Nyproduktion

Brf Badvakten - lgh.nr. C1001

Borgholm Se på karta

1 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
67 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
2021
Förening
BRF Badvakten i Borgholm
Om föreningen
Avgift
2 969 kr/mån
Pris/m²
26 791 kr/m²
Nyproduktion

Försäljning pågår i Brf Badvakten. För information om samtliga lägenheter, vänligen se Projektsidan.

På attraktivt läge i Borgholm, mellan Mejeriviken och shoppingstråket, finns nu möjlighet att förvärva smakfulla och exklusiva bostadsrätter. Byggnaden utstrålar sober elegans och här designas 39 nyproducerade lägenheter, där inget saknas. Varmt välkommen till Brf Badvakten i Borgholm!

Genomgående lägenheter med stora fönsterpartier och bra takhöjd formar bostäder som präglas av ljus och rymd. Lägenheterna karakteriseras av öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar generösa sociala ytor som gör det smidigt att umgås med familj och vänner samtidigt som maten står på spisen. Merparten av sovrummen är placerade mot den rofyllda innergården och master bedroom förses med komfortkyla.

All interiör är omsorgsfullt utvald tillsammans med arkitekt och inredningsdesigner för att hålla hög standardkvalitet med avtryck från Öland, såsom dekorativa inslag av kalksten och lövträd, ask. Med vida glaspartier och uteplatser, balkonger eller terrasser i minst två väderstreck, flödar det öländska ljuset in i bostäderna. På takterrasserna bereds även möjlighet att uppföra utekök.

På föreningens privata innergård får medlemmarna tillgång till extra lyx i form av inomhuspool, som även nås via husets garageplan. Till varje lägenhet hör ett externt lägenhetsförråd som disponeras fritt av innehavaren.

Njut av bostaden hela eller delar av året, här finns möjlighet till fri uthyrning juli - september för den som önskar.

Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklaren med frågor gällande projektet, bostäderna och försäljningsprocessen.

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm