porten, härifrån tar du dig till Gullmarsplan och sedan vidare i Stockholms linjetrafik. Övrigt serviceutbud finns i detta nybyggda område såsom Handlar'n livsmedelsbutik med nybakat bröd och övriga dags förnödenheter. Här finns även flera restaurangalternativ såsom DGs pizza, Sushi eller Vietnamesiskt. Stabil HSB förening med en bra avgift där kabel-TV, bredband och IP-telefoni ingår. Föreningen äger dessutom marken. Intill Hammarbyhöjden ligger detta populära område Blåsut. Området har byggts i olika etapper och står nu färdigt med fina promenadstråk, grönskande trädgårdar och ett bra utbud av service. Endast tre stationer med T-bana till Skanstull där man möter stadens härliga puls. För den som gillar friluftsliv finns vackra Nackareservatet inom gångavstånd. På gångavstånd finns även allt Gamla Enskede kan erbjuda såsom den omtalade restaurangen Gamla Enskede Matbod, Matateljén och Robin Delselius bageri, som i år tilldelades DN:s pris Gulddraken.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Olaus magnus väg 44, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
Olaus magnus väg 44, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 2
Olaus magnus väg 44, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 3

Olaus magnus väg 44

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Enskede
2 495 000 kr
39 m²
2 rum
vån 3/3
3 974 kr/mån
63 974 kr/m²

- Fint läge högst upp i huset (våning 3/3) - Lugnt läge - fritt från insyn - Balkong i sydvästligt läge (sol från lunchtid till kväll) med grönska nedanför - 39 välplanerade kvadratmeter - Charmiga originaldetaljer möter renoveringar gjorda 2020 - Ljus och luftig - Nära till Nackareservatet, service och nöje - Endast ett fåtal stationer från stadspulsen - Nära Skärmarbrinks och Hammarbyhöjdens T-banestation Här erbjuds chans att bli ägare av en riktigt fullträff till 2:a på populära Olaus Magnus väg 44! Här finns många anledningar att bli förtjust. Lägenheten håller en genomgående bra standard, här möts modern funktionalitet och vackra originaldetaljer; exempelvis fina gamla fönster som renoverats och vacker fiskbensparkett i vardagsrummet. Lägenheten är belägen på våning 3 av 3 och här bor man rofyllt utan insyn och med härlig utsikt både i sydväst och nordöst tack vare fönster i två olika väderstreck. Hallen är välkomnande och erbjuder gott om plats för avhängning och förvaring. Badrummet är helkaklat och stambytt, här finns dusch, handfat, WC och ett stort vädringsfönster. Köket är ljust och trivsamt, här finns fina arbetsytor och bra förvaring i över- och underskåp. Maskinell utrustning består av gasspis, gasugn, kyl/frys och fläkt. Sovrummet är fritt från insyn och erbjuder plats för dubbelsäng och förvaringslösning. Vardagsrummet får tack vare rejält fönsterparti samt balkongdörr ett mycket generöst ljusinsläpp vilket adderar till känslan av rymd. Här finns plats för matmöbel, soffgrupp, tvmöbel och annat önskat möblemang. Från vardagsrummet finns utgång till den otroligt fina balkongen i bästa tänkbara sydvästliga läge, vilket innebär sol från mitt på dagen tills dess den går ner i väster. Sammantaget en mycket trivsam tvårummare! Varmt välkommen med er intresseanmälan! Brf Spindeln 2 i Hammarbyhöjden består av 19 lägenheter på adresserna Olaus Magnus väg 44-48. Föreningen ombildades 2016. En underhållsplan upprättades 2019 som sträcker sig till 2033. Lägenheten är belägen på en av trevlig adress med tre tunnelbanestationer på 5-10 min gångavstånd. Närmsta tunnelbanestation är Skärmarbrink, här finns två linjer att välja mellan och du tar dig till city på under tio minuter. Barnvänligt område med många fina och varierande lekplatser, parklekar, skridskobanor och fotbollsklubbar i närheten av bostaden. En kort promenad tar dig till Södermalms puls, Nackareservatet och Björkhagens golfbana. Inom tio minuters promenad når du Hammarby Sjöstad med dess bryggor, restauranger och caféer; till Globens inomhuscentrum och evenemangsplats samt Sickla Köpkvarter med stort köpcentrum, restauranger, biograf och kulturhuset Dieselverkstan. Dagis och skolor: I området finns flertalet skolor och dagis, däribland populära Hammarby Förskolor som ligger precis runt knuten och Hammarbyskolan och Nytorpsskolan ligger i närheten. Närmsta gymnasium finns i närliggande Kärrtorp samt Värmdö gymnasium vid Gullmarsplan.

 • Premium
 • Balkong
Sofielundsvägen 33, Blåsut, Stockholms kommun
Sofielundsvägen 33, Blåsut, Stockholms kommun, bild 2
Sofielundsvägen 33, Blåsut, Stockholms kommun, bild 3

Sofielundsvägen 33

Lägenhet
Blåsut, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Enskede
2 995 000 kr
41 m²
2 rum
vån 1/5
3 170 kr/mån
73 049 kr/m²

- Stor uteplats! - Välplanerade kvadratmeter - Diskmaskin och tvättmaskin - Separat förråd - Hiss i huset - Brf äger marken - 1 minut till T-bana - Naturnära - Endast tre stationer in till stan Nu erbjuds möjligheten att förvärva denna ljusa och trivsamma gavel-2:a om 41 välplanerade kvadratmeter med fönster i två väderstreck och en stor uteplats med plats för möbelgrupp och grill! Bostaden inrymmer ett rofyllt sovrum med bra förvaring, ett rymligt badrum med golvvärme och kombimaskin, ett välutrustat kök med öppen planlösning mot ljust vardagsrum i hörnläge med utgång till den fantastiska uteplatsen. Här bor du i ett så gott som nybyggt hus med separat förråd, garageplatser, ljuddämpande 3-glasfönster samt i en förening som äger marken. Det är en stabil HSB förening med en bra avgift där värme, VA, kabel-TV, bredband och IP-telefoni ingår. Lägenheten ligger i expansiva och populära Blåsut. Blåsut ligger nära såväl vägtrafiknätet som tunnelbanan. Från bostaden nås tunnelbanestationen Blåsut på bara någon minuts promenad med tre stationer till Skanstull. Även promenadavstånd till Gullmarsplan. Med bil och cykel är innerstaden bara ett par minuter bort. Övrigt serviceutbud finns såsom Handlar'n livsmedelsbutik med nybakat bröd och övriga dags förnödenheter. Här finns även flera restaurangalternativ från DGs pizza, Sushi eller Vietnamesiskt. På gångavstånd finns även allt Gamla Enskede kan erbjuda såsom den omtalade restaurangen Gamla Enskede Matbod, Matateljén och Robin Delselius bageri. I närheten nås även det populära friluftsområdet Nackareservatet med fina promenadstråk, badsjöar, motionsspår, friluftsgym och golfbana. Sommartid öppnar utomhusbassängen vid Nytorps gärde där man kan bada och njuta under varma sommardagar. Vintertid finns Hammarbybacken för den som gillar skidåkning. Måste upplevas på plats!

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Vingavägen 7, Blåsut, Stockholms kommun
 • Borttagen före visning
Vingavägen 7, Blåsut, Stockholms kommun, bild 2
Vingavägen 7, Blåsut, Stockholms kommun, bild 3

Vingavägen 7

Lägenhet
Blåsut, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Enskede
2 995 000 kr
42 m²
2 rum
vån 3/6
2 516 kr/mån
71 310 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Forsskålsgatan 14, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
 • Sön 25 feb kl 11:00
Forsskålsgatan 14, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 2
Forsskålsgatan 14, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 3

Forsskålsgatan 14

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Enskede
2 495 000 kr
38 m²
2 rum
vån 2/4
4 240 kr/mån
65 658 kr/m²

- Välplanerad tvåa med fönster i två väderstreck - Balkong med eftermiddags- och kvällssol! - Plats för dubbelsäng - Genomgående i fint skick - Stabil Brf som äger marken - Stenkast till Södermalm - Promenadstråk vid Årstaviken Varmt välkomna till denna charmiga tvåa, belägen på bästa adress i Hammarbyhöjden! Här bor ni ett stenkast från Södermalm och dess myllrande puls. Lägenheten är optimalt planerad med fönster i två väderstreck, som gör att ljuset flödar in. Insynsfritt från samtliga fönster. Den härliga balkongen blir en extra förlängning av bostaden under sommarhalvåret, här njuter ni av solen från dag till kväll. Bostaden inrymmer en välkomnande hall med befintliga garderober. Ett fint kök med bra arbetsyta och förvaringsmöjligheter, den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spis, ugn, diskmaskin samt mikro som står på köksbänken som säljaren kommer lämna kvar. Sovrummet är rofyllt och erbjuder plats för säng och förvaringslösningar, från rummet finns utgång till den fina balkongen i soligt västerläge. Vardagsrummet är generöst till ytan och här finns plats för matmöbel, soffgrupp och tv-möbel. Områdesvis är det svårt att ligga bättre till. Du har alltifrån tvärbana, tunnelbana, buss, matbutik, restauranger, uteliv, shopping, butiker och bageri inom en radie på tio minuter från bostaden. Närlivs är en minut bort, du promenerar till Gullmarsplan på sex minuter, lika länge som till Hammarby Sjöstad samt lite mer än tio minuter till Södermalm. Nackareservatet och Hammarbyskogen ligger i närheten och det samma gäller Årstaviken, där du kan bada och promenera på båda sidor vattnet. Hammarby Sjöstad erbjuder både vacker miljö och stadspuls med butiker, restauranger, krogar, fik mm. Inne på Södermalm och SoFo har du restauranger, uteliv och shopping på promenadavstånd. Detta är ett boende med närhet till allt, oavsett intresse!

 • Premium
 • Balkong

Visar alla 8